Franky_stein Δεκέμβριος 10, 2013 #12801 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2013 Δεν είμαι κατά της προόδου, αλλά σίγουρα απο κάπου αλλού θα πρέπει να αρχίσουν να βελτιώνουν τις συγκοινωνίες. Η φάση μου θυμίζει τους διαδραστικούς πίνακες που θα έβαζε στα σχολεία χωρίς θέρμανση , με τα νερά να στάζουν από τα ταβάνια και με τις ξυλόσομπες , η αλήστου μνήμης Αννούλα του χιονιά Διαμαντοπούλου . Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά, πας σε μια καφετέρια και βλέπεις το 90% με το κινητό στο χέρι απορροφημένο στο fb . Ε αμάν, το ίδιο και μέσα στα αστικά λεωφορεία; Για τα υπεραστικά να το δεχτώ για να περνάει η ώρα, αλλά έλεος, δεν μπορούμε 15 - 20 λεπτά χωρίς Internet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 10, 2013 #12802 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2013 Τους τουρίστες εξυπηρετείς έτσι. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι πολλές διαδρομές είναι άνω του μισαώρου το οποίο μπορείς να το εκμεταλλευθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 11, 2013 #12803 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ!!!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ! Τώρα εάν θα βοηθήσει στο ΑΕΠ θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Γιατί ως παράνομο προϊόν, έχει πολλαπλάσια κέρδη.Θα μου πεις εδώ η Αλβανία έχει το 50% του ΑΕΠ της από εγκληματική δραστηριότητα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΕ. Ποιός να τολμήσει να κάνει ταρζανιά και να νομιμοποιήσει οτιδήποτε… θα τον φάνε λάχανο οι “χορηγοί” της πρέζας.Να σημειωθεί οτι η Ουρουγουάη είναι η πρώτη χώρα στον πλανήτη που κάνει κάτι τέτοιο. Έχει την σημασία του και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 11, 2013 #12804 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 (edited) Γ.Μανιάτης: 50 λεπτά επιβάρυνση σε όλους για να δοθεί ρεύμα στους αδύναμους - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr:mamba::mamba:Πάρτα μλκ Έλληνα. Δηλαδή ο φόρος αλληλεγγύης που μας κρατάνε δεν κάνει. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2013 από honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 11, 2013 #12805 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 (edited) Γ.Μανιάτης: 50 λεπτά επιβάρυνση σε όλους για να δοθεί ρεύμα στους αδύναμους - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr:mamba::mamba:Πάρτα μλκ Έλληνα. Δηλαδή ο φόρος αλληλεγγύης που μας κρατάνε δεν κάνει.Σχετικά, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης σχολιασε: «Πρέπει να καλυφθούν οι ανάγκες των φτωχών και το κόστος να το πληρώσΕΤε οι υπόλοιποι. Τζάμπα δεν υπάχει». Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2013 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 11, 2013 #12806 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Οκ αλλα αν φορολογισει 4 εκατομυρι ενεργα ατομα το παραγωγικο κοματι του πληθυσμου με 50 λεπτα + καντε πραξεις να δειται ποσα θα βγαλει 2εκ ευρω μεσα σε μια νυκταΣτάλθηκε απο Thelab.gr Phone Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 11, 2013 #12807 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Οκ αλλα αν φορολογισει 4 εκατομυρι ενεργα ατομα το παραγωγικο κοματι του πληθυσμου με 50 λεπτα + καντε πραξεις να δειται ποσα θα βγαλει 2εκ ευρω μεσα σε μια νυκταΣτάλθηκε απο Thelab.gr PhoneΔε φορολογεί καλύτερα 300 ανενεργά άτομα, το λιγότερο παραγωγικό κομμάτι του πληθυσμού με 6500€? Τα ίδια λεφτά θα βγάλει. Α, ξέχασα, αυτοί δεν πληρώνουν φόρους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 11, 2013 #12808 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Οκ αλλα αν φορολογισει 4 εκατομυρι ενεργα ατομα το παραγωγικο κοματι του πληθυσμου με 50 λεπτα + καντε πραξεις να δειται ποσα θα βγαλει 2εκ ευρω μεσα σε μια νυκταΣτάλθηκε απο Thelab.gr PhoneΔιαφωνώ λίγο με τα νούμερα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι η ουσία της απόφασης. Αν είναι να κάνει κοινωνική πολιτική στις πλάτες όλων όσων δεν είναι κάτω από το όριο της φτώχιας, ξέρω να το κάνω κι εγώ.Μέχρι στιγμής αυτή η κυβέρνηση δεν είναι καλύτερη από μια που θα προέκυπτε τυχαία με κλήρωση.Και για να το χοντρύνω, θες να σου βρω 24 εκατομμύρια επιτόπου; Περιορισμός του αριθμού των βουλευτών στους 200 και βουλευτική αποζημίωση διπλάσια από το μισθό που προβλέπεται με βάση το ενιαίο μισθολόγιο. Μπαμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 11, 2013 #12809 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Θέλετε να σας βρω 40 εκατομμύρια minimum με δύο λέξεις?Ψωμιάδης ΑΕΚΥ.Γ. ΑΕΚτζής είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 11, 2013 #12810 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 http://m.news247.gr/article/2546257/18-stoxoi-tis-xrusis-augis-sta-eksarxeia-grafeia-tou-pasok-tis-koe-tou-suriza-kai-sundesmos-tis-aek.html Ενοχλούσε η ΚΟΕ ε ? Τι χαρά. .Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 11, 2013 #12811 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Από όλους τους στόχους η ΚΟΕ σε πείραξε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 11, 2013 #12812 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Από όλους τους στόχους η ΚΟΕ σε πείραξε; Στην ΚΟΕ είμαι, τι θες να με πειράξει? Η ΑΕΚ? Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 11, 2013 #12813 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Εμένα βασικά με πείραξε ότι είχαν στόχους, δεν έκανα διαχωρισμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 11, 2013 #12814 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Ακόμα μια ΕΙΔΗΣΑΡΑ προς τα πρόβατα. Ο χάρτης αυτός αποτελεί μέρος του ...κατασχεθέντος ψηφιακού υλικού μελών της Χρυσής Αυγής; Επίσης μια άλλη απορία που έχω είναι αν πόσο εύκολα οι ανακριτές, εισαγγελείς, διακαστικές αρχές γενικότερα δίνουν έτσι χαλαρά τέτοια "στοιχεία" προς τα έξω.. Έλα μην τρομάζουμε όμως. Η ύπαρξη αυτού του χάρτη δεν είναι το χειρότερο. Το χειρότερο είναι ότι σε κάθε γραφείο των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει αυτός ο χάρτης: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 11, 2013 #12815 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Εμένα βασικά με πείραξε ότι είχαν στόχους, δεν έκανα διαχωρισμούς. Ε νιώθεις ξεχωριστός Όταν έχουν τα γραφεία σου.. Ακόμα μια ΕΙΔΗΣΑΡΑ προς τα πρόβατα. Ο χάρτης αυτός αποτελεί μέρος του ...κατασχεθέντος ψηφιακού υλικού μελών της Χρυσής Αυγής; Επίσης μια άλλη απορία που έχω είναι αν πόσο εύκολα οι ανακριτές, εισαγγελείς, διακαστικές αρχές γενικότερα δίνουν έτσι χαλαρά τέτοια "στοιχεία" προς τα έξω.. Έλα μην τρομάζουμε όμως. Η ύπαρξη αυτού του χάρτη δεν είναι το χειρότερο. Το χειρότερο είναι ότι σε κάθε γραφείο των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει αυτός ο χάρτης: Μπεεεε Συγχώρεσε με, δεν μπορώ να χωρίσω το μήνυμα σου από το κινητό. Ναι, από τον υπολογιστή του Κασιδιαρη, όχι τυχαίου μέλους. Γιατί να μην τα δώσουν τα στοιχεία? Εκτός ότι σε όλα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει αυτός ο χάρτης, εκτός του ότι δεν κατανοώ την ομαδοποίηση που κάνεις, ακόμα δεν κατάλαβα τι θες να πεις. Μήπως δεν κατάλαβες ότι η ύπαρξη χάρτη με μαρκαρισμένα σημεία ιδεολογικών αντιπάλων εγείρει πολλά ερωτήματα??? Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 11, 2013 #12816 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Συγγνώμη ρε παιδιά. Επειδή εμένα με ενοχλεί λίγο που ασχολούμαστε καθημερινά με τη ΧΑ και την κρατάμε στην επικαιρότητα... εγώ είδα καταγεγραμμένα σε ένα χάρτη "σημεία ενδιαφέροντος". Που τους είδαμε τους στόχους; Έγινε καμία τρομοκρατική επίθεση κάπου και δεν το κατάλαβα;Χώρια από τις υπερβολές του Snips, δεν είναι ανησυχητικό ότι κάθε ανούσια σελίδα της δικογραφίας της ΧΑ είναι παράνομα στα δελτία, αλλά για τις παραπομπές Μαντέλη/Παπαντωνίου/Δούκα και λοιπών επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή;Μ' αυτά και με τ' άλλα, με τη βοήθεια και κάτι Ταμήλων που δεν θέλουν να κρυφτούν κι η χαρά δεν τους αφήνει, θα καταλήξει πάλι στο 15% η ΧΑ και θα πέφτουμε από τα σύννεφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 11, 2013 #12817 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 http://oasa.gr/news.php?id=funk673ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαSent from my Find 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 11, 2013 #12818 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 μας λένε το αυτονόητο και αυτο-επιβραβεύονται και από πάνω.έτσιιιιιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 11, 2013 #12819 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 (edited) Μας λένε ότι στις υπόλοιπες γραμμές τα δρομολόγια γίνονται όποτε τους καπνίσει, η πληροφόρηση προς τον επιβάτη είναι ελλιπέστατη, η συμπεριφορά παίζει να είναι και αγενέστατη, τα οχήματα να μην λειτουργούν σωστά ή/και να είναι βρώμικα μέσα.Όντως να γελάς, αν και εγώ που τους ξέρω μάλλον ποιο πολύ να τους βρίσω θέλω.Εχτές έτρεχα να προλάβω το τρόλεϊ που ερχόταν από πίσω μου μέσα στο χιονόνερο και το κρύο. 20 μέτρα από την στάση, με βλέπει, βγάζει φλας και αντί να σταματήσει στην στάση, σβήνει το φλας και συνεχίζει το δρομολόγιό του. Τρολάρισμα από τρόλεϊ. Αλλά εντάξει το 25, δεν είναι στην παραπάνω λίστα. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2013 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 11, 2013 #12820 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Να δεις που σε λίγο καιρό τα 6 αυτά δρομολόγια θα έχουν ακριβότερο εισιτήριο από τα άλλα για τις επιπλέον υπηρεσίες που παρέχουν Sent from my Find 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts