Myralis Μάϊος 23, 2013 #8801 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Είδες πόσο ωραία έχει περάσει η προπαγάνδα των αριστερών; Ξέρω πόσους ΧΑυγίτες και ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι αυτής της άποψης.Της άποψης "απέλαση τώρα" ή της "Έλα μωρέ, δεν έγινε τίποτα" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 23, 2013 #8802 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Tης προφανέστατης άποψης ότι έχουμε και Έλληνες μπουμπουκια.-------------------------------Βασικά, ορίστε. Όχι μόνο δεν έχουμε εγκληματικότητα λόγω μετανάστευσης, αλλά είμαστε και ΥΠΑΙΤΙΟΙ για τα εγκλήματα που διαπράττωνται από τους μετανάστες. Προς τους ιμεδαπούς αλλά και μεταξύ τους (το "παράνομο" έχω βαρεθεί πια να το κοτσάρω πριν απο την λέξη μετανάστευση-όσοι έχουν μυαλό καταλαβαίνουν).Ήρθαν εδώ δηλαδή οι άνθρωποι αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, γνωρίστηκαν με κανα 2-3 χαζόλαφρόμυαλους μουΤΣΑκαλήδες κρητικαράδες, δώστου ρακές, δώστου μαντινάδες, να σου και η όμορφη Ελένη με τα γαλανά τα μάτια, όχι δικιά μου, όχι δικιά σου, όχι την παίρνω, όχι δεν στην δίνω, μπαμπα-μπούμπα, αρχίσαν τις βεντέτες, πάρτον τον έναν κάτ'. ΚωλοΈλληνες. Πάλι το μίσος διδάσκετε στους ανθρώπους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 23, 2013 #8803 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 είμαι μικρός και δεν ξέρω τι γινόταν πριν τους μετανάστες (που έχουν μπει είτε παράνομα είτε νόμιμα). Φαντάζομαι ότι είχαμε εγκληματικότητα και πριν. Το ποστ μου είναι για αντιπαραβολή με τα ποστ του [MENTION=582]Jio[/MENTION]hnkor3 :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 24, 2013 #8804 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=YPthe9e-T18]ScienceCasts: Sunset Triangle - YouTube[/ame] Όσοι είναι σε περιοχή με χαμηλό πρόβλημα φωτορύπανσης θα το δουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Μάϊος 24, 2013 #8805 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 Σοβαρά επεισόδια στη Στοκχόλμη - NEWS247 "Γινόμαστε σιγά-σιγά όπως οι άλλες χώρες", δήλωσε ο Άγε Κάρλμπομ, ανθρωπολόγος στο πανεπιστήμιο του Μάλμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 24, 2013 #8806 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 Είχε κάνει και ο [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] ένα θέμα πρόσφατα για αυτό:Κάθε μέρα εξαφανίζεται ένα παιδί | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Μάϊος 24, 2013 #8807 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 Είχε κάνει και ο [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] ένα θέμα πρόσφατα για αυτό:Κάθε μέρα εξαφανίζεται ένα παιδί | Eλλάδα | ΕλευθεροτυπίαΜέσα σε μόλις ένα χρόνο: 7.000 παιδιά χάθηκαν και τα 1.000 αγνοούνται ακόμα! | DefenceNet.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 24, 2013 #8808 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 Εισέπραττε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του από το ΙΚΑ και αθωώθηκε | EΛΛΑΔΑ | LiFO Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 24, 2013 #8809 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=-SalrdVPrdI]Full Video: Woolwich Soldier Killers Caught on Camera | Beheading in London - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Μάϊος 24, 2013 #8810 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 Εισέπραττε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του από το ΙΚΑ και αθωώθηκε | EΛΛΑΔΑ | LiFO καλα μην τρελενεσαι θα μπορουσαν να ειχαν βαλει φυλακη και την νεκρη εδω στην Ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 24, 2013 #8811 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 BBC News - Braintree mosque 'attack' man charged Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 24, 2013 #8812 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 Lord of the Sings: Sir Christopher Lee, 91, to release heavy metal album - News - Films - The Independent\m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 24, 2013 #8813 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 Ο Τσίπρας μπέρδεψε τη Ναόμι Κλάιν με τη Ναόμι Κάμπελ - Επικαιρότητα | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 24, 2013 #8814 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 24, 2013 #8815 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 Γραπτό κείμενο 7270 ετών, βρέθηκε στο Δισπηλιό Καστοριάς ανατρέπει τα ιστορικά κατεστημένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 24, 2013 #8816 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 Πώς η εξέλιξη μάς εμποδίζει να απαλλαγούμε από τις κατσαρίδες - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 24, 2013 #8817 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 (edited) Γραπτό κείμενο 7270 ετών, βρέθηκε στο Δισπηλιό Καστοριάς ανατρέπει τα ιστορικά κατεστημέναΕνοχλούμαι όταν διαβάζω "επιστημονικές" ανακοινώσεις διανθισμένες με θεωρίες συνομωσίας...Αν και ομολογώ την άγνοιά μου για το συγκεκριμένο εύρημα, εάν πράγματι τεκμαίρεται η ηλικία του, τότε η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα θα έπεφτε πάνω του για να μελετήσει.Και όσο κι αν δεν θέλω να κάνουμε επιστημονικό συζήτηση βασισμένη σε ένα μη επιστημονικό άρθρο:1. Ξύλο διατηρείται εξαιρετικά δύσκολα για 7.000 χρόνια.2. Η μέθοδος χρονολόγησης με άνθρακα 14 κάνει πολλές παραδοχές που δεν είναι πάντα σωστές για να καταλήξει σε ακριβές απoτέλεσμα - είναι διαβόhτα ορισμένα λάθη χρονολόγησης που έχουν γίνει με αυτήν. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 24, 2013 από minast edit: typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 24, 2013 #8818 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 [MENTION=22342]minast[/MENTION] πολύ σωστά. Η δική μου απορία είναι, γιατί δεν εξαντλούν όλες τις έρευνες που χρειάζεται για να καταλήξουν τελικά κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 24, 2013 #8819 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 γιατί δε θα καταλήξουν ποτέ πουθενά. Όταν η επιστημονική κοινότητα λέει ότι επιβεβαιώθηκε η τάδε θεωρία, δε λέει ότι ισχύει αυτή και τέρμα. Λέει ότι αυτό που είπε η τάδε επιστημονική ομάδα, με τα μέχρι τώρα εργαλεία και στοιχεία επιβεβαιώνεται. Όποιος θέλει είναι ελεύθερος να έρθει να την καταρρίψει με επιχειρήματα και στοιχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 24, 2013 #8820 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 Και μετά λένε για στερεότυπαΗ VW ανακαλεί 261.100 diesel αυτοκίνητα λόγω ηλιθιότητας των Αμερικάνων - AutoBlog.grΠάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν κάνει καταγγελίες για βλάβη των αυτοκινήτων τους, τα οποία τα γέμισαν με βενζίνη αντί για πετρέλαιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts