Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Δεν είμαι κατά της προόδου, αλλά σίγουρα απο κάπου αλλού θα πρέπει να αρχίσουν να βελτιώνουν τις συγκοινωνίες.

Η φάση μου θυμίζει τους διαδραστικούς πίνακες που θα έβαζε στα σχολεία χωρίς θέρμανση , με τα νερά να στάζουν από τα ταβάνια και με τις ξυλόσομπες , η αλήστου μνήμης Αννούλα του χιονιά Διαμαντοπούλου .

Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά, πας σε μια καφετέρια και βλέπεις το 90% με το κινητό στο χέρι απορροφημένο στο fb . Ε αμάν, το ίδιο και μέσα στα αστικά λεωφορεία; Για τα υπεραστικά να το δεχτώ για να περνάει η ώρα, αλλά έλεος, δεν μπορούμε 15 - 20 λεπτά χωρίς Internet?

Η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ!!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ! Τώρα εάν θα βοηθήσει στο ΑΕΠ θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Γιατί ως παράνομο προϊόν, έχει πολλαπλάσια κέρδη.

Θα μου πεις εδώ η Αλβανία έχει το 50% του ΑΕΠ της από εγκληματική δραστηριότητα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΕ. Ποιός να τολμήσει να κάνει ταρζανιά και να νομιμοποιήσει οτιδήποτε… θα τον φάνε λάχανο οι “χορηγοί” της πρέζας.

Να σημειωθεί οτι η Ουρουγουάη είναι η πρώτη χώρα στον πλανήτη που κάνει κάτι τέτοιο. Έχει την σημασία του και αυτό.

Γ.Μανιάτης: 50 λεπτά επιβάρυνση σε όλους για να δοθεί ρεύμα στους αδύναμους - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr

:mamba::mamba:

Πάρτα μλκ Έλληνα.

Δηλαδή ο φόρος αλληλεγγύης που μας κρατάνε δεν κάνει.

Έγινε επεξεργασία από honda22

Γ.Μανιάτης: 50 λεπτά επιβάρυνση σε όλους για να δοθεί ρεύμα στους αδύναμους - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr

:mamba::mamba:

Πάρτα μλκ Έλληνα.

Δηλαδή ο φόρος αλληλεγγύης που μας κρατάνε δεν κάνει.

Σχετικά, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης σχολιασε: «Πρέπει να καλυφθούν οι ανάγκες των φτωχών και το κόστος να το πληρώσΕΤε οι υπόλοιποι. Τζάμπα δεν υπάχει».

Έγινε επεξεργασία από l2phile

Οκ αλλα αν φορολογισει 4 εκατομυρι ενεργα ατομα το παραγωγικο κοματι του πληθυσμου με 50 λεπτα + καντε πραξεις να δειται ποσα θα βγαλει 2εκ ευρω μεσα σε μια νυκτα

Στάλθηκε απο Thelab.gr Phone

Οκ αλλα αν φορολογισει 4 εκατομυρι ενεργα ατομα το παραγωγικο κοματι του πληθυσμου με 50 λεπτα + καντε πραξεις να δειται ποσα θα βγαλει 2εκ ευρω μεσα σε μια νυκτα

Δε φορολογεί καλύτερα 300 ανενεργά άτομα, το λιγότερο παραγωγικό κομμάτι του πληθυσμού με 6500€? Τα ίδια λεφτά θα βγάλει. Α, ξέχασα, αυτοί δεν πληρώνουν φόρους...

Διαφωνώ λίγο με τα νούμερα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι η ουσία της απόφασης. Αν είναι να κάνει κοινωνική πολιτική στις πλάτες όλων όσων δεν είναι κάτω από το όριο της φτώχιας, ξέρω να το κάνω κι εγώ.

Μέχρι στιγμής αυτή η κυβέρνηση δεν είναι καλύτερη από μια που θα προέκυπτε τυχαία με κλήρωση.

Και για να το χοντρύνω, θες να σου βρω 24 εκατομμύρια επιτόπου; Περιορισμός του αριθμού των βουλευτών στους 200 και βουλευτική αποζημίωση διπλάσια από το μισθό που προβλέπεται με βάση το ενιαίο μισθολόγιο. Μπαμ.

Ακόμα μια ΕΙΔΗΣΑΡΑ προς τα πρόβατα.

Ο χάρτης αυτός αποτελεί μέρος του ...κατασχεθέντος ψηφιακού υλικού μελών της Χρυσής Αυγής;

Επίσης μια άλλη απορία που έχω είναι αν πόσο εύκολα οι ανακριτές, εισαγγελείς, διακαστικές αρχές γενικότερα δίνουν έτσι χαλαρά τέτοια "στοιχεία" προς τα έξω..

Έλα μην τρομάζουμε όμως. Η ύπαρξη αυτού του χάρτη δεν είναι το χειρότερο.

Το χειρότερο είναι ότι σε κάθε γραφείο των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει αυτός ο χάρτης:

GRG_GN.jpg

Εμένα βασικά με πείραξε ότι είχαν στόχους, δεν έκανα διαχωρισμούς.

Ε νιώθεις ξεχωριστός Όταν έχουν τα γραφεία σου..

Ακόμα μια ΕΙΔΗΣΑΡΑ προς τα πρόβατα.

Ο χάρτης αυτός αποτελεί μέρος του ...κατασχεθέντος ψηφιακού υλικού μελών της Χρυσής Αυγής;

Επίσης μια άλλη απορία που έχω είναι αν πόσο εύκολα οι ανακριτές, εισαγγελείς, διακαστικές αρχές γενικότερα δίνουν έτσι χαλαρά τέτοια "στοιχεία" προς τα έξω..

Έλα μην τρομάζουμε όμως. Η ύπαρξη αυτού του χάρτη δεν είναι το χειρότερο.

Το χειρότερο είναι ότι σε κάθε γραφείο των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει αυτός ο χάρτης:

GRG_GN.jpg

Μπεεεε

Συγχώρεσε με, δεν μπορώ να χωρίσω το μήνυμα σου από το κινητό.

Ναι, από τον υπολογιστή του Κασιδιαρη, όχι τυχαίου μέλους.

Γιατί να μην τα δώσουν τα στοιχεία?

Εκτός ότι σε όλα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει αυτός ο χάρτης, εκτός του ότι δεν κατανοώ την ομαδοποίηση που κάνεις, ακόμα δεν κατάλαβα τι θες να πεις.

Μήπως δεν κατάλαβες ότι η ύπαρξη χάρτη με μαρκαρισμένα σημεία ιδεολογικών αντιπάλων εγείρει πολλά ερωτήματα???

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

Συγγνώμη ρε παιδιά. Επειδή εμένα με ενοχλεί λίγο που ασχολούμαστε καθημερινά με τη ΧΑ και την κρατάμε στην επικαιρότητα... εγώ είδα καταγεγραμμένα σε ένα χάρτη "σημεία ενδιαφέροντος". Που τους είδαμε τους στόχους; Έγινε καμία τρομοκρατική επίθεση κάπου και δεν το κατάλαβα;

Χώρια από τις υπερβολές του Snips, δεν είναι ανησυχητικό ότι κάθε ανούσια σελίδα της δικογραφίας της ΧΑ είναι παράνομα στα δελτία, αλλά για τις παραπομπές Μαντέλη/Παπαντωνίου/Δούκα και λοιπών επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή;

Μ' αυτά και με τ' άλλα, με τη βοήθεια και κάτι Ταμήλων που δεν θέλουν να κρυφτούν κι η χαρά δεν τους αφήνει, θα καταλήξει πάλι στο 15% η ΧΑ και θα πέφτουμε από τα σύννεφα.

Μας λένε ότι στις υπόλοιπες γραμμές τα δρομολόγια γίνονται όποτε τους καπνίσει, η πληροφόρηση προς τον επιβάτη είναι ελλιπέστατη, η συμπεριφορά παίζει να είναι και αγενέστατη, τα οχήματα να μην λειτουργούν σωστά ή/και να είναι βρώμικα μέσα.

Όντως να γελάς, αν και εγώ που τους ξέρω μάλλον ποιο πολύ να τους βρίσω θέλω.

Εχτές έτρεχα να προλάβω το τρόλεϊ που ερχόταν από πίσω μου μέσα στο χιονόνερο και το κρύο. 20 μέτρα από την στάση, με βλέπει, βγάζει φλας και αντί να σταματήσει στην στάση, σβήνει το φλας και συνεχίζει το δρομολόγιό του. Τρολάρισμα από τρόλεϊ. Αλλά εντάξει το 25, δεν είναι στην παραπάνω λίστα.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.