Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Το δικό μου ζητούμενο είναι η είδηση. Ο σχολιασμός του αρθογράφου ή οι πόθοι του με αφήνουν αδιάφορο, καθώς μπορώ να κρίνω μόνος μου τα συνεπαγόμενα, και δεν εχω ανάγκη υποβολέα.

Τότε κάπου έχασες το στόχο, γιατί ουδεμία εξέλιξη έχει παρουσιαστεί στο συγκεκριμένο θέμα, πλην της αναδημοσίευσής του, με το όνομα του Σταθάκη σε επιφανή θέση. Η είδηση που είναι? :)

Τότε κάπου έχασες το στόχο, γιατί ουδεμία εξέλιξη έχει παρουσιαστεί στο συγκεκριμένο θέμα, πλην της αναδημοσίευσής του, με το όνομα του Σταθάκη σε επιφανή θέση. Η είδηση που είναι? :)

Η είδηση που διάβασα είναι πως ένας βουλευτής είναι κατηγορόυμενος (όχι ''φέρεται'' ή ''είναι ύποπτος''). Το οτι είναι αναδημοσίευση, δεν το είδα. Που είναι ?

Η είδηση που διάβασα είναι πως ένας βουλευτής είναι κατηγορόυμενος (όχι ''φέρεται'' ή ''είναι ύποπτος''). Το οτι είναι αναδημοσίευση, δεν το είδα. Που είναι ?

Επιλέγοντας ένα γρήγορο σχόλιο από το άλλο άρθρο:

Οι ίδιοι πανεπιστημιακοί κύκλοι ανέφεραν ότι στο δημοσίευμα δεν υπάρχει «είδηση» επί της ουσίας, αφού η εμπλοκή του Γιώργου Σταθάκη στην υπόθεση των καταλογισμών –που ταλανίζει το Πανεπιστήμιο Κρήτης από το 2001 – είναι γνωστή ήδη από το 2006, ενώ η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έχει προσδιοριστεί εδώ και καιρό για τις 7 Ιουνίου του ...2014. Πρόκειται για μια δίκη η οποία από τον Απρίλιο του 2012, οδεύει σε συνεχείς αναβολές, ενώ η τελευταία δικάσιμος έχει οριστεί για το 2014, γεγονός που είναι γνωστό στην Πανεπιστημιακή κοινότητα και φυσικά στους εμπλεκόμενους, εδώ και μήνες.

Βεβαίως τα παραπάνω είναι και διασταυρώσιμα, δεν υποννοώ ότι επειδή κάποιος τα έγραψε, ισχύουν.

Αύξηση εισιτηρίου στα εξωτερικά ιατρεία από 5 στα 25 ευρώ - NEWS247

Εεεεεεετσι !!

Δε σας χαλάσε εσας τους θιασώτες της ιδωτικής περίθαλψης / ασφάλισης ε ?

ως θιασωτής των ιδιωτικών νοσκομείων και ιδιωτικής ασφάλισης αυτό με χαλάει αφάνταστα γιατί προφανώς γίνονται κρατήσεις από τα μικτά μου ώστε εγώ θεωρητικά να απολαμβάνω δωρεάν περίθαλψη στα δημόσια νοσοκομεία...

Αν δεν πλήρωνα αυτές τις αηδίες, και τα μικτά μου ερχόντουσαν κατευθείαν στην τσέπη δεν θα με χαλούσε καθόλου, γιατί αν σκεφτώ ότι δίνω 200 ευρό το μήνα πχ στο ΙΚΑ, και θα χρειαστώ να παώ στο νοσοκομείο 5-10 (?) φορές στην ζωή μου (φτού και να είναι μηδέν)...Στη συνέχεια θα τα έδινα σε ιδιωτική ασφάλιση και θα απολάμβανα από εκεί δωρεάν περίθαλψη..

Τέλος απλά έτσι να πω και βρίστε με όσο θέλετε γιατί κλασσικά θα με πείτε απάνθρωπο, μνημονιακό, άσπλαχνο (Ι dont care shoot me) είναι γνωστό ότι τα νοσοκομεία γεμίζουν από υποχόνδριους που με το παραμικρό πάνε στο νοσοκομείο και οι γιατροί τους εκμεταλλεύονται, άλλοι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους και τέλος κάποιος που πραγματικά έχει ανάγκη να πάει να δει τον γιατρό κάθετε και περιμένει σε αναμονή 6 μηνών... αυτά.. κρατάω την ασπίδα μου και περιμένω επιθέσεις :p

ως θιασωτής των ιδιωτικών νοσκομείων και ιδιωτικής ασφάλισης αυτό με χαλάει αφάνταστα γιατί προφανώς γίνονται κρατήσεις από τα μικτά μου ώστε εγώ θεωρητικά να απολαμβάνω δωρεάν περίθαλψη στα δημόσια νοσοκομεία...

Αν δεν πλήρωνα αυτές τις αηδίες, και τα μικτά μου ερχόντουσαν κατευθείαν στην τσέπη δεν θα με χαλούσε καθόλου, γιατί αν σκεφτώ ότι δίνω 200 ευρό το μήνα πχ στο ΙΚΑ, και θα χρειαστώ να παώ στο νοσοκομείο 5-10 (?) φορές στην ζωή μου (φτού και να είναι μηδέν)...Στη συνέχεια θα τα έδινα σε ιδιωτική ασφάλιση και θα απολάμβανα από εκεί δωρεάν περίθαλψη..

Οι εισφορές σου στο σύστημα υγείας, θεώρησέ τες σαν ένα κοινωνικο φόρο. Φυσικά και δεν γίνεται να πληρώνεις στο κράτος εισφορά ΜΟΝΟ αν αρρωστήσεις. Ο λόγος είναι πως το σύστημα υγείας πρέπει να είναι εκεί 24/7 και όχι να ανοιγει/κλείνει με γνώμονα αποκλειστικά τις δικές σου ανάγκες. Με άλλα λόγια: Ο πλανήτης δεν περιστρέφεται γύρω απο εσένα.

Όσον αφορά τα 200 σου ευρά που κλαίς στο ΙΚΑ αυτά περιλαμβάνουν και συνταξιοδοτικές εισφορές εκτός των υγειονομικών. Τωρα αν εσύ έχεις βρεί ιδιώτη που με 200 ευρά το μήνα σε καλύπτει υγειονομικά (και τα παιδιά σου, όπως το ΙΚΑ ε ?) και σου δίνει σύνταξη 360 ευρά το μήνα, Ε! να μου τον συστήσεις και εμένα !!

Προσέχετε τι εύχεστε λέμε !! Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί αυτό το διάστημα

Οι εισφορές σου στο σύστημα υγείας, θεώρησέ τες σαν ένα κοινωνικο φόρο. Φυσικά και δεν γίνεται να πληρώνεις στο κράτος εισφορά ΜΟΝΟ αν αρρωστήσεις. Ο λόγος είναι πως το σύστημα υγείας πρέπει να είναι εκεί 24/7 και όχι να ανοιγει/κλείνει με γνώμονα αποκλειστικά τις δικές σου ανάγκες. Με άλλα λόγια: Ο πλανήτης δεν περιστρέφεται γύρω απο εσένα.

Όσον αφορά τα 200 σου ευρά που κλαίς στο ΙΚΑ αυτά περιλαμβάνουν και συνταξιοδοτικές εισφορές εκτός των υγειονομικών. Τωρα αν εσύ έχεις βρεί ιδιώτη που με 200 ευρά το μήνα σε καλύπτει υγειονομικά (και τα παιδιά σου, όπως το ΙΚΑ ε ?) και σου δίνει σύνταξη 360 ευρά το μήνα, Ε! να μου τον συστήσεις και εμένα !!

Προσέχετε τι εύχεστε λέμε !! Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί αυτό το διάστημα

τα 200 μου ευρό που κλαίω μακάρι να πηγαίνανε στην σύνταξη μου...πάνε στους τωρινούς συνταξιούχους, στις συντάξεις τους (που τα ποσά τους δεν θα δούμε εμείς ΠΟΤΕ, κάνα 300εύρο θα πάρουμε και αν) και στην περίθαλψη τους την οποία δεν έχω πρόβλημα να βοηθάω να πληρώνω καθώς σίγουρα ένας καρκινοπαθείς δεν έδωσε τόσα λεφτά όσο δούλευε για να καλύψει τις χημειοθεραπείες...γεγονός..

Όπως είπα εγώ αυτά τα λεφτά τα χάνω. Και τα χάνω για δημόσια υγεία και νοσοκομεία που πλεόν θα με δεχτούν εμένα και τους συμπολίτες μου εάν σκάσουν ένα 25ευρο...(αν και το ποιος θα κρίνει αν θα πρέπει να πάω στο νοσοκομείο δεν πρέπει να είμαι εγώ αλλά ένας γιατρός, ο οικογενειακός που λένε, όπως ισχύει σε άλλες χώρες π.χ. Ολλανδία)...

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα από ιδιώτες, απλά δεν μας περισσεύουν για να τα σκάσουμε εκεί προφανώς. Αν είχα τα λεφτά του ΙΚΑ στα χέρια μου, θα κινιόμουν αναλόγως και θα έβρισκα άκρη...να είσαι σίγουρος...

edit: Τελος να επισημάνω πως ήδη πληρώνουμε αρκετούς φόρους από την παρακράτηση φόρου στους μισθούς μας..δεν θέλω να πληρώνω και κοινωνικό φόρο με το έτσι θέλω. Θέλω να έχω τα λεφτά στην τσέπη μου και όταν κάνω μια αγορά αυτό το 20-23% να πηγαίνει αντίστοιχα εκεί που πρέπει. Τώρα με αυτά και με αυτά και υγεία δεν έχουμε, και εγώ κλαίω τις εισφορές μου τζάμπα, και ο εργοδότης μου θεωρεί ότι του κοστίζω πολλά κλπ κλπ κλπ...

Έγινε επεξεργασία από tavliban

Υπάρχει εδώ μέσα κανένας γιατρός να πει κάτι για το 25ευρο, αν υπάρχει περίπτωση να δικαιολογείται ή όχι, διότι εμείς μπορεί να λέμε και ότι να ναι.

Π.χ. στην περίπτωση της μάνας μου που πριν 20 μέρες έσπασε το χέρι χρειάστηκαν δύο επανεξετάσεις/ακτινογραφίες για να επιβεβαιωθεί ότι πάει καλά και βέβαια μένει και η αφαίρεση του γύψου.

Την πρώτη μέρα δεν θυμάμαι να πληρώσαμε τίποτα (παίζει να πληρώσαμε στο ορθοπεδικό και να μην το θυμάμαι), στις δύο επανεξετάσεις πληρώσαμε το εισιτήριο των 5€, υποθέτω το ίδιο θα γίνει με την αφαίρεση του γύψου. Οπότε έχουμε 5+5+5=15€ δωρεάν υγεία η οποία θα γίνει 25€+25€+25€=75€ δωρεάν υγεία. Κάπου εδώ αρχίζεις και τους μουτζώνεις.

Το ερώτημα εδώ είναι βέβαια πόσα θα πλήρωνες αν πήγαινες σε ιδιωτικό γιατρό; Αν είναι συνολικά για ένα σπάσιμο να σου έβγαινε 4-5 κατοστάρικα ή και παραπάνω λόγω και των ακτινογραφιών, ίσως να μην είναι και τόσο τραγικά το να πληρώσεις το 1/5.

Πριν αρχίσετε να ουρλιάζετε κάποιοι και να με κάνετε να μετανιώσω που επιδιώκω να κάνω διάλογο από τον οποίο θα μάθω και κάτι χρήσιμο ή έστω ενδιαφέρον, αντί να διαβάζω κομματικά συνθήματα και προτροπές για το τι να ψηφίσω στο μέλλον, θα ήθελα να πω ότι ούτε εμένα μου κάθεται καλά. Και δεν μου κάθεται καλά ούτε η διευκρίνιση που λέει ο πωλητής βιβλίων περί εισοδηματικών κριτηρίων για ανασφάλιστους και άπορους. Δεν μπορείς να τιμωρείς κάποιον επειδή εργάζεται και να πριμοδοτείς αυτόν που πιθανόν δουλεύει κανονικά αλλά πληρώνεται μαύρα ή έστω δηλώνει ψευδές εισόδημα. Αλλά με ενδιαφέρει να ακούσω μια τεκμηριωμένη άποψη

λοιπόν έχουν βγει όλα τα κανάλια, και ως δια μαγείας έχει βγει ένα πρώην μέλος της Χ.Α. και λέει ότι τον είχαν στην μπούκα τον Φύσσα, και ότι είναι τάγματα εφόδου και τέτοια...

π.χ.

Μαρτυρία πρώην χρυσαυγίτη: Τον ήθελαν νεκρό τον Φύσσα. Θα έχουμε και άλλες δολοφονίες - NEWS247

Μαρτυρία ενεργού μέλους Χρυσής Αυγής: Από ενέδρα ξεκίνησε η επίθεση στον Φύσσα, δεν είχαν στόχο να τον σκοτώσουν - NEWS247

Αγαπητά ΜΜΕ, είστε απλά σιχαμένα.

1. Χρειαζόταν δηλαδή να σκοτωθεί ένας συνάνθρωπος μας για να ξυπνήσετε;

2. Είναι τυχαίο που ξαφνικά ΌΟΟΟΟΛΑ μαζί τα κανάλια έχετε βρει από έναν χρυσαυγίτη;

3. Όχι δεν είναι καθοδηγούμενα όλα αυτά που μεταδίδονται.

4. Σεβασμό κανέναν στην οικογένεια του νεκρού. Επιεικώς γελοίοι υπάνθρωποι...

σιχαμένοι ουστ..

αν δεν κάνω λάθος τα 5 ευρώ είναι για είσοδο ενώ τα 25 για "διαμονή" με πλήρη διατροφή "all exclusive"...

Proper:

Αν δεν κάνω λάθος τα 5€ ήταν για εξέταση και εισαγωγή, ενώ τώρα αν χρειαστεί εισαγωγή πληρώνουν 25€, μόνο οι Έλληνες.

Απογευματινά μαθήματα απάντηση στις καταλήψεις - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online

%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B7%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85-1%CF%85-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%84%CF%89%CE%BD.jpg + s014247_2_roybens_.jpg

Διαμαρτυρία καθηγητών για τα απογευματινά μαθήματα στον Πλατάρο - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online

Μεταξύ άλλων μάλιστα οι εκπαιδευτικοί έκαναν λόγο για καταστρατήγηση εργασιακών και οικογενειακών δικαιωμάτων.

:sarcastic:

Σε ποιο νοσηρό μυαλό ο αντιμνημονιακός αγώνας και ο αγώνας πάνω σε υπαρκτά προβλήματα της εκπαίδευσης εξισώνεται με την στρατολόγηση παιδιών για να δέρνουν μετανάστες;

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.