tavliban Ιούλιος 31, 2013 #10381 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Με απαντήσεις του Δημοτικού δεν κάνεις πολιτική. Παρόλα αυτά, καλά του είπε.στην ελλάδα κάνεις μια χαρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 31, 2013 #10382 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 στην ελλάδα κάνεις μια χαρά...Για αυτό και είναι δηλωμένα σα Μακεδονία παντού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούλιος 31, 2013 #10383 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Για αυτό και είναι δηλωμένα σα Μακεδονία παντού...ακριβώς..στο εξωτερικό αυτή η πολιτική δεν περνάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 31, 2013 #10384 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Δεν έχει διαφορά από την τακτική των Τούρκων, των Σκοπιανών ή των Αλβανών. Η οργάνωση σε αυτό που κάνουν είναι πολύ καλύτερη. Απλά, ότι η γλώσσα των Μακεδόνων είναι η ελληνική, θα πρέπει να αναφέρεται πιο συχνά κι οργανωμένα. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 31, 2013 #10385 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Σωρεία απολύσεων στον Σκάι | Εφημερίδα των Συντακτών | online έκδοσηπάει κι ο Δολαπτσόγλου...κρίμα, και η κίνηση στους δρόμους ήταν ο μόνος λόγος που έβαζα το ΣΚΑΙ στο ράδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 31, 2013 #10386 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Με απαντήσεις του Δημοτικού δεν κάνεις πολιτική. Παρόλα αυτά, καλά του είπε.Δεν θα την έλεγα απάντηση του Δημοτικού. Ήταν η απάντηση που έπρεπε να δώσει και αυτό φαίνεται τόσο από τις αντιδράσεις των ΜΜΕ στα Σκόπια, όσο και από το γεγονός ότι έτσουξε τόσο πολύ που ο δημοσιογράφος ως... παιδάκι του δημοτικού εκτέθηκε δημοσίως υβρίζοντάς τον. Σαν πολύ δεν κοιτάμε ως χώρα μην θίξουμε τους γείτονες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 1, 2013 #10387 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Δεν θα την έλεγα απάντηση του Δημοτικού. Ήταν η απάντηση που έπρεπε να δώσει και αυτό φαίνεται τόσο από τις αντιδράσεις των ΜΜΕ στα Σκόπια, όσο και από το γεγονός ότι έτσουξε τόσο πολύ που ο δημοσιογράφος ως... παιδάκι του δημοτικού εκτέθηκε δημοσίως υβρίζοντάς τον. Σαν πολύ δεν κοιτάμε ως χώρα μην θίξουμε τους γείτονες;Είμαι της άποψης ότι όταν ξεκίνησε το σκηνικό, έπρεπε να παρκάρουμε τα άρματα στα σύνορα και αν δεν άλλαζαν συνταγματικό όνομα να μπαίναμε με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ. Οπότε το να τους θίξουμε όπως καταλαβαίνεις, το θεωρώ αστείο. Απλά, η πολιτική του δημοτικού είναι μόνο για εντυπωσιασμό των ΜΜΕ. Δεν προσφέρει τίποτα άλλο. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν έχουν σχέση με τη Μακεδονία, το γνωρίζει όλος ο κόσμος και οι ίδιοι. Το παιχνίδι είναι αλλού κι εκεί πρέπει να στραφούν τα σαΐνια μας για να τελειώσει η υπόθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Αύγουστος 1, 2013 #10388 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 αυτό είναι το σήμα που λέγαμε παραπάνω για την μείωση του φόρου στην εστίαση..Ποια είναι τα σημεία από τα οποία θα προμηθευτούν οι επαγγελματίες τα σήματα για τον ΦΠΑ - Ειδήσεις - Οικονομία - in.grόποιος αποκτήσει εμπειρία και δει μείωση τιμών ας το πεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Αύγουστος 1, 2013 #10389 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Σήμερα η τιμή για το καφεδάκι μου και το κουλουράκι μου από γνωστή Αλυσίδα, ήταν η ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 1, 2013 #10390 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Δείτε που έβαλαν την κολώνα της ΔΕΗ σε τουριστική περιοχή της Καβάλας (φωτό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 1, 2013 #10391 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Η NSA συλλέγει δεδομένα για «ό,τι κάνει ένας χρήστης στο Internet» - Ειδήσεις - Κόσμος - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 1, 2013 #10392 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Δεν έχει διαφορά από την τακτική των Τούρκων, των Σκοπιανών ή των Αλβανών. Η οργάνωση σε αυτό που κάνουν είναι πολύ καλύτερη. Απλά, ότι η γλώσσα των Μακεδόνων είναι η ελληνική, θα πρέπει να αναφέρεται πιο συχνά κι οργανωμένα. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HDπαιρνω αφορμη απο σενα, Οι σκοπιανοι, απο τοτε που εγινε το κρατος τους, εχουν γαλουχηθει? (ειναι σωστη η λεξη?) με το ονομα Macedonia.ΤΟ θεμα ειναι οτι εμεις τι κανουμε εδω και 20 + χρονια.Ξαφνικα, καποια στιγμη ΟΤΑΝ εμεις θυμηθουμε το προβλημα, τοτε θα διαμαρτυρηθουμε σε , ΕΕ , ΝΑΤΟ κτλ κτληδη εγω πιστευω ειναι αργα.αυτο επρεπε να λυθει τοτε... εχω γνωρισει νεο ατομο, απο σκοπια, και μου εχει πει, εγω ετσι μεγαλωσα και ξερω την χωρα μου σαν macedonia. ενω γνωριζε ιστορια και ηξερε γεωγραφικα οτι η μακεδονια, δεν ειναι μονο η περιοχη του αλλα και μεγαλο κομματι της ελληνικης μακεδονιας.η γλωσσα τους ομως καμια σχεση με ελληνικα. σλαβοφωνοι ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 1, 2013 #10393 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 (edited) Είμαι της άποψης ότι όταν ξεκίνησε το σκηνικό, έπρεπε να παρκάρουμε τα άρματα στα σύνορα και αν δεν άλλαζαν συνταγματικό όνομα να μπαίναμε με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ. Σε καμιά περίπτωση δεν θα είχες την υποστήριξη του ΝΑΤΟ επειδή κάποιος σου έκλεψε το όνομα. Πολύ περισσότερο μια περίοδο που το καλό ΝΑΤΟ, απελευθέρωνε τις μικρές ανυπεράσπιστες χωρούλες, από τα μεγάλα κακά αρπακτικά (Κουβέιτ/Ιράκ, Βοσνία/Σερβία). Έκανε το εμπάργκο πετρελαίου ο Παπανδρέου και κάποιοι βγάλανε λεφτά. Ταυτόχρονα η Ελλάδα φαινόταν σαν ο κακός μεγάλος που ταλαιπωρούσε μια μικρή νεοσύστατη χώρα. Άμα βάζαμε Τανκς στα σύνορα θα παρομοιαζόμασταν από τα διεθνή ΜΜΕ ως ο Σαντάμ των Βαλκανίων σύμμαχος του Κάρατζιτς και του Μιλόσεβιτς (Ο Μητσοτάκης είχε πει - αν δεν κάνω λάθος - ότι ο Μιλόσεβιτς του είχε προτείνει να καταλάβουμε μαζί τα Σκόπια και να τα μοιραστούμε).Οπότε το να τους θίξουμε όπως καταλαβαίνεις, το θεωρώ αστείο. Απλά, η πολιτική του δημοτικού είναι μόνο για εντυπωσιασμό των ΜΜΕ. Δεν προσφέρει τίποτα άλλο.Μια ζωή κοιτάμε να είμαστε οι καλοί και αδικημένοι. Δεν ξέρω αν εσύ το θεωρείς αστείο, δυστυχώς στην Ελλάδα το θεωρούν δεκαετίες τώρα ως αποτελεσματική και ορθή πολιτική.Και θα συνεχίσω να διαφωνώ. Ήταν καλό σκαμπίλι προς επαναφορά στην πραγματικότητα των Σκοπιανών αυτό του "Θέλω δικό μου αεροπλάνο να κάνω βόλτες". Το μήνυμα προς ΟΛΟΥΣ τους Σκοπιανούς ήταν σαφές. Οι Μακεδόνες μιλάνε Ελληνικά, εσείς; Προσωπικά θεωρώ ότι το υπουργείο εξωτερικών πρέπει να στείλει ευχαριστήρια επιστολή σε όλα τα ΜΜΕ της γείτονος. Η ατάκα δεν θα μπορούσε να είναι ποιο πετυχημένη και αυτό ξανά λέω ότι φαίνεται από το γεγονός ότι έγινε μεγαλύτερος ντόρος στην γείτονα από ότι εδώ. Επιπλέον το ότι ο δημοσιογράφος συμπεριφέρθηκε σαν κάποιος αλήτης του δρόμου στο twitter ήταν bonus.ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν έχουν σχέση με τη Μακεδονία, το γνωρίζει όλος ο κόσμος και οι ίδιοι. Το παιχνίδι είναι αλλού κι εκεί πρέπει να στραφούν τα σαΐνια μας για να τελειώσει η υπόθεση.Ο κόσμος αλλάζει εύκολα άποψη διότι απλά δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει Ελληνική Ιστορία, όπως εγώ δεν ξέρω π.χ. Αμερικάνικη και αν κάποιος μου πει ότι ο Τουταγχαμόν ήταν ήρωας της Αμερικάνικης επανάστασης μπορεί και να το πιστέψω. Όσον αφορά του Σκοπιανούς μπορεί να το ξέρουν, αλλά ξέρουν επίσης ότι ο "Μακεδονικός" δεσμός αυτή την στιγμή είναι ο ισχυρότερος δεσμός που κρατάει ενωμένη την χώρα τους και η "Μακεδονική" καταγωγή ένας καλός λόγος/τρόπος να εμπνευστεί η νεολαία τους. Αντίθετα εμείς στην Ελλάδα όλους τους παραδοσιακούς δεσμούς τους αντιμετωπίζουμε ως θηλιές στον λαιμό, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 1, 2013 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 1, 2013 #10394 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Σε καμιά περίπτωση δεν θα είχες την υποστήριξη του ΝΑΤΟ επειδή κάποιος σου έκλεψε το όνομα.Όνομα; Είσαι μέλος της συμμαχίας και μια άσχετη χώρα έχει εδαφικές βλέψεις στη χώρα σου. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ το ΝΑΤΟ να σε στηρίξει. Μίλα με στρατιωτικούς να στο εξηγήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 1, 2013 #10395 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Όνομα; Είσαι μέλος της συμμαχίας και μια άσχετη χώρα έχει εδαφικές βλέψεις στη χώρα σου. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ το ΝΑΤΟ να σε στηρίξει. Μίλα με στρατιωτικούς να στο εξηγήσουν.Ότι πεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 1, 2013 #10396 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 μια άσχετη χώρα έχει εδαφικές βλέψεις στη χώρα σου Το ότι μερικοί εθνικιστές ΠΓΔΜακεδόνες έχουν όρεξη για μια Μεγάλη Macedonjia, δε σημαίνει ότι αυτή είναι η επίσημη θέση/πολιτική της χώρας.Κι εμείς έχουμε σήμερα αντίστοιχους Μεγαλοϊδεάτες, τι πάει να πει; Θα πρέπει να μας την πέσουν οι Βούλγαροι και οι Τούρκοι γιατί θα τους πάρουμε εδάφη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 1, 2013 #10397 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Το ότι μερικοί εθνικιστές ΠΓΔΜακεδόνες έχουν όρεξη για μια Μεγάλη Macedonjia, δε σημαίνει ότι αυτή είναι η επίσημη θέση/πολιτική της χώρας.Κι εμείς έχουμε σήμερα αντίστοιχους Μεγαλοϊδεάτες, τι πάει να πει; Θα πρέπει να μας την πέσουν οι Βούλγαροι και οι Τούρκοι γιατί θα τους πάρουμε εδάφη; Έχεις δει εσύ δικό μας πρωθυπουργό να καταθέτει στεφάνι σε μνημείο με χάρτη της Μεγάλης Ελλάδας; Για να μην αναφερθώ σε επίσημες δηλώσεις τους. Τώρα, αν κατατάσσεις τον πρωθυπουργό τους στους "εθνικιστές ΠΓΔΜακεδόνες", αλλάζει το πράγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Αύγουστος 1, 2013 #10398 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Εσείς ξέρετε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης των Jumbo;Yahoo! NewsΑυτός πού δίνει μισθούς 420 Ευρώ και κάνει τους ανθρώπους σκυλιά να αλυχτούν από τις υπερωρίες.Γελοίοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 1, 2013 #10399 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 http://www.defencenet.gr/defence/item/e%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CE%BD Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 1, 2013 #10400 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 http://www.defencenet.gr/defence/item/e%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CE%BDΒάζουμε και καμιά προειδοποίηση. Δεν απολαμβάνουμε όλοι το αληθινό αίμα στην οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts