Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Είδες πόσο ωραία έχει περάσει η προπαγάνδα των αριστερών; Ξέρω πόσους ΧΑυγίτες και ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι αυτής της άποψης.

Της άποψης "απέλαση τώρα" ή της "Έλα μωρέ, δεν έγινε τίποτα" ?

Tης προφανέστατης άποψης ότι έχουμε και Έλληνες μπουμπουκια.

-------------------------------

Βασικά, ορίστε. Όχι μόνο δεν έχουμε εγκληματικότητα λόγω μετανάστευσης, αλλά είμαστε και ΥΠΑΙΤΙΟΙ για τα εγκλήματα που διαπράττωνται από τους μετανάστες. Προς τους ιμεδαπούς αλλά και μεταξύ τους (το "παράνομο" έχω βαρεθεί πια να το κοτσάρω πριν απο την λέξη μετανάστευση-όσοι έχουν μυαλό καταλαβαίνουν).

Ήρθαν εδώ δηλαδή οι άνθρωποι αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, γνωρίστηκαν με κανα 2-3 χαζόλαφρόμυαλους μουΤΣΑκαλήδες κρητικαράδες, δώστου ρακές, δώστου μαντινάδες, να σου και η όμορφη Ελένη με τα γαλανά τα μάτια, όχι δικιά μου, όχι δικιά σου, όχι την παίρνω, όχι δεν στην δίνω, μπαμπα-μπούμπα, αρχίσαν τις βεντέτες, πάρτον τον έναν κάτ'.

ΚωλοΈλληνες. Πάλι το μίσος διδάσκετε στους ανθρώπους....

είμαι μικρός και δεν ξέρω τι γινόταν πριν τους μετανάστες (που έχουν μπει είτε παράνομα είτε νόμιμα). Φαντάζομαι ότι είχαμε εγκληματικότητα και πριν.

Το ποστ μου είναι για αντιπαραβολή με τα ποστ του [MENTION=582]Jio[/MENTION]hnkor3

:flower:

Ενοχλούμαι όταν διαβάζω "επιστημονικές" ανακοινώσεις διανθισμένες με θεωρίες συνομωσίας...

Αν και ομολογώ την άγνοιά μου για το συγκεκριμένο εύρημα, εάν πράγματι τεκμαίρεται η ηλικία του, τότε η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα θα έπεφτε πάνω του για να μελετήσει.

Και όσο κι αν δεν θέλω να κάνουμε επιστημονικό συζήτηση βασισμένη σε ένα μη επιστημονικό άρθρο:

1. Ξύλο διατηρείται εξαιρετικά δύσκολα για 7.000 χρόνια.

2. Η μέθοδος χρονολόγησης με άνθρακα 14 κάνει πολλές παραδοχές που δεν είναι πάντα σωστές για να καταλήξει σε ακριβές απoτέλεσμα - είναι διαβόhτα ορισμένα λάθη χρονολόγησης που έχουν γίνει με αυτήν.

Έγινε επεξεργασία από minast
edit: typo

γιατί δε θα καταλήξουν ποτέ πουθενά. Όταν η επιστημονική κοινότητα λέει ότι επιβεβαιώθηκε η τάδε θεωρία, δε λέει ότι ισχύει αυτή και τέρμα. Λέει ότι αυτό που είπε η τάδε επιστημονική ομάδα, με τα μέχρι τώρα εργαλεία και στοιχεία επιβεβαιώνεται. Όποιος θέλει είναι ελεύθερος να έρθει να την καταρρίψει με επιχειρήματα και στοιχεία.

Και μετά λένε για στερεότυπα

Η VW ανακαλεί 261.100 diesel αυτοκίνητα λόγω ηλιθιότητας των Αμερικάνων - AutoBlog.gr

Πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν κάνει καταγγελίες για βλάβη των αυτοκινήτων τους, τα οποία τα γέμισαν με βενζίνη αντί για πετρέλαιο!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.