Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Συνεχίζοντας την αναζήτησή μου για τα CSI ταλέντα του Λάμπη, μέχρι στιγμής έχω καταλήξει στα εξής συμπεράσματα:

Αν το έγκλημα γίνει από Έλληνα Vs Αν το έγκλημα γίνει από αλλοδαπό

- είναι "Είδηση"

- είναι "Μεναταστευτικό πρόβλημα"

- κουνάμε το κεφάλι αλλά συνεχίζουμε. Γενικότερα καταπίνουμε ασχέτους μεγέθους (Δουρής, Πάσσαρης, κλπ) και πάμε παρακάτω

- "το κακό έχει παραγίνει" / "έχει ξεχειλήσει το ποτήρι" (είτε είναι φόνος, είτε κλεμμένο κινητό)

- σίγουρα έχει πιει/καπνίσει κάτι (γιατί από την φύση μας είμαστε ποιητές, εραστές και φιλόσοφοι)

- η εθνικότητα του δράστη είναι και η αιτία του εγκλήματος. Όλοι ξέρουμε ότι είναι στο αίμα του Πακιστανού να σκοτώνει

- υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο του ψυχολογικού προβλήματος. Ο,τιδήποτε εκτός του να ήταν ο εγκληματίας απλά ένα κάθαρμα, γιατί οι Έλληνες δεν τα κάνουμε αυτά.

- δεν είναι όλοι οι αλλοδαποί εγκληματίες, μόνο οι παράνομοι. Είναι γνωστό ότι στα μεγάλα δικαστήρια τα νόμιμα χαρτιά παραμονής σε μια ξένη χώρα αποτελούν αποδεικτικό στοιχείο για κριθείς αθώος.

- "Χρειαζόμαστε παραπάνω στοιχεία" / "Μην βιάζεστε ρε παιδιά, να ακούσουμε γιατί το έκανε"

- "τι, Αλβανός; Say no more, ξέρω ακριβώς τι παίχτηκε..." (CSI level > 9000)

Έχω πολύ δρόμο ακόμα...

Εγώ πάλι έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αν δεν είσαι αριστερός και άθεος, δεν θα πάρεις πολλά likes στο lab. Αλλά δεν το έχω ψάξει και τόσο πολύ οπότε θα περιοριστώ σε αυτό και θα αποφύγω τα χρώματα.

Αμ το αλλο που αν δε λες αυτα που αρεσουν σε καποιους, σε λενε φασιστα ,κομμουνι whatever και μετα προασπιζουν και τη δημοκρατια και την ελευθερια αποψης...

[MENTION=188]yanni[/MENTION] Αν και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με ταμπέλες, πιστεύω ότι οι αριστεροί και οι άθεοι δεν τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης στο φόρουμ, καθώς τα τεχνολογικά δρώμενα είναι τα ίδια για όλες τις ηλικίες και τις πεποιθήσεις.

Τώρα βέβαια αν ο λόγος ύπαρξής σου είναι 2 συγκεκριμένα off topic θέματα, ή αν τα likes στο thelab αποτελούν εξάντα για την προσωπική σου ζωή, τότε μάλλον το πρόβλημά σου είναι μεγαλύτερο από απλώς ένα "μύγιασμα" ;)

[MENTION=12158]Dant3[/MENTION] μα το γεγονός και μόνο ότι φασίστες, κομμουνιστές και καπιταλιστές μπορούν να διαπληκτίζονται ελεύθερα χωρίς να τιμωρούνται ή να αποσιωπούνται σε ένα φόρουμ που δεν έχει κανένα λόγο να αφήνει την διεξαγωγή μη τεχνολογικών συζητήσεων, δεν είναι Δημοκρατία;

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] Δεν αμφισβητώ ότι 6 από τα 10 εγκλήματα σήμερα γίνονται από αλλοδαπούς, αλλά το ότι η κουτσή Μαρία νομίζει ότι έχει την κατάλληλη εκπαίδευση και υπόβαθρο για να βγάλει συμπεράσματα από την απλοποίηση και μεταγωγή ενός πολυσύνθετου προβλήματος σε "μαθηματικά δημοτικού".

[MENTION=188]yanni[/MENTION] Αν και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με ταμπέλες, πιστεύω ότι οι αριστεροί και οι άθεοι δεν τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης στο φόρουμ, καθώς τα τεχνολογικά δρώμενα είναι τα ίδια για όλες τις ηλικίες και τις πεποιθήσεις.

Τώρα βέβαια αν ο λόγος ύπαρξής σου είναι 2 συγκεκριμένα off topic θέματα, ή αν τα likes στο thelab αποτελούν εξάντα για την προσωπική σου ζωή, τότε μάλλον το πρόβλημά σου είναι μεγαλύτερο από απλώς ένα "μύγιασμα" ;)

Προφανώς και δεν ασχολείσαι με ταμπέλες. Απλά μιλάς για τα

| CSI ταλέντα του Λάμπη |

.....................||.......................

Για τα υπόλοιπα δεν έχω να πω τίποτα. Με τάπωσες.

Έγινε επεξεργασία από yanni
αυτά

Αποκεφάλισαν στρατιώτη στο Λονδίνο - Η χώρα σε συναγερμό - NEWS247

Βάλτε και άλλους. Υπάρχουν πολλά κεφάλια ακόμη

Κάνε νέο θέμα: Μεταναστευτικό πρόβλημα στο Λονδίνο :hehe:

Χωρίς πλάκα τώρα, δεν μασάνε οι Άγγλοι, είναι δάσκαλοι στο μαχαίρι ασχέτως μεταναστών:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Fu2WuBKgLNw]Knife Crime caught on CCTV - YouTube[/ame]

Αποκεφάλισαν στρατιώτη στο Λονδίνο - Η χώρα σε συναγερμό - NEWS247

Βάλτε και άλλους. Υπάρχουν πολλά κεφάλια ακόμη

Επειδή το μόνο κανάλι που μπορώ να δω αυτή τη στιγμή είναι το CNN και αφού τόσες ώρες δε μεταδίδει ΤΙΠΟΤΑ άλλο, μερικές παρατηρήσεις:

1. multiple weapons ≠ δεκάδες όπλα. Οι δράστες ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια και μπαλτάδες, ενώ ενδέχεται να είχαν μαζί τους και ένα πυροβόλο όπλο, που καταστράφηκε στα χέρια του ενός, τραυματίζοντάς τον.

2. Στα 20' που χρειάστηκαν οι ένοπλοι αστυνομικοί για να φτάσουν στον τόπο του εγκλήματος, οι δράστες (όπως φάνηκε) είχαν ανοίξει κουβέντα με τους περαστικούς, παρακινώντας τους να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν είχαν διάθεση να προκαλέσουν μακελειό.

3. Αρκετές πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο δράστες είναι Σομαλοί ισλαμιστές που ζούσαν νόμιμα στην Αγγλία.

Εγώ πάλι έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αν δεν είσαι αριστερός και άθεος, δεν θα πάρεις πολλά likes στο lab. Αλλά δεν το έχω ψάξει και τόσο πολύ οπότε θα περιοριστώ σε αυτό και θα αποφύγω τα χρώματα.

Μπα.. είμαι και τα 2, και τα likes μου εκτός ανεκδότων είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Το βαζω εδω γιατι δεν ειναι στην αθηνα και ειναι πιο πολυ ειδηση γιατι ναι μεν οι αφγανοι ειναι λαθρομεταναστες αλλα επειδη οι αλβανοι δε μας εξηγει αν ειναι για να μην ειμαι αδικος

προς τους οπλοφορουντες ταφηνω εδω. Βεβαια εκει στα ιωαννινα και διπλα στην κερκυρα ηγουμενιτσα κτλπ πολλα οπλα και ναρκωτικα κατι πρεπει να γινει

Συμπλοκές αλλοδαπών στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Το βαζω εδω γιατι δεν ειναι στην αθηνα και ειναι πιο πολυ ειδηση γιατι ναι μεν οι αφγανοι ειναι λαθρομεταναστες αλλα επειδη οι αλβανοι δε μας εξηγει αν ειναι για να μην ειμαι αδικος

προς τους οπλοφορουντες ταφηνω εδω. Βεβαια εκει στα ιωαννινα και διπλα στην κερκυρα ηγουμενιτσα κτλπ πολλα οπλα και ναρκωτικα κατι πρεπει να γινει

Συμπλοκές αλλοδαπών στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Τα θύματα κατέθεσαν στους αστυνομικούς, πως οι Αλβανοί είχαν στήσει ενέδρα στην περιοχή των συνόρων, στο ποτάμι κάτω από το χωριό Κτίσματα.

Ενέδρες κάτω απο γέφυρες, κάναμε για όσο διάστημα υπηρέτησα ως στρατιώτης στους Φιλιάτες, ως μέτρο αποτροπής της αθρώας εισόδου των Αλβανών στη χώρα (χωρίς βέβαια να κάνουμε ποτέ χρήση των όπλων). Λές οι Αλβανοί να είναι πιο οργανωμένοι και να διαθέτουν ’’πολιτοφύλακες’’ ;;

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.