Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

βγάλε τις παρωπίδες και διάβασε καλύτερα τι εγραψα.
οι φανατισμένοι και οι άρρωστοι οποιουδήποτε χώρου σκοτωνουν και μόνο αυτοί.

Ένας πορωμενος αριστερος θα βγάλει μαχαίρι με την ιδια ευκολία που θα βγάλει κι ενας πορωμένος δεξιος και θα κανει την ιδια ακριβώς ζημια.

Έχουμε ακούσει/διαβάσει για δεκάδες (αποδεδειγμένα) μαχαιρώματα ακροδεξιών, πες μας λοιπόν πότε άκουσες για μαχαιρώματα ακροαριστερών.

Γράφεις για την ίδια ευκολία.

Οι ακροδεξιοί βγάζουν με ευκολία μαχαίρι άρα εννοείς ότι οι ακροαριστεροί βγάζουν και αυτοί με ευκολία μαχαίρι.

Μάλλον εσύ πρέπει να προσέχεις καλύτερα τι γράφεις.

Η λέξη κλειδί είναι το "πωρωμένος" και βέβαια δεν έχει σχέση με την πολιτική. Ένας πωρωμένος και με χαμηλό IQ - διότι πρέπει να υπάρχει και χαμηλό IQ - μπορεί να βγάλει μαχαίρι για την δεξιά, την αριστερά, το κεντρώο(!), τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον... Τίγρη, την σημαία, την θρησκεία, την Βίσση και τον ....Bieber.

... την Ferrari, την McLaren, την Mercedes...., την Intel, την AMD, την nVidia..., την αερόψυξη, την υδρόψυξη... , τα Windows, τα Linux, το MacOS, ... το Android, τo iOS..., τις ψηλές, τις κοντές, τις ξανθιές, τις μελαχρινές..., την θάλασσα, το βουνό...

Συμπέρασμα, όλοι είμαστε σίγουρα με κάτι πορωμένοι, άρα σίγουρα όλοι μπορούμε να τραβήξουμε μαχαίρι.

:hang2:

Εδώ ο άλλος πυροβόλισε συνομιλητή του γιατί διαφωνούσαν για τον... Καντ
στη νότια Ρωσία.

Αν είναι να πάμε και σε άλλες χώρες, τότε να δεις παραδείγματα που θα φέρουμε..

Και αυτούς τους πωρομενους αριστερούς που σφαζουν τους έχετε γνωρίσει στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ φαντάζομαι μιας και παίρνετε και συχνά μέρος.

Μην διαστρεβλώνεις αυτό που έγραψα επικεντρώνοντας στους αριστερούς. Άμα σε ενοχλεί αυτό μισό λεπτό να το αλλάξω

Η λέξη κλειδί είναι το "πωρωμένος" και βέβαια δεν έχει σχέση με την πολιτική. Ένας πωρωμένος και με χαμηλό IQ - διότι πρέπει να υπάρχει και χαμηλό IQ - μπορεί να βγάλει μαχαίρι για την δεξιά, την αριστερά, το κεντρώο(!), τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον... Τίγρη, την σημαία, την θρησκεία, την Βίσση και τον ....Bieber.

Ικανοποιημένος ή θα με ρωτήσεις που έχω γνωρίσει τον πωρωμένο με χαμηλό IQ που θα βγάλει μαχαίρι για τον ...Bieber?

Υ.Γ. Καλά τον άλλον δεν τον κάνω καν quote.

Έγινε επεξεργασία από yanni

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION]

Γίνεται χαμός για τον θάνατο ενός ανθρώπου λόγω του ανθρώπου του ίδιου αλλά και του δράστη της δολοφονίας, δεν έχεις γράψει τίποτα επ' αυτού (δικαίωμα σου ), και έρχεσαι και κάνεις ένα σχόλιο λέγοντας "τι υποκρισία κτλ, τίποτα για τον τάδε θάνατο".

Χωρίς να λέω ότι χάρηκα, σίγουρα δε θα ακυρώσω και το τραπέζι μου στον Αντύπα απο τη στενοχώρια.

Τέτοιος θάνατος δεν υπάρχει, ο ίδιος "άδικος θάνατος" έχει χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία εντυπώσεων τυχαία άλλες 3 φορές, και φυσικά η μπάλα πετιέται κάθε φορά στις κερκίδες, πόσο μάλλον όταν δεν είχε σχέση η αστυνομία ή η αναρχία με το περιστατικό τώρα.

Δεν με ενοχλούν τα mail, όσο με ενοχλέι η σκοπιμότητα τους, και ότι φυσικά πολλοί άνθρωποι το χάφτουν αμάσητο και φανατίζοντε και γράφουν ότι βλακεία μπορείς να φανταστείς κατά της Αριστεράς γενικά και αόριστα, ή κατά του ΣΥΡΙΖΑ (!). (Αρκεί μόνο να δεις τα σχόλια κάτω από κάθε φορά που μπαίνει η "είδηση").

Νομίζω ότι ο μόνος λόγος να το κάνεις αυτό, ήταν για την δημιουργία εντυπώσεων, και πέτυχε φυσικά αν κρίνω από τα σχόλια. Ξαφνικά, οι μισοί εδώ ξέχασαν τι έγινε πριν 4 μέρες, και γράφουν ότι να'ναι για να δείξουν την "Αριστερή βία".

To ότι πριν 2-3 σελίδες έγραψα για πολλοστή φορά ότι πρέπει επί τέλους να υπάρξει και εδώ ένας δίκαιος διαχωρισμός του φάσματος της Αριστεράς όταν βάζουμε ειδήσεις πήγε βεβαίως πάλι στον βρόντο,(θα αλλάξω την υπογραφή μου αντίστοιχα).

Έχεις δίκιο. Τρόμαξα μην τυχόν και αλλάξει το κλίμα στο thelab και χάσουμε τις εκλογές (όταν γίνουν) και είπα να μπω για να κάνω το κομμάτι μου. Btw ως ψηφοφόρο της ΝΔ με συμφέρει σφόδρα το τωρινό το κλίμα και η κατακραυγή ενάντια στη ΧΑ. Ακόμα λοιπόν και να μπορούσα να επηρεάσω τη κοινή γνώμη γράφοντας στο thelab ότι έγραψα, γιατί ακριβώς να το κάνω;

Αστυνομικοί είναι, προφανώς και θα κινδυνεύσουν οι ζωές τους εν ώρα καθήκοντος, πόσο μάλλον όταν πάνε σαν ασφαλήτες να κόψουν φάτσες σε συναυλία αναρχικών! Προφανώς επίσης θα βγουν ανακοινώσεις συμπαράστασης από όλα τα κόμματα (όπως και έγινε) όταν γίνεται κάτι "βαρύ". Αλλά και πάλι, μπορώ κάλλιστα (και κάφρικα) να φέρομαι σε αυτά σαν "εργατικά ατυχήματα". Δουλειά τους είναι επίσης να μας κρατάνε αρτιμελής και ζωντανούς, όταν σκοτώνουν αθώο κόσμο νομίζω πως η κατάσταση αλλάζει και δικαιούτε η κοινωνία και να αντιδράσει και να κάνει μνημόσυνο κάθε χρόνο.

Μα'στα. Με το ίδιο σκεπτικό ο Φύσσας με τους στίχους του, έσπειρε άερηδες και θέρισε θύελλες. Με λίγα λόγα στα παπάρια μας.

Το ότι ο Παπαδημούλης ανακάλεσε την πρόταση του, από μία γρήγορη ματιά φαίνεται γελοίο. Με μία δευτερη ματιά φαίνεται πολύ λογικό αν βάλει ο καθένας το παιδί του στην θέση του δολοφονημένου, και τον ηθικό αυτουργό στην θέση της ΧΑ. Σύμφωνα με ότι ακούγεται στις ειδήσεις, είναι πολύ πιθανό ο Λαγός και ο Μιχαλολιάκος να ήξεραν για την δολοφονία πριν αυτή γίνει, θα δεχόσασταν τον δολοφόνο του παιδιού σας να κάνει ενός λεπτού σιγή μαζί σας;

Βρείτε τις διαφορές

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ASDTDxcw4Kg]Proedros Edessaikou + subs - YouTube[/ame]

Θέλω να γίνω

μολότοφ στο χέρι αναρχικού

το αίμα που τρέχει ενός μπάτσου νεκρού

μια θηλιά στον λαιμό κάθε αγράμματου εκαμίτη

μια σφαίρα καρφωμένη σε κεφάλι ασφαλίτη.

Τι προσπαθείς να πεις με αυτό το ποστ?

αν ήμουν λίγο κακοπροαίρετος θα έλεγα ότι με κάποιο τρόπο προσπαθείς να εξισώσεις τον νεκρό με τον δολοφόνο παρουσιάζοντάς τον ως φανατισμένο πορωμένο αναρχοκομμουνιστοσυμμορίτη..

αρχικά προσπαθούσατε να εξισώσετε τη βια των αριστερών και των φασιστών. Η βία απο όπου κι αν προέρχεται λέτε είναι ίδια. Δηλαδή η βία του φασίστα είναι ίδια με τη βια των κατοίκων της Κερατέας πριν λίγα χρόνια παραδείγματος χάρην.

Ας κρίνουμε το γεγονός χωρίς να δούμε αν έπρεπε ή όχι να γίνει το έργο. Ο κάθε ένας έχει την άποψη του πάνω σε αυτό. Ας κρίνουμε λοιπόν μόνο το γεγονός ότι χρησιμοποίησαν βία (κάτοικοι, αριστεροι, αναρχικοί και λοιποί που συμπαραστάθηκαν στους κατοίκους) για να αντισταθουν σε κάτι με το οποίο διαφωνούσε η τοπική κοινωνία.

Η βία λοιπόν αυτή (γνωστή και ως αριστερός τραμπουκισμός όπως θα λέγατε αν βλέπατε στα καναλια τα επεισόδια της Κερατέας) είναι ίδια με το εν ψυχρό μαχαίρωμα απο έναν φασίστα? εαν ναι τότε:

Στο μόνο που μπορούμε να συμφωνήσουμε είναι ότι δε γίνεται να διαφωνήσουμε περισσότερο.

---------------

αλλα τώρα δεν έφτασε να κατακρίνουμε τη βία απο όπου κι αν προέρχεται. Τωρα φτάνουν στο σημείο να λένε τι?? ότι το παιδι που δολοφονηθηκε με κάποιο τρόπο το άξιζε? λόγω των τραγουδιών του?

Τελικά εγώ συμπεραίνω ότι όλοι αισθανόμαστε την ανάγκη να πιστεύουμε ότι οι "δικοί μας" είναι καλύτεροι από "τους άλλους". Κι όχι μόνο ιδεολογικά. Και είμαστε διατεθιμένοι να αγνοούμε όσα στοιχεία καταδεικνύουν το αντίθετο.

Ο φόνος του Φύσσα είναι απαράδεκτος και ο δολοφόνος βδελυρό κατακάθι της κοινωνίας. Αυτό δε σημαίνει ότι ο δολοφονηθείς ήταν άγιος - αν και φοβάμαι ότι στη συνείδηση των παροπιδοφόρων "αριστερών" θα αναχθεί σύντομα σε σύμβολο του αντιφασιστικού αγώνα.

Αν ο Καμμένος όταν λέει σε 3 άτομα "λυντσάρετε τον Πάχτα" είναι επαίσχυντος, με ποιες προφάσεις απαλάσσουμε από κάθε ευθύνη το θύμα όταν τραγουδούσε σε εκατοντάδες (σίγουρα και ανήλικους) τους εγκληματικούς στίχους του;

"Θέλω να γίνω μολότοφ στο χέρι αναρχικού

το αίμα που τρέχει ενός μπάτσου νεκρού

μια θηλιά στον λαιμό κάθε αγράμματου εκαμίτη

μια σφαίρα καρφωμένη σε κεφάλι ασφαλίτη."

Ειλικρινά; Ωραία πράματα... Δηλαδή δεν μπορούμε να στηλιτεύουμε το απαράδεκτο όταν το συναντάμε σε ανθρώπους με τους οποίους αισθανόμαστε σε κάποια θέματα ιδεολογική εγγύτητα; Ή απλά έχουν αρχίσει όλοι να πιστεύουν ότι ο εχθρός του εχθρού τους είναι φίλος τους;

Έχεις δίκιο. Τρόμαξα μην τυχόν και αλλάξει το κλίμα στο thelab και χάσουμε τις εκλογές (όταν γίνουν) και είπα να μπω για να κάνω το κομμάτι μου. Btw ως ψηφοφόρο της ΝΔ με συμφέρει σφόδρα το τωρινό το κλίμα και η κατακραυγή ενάντια στη ΧΑ. Ακόμα λοιπόν και να μπορούσα να επηρεάσω τη κοινή γνώμη γράφοντας στο thelab ότι έγραψα, γιατί ακριβώς να το κάνω;

Δημιουργία εντυπώσεων είπα, θεωρία 2 άκρων κτλ. "Φασίστες σκότωσαν Αριστερό, Αναρχοκάτι σκότωσαν Αστυνομικό, μόνη λύση η Λαϊκη Κεντροδεξιά." Θα ήταν κακό για εσένα να θυμηθεί ο κόσμος τα ωραία που έχουν πει μέλη της Ν.Δ. για την Χ.Α. (τα έβαλε πριν κάποιες σελίδες ο DJD), ή να δει τι ωραία συνεργασία υπήρχε και υπάρχει μεταξύ τους.

Οπότε, ας πετάξουμε την κανονιά για τους δολοφόνους Αναρχοαριστερούς.

Με το ίδιο σκεπτικό ο Φύσσας με τους στίχους του, έσπειρε άερηδες και θέρισε θύελλες.

Συγκρίνεις σε επικινδυνότητα το επάγγελμα του αστυνομικού με την ιδιότητα του (αντίφα) τραγουδιστή;

Βέλος σου κάνει;

Μολότωφ;

Θα μου δείξεις τον αριστερό με το βέλος ή την μολότωφ;

Γιατί όλοι ξέρουμε ότι Χ.Α. και Ν.Δ. είναι συγκοινωνουντα δοχεία, πρόσφατα μάθαμε τις τακτικές και την παραστρατιωτική οργάνωση της Χ.Α., παλιότερα ξέραμε τι ξύλο έριχναν οι ΝεοΔημοκράτες , -όλα αυτά είναι και σε απάντηση του πρώτου-, αλλά Αριστερό με βέλος και μολότωφ δεν έχω δει, κάτι αναρχο-αντιεξουσιαστές ξέρω ότι τα χρησιμοποιούνε αυτά, ενίοτε και η Χρυσαυγήτες για να κάψουν επιχειρήσεις αλλοδαπών..

αρχικά προσπαθούσατε να εξισώσετε τη βια των αριστερών και των φασιστών. Η βία απο όπου κι αν προέρχεται λέτε είναι ίδια. Δηλαδή η βία του φασίστα είναι ίδια με τη βια των κατοίκων της Κερατέας πριν λίγα χρόνια παραδείγματος χάρην.

Ας κρίνουμε το γεγονός χωρίς να δούμε αν έπρεπε ή όχι να γίνει το έργο. Ο κάθε ένας έχει την άποψη του πάνω σε αυτό. Ας κρίνουμε λοιπόν μόνο το γεγονός ότι χρησιμοποίησαν βία (κάτοικοι, αριστεροι, αναρχικοί και λοιποί που συμπαραστάθηκαν στους κατοίκους) για να αντισταθουν σε κάτι με το οποίο διαφωνούσε η τοπική κοινωνία.

Η βία λοιπόν αυτή (γνωστή και ως αριστερός τραμπουκισμός όπως θα λέγατε αν βλέπατε στα καναλια τα επεισόδια της Κερατέας) είναι ίδια με το εν ψυχρό μαχαίρωμα απο έναν φασίστα? εαν ναι τότε:

Εσύ εξισώνεις (δεν λέω οικειοποιήσαι μιας και δεν γνωρίζω αν είσαι ενταγμένος σε κάποιο αριστερό σχήμα) την αντίδραση των κατοίκων σε ένα περιβαλλοντολογικό θέμα με την αριστερή πολιτική δράση; Νομίζω κάπου τα έχεις μπερδέψει.

αλλα τώρα δεν έφτασε να κατακρίνουμε τη βία απο όπου κι αν προέρχεται. Τωρα φτάνουν στο σημείο να λένε τι?? ότι το παιδι που δολοφονηθηκε με κάποιο τρόπο το άξιζε? λόγω των τραγουδιών του?

Δεν αξίζει σε κανέναν ο θάνατος. Ξεκινάμε από εδώ. Η ζωή μας καθορίζεται από τις πράξεις μας είτε το θες είτε όχι, είτε αναρχικός είσαι, είτε δεξιός, είτε αριστερός. Οι δημόσιες δηλώσεις είναι επιταγές που υπογράφεις και αυτές τις επιταγές πρέπει να μπορείς να τις ξοφλήσεις όταν έρθει η ώρα. Αν εγώ πάω στην θύρα 7 με κασκώλ του Παναθηναϊκου, έ τότε ότι και να πάθω (που θα το πάθω) θα είναι φταίξιμο δικό μου και όχι ερυθρόλευκη βία ή αθλητική βία.

Την δουλειά του Παναγιώτη Φύσσα ή Killah P δεν την ξέρω, αλλά διαβάζοντας πιο πάνω το ποστ του [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] που μιλάει ότι θέλει να γίνει το αίμα που τρέχει ενός μπάτσου νεκρού ή η σφαίρα στο κεφάλι ασφαλίτη, τότε το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι καλλιεργεί μίσος, παρόμοιο με το μίσος που του αφαίρεσε τη ζωή.

Αλλά σε παρακαλώ πες μου εσύ. Γιατί να θέλει να γίνει σφαίρα στο κεφάλι ενός συνανθρώπου του; Για ποιο λόγο να θέλει να γίνει το αίμα που τρέχει από - δολοφονημένο, λογικά - συνάθρωπό του; Έχουμε ξεχάσει ότι όλοι είμαστε συνάνθρωποι και ότι αποστολή μας στο κόσμο είναι να αλληλοβοηθιόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροί; Γιατί να υπάρχει μίσος; Γιατί να υπάρχουν άνθρωποι που καλλιεργούν το μίσος; Πόσο θα καλύτερεύσει η ζωή μας αν πεθάνει ένας μπάτσος ή ένας ασφαλίτης; Πόσο πιο ασφαλείς γίναμε τώρα που πέθανε ένας συνάνθρωπός μας 34 ετών που δεν πρόλαβε να δεί απόγονο;

Σκεφτείτε τα όλα αυτά και αποκλείστε ΌΛΑ τα κηρύγματα μίσους από όπου και αν προέρχονται και περιθωριοποιήστε τους κήρυκες του. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την δηλητηριάζουμε με μίση.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.