Typhonios Απρίλιος 12, 2013 #8341 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 Αναρχικοί των ΒΠ VS Χρυσών Αυγών, Ντράμερ VS Κιθαρίστα, Άλογος VS Λογικού και στο βάθος:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bqzQ2qrtBeg]Bruce Lee Vs Chuck Norris (Way of the Dragon) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 13, 2013 #8342 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 απ το pineapple ειναι αυτο; επι του "θεματος" , το ιντι ηταν για τα μπαζα, ζητημα να ειχαν μια χρησιμοτητα 5 ποστς στα 1000 και σιγα μην οργανωνανε και ιταλιαν τζομπς....παρ ολα αυτα ειναι προτιμοτερο απ το mega . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 13, 2013 #8343 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 απ το pineapple ειναι αυτο;Dr. Strangelove Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 13, 2013 #8344 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 κατεβασε τους παρανομους κατω και κατι τρεχει τωραΚατέβασε αλλοδαπούς από λεωφορείο | ελλάδα | MEGA TV: MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 13, 2013 #8345 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 Η ντροπή του μέλλοντός μας | ΠΑΙΔΕΙΑ | Protagon"Μην το πείτε, το έχω έτοιμο εγώ: «οι συμπεριφορές αυτές είναι, βέβαια, καταδικαστέες, αλλά αποδίδουν και την κατάσταση της έντασης στην οποία έχει περιέλθει η δημόσια παιδεία, αποτέλεσμα της πολιτικής του μνημονίου.»Και έτσι το παραμύθι παίρνει χαρούμενο τέλος. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 13, 2013 #8346 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION] δεν την ξέρω την ταινία, και έχεις άδικο σε 2 επίπεδα.1) Τους αριστερούς τους νοιάζει να ακούγοντε όλες οι απόψεις.2) Ο φασισμός είναι by default παράνομος σαν εχθρός της Δημοκρατίας, η Χ.Α. δεν έχει κριθεί εκτός νόμου, γιατί απλά δεν παραδέχοντε ότι είναι φασίστες.[MENTION=2868]Myralis[/MENTION]Όταν οι κομμουνιστές έκαναν επεισόδια και απειλούσαν με βόμβες σε κινηματογράφους για την ταινία Η Ελένη!!!! (Περίεργο πράγμα αυτή η ελευθερία της έκφρασης...) | NewsNowΑπλα περίπου για να καταλάβεις τα περί της τανίας.Τώρα για τα περί ελευθερίας του λόγου που κομπάζετε εσείς οι αριστεροί απλά γελάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 13, 2013 #8347 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 κατεβασε τους παρανομους κατω και κατι τρεχει τωραΚατέβασε αλλοδαπούς από λεωφορείο | ελλάδα | MEGA TV: MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑΔεν παίρνω θέση για τις ρατσιστικές προεκτάσειες του επεισοδίου, αλλά αν απλά κατέβασε δύο επιβάτες που δεν είχαν εισιτήριο (αλλοδαπούς, ημεδαπούς ή εξωγήινους) που είναι το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Απρίλιος 13, 2013 #8348 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 Ο συγγραφέας του νέου βιβλίου (11 Σεπτεμβρίου η αλήθεια) δολοφονήθηκε μαζί με τα παιδιά του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 13, 2013 #8349 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 Η ντροπή του μέλλοντός μας | ΠΑΙΔΕΙΑ | Protagon"Μην το πείτε, το έχω έτοιμο εγώ: «οι συμπεριφορές αυτές είναι, βέβαια, καταδικαστέες, αλλά αποδίδουν και την κατάσταση της έντασης στην οποία έχει περιέλθει η δημόσια παιδεία, αποτέλεσμα της πολιτικής του μνημονίου.»Και έτσι το παραμύθι παίρνει χαρούμενο τέλος. "Μονόπλευρο το άρθρο και προτρέπει να καταδικάσει, με επιλεκτικά αποσπάσματα βιντεο.Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι δικαιώματα έδωσε ο καθηγητής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 13, 2013 #8350 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 Μονόπλευρο το άρθρο και προτρέπει να καταδικάσει, με επιλεκτικά αποσπάσματα βιντεο.Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι δικαιώματα έδωσε ο καθηγητής. [ame] [/ame]Να σε βοηθήσω στην καταδίκη... Ο πρόεδρος Εδεσσαϊκού την ζηλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 13, 2013 #8351 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 Να σε βοηθήσω στην καταδίκη... Κι εγώ προς τα εκεί τείνω, αλλά δεν με εμποδίζει να είμαι λίγο πιο αντικειμενικός. Ο πρόεδρος Εδεσσαϊκού την ζηλεύει. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 13, 2013 #8352 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 Ο συγγραφέας του νέου βιβλίου (11 Σεπτεμβρίου η αλήθεια) δολοφονήθηκε μαζί με τα παιδιά του Phillip Marshall: Former airline pilot and conspiracy theorist 'shot dead his two teenage children and his dog before turning the gun on himself' | Mail Online A pilot who wrote a conspiracy theory book about 9/11 is dead after he shot his two teenage children and family dog before turning the gun on himself. Mysterious murder of American conspiracy theorist - English pravda.ru The first version said that the man killed his children and then himself. However, the Americans have strong doubts about this version. Recently, quite a number of strange murders have taken place in the U.S. Recently, Marshall had been working on his fourth book. He promised that the book would be a bombshell. He also said that publishing the book, he signed his own death warrant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 14, 2013 #8353 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 "Ήρθαν τραμπούκοι της ΠΑΣΠ για να μας εκφοβίσουν, την ώρα που είχαμε κλείσει εδώ (και τραμπουκίζαμε) τον πρόεδρο κ. Καπράνη και τους υπόλοιπους διοικητικούς." Ειλικρινά, έχει την παραμικρή ιδέα την τρομακτικής αντίφασης των λόγων της; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Απρίλιος 14, 2013 #8354 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Phillip Marshall: Former airline pilot and conspiracy theorist 'shot dead his two teenage children and his dog before turning the gun on himself' | Mail Online Mysterious murder of American conspiracy theorist - English pravda.ru πια ειναι ειναι η δικια σου εκδοχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 14, 2013 #8355 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 "Ήρθαν τραμπούκοι της ΠΑΣΠ για να μας εκφοβίσουν, την ώρα που είχαμε κλείσει εδώ (και τραμπουκίζαμε) τον πρόεδρο κ. Καπράνη και τους υπόλοιπους διοικητικούς."Ειλικρινά, έχει την παραμικρή ιδέα την τρομακτικής αντίφασης των λόγων της; Ειλικρινά κάθισες και το άκουσες; Μετά από 5 δετερόλεπτα ασυναρτησίες με αυτό το αμήχανο μειδίαμα "έγινα ηρωίδα της σοσιαλιστικής επανάστασης οδηγώντας Golf GTI που μου πήρε ο μπαμπάς, χωρίς να έχω δουλέψει μια μέρα στη ζωή μου"; Νομίζοντας ότι ένα σχόλιο ήταν υπερβολικό, πήγα στο 1:00, οπότε ενημερώθηκα ότι "5 παιδιά είναι στο νοσοκομείο από την εμπλοκή (sic)" και "τα δημοκρατικά τους δικαιώματα καταπατούνται (smirk) στο ύψιστο μεγαλείο (sic)". Ε, τόσο άντεξα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 14, 2013 #8356 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 πια ειναι ειναι η δικια σου εκδοχη?το ":pleasantry:" ήταν για την εκδοχή που έγραψε η daily mail ότι σκότωσε τα παιδιά του και αυτοκτόνησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 14, 2013 #8357 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Το μελετάγαμε, αλλά για να μην ξεχνιόμαστε:Nooz.gr : Ο Δ. Κουτσούμπας νέος ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 14, 2013 #8358 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Από το κακό στο χειρότερο. Στην ομιλία του εχθές πολύ κόσμος την είχε πέσει για ύπνο, τέτοιο ενδιαφέρον :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 15, 2013 #8359 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2013 NewsIt.gr: Ελλάδα | «Εάν η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος κινδυνεύσει, εμείς τελειώσαμε» (video) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 15, 2013 #8360 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2013 «Πείραμα στην υγεία των ανθρώπων» η λιτότητα - Ειδήσεις - Κόσμος - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts