Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

καλά, αυτά δεν τα ελέγχει κανείς ; ό,τι γουστάρει κάνει ο καθένας ;

Το αστειο ειναι επίσης στα ρούχα όπου οι σχεδιαστες κλέβουν σχέδια, οι ράφτες -ράπτριες κυριως ραβουν με το κιλό με την ώρα με το μεροκάματο κτλπ, και ο άλλος τα πουλάει 300 ευρώ το κομμάτι πχ:tomato:

όσο υπάρχουν θύματα από γκόμενες που γουστάρουν να ντύνομαστε με μάρκες και εμείς σαν μ@λ@κοπίτουρες θέλουμε να τις κάνουμε δώρο μάρκες για να τις ρίξουμε στο κρεβάτι, κοινός υπάρχει αγορά και ζήτηση, αυτοί θα μας τα χρεώνουν όσο διάολο γουστάρουν...

Γιατί ρε παιδία μόνο στα γυαλιά ηλίου υπάρχουν τέτοια overheads νομίζετε?

Μην κοιτάτε τα ηλεκτρονικά στους υπολογιστές, υπάρχουν άπειρα αγαθά που τα πουλάνε με τρελά κέρδη.

Ελεύθερη αγορά που οι τιμές διαμορφώνονται βάσει ανταγωνισμού.

Για το κράτος μακάρι ο οπτικός να σου πουλάει γυαλιά στα 1000 ευρώ, κόβεται απόδειξη και η εφορία εισπράττει +200 ΦΠΑ.

Γιατί ρε παιδία μόνο στα γυαλιά ηλίου υπάρχουν τέτοια overheads νομίζετε?

Μην κοιτάτε τα ηλεκτρονικά στους υπολογιστές, υπάρχουν άπειρα αγαθά που τα πουλάνε με τρελά κέρδη.

ok, συμφωνώ. η ερώτηση παραμένει όμως.

Δεν τα ελέγχει κανείς αυτά τα πράγματα ;

ναι μετά από 50 χρόνια, βάζουν πρόστιμο στην εταιρεία 15.000.000 ενώ έχει βγάλει καθαρό κέρδος 100.000.000...τυχαία τα νούμερα

ποια ήταν η περίπτωση παίδες? Στις οθόνες samsung και lg?

Πες τα ρε Θωμά, γιατί εγώ θεωρούμαι γραφικός...

Τα λεω αλλα ποιος με ακουει :p

όσο υπάρχουν θύματα από γκόμενες που γουστάρουν να ντύνομαστε με μάρκες και εμείς σαν μ@λ@κοπίτουρες θέλουμε να τις κάνουμε δώρο μάρκες για να τις ρίξουμε στο κρεβάτι, κοινός υπάρχει αγορά και ζήτηση, αυτοί θα μας τα χρεώνουν όσο διάολο γουστάρουν...

Γυαλια ηλιου, αμαξι, κινητο ΚΑΦΕΣ. το 4πτυχο της επιτυχιας ?

Τωρα εγω προσωπικα δεν εχω δει κανεναν να ριχνει γκομενα με πισι (εκτος να της το εριξε στα ποδια :hehe: )

https://en.wikipedia.org/wiki/Free_market

Τωρα για επιτροπη ανταγωνισμου κλπ πρεπει να εχεις στοιχεια πιστευω.

Η ανιδιοτέλεια τους με σκοτώνει

Μπατσοι γουρουνια δολοφονοι

:p

Αν πας να πάρεις μάρκα-μ'έκαψες γυαλί και το πληρώσεις 130€ ή πάνω από 50 ξέρω γω, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Υπεροκοστολόγηση γίνεται σε πολλά είδη, π.χ. όταν αγοράζεις από καταστήματα τύπου Τζάμπο κάτι που έχει 5 ευρώ κι αυτός το έχει πάρει 0,30 λεπτά..

Το θέμα είναι πόσο κορόιδο πιάνεται κανείς και πόσο εύκολα δίνει τα χρήματα του χωρίς να σκεφτεί.

Αν πας να πάρεις μάρκα-μ'έκαψες γυαλί και το πληρώσεις 130€ ή πάνω από 50 ξέρω γω, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Τα D&G (τυχαία ή μάρκα, αλλά νομίζω τέτοια είχε πάρει), τα θεωρείς "μάρκα με έκαψες" ;

Όχι δεν τα θεωρώ, αλλά δεν πιστεύω ότι φτάνουν στο Ελληνικό κατάστημα με 3,5,10€ κλπ.

Εκτός αν μιλάμε για αντίγραφα, τα οποία κυκλοφορούν κατά κόρον αντί των αυθεντικών.

Διαβάζω και έχω μείνει άναυδος.

Τα τελευταία 12-13 χρόνια, έχω αλλάξει 4 ζευγάρια.

Το πρώτο το άλλαξα γιατί πλέον δεν μου έκαναν (μεγάλωσε το κεφάλι μου :p), αλλά δεν θυμάμαι πόσες χιλιάδες δραχμές έκαναν..

Το δευτερο, ένα ζευγάρι oakley, όταν στο λύκειο όλοι φορούσαν oakley ή arnette, πάλι δεν θυμάμαι τιμή, αλλά ήταν από τα φθηνά μοντέλα. Σε αυτά έσπασε το πλαστικό στήριγμα των αυτιών μετά από 1-2 χρόνια.

Μετά πήρα ένα ζευγάρι Police κοντά στα 140 ευρώ όπου τα έχασα / μου τα έκλεψαν, δεν ξέρω τι έγιναν, και μετά άλλο ένα ζευγάρι, πάλι Police λίγο πιο φθηνά που έχω τα τελευταία 4-5 χρονια..

Έχουν χαραχτεί, κτλ, αλλά δεν υπάρχει λόγος αλλαγής.

Ότι γυαλί και να πάρεις, θα γράφει για φίλτρα και προστασίες, αλλά ο καταναλωτής, πρακτικά δεν μπορεί να ξέρει ποτέ αν όντως έχουν φίλτρο και αν όντως είναι καλά.

Όταν πας σε κατάστημα οπτικών και οι τιμές ξεκινάνε από τα 50-60? ευρώ και φτάνουν στον θεό, τα 100-150 ευρώ σου φαίνοντε λογική τιμή.

Όχι δεν τα θεωρώ, αλλά δεν πιστεύω ότι φτάνουν στο Ελληνικό κατάστημα με 3,5,10€ κλπ.

Εκτός αν μιλάμε για αντίγραφα, τα οποία κυκλοφορούν κατά κόρον αντί των αυθεντικών.

Εγώ είπα για 70€

Μου λέει "στο μαγαζί τα δίνω 70€.

Ο [MENTION=4643]o polonos[/MENTION] είπε για 3-5€, αλλά μπορεί να είναι δική του εισαγωγή, και να τα πουλάει 150€, όπου και πάλι είναι κάτω από τον ανταγωνισμό.

Αντίγραφα επίσης, σπανίζουν. Πλέον τα αυθεντικά με τα αντίγραφα κατασκευάζονται στα ίδια εργοστάσια. Τα μεν, έρχονται μέσω της νόμιμης οδού στο επώνυμο κατάστημα και πωλούνται στο πολλαπλάσιο της αξίας τους, τα δε τα διακινούν λαθραία κάποια κυκλώματα.

Πήρε η Νάνσυ αυθεντική δερμάτινη τσάντα Guess από ebay (λέω αυθεντική, γιατί εκτός από ετικέτες κλπ, ο τύπος ήταν στη λίστα dealers της Guess) με 180€. Την πήρε, την πήγε στην Guess στο Κολωνάκι λέγοντας ότι της την έκαναν δώρο και επειδή ήθελε να γνωρίζει τι υποχρέωση έχει, να της πουν αν είναι αυθεντική και πόσο κάνει. Η απάντηση ήταν πως φυσικά και είναι αυθεντική (την έψαξε, δε βασίστηκε στα ταμπελάκια) και η τρέχουσα τιμή ήταν στα 699€...

Ε... κάπου κάπου... Ρώτα ένα φίλο σου δικηγόρο να σου πεί πόσοι μαγαζάτορες βρίσκονται κατά καιρούς κατηγορούμενοι επειδή πουλάνε μαιμούδες για γνήσια. Ε και αυτοί 5 ευρά θα τα αγοράζουν.

Στην περίπτωση γυαλιών οράσεως πάντως ψάχνοντας ενα συγκεκριμένο ζευγάρι γυαλιά (σκελετος + πρόσθετα ηλίου) όσο και να έψαξα στο ιντερνετ, σε όποιαδήποτε χώρα δεν μπορούσα να τα βρώ κάτω απο περίπου 100 ευρά χωρίς τους φακούς. Τώρα αν κοστίζει 5 ευρώ στο εργοστάσιο, πάω πάσο.

Τι εγινε και στις 2 ληστείες που είχα βάλει τότε και έκανα WILD GUESS

για την εθνικότητα μου την έπεσε ο μισός λάμπης.

Ορίστε και το σκηνικό στη φθιώτιδα που είχαν ριμάξει ολο το νομο

Έπιασαν έναν Αλβανό για τη δολοφονία υπαλλήλου βενζινάδικου στο Δομοκό! | NewsNow

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.