magicman Οκτώβριος 16, 2013 #11941 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 (edited) ΘΡΙΑΜΒΟΣ !!Τουλάχιστον το 30% θα πεί ''ναι'' στο πετρέλαιο και αυτόν το χειμώνα !!εδω σε εμας οι περισσοτεροι το γυρισαν σε pellet, ξυλο, αεριο..και αυτοι που εχουν πετρελαιο, ή το καινε πολυ λιγο, ή εχουν και αλλο ειδος θερμανσης και τα συνδοιαζουν! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 16, 2013 από MaGiCMaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 16, 2013 #11942 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 αλλά προφανώς κοιτάς πως θα ωφεληθείς απο την αναμπουμπούλα. Γίνε τουλάχιστον λίγο ειλικρινής με τον εαυτό σου και παραδέξου, πως πίσω απο την φλογερή σου επιθυμία επιστροφής στη δραχμή, δεν κρύβεται τίποτα περισσότερο απο το αποκλειστικά δικό σου μικροσυμφέρον. Τον υπόλοιπο κόσμο αστον να πάει να ....Σίγουρο αυτό με την δραχμή ; Θα κονομήσω;Είχα την εντύπωση ότι θα έμενα στα ίδια, απλά θα γλίτωνα τα φέσια που μου φοράνε, αλλά για να το γράφεις θα ξέρης περισσότερα από μένα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Οκτώβριος 16, 2013 #11943 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Σίγουρο αυτό με την δραχμή ; Θα κονομήσω;Είχα την εντύπωση ότι θα έμενα στα ίδια, απλά θα γλίτωνα τα φέσια που μου φοράνε, αλλά για να το γράφεις θα ξέρης περισσότερα από μένα!!Όσο σίγουρο είναι η καταστροφή αυτών που έχουν δανειστεί σε €. Και της χώρας συμπεριλαμβανομένης [αφού τα χρέη της θα εξακολουθήσουν να μετράνε σε €, όπως πριν απο αυτό, τα υπολογίζανε σε δολάρια (θυμάσαι?)]. Ας συνεχίσουμε να μην δημιουργούμε παραγωγή, και θα τα δείς και τα 2 τα έργα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 16, 2013 #11944 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 (edited) δηλαδή αναλογιζόμενοι την έλλειψη ρεαλιστικής εναλλακτικής πολιτικής (αν και αυτό ευαγγελίζονται οι του συστήματος και μας έχεουν δώσει κάθε δικαιώμα να αμφισβητούμε τις προθέσεις τους) συνεχίζουμε ως πάει το πράγμα που οδηγεί σε σταδιακή καταστροφή της χώρας και των πολιτών της έχοντας προσδοκίες για τι; Δεν καλυτερεύουν και συνεχώς είμαστε μπροστά σε αδιέξοδα. Η ήπια προσαργμογή που συζητάγαμε αρχές της κρίσης γίνεται διαρκής και βίαια πλέον χωρίς σεβασμό στις ανθρωπιστικές αξίες... Βγαίνοντας απ το σύστημα (και αυτό δεν σημαίνει ότι θα ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ), το σύστημα το ίδιο σε αποτελειώνει...Δεν σε αφήνει μόνο σου στο πέλαγος. Αυτό το πρέπει να ανήκεις κάπου,σε κάποια σφαίρα επιρροής είναι που μας οδηγεί σε καταστροφή...δεν μπορείς να το παίζεις σε διπλό ταμπλό...διαλέγεις στρατόπεδο...φάνηκε με την περίπτωση της Κύπρου (γιατί να σε υποστηρίξουν οι Ρώσοι όταν δεν είσαι ξεκάθαρα υπερ τους Ετσι και στην Ελλάδα....ή μέσα στο Ευρώ (και η πτώση μας στο πηγάδι δίχως πάτο συνεχίζεται) ή έξω από αυτό (και τους όποιους κινδύνους αυτό επιφυλλάσει..ακόμα και πόλεμο πχ.βλέπε Γιουγκοσλαβία που στην περίπτωση της αδύναμης Ελλάδας μπορεί να "προκληθεί" πανεύκολα). Σε κάθε περίπτωση δεν ξέρω άλλον λαό στην ιστορία να μην έχει κανένα πραγματικό σύμμαχο... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 16, 2013 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 16, 2013 #11945 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Ας συνεχίσουμε να μην δημιουργούμε παραγωγή...Αυτή η καραμέλα πόσο μου τη δίνει... Μα πόσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 16, 2013 #11946 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Επειδή η ιστορία γράφεται από τους νικητές...Πολωνία: Σάλος για το γλυπτό με Σοβιετικό στρατιώτη που βιάζει έγκυο | διεθνη | ethnos.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 16, 2013 #11947 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Επειδή η ιστορία γράφεται από τους νικητές...Πολωνία: Σάλος για το γλυπτό με Σοβιετικό στρατιώτη που βιάζει έγκυο | διεθνη | ethnos.grΝα με συγχωρήσεις, αλλά αυτό δεν είναι ιστορία, είναι απλά η εκδήλωση της αφασίας ενός ηλιθίου - και μάλιστα κακόγουστη. Κάθε λαός οφείλει να θυμάται τη συλλογική ιστορία του, αλλά και να κοιτάει μπροστά. Διαφορετικά, η Ελλάδα έπρεπε να έχει γεμίσει αγάλματα Άγγλων να εκτελούν ΕΑΜίτες. Πώς θα βοηθούσε αυτό στο μέλλον;Καλά έκαναν και το μάζεψαν άμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 16, 2013 #11948 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Όσο σίγουρο είναι η καταστροφή αυτών που έχουν δανειστεί σε €. Και της χώρας συμπεριλαμβανομένης [αφού τα χρέη της θα εξακολουθήσουν να μετράνε σε €, όπως πριν απο αυτό, τα υπολογίζανε σε δολάρια (θυμάσαι?)]. Ας συνεχίσουμε να μην δημιουργούμε παραγωγή, και θα τα δείς και τα 2 τα έργα.Καλά παίζει να είσαι ο μόνος από αυτούς που δεν έχει καταστραφεί και αποπληρώνει το δάνειο.Τρομερή καταγγελία από τις ενώσεις Γιατρών: Πέταξαν εκατομμύρια για να κάνουν μελέτη – φιάσκο για την υγεία!Υγειονομικός χάρτης για γέλια. Ανάθεση σε ιδιώτες, που κατέγραψαν σχεδόν 3 φορές περισσότερους εργαζόμενους. Στοίχισε 4 εκ.Ο υγειονομικός χάρτης της χώρας, η καταγραφή δηλαδή του προσωπικού , των δημόσιων νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας στην Επικράτεια, βάσει του οποίου θα γίνουν οι απολύσεις, η κινητικότητα, οι συγχωνεύσεις, τα κλεισίματα, δίνει σχεδόν τριπλάσιο αριθμό προσωπικού!Ο χάρτης δόθηκε στην δημοσιότητα και απορημένοι οι εργαζόμενοι και οι Διοικήσεις των νοσοκομείων, έβλεπαν αστρονομικά νούμερα υπαλλήλων. Πχ, στον Ευαγγελισμό έδινε 7475 εργαζόμενους και αφότου κατάλαβαν στο Υπουργείο Υγείας τι συνέβη άρχισαν να βγάζουν εντελώς άλλα νούμερα, κατεβάζοντας τους εργαζόμενους του Ευαγγελισμού σε 1138. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 16, 2013 #11949 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Να με συγχωρήσεις, αλλά αυτό δεν είναι ιστορία, είναι απλά η εκδήλωση της αφασίας ενός ηλιθίου - και μάλιστα κακόγουστη. Κάθε λαός οφείλει να θυμάται τη συλλογική ιστορία του, αλλά και να κοιτάει μπροστά. Διαφορετικά, η Ελλάδα έπρεπε να έχει γεμίσει αγάλματα Άγγλων να εκτελούν ΕΑΜίτες. Πώς θα βοηθούσε αυτό στο μέλλον;Καλά έκαναν και το μάζεψαν άμεσα.Μπερδεύεσαι. Δεν αναφέρομαι στο άγαλμα. Σε αυτά που έκαναν οι "σωτήρες" Ρώσσοι (και οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι, κλπ), αναφέρομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 16, 2013 #11950 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 U.S. `Basically a Sound Economy': Papandreou: Video - Bloomberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 16, 2013 #11951 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Μπερδεύεσαι. Δεν αναφέρομαι στο άγαλμα. Σε αυτά που έκαναν οι "σωτήρες" Ρώσσοι (και οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι, κλπ), αναφέρομαι.Ίσως όντως σε μπέρδεψα, γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να κρίνω και τον "καλλιτέχνη" στο σχόλιό μου. Θα δεις ότι το υπόλοιπο καταπιάνεται με την ουσία του προβλήματος - κι εδώ επιμένω.Και η Ελλάδα πέρασε τα πάνδεινα από τους "απελευθρωτές" της, με αποτέλεσμα να μείνει κοινωικά και πολιτικά μισό αιώνα πίσω από άλλους νικητές του 2ου ΠΠ. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μεμψιμοιρούμε από τότε επειδή και οι δικοί μας "σωτήρες" ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.Ας διαβάσουμε λίγο περισσότερο, ας μάθουμε να είμαστε καχύποπτοι προς όσους αποζητούν να μας σώσουν κι ας πάμε παρακάτω σοφότεροι. Αυτό εννοώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 16, 2013 #11952 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 [Phoronix] Battlefield 4 Developers Would Love To Get Into Linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 16, 2013 #11953 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Ναζιστικό μουσείο και οπλοστάσιο στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.grΤο όνομά του γιατί δεν μας λένε δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Οκτώβριος 16, 2013 #11954 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Αυτή η καραμέλα πόσο μου τη δίνει... Μα πόσο...Δεν υπάρχει λόγος να συγχίζεσαι. Άλλωστε αυτή η ''καραμέλα'' πάει σετάκι με το ισοζύγιο πληρωμών. Όσο αυτός ο δείκτης παραμένει ελλειματικός (ευτυχώς που εμφανίζει μικρές τάσεις αναστροφής), σημαίνει με απλά λόγια πως είμαστε μια χώρα εισαγωγέας. Το θεωρούσα αυτονόητο, αλλά τελικά μάλλον δεν είναι: Όταν εισάγεις προιόντα, δαπανάς χρήμα. Το δε χρήμα δεν φύεται σε χωράφια, που το μαζεύουν αναξιοπαθούντες μετανάστες, αλλά κερδίζεται απο την διάθεση αγαθών ή υπηρεσιών. Όταν τα αγαθά / υπηρεσίες που παράγεις δεν είναι σε θέση να σου παράξουν το χρήμα που απαιτείς για να αγοράσεις / εισάγεις κάτι, είτε δεν θα το αγοράσεις (αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα) είτε θα μπείς μέσα δανειζόμενος για να το αγοράσεις. Πιθανότατα θα θυμάσαι τον αφορισμό ''θα τους δίνουμε πορτοκάλια για να πάρουμε αυτοκίνητα''. Απο εκεί και πέρα, είναι άραγε τόσο δύσκολο να αντιληφθείς ότι άλλα χρηματα θα κερδίσεις πουλώντας λ.χ. 1 λιτρο ελαιόλαδο χύμα και ανεπεξέργαστο, και άλλα χρήματα θα κερδίσεις αν το πουλήσεις ως προίον έτοιμο εμφιαλωμένο ?? Πρώτη φορά ακούς οτι θα μπορούσαμε να έχουμε πολλες περισσότερες μονάδες μεταποίησης, ώστε τα πρωτογενή μας προιόντα, να αποκτούν μεγαλύτερη (προστιθέμενη) αξία ?? ή μηπως θεωρείς τυχαίο πως αν κάποιες επιχειρήσεις αντέχουν ακόμα της κρίσης, αυτές είναι όσες έχουν ρίξει το βάρος στην εξαγωγή προιόντων ?? Μπορείς να αρνείσαι όσο θέλεις την πραγματικότητα. Οι αριθμοί είναι αυτοί που θα σε διαψεύδουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Οκτώβριος 16, 2013 #11955 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 (edited) Ναζιστικό μουσείο και οπλοστάσιο στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.grΤο όνομά του γιατί δεν μας λένε δεν ξέρω.Το λένε εδώ.Εγώ όμως θέλω το όνομα αυτουνού που του έδωσε τις άδειες για τα 10 πιστόλια.Εντιτ: Άντε. Τη γλιτώσανε πάλι....http://www.tanea.gr/news/world/article/5047828/symfwnia-sth-geroysia-gia-to-xreos-twn-hpa/ Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 16, 2013 από colt3003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 16, 2013 #11956 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Αγωνία είχε αν θα τα βρουν... Στο στοίχημα έδινε 1.01...Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 16, 2013 #11957 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Στο μεταξύ, σε μια χώρα της οποίας οι κάτοικοι τρώνε βελανίδια και πηδάνε από δέντρο σε δέντρο....Έκοψε κλήση για παράνομη στάθμευση στην Χ. Κλίντον | κόσμος | MEGA TV: MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 16, 2013 #11958 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 WTF. Και εμείς χαιρόμαστε για την VDSLα Verizon's LTE boosted in 'major markets' by new frequency, hits 80 Mbps down (update) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 16, 2013 #11959 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 EU says Palestinian Authority lost 2.5 billion euros of aid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 16, 2013 #11960 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 (edited) Το λένε εδώ.Εγώ όμως θέλω το όνομα αυτουνού που του έδωσε τις άδειες για τα 10 πιστόλια. Εντιτ: Άντε. Τη γλιτώσανε πάλι.... Συμβιβασμός στη Γερουσία για το χρέος των ΗΠΑ - Ομπάμα: «Χαιρετίζω τη συμφωνία» - Κόσμος - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline Δεν ξέρω τι μοντέρνα όπλα έχει, νόμιμα ή μη... αλλά ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Όχι ότι δεν το περιμέναμε βέβαια.. Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο «Μιχάλη Τσαρτσίδη» Κι αυτός έχει ναζιστικές σημαίες στην συλλογή του. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!! Και μετά να περάσει κι από δώ παρακαλώ. Έχω σειρά περιοδικών PANZER. Επίσης στο World oF Tanks επιλέγω πάντα γερμανικά άρματα και την βρίσκω να καταστρέφω σοβιετικά, βρετανικά, αμερικάνικα, κινέζικα, made in taiwan κτλ. Το παρελθόν μου μάλιστα είναι ακόμα πιο βεβαρημένο καθώς στο BF1942 και στο ΜΟΗΑΑ έπερνα πάντα Γερμανούς. Πόσα χρόνια έχω στο τσεπάκι; Πάει kill και μέρα η ταρίφα; Αν ναι, με βλεπω για πολλάκις ισόβια. Είμαι και καλός στο σημάδι δυστυχώς ρε γμτ.. ΩΧ ωχ ωχ! Τώρα θυμήθηκα. Άυτά μετράνε;;;;; Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 16, 2013 από Snips Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts