wrong method Οκτώβριος 21, 2013 #12061 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Jokes aside, μήως να ανοίξουμε ένα thread, και να γράφουμε μέσα όλα τα μαργαριτάρια / ψέματα που δημοσιευοντε σε "ειδησεογραφικά" site? θα τιγκάρει η database του λαμπη σε χρόνο 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 21, 2013 #12062 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Επιστολή μάνας στον Άδωνι: Έχει νοσηλευτεί ποτέ το παιδί σας σε δωμάτιο-φέρετρο του «Παίδων»; - Trelokouneli.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 21, 2013 #12063 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Κάτω η ιδιωτική παιδεία κλπ (για τους άλλους βέβαια) kathimerini.gr - Μια άγνωστη συνιστώσα του Αλέξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 21, 2013 #12064 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 αστεία πράγματα. φοβερά απωθημένα ο όμιλος της καθημερινής. να το κοιτάξουν αυτό. να πάνε σε ψυχολόγους να το βγάλουν από μέσα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 21, 2013 #12065 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 έχει άδικο στο ερώτημα γιατι ο σφοδρός πολέμιος της ιδιωτικής παιδείας δεν προτίμησε ούτε καν τον παιδικό σταθμό της βουλής ;Αυτά που δήθεν πρεσβεύει ισχύουν μόνο για τους άλλους και τα πρόβατα που τον ψηφίζουν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 21, 2013 #12066 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 έχει άδικο στο ερώτημα γιατι ο σφοδρός πολέμιος της ιδιωτικής παιδείας δεν προτίμησε ούτε καν τον παιδικό σταθμό της βουλής ;Γιατί δεν βολευει την κοπέλα του στο πήγαινε-έλα, happy now? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 21, 2013 #12067 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Γιατί δεν βολευει την κοπέλα του στο πήγαινε-έλα, happy now?καμια σοβαρη απάντηση εχεις ή οχι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 21, 2013 #12068 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 έχει άδικο στο ερώτημα γιατι ο σφοδρός πολέμιος της ιδιωτικής παιδείας δεν προτίμησε ούτε καν τον παιδικό σταθμό της βουλής ;Αυτά που δήθεν πρεσβεύει ισχύουν μόνο για τους άλλους και τα πρόβατα που τον ψηφίζουν ;Ξέρεις ότι δεν τον υποστηρίζω, αλλά εδώ είσαι λάθος.Κι εγώ θέλω δημόσια και δωρεάν παιδεία για τα παιδιά μου.Αλλά αν αυτή τη στιγμή είναι μπ@λο, τα στέλνω σε ιδιωτικό και όταν/αν βγω στην εξουσία, βελτιώνω την Παιδεία και την κάνω όπως πιστεύω ότι πρέπει να είναι.Στα φροντιστήρια δεν πήγαμε επειδή στους γονείς μας άρεσε η ιδιωτική παιδεία, αλλά γιατί χωρίς αυτά θα είχαμε πολύ λιγότερες πιθανότητες να πετύχουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 21, 2013 #12069 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Τόσο η επιστολή στον Γεωργιάδη όσο και το άρθρο για το σχολείο των παιδιών του Τσίπρα ουσιαστικά βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος. Θέλουν να δείξουν ότι οι πολιτικοί, ασχέτως του τι λένε, πολλές φορές, όχι απλά πιστεύουν αλλά και γνωρίζουν ότι ισχύουν άλλα πράγματα σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 21, 2013 #12070 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 καμια σοβαρη απάντηση εχεις ή οχι ;Σοβαρή απάντηση σε αστείο θέμα δεν έχω, συγνώμη. Θα τον ρωτήσω όταν με βγάλει για βοσκή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 21, 2013 #12071 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 έχει άδικο στο ερώτημα γιατι ο σφοδρός πολέμιος της ιδιωτικής παιδείας δεν προτίμησε ούτε καν τον παιδικό σταθμό της βουλής ;Αυτά που δήθεν πρεσβεύει ισχύουν μόνο για τους άλλους και τα πρόβατα που τον ψηφίζουν ;αν έμενε εκεί δε θα σχολίαζα τόσο έντονα, ίσως και καθόλου.Αλλά τον παρακολουθούν περισσότερο κι απ'ότι τον παρακολουθούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Ακούς εκεί φόραγε μπέρμπερις πουκάμισο και κάτι τρέχει στα γύφτικα. γελάει ο κόσμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 21, 2013 #12072 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Τόσο η επιστολή στον Γεωργιάδη όσο και το άρθρο για το σχολείο των παιδιών του Τσίπρα ουσιαστικά βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος. Θέλουν να δείξουν ότι οι πολιτικοί, ασχέτως του τι λένε, πολλές φορές, όχι απλά πιστεύουν αλλά και γνωρίζουν ότι ισχύουν άλλα πράγματα σήμερα.Με τη διαφορά ότι το ένα από τα δύο θεωρείται δημοσιογραφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 21, 2013 #12073 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Με τη διαφορά ότι το ένα από τα δύο θεωρείται δημοσιογραφία.Δεν υπάρχει δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Με εξαίρεση λίγους μετρημένους στα δάκτυλα που είναι αυθεντικοί δημοσιογράφοι, λίγους μετρημένους στα δάκτυλα που λένε (προσωρινά και επιλεκτικά) αλήθειες για λόγους αντεκδίκησης επειδή τους ξεβολέψανε από τις χρυσο-πουπουλένιες θεσούλες τους, οι υπόλοιποι είναι απλά υπάλληλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 21, 2013 #12074 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Κάτσε να ποστάρω κάτι πριν το στοίχημα του [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία: Αυτοκτόνησε 33χρονη σμηναγός | iefimerida.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 21, 2013 #12075 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Δεν υπάρχει δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Με εξαίρεση λίγους μετρημένους στα δάκτυλα που είναι αυθεντικοί δημοσιογράφοι, λίγους μετρημένους στα δάκτυλα που λένε (προσωρινά και επιλεκτικά) αλήθειες για λόγους αντεκδίκησης επειδή τους ξεβολέψανε από τις χρυσο-πουπουλένιες θεσούλες τους, οι υπόλοιποι είναι απλά υπάλληλοι.Σύμφωνοι. Επαναδιατυπώνω. Με τη διαφορά ότι ο ένας από τα δύο πληρώνεται για να είναι δημοσιογράφος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 21, 2013 #12076 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Σύμφωνοι. Επαναδιατυπώνω. Με τη διαφορά ότι ο ένας από τα δύο πληρώνεται για να είναι δημοσιογράφος.Ίσως να χάνω λίγο το νόημα στο τι προσπαθείς να μου πεις. Προσωπικά δεν κάθισα να δω ποιος είναι ή το παίζει δημοσιογράφος και ποιος δεν το παίζει τίποτα πιθανόν, διότι δεν θεώρησα αναγκαίο κάτι τέτοιο στον σχολιασμό που έκανα. Επίσης δεν κάθισα να ασχοληθώ με το αν το ένα είναι άρθρο και το άλλο επιστολή. Γιατί; Διότι απλούστατα ασχέτως το αν κάποιος αποκαλεί ή όχι τον εαυτό του δημοσιογράφο, ασχέτως το αν πληρώνεται ή όχι, μπορεί κάλλιστα να ξημεροβραδιάζεται στο internet προωθώντας μια συγκεκριμένη γραμμή/άποψη για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει. Σε forum είμαστε νομίζω δεν χρειάζεται ανάλυση αυτό. Επίσης μια επιστολή είναι από ένα άτομο προς ένα άλλο άτομο. Από την στιγμή που βγαίνει στην δημοσιότητα, ώστε να την διαβάσουν όλοι, παύει να είναι απλά μια επιστολή.Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να μου πεις, δεν ξέρω αν σε κάλυψα, δεν ξέρω αν έχεις αντιρρήσεις στο σκεπτικό μου. Αν θέλεις να πεις κάτι σε παρακαλώ αναλυτικά. Δεν μου αρέσει να είμαι ο βλάκας που αναλύει τις σκέψεις του και ο άλλος να μην γράφει περισσότερα από μια γραμμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 21, 2013 #12077 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 (edited) Προφυλακιστέοι οι δύο ρομά, που είχαν τη μικρή Μαρία - NEWS247 Έχω λιώσει με τα σχόλια από κάτω Edit: Αφού πέταξε ο Φρόντο το δαχτυλίδι στο ηφαίστειο της Μόρντορ και καταστράφηκε το Μάτι του Σάουρον, ο βασιλιάς Άραγκορν διέταξε να ψάξουν στις τρώγλες των Ούρουκ-Χάι για τυχόν επιζώντες. Εκεί, με μεγάλη τους έκπληξη, οι στρατιώτες βρήκαν ένα ζεύγος Ορκ, μαζί με ένα κορίτσι, που έμοιαζε με τη χαμένη κόρη της Άργουεν. Τα Ορκ υποστήριζαν ότι είναι δικό τους (εμφανής η ομοιότητα άλλωστε), ότι τους το έδωσε η Άργουεν, ότι η γυναίκα Ορκ το έκανε με τον βασιλιά Έλροντ και λοιπές ασυναρτησίες, αλλά η ομάδα των επιλέκτων, με τη βοήθεια της μαγικής δύναμης του Γκάνταλφ, αποκάλυψε ότι ΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 21, 2013 από honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 21, 2013 #12078 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 standby και ο ΣΥΡΙΖΑ Φανατικός Συριζαίος δηλώνει ο κατηγορούμενος για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 21, 2013 #12079 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να μου πεις, δεν ξέρω αν σε κάλυψα, δεν ξέρω αν έχεις αντιρρήσεις στο σκεπτικό μου. Αν θέλεις να πεις κάτι σε παρακαλώ αναλυτικά. Δεν μου αρέσει να είμαι ο βλάκας που αναλύει τις σκέψεις του και ο άλλος να μην γράφει περισσότερα από μια γραμμή.Συγνώμη, δεν είχα κανένα μεγάλο νόημα κρυμμένο για να το παραναλύσουμε, απλά μου έκανε εντύπωση που έβαλες στο ίδιο "τσουβάλι" μια επιστολή τυχαίου ανθρώπου με κάποιον που πληρώνεται για να το παίζει δημοσιογράφος όσον αφορά το ύφος γραφής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 21, 2013 #12080 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 (edited) standby και ο ΣΥΡΙΖΑ Φανατικός Συριζαίος δηλώνει ο κατηγορούμενος για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα Από την απολογία αυτή ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για άλλη μια φορά για το ποιόν των οπαδών και ψηφοφόρων του Σύριζα! Δολοφονίες, ναρκωτικά αλλά πάνω απ' όλα η επιμονή τους να ψηφίσουν το κόμμα που τους εκπροσωπεί! Φυσικά κανένα ΜΜΕ, σε Ελλάδα ή Κύπρο, δεν ασχολήθηκε με την κομματική ταυτότητα και την κυνική ομολογία του φανατικού Συριζαίου οπαδού. Μάλιστα ο φερόμενος και ως δράστης επικαλείται τις σχέσεις του με τον Σύριζα για να τύχει καλύτερης μεταχείρισης από το δικαστήριο. Άραγε θα ψάξει ποτέ κανείς τις υπόγειες δοσοληψίες μεταξύ υποκόσμου, του Σύριζα και των συνιστωσών του; Χαχαχαχαχα:sarcastic:, είναι προφανές ότι τόσο εσύ, όσο και ο Ζούγκλας δεν μπορείτε να καταλάβετε την διαφορά μεταξύ "δολοφονίας" και "πολιτικής δολοφονίας". Δεν πειράζει, περαστικά σας... Πλάκα θα έχει, για κάθε έγκλημα που διαπράττεται στην Ελλάδα, από κλέψιμο τσίχλας μέχρι βομβιστική επίθεση, να βγαίνει όλο το πολιτικό ιστορικό του εγκληματία. EDIT: Πουθενά δεν παραδέχτηκαν ενοχή, και πουθενά δεν αποδυκνύεται ότι αυτοί τους σκότωσαν. Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου 2012, σε κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας, άγνωστοι σκότωσαν εν ψυχρώ πέντε άτομα Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 21, 2013 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts