wrong method Ιούνιος 13, 2013 #9341 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 μιλούσε εδώ δίπλα το πουλάκι μου σήμερα,πάει τώρα να πιει κανένα τσίπουρο στην παραλία να πάνε τα φαρμάκια κάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούνιος 13, 2013 #9342 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Παίζει κάτι τέτοιο ή τρολλάρεις??? Το ανησυχητικό είναι ότι χρειάστηκε να ρωτήσεις. Το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι δε μοιάζει πια εξωφρενικό. Όταν θα το ανακοινώσουν και επίσημα -για τη δική μας ασφάλεια- δε θα εκπλαγώ καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 13, 2013 #9343 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Τα ιδιωτικά κανάλια όπως ανοίγουν με αξιοκρατικές προσλήψεις έτσι θα ήταν καλό να ανοίξει και η νεα δημόσια τηλεόραση. Υλικό υπάρχει, εργατικό δυναμικό υπάρχει και οι προβληματισμοί ανήκουν σε κάποιους που είχαν εκεί μέσα βολεμένους, ή που αρέσκονταν να πληρώνουν τη Μπίλιο με 14.000 ευρώ το μήνα και τον Παππαδόπουλο να ζητάει και τα ρέστα που κάθε εκπομπή κόστιζε κάποιες χιλιάδες ευρώ. Όπως κλείνουν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, έτσι έκλεισε και η ΕΡΤ που είχε καταντήσει ένα από τα σκάνδαλα αναξιοκρατίας και αριστερής προπαγάνδας με ντοκυμαντέρ από "πετυχημένες" κινήσεις πολιτών ενάντια στον καπιταλισμό (που δεν τον πάω, όπως δεν πάω και τον σοσιαλισμό όχι όμως και τη σοσιαλδημοκρατία)στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και Αφρικής . Θα μου λήψουν οι προπαγανδιστές Κουλογλου, Αυγερόπουλος, Τσόκλη και όσοι άλλοι ιδεολόγοι κάνανε ρεπορτάζ και αμοίβονταν αδρά για το έργο τους. Θα μου λείψει η Αγράτσα που από την ΕΡΤ έφυγε και πήγε με το ΠΑΣΟΚ υποψήφια βουλευτής, μετά μεταπήδησε στη ΝΔ και όταν δε βγήκε βουλευτής κάποιος την έβαλε ξανά στην ΕΡΤ να λέει τα αθλητικά. Ε αρκετά με το κοροιδιλίκι. Ούτε εμένα θα μου λέιψουν όσοι αναφέρεις και τα φαινόμενα που αναφέρεις, και 1000 φορές περισσότερο μάλιστα, αλλά τι σχέση έχει αυτό ακριβώς με το θέμα μας; Έστω λοιπόν ότι ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ/ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ/ΝΑΥΑΡΧΟΙ των ΕΔ, αποδεινκύεται αύριο ότι έχουν πάρει μίζες από τα όπλα, κλέβουν το ρεύμα των στρατοπέδων, βάζουν καύσιμα στα ΙΧ τους, από αυτά που προορίζεται για υπηρεσιακή χρήση, τρώνε και όλα τα γαριδάκια από τα ΚΨΜ! Τι κάνουμε επειδή δεν θα μας λείψουν όλοι αυτοί; Καταργούμε τις Ε.Δ. και σε 2 μήνες θα λειτουργήσουμε με νέες ΕΔ Τις ΝΕΔΣΚΟ (Νέες Ένοπλες Δυνάμεις-Σερβίρουμε Και Ούζο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 13, 2013 Author #9344 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Μάνος Χατζιδάκις 1984: ''Να γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να ζήσει πια, χωρίς την Ε.Ρ.Τ.!'' | ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ | LiFO Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούνιος 13, 2013 #9345 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Προσοχή! Προσοχή! Για να δείτε το πρόγραμμα των δημοσιογράφων της ΝΕΤ όταν η Digea φιμώνει τον 902 | 902.gr το ΚΚΕ τρολλάρει τη digea βραδιάτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 13, 2013 #9346 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 14, 2013 #9347 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 Δεν το κατάλαβα όμως.. Αφού λέει ότι βάζουν Καραγκιόζη όταν ρίξει τις μπάρες, και μέχρι να τις βγάλουν, πώς θα τις ακούσει ο σύντροφος τηλεθεατής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 14, 2013 #9348 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 Τον εξοπλισμό των σύρων ανταρτών αποφάσισε ο Μπαράκ Ομπάμα - Ειδήσεις - Κόσμος - in.grΌχι που θα έμεναν στην απ' έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 14, 2013 Author #9349 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 Ερχονται και νέα διόδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 14, 2013 #9350 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 Τον εξοπλισμό των σύρων ανταρτών αποφάσισε ο Μπαράκ Ομπάμα - Ειδήσεις - Κόσμος - in.grΌχι που θα έμεναν στην απ' έξω.Νομίζεις ότι τώρα μπήκαν μέσα; Αυτοί το έχουν δημιουργήσει όλο αυτό και σε Λιβύη και σε Αίγυπτο και σε Συρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 14, 2013 #9351 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 Άρθρα | AlfaVita - Εκπαιδευτικό Ενημερωτικό Δίκτυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 14, 2013 #9352 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 Ερχονται και νέα διόδια τα διοδια ειναι εργα, αρα εργα = Αναπτυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 14, 2013 #9353 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 Στουρνάρας: Στο συνεργείο η ΕΡΤ για να βγει διορθωμένη και καθαρή | πολιτικη | ethnos.grΠαλιά βάζαμε την Ελλάδα στο γύψο, τώρα βάζουμε την ΕΡΤ στο συνεργείο. Καλά πάμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 14, 2013 #9354 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 Για να το γνωρίζετε όλοι, ότι πλέον γίνεται επίταξη των οργάνων μας , όταν με το καλό φύγουμε από τον μάταιο τούτον κόσμο αλλά υπάρχει και η ενυπόγραφη άρνηση μας:Δήλωση άρνησης «επίταξης» οργάνων Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 14, 2013 #9355 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 (edited) και μια ανάλυση για αυτά που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στην χώρα μας : Γιατί φοβάμαι ΧούνταΑυτά που γράφει ο δημοσιογράφος είχα στο μυαλό μου προχθές, Ελληνική "Δημοκρατία" Βαϊμάρης.Τσουκαλάς, ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Η ευθανασία ως θεραπευτική μέθοδος Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 14, 2013 από TifoziF1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 14, 2013 #9356 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 ... όταν με το καλό φύγουμε από τον μάταιο τούτον κόσμο...Όταν φύγω, ας πάρουν ότι θέλουν. Το πρόβλημα είναι ότι πολλά τα παίρνουν επειδή απλά αποφάσισαν ότι μάλλον θα φύγω ή γιατί δεν τους κάνουν όταν φύγω... :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 14, 2013 #9357 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 Όταν φύγω, ας πάρουν ότι θέλουν. Το πρόβλημα είναι ότι πολλά τα παίρνουν επειδή απλά αποφάσισαν ότι μάλλον θα φύγω ή γιατί δεν τους κάνουν όταν φύγω... :rant:λίγο πιο συγκεκριμένα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 14, 2013 #9358 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 Όταν φύγω, ας πάρουν ότι θέλουν. Το πρόβλημα είναι ότι πολλά τα παίρνουν επειδή απλά αποφάσισαν ότι μάλλον θα φύγω ή γιατί δεν τους κάνουν όταν φύγω... :rant:Δεν συμφωνώ με την επίταξη αλλά με την προσωπική μου επιλογή που θέλω να πάνε τα ζωτικά μου όργανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 14, 2013 #9359 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 Δεν συμφωνώ με την επίταξη αλλά με την προσωπική μου επιλογή που θέλω να πάνε τα ζωτικά μου όργανα. όταν θα βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα δεν θα τα χρειάζεσαι και τόσο ώστε να τα χαρακτηρίζεις ζωτικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 14, 2013 #9360 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 λίγο πιο συγκεκριμένα ;Ο νόμος αναφέρεται σε "εγκεφαλικά νεκρούς". Όταν αποφασίσει δηλαδή ο γιατρός ότι είσαι "νεκρός", σε ανοίγουν και στα παίρνουν όλα. Δεν περιλαμβάνω κερδοσκοπία εδώ και απάτες, θεωρώ ότι ο γιατρός είναι 100% τίμιος και σωστός.Διάβασε τα παρακάτω τώρα:ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ | INKAΠεριστατικά ανάνηψης | Ελεύθεροι άνθρωποι τώραΓιατρός μιλάει για «εγκεφαλικά νεκρό» άνθρωπο που σώθηκε από τη συγκομιδή οργάνωνΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Μεταμοσχεύσεις ΖΩΤΙΚΩΝ οργάνων - Δωρεά ή αφαίρεση ζωής; Συγκλονιστικές μαρτυρίες πρώην "εγκεφαλικά νεκρών" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts