Myralis Απρίλιος 12, 2013 #8322 Απρίλιος 12, 2013 Δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά αλλά το Indimedia δεν ήταν το μέσο που οργάνωναν τα πλιάτσικα ολα τα χρόνια οι ούγκαμπούγκα κουκουλοφόροι γνωστοί-άγνωστοι?Και πληρώναμε και όλοι οι φορολογούμενοι για να κάνουν την "δουλειά" τους...ωραία πράγματα...γ@μω την δημοκρατία μου μέσα για έθνος... Πολύ άργησαν αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ... Θα καιγόσουν.. Δεν ήταν φόρουμ, δεν έίχε κρυφό section, ήταν όλα ανοιχτά. Αν έβλεπα ή έγραφα εγώ κάτι (για να πάω να κάνω πλιάτσικο) θα μπορούσε να το δει και ο μπάτσος. Ενημέρωση υπήρχε, από αναλήψεις ευθύνης για εμπρηστικούς μηχανισμούς και καλέσματα για συμπαράσταση σε συλλυφθέντες, μέχρι τι εκδηλώσεις έχει κάθε μέρα, που είχε ΜΑΤ και ασφαλήτες πριν τις πορείες, και τι περιστατικά έγιναν με προσαγωγές, επεισόδια κτλ κτλ.. Α! σόρρυ, υπήρχε "κρυφό" section, απλά πάταγες πάνω στο "Κρυμμένα" και το έβλεπες.. ΠΟΛΛΑ μαργαριτάρια εκεί σαν το από κάτω.
Samael Απρίλιος 12, 2013 #8323 Απρίλιος 12, 2013 Oχι Γιάννη, Γιαννάκη δλδ...έλα ρε μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας...
Myralis Απρίλιος 12, 2013 #8324 Απρίλιος 12, 2013 Oχι Γιάννη, Γιαννάκη δλδ...έλα ρε μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας...Δεν σε κοροϊδευω, είναι κάτι από όλα αυτά παράνομο? Μάθετε λιγάκι να διαβάζετε.Αναλήψεις Ευθύνης δεν γινόντουσαν ανώνυμα σε εφημερίδες (Ελευθεροτυπία); Τα καλέσματα είναι παράνομα; Οι εκδηλώσεις για συναυλίες κ.α. είναι παράνομες; (Αν ναι, πρέπει να ρίξουν το facebook). Αν εγώ στείλω μαζικά sms ότι υπάρχουν ΜΑΤ στον Ευαγγελισμό και ασφαλήτες στην Μεσσολογγίου είμαι παράνομος? Όταν οι ειδήσεις λένε ότι έγιναν συλλήψεις και προσαγωγές και επεισόδια παρανομούν;;
jpavly Απρίλιος 12, 2013 #8325 Απρίλιος 12, 2013 Και γιατί όλα τα αισχρά φασιστικά blogοsites είναι ακόμα ανοιχτά;Χωρίς να παίρνω πολιτική θέση, πέρυσι δεν έκλεισαν το site της ΧΑ?
DJD Απρίλιος 12, 2013 #8326 Απρίλιος 12, 2013 Η Wordpress έκλεισε ένα απο τα blog της γιατί ήταν ενάντια στους κανόνες της (περί ρατσιστικού περιεχομένου). Καμία σχέση με το τι έγινε με το indymedia δηλαδή.
jpavly Απρίλιος 12, 2013 #8327 Απρίλιος 12, 2013 Η **** έκλεισε ένα απο τα **** της γιατί ήταν ενάντια στους κανόνες της (περί *****).Το ίδιο πράγμα έγινε θαρρώ, απλά αλλάζεις το περιεχόμενο στα αστεράκια.Χωρίς να γνωρίζω πολλά παραπάνω, το indymedia ήταν μέσο το οποίο hostαρε συζητήσεις και για παράνομες πράξεις, no?
Myralis Απρίλιος 12, 2013 #8328 Απρίλιος 12, 2013 Το ίδιο πράγμα έγινε θαρρώ, απλά αλλάζεις το περιεχόμενο στα αστεράκια.Χωρίς να γνωρίζω πολλά παραπάνω, το indymedia ήταν μέσο το οποίο hostαρε συζητήσεις και για παράνομες πράξεις, no?Η συζήτηση περί παράνομων πράξεων είναι παράνομη;
jpavly Απρίλιος 12, 2013 #8329 Απρίλιος 12, 2013 Παίζουμε με τις λέξεις και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας θαρρώ. Δεν είναι κανά λαϊκό δικαστήριο εδώ, ας μην κοροϊδευόμαστε.
Samael Απρίλιος 12, 2013 #8330 Απρίλιος 12, 2013 Δεν σε κοροϊδευω, είναι κάτι από όλα αυτά παράνομο? Μάθετε λιγάκι να διαβάζετε.Αναλήψεις Ευθύνης δεν γινόντουσαν ανώνυμα σε εφημερίδες (Ελευθεροτυπία); Τα καλέσματα είναι παράνομα; Οι εκδηλώσεις για συναυλίες κ.α. είναι παράνομες; (Αν ναι, πρέπει να ρίξουν το facebook). Αν εγώ στείλω μαζικά sms ότι υπάρχουν ΜΑΤ στον Ευαγγελισμό και ασφαλήτες στην Μεσσολογγίου είμαι παράνομος? Όταν οι ειδήσεις λένε ότι έγιναν συλλήψεις και προσαγωγές και επεισόδια παρανομούν;;Eλα σταμάτα να πουλάς τρέλα ρε συ...Θέλω να πιστεύω οτι δεν είσαι τόσο κοντόφθαλμος και απλά προσπαθείς να πείσεις εαυτόν και αλλήλους ότι το μαύρο είναι γκρί σκούρο...Ναί κάποια "καλέσματα" είναι παράνομα. Σαφώς.-Άν ανοίξω θρέτ εδώ στο λάμπη "Κυριακή 12:00 όλοι έξω από το σπίτι του Myralis να το σπάσουμε και να το κάψουμε γιατί τα πόδια του μυρίζουν", δεν θα πρέπει να κινητοποιηθεί η ΔΟ του Lab και να ενημερώσει της αρχές?Έκαναν ποτέ οι υπεύθυνοι του Indi κάτι παρόμοιο???Αντιθέτως, τους έλεγε και απο πού να μη παν και τούς πιάσουν με τις μολότοφ στο χέρι. Είναι πολύ φυσιολογικό άλλωστε για όλους μας να μάθουμε ποια περιοχή αστυνομεύετε ώστε να την αποφύγουμε...Η μόνη περίπτωση που θα ενδιέφερε την μέσο πολίτη ειναι αυτή των μπλόκων της τροχαίας, αλλά όπως εσύ είπες άλλωστε, αυτούς τους έκοφτε που ειναι τα ΜΑΤ για να πάν να κάνουν κανένα ντου ή να τα αποφύγουν και να πάν να τα σπάσουν σε άλλο μαχαλά...Εσύ θες να μας πείσεις οτι το εν λόγο site ήταν εντελώς ανεξάρτητο και μετριοπαθές και δεν είχε καμία σχέση με κουκουλοφόρους εγκληματίες.Δεν το δέχομαι σε καμία περίπτωση, και κλείνω εδώ αυτόν τον κύκλο αντιπαράθεσης γιατί δεν μπορεί κανείς απο τους δυο μας να κατονομάσει ποιος έκανε κουμάντο εκεί μέσα και αν ήταν ή οχι και ο ίδιος μπλεγμένος στα αίσχη που ευτυχώς φαίνεται ότι έχουν περιοριστεί κατά πολύ.
LL_NEO Απρίλιος 12, 2013 #8331 Απρίλιος 12, 2013 Κάτι που το κόμμα που υποστηρίζεις, δεν έκανε ποτέ έτσι;; Που τα πουλάς αυτά; Ανέκαθεν έπαιζαν ξύλο οι Φασίστες (ουπς σόρρυ, εννοώ Εθνικιστές) με τους Αναρχικούς. Το indymedia στοχοποιούσε φασίστες και ΜΑΤ, όπως στοχοποιεί και ο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper (υποθέτω και άλλα Εθνικιστικά site) Αναρχικούς (βολευει και το όνομα, και ακόμα χειρότερα, σήμερα στοχοποιούν στο πρωτοσέλιδο!!). Γιατί είναι ακόμα πάνω λοιπόν;;Με το να ρίχνεις το site τους νομίζεις πως θα σταματήσουν να σας δέρνουν;[MENTION=4643]o polonos[/MENTION] Δεν νομίζω η φράση του Βολταίρου να ισχύει όταν εμπλέκεται ο Φασισμός, οπότε δεν νομίζω να τον ένοιαξε ιδιαίτερα τον l2phile.DisclaimerΚαταδικάζω την βία από όπου και αν προέρχεταιΑλλά το να παίζουν ξύλο μεταξύ τους Χρυσά Αυγά με Αναρχικούς δεν με πειράζει καθόλου (ειδικά αν οι ΧΑ τις τρώνε!Εεεε., εννοώ καταδικάζω την βία απερίφρασταΕπίσης η φράση του Βολταιρου δεν αφορά και τους αριστερούς. Ταινία Ελένη και για να μη λέτε οτι θυμάμαι πάντα τα ίδια οι ατέλειωτες έκλεισεις να βγει εκτός νομού η ΧΑ.
Myralis Απρίλιος 12, 2013 #8332 Απρίλιος 12, 2013 Eλα σταμάτα να πουλάς τρέλα ρε συ...Θέλω να πιστεύω οτι δεν είσαι τόσο κοντόφθαλμος και απλά προσπαθείς να πείσεις εαυτόν και αλλήλους ότι το μαύρο είναι γκρί σκούρο...Ναί κάποια "καλέσματα" είναι παράνομα. Σαφώς.-Άν ανοίξω θρέτ εδώ στο λάμπη "Κυριακή 12:00 όλοι έξω από το σπίτι του Myralis να το σπάσουμε και να το κάψουμε γιατί τα πόδια του μυρίζουν", δεν θα πρέπει να κινητοποιηθεί η ΔΟ του Lab και να ενημερώσει της αρχές?Αντιθέτως, τους έλεγε και απο πού να μη παν και τούς πιάσουν με τις μολότοφ στο χέρι. Είναι πολύ φυσιολογικό άλλωστε για όλους μας να μάθουμε ποια περιοχή αστυνομεύετε ώστε να την αποφύγουμε...Εσύ θες να μας πείσεις οτι το εν λόγο site ήταν εντελώς ανεξάρτητο και μετριοπαθές και δεν είχε καμία σχέση με κουκουλοφόρους εγκληματίες.Δεν πουλάω τρέλα, απλά λέω τα πράγματα όπως είχαν, και όχι όπως νομίζουν μερικοί ότι είχαν.Δεν είπα ότι ήταν ανεξάρτητο και μετριοπαθές, και δεν είχε σχέση με εγκληματίες. Το αντίθετο, σίγουρα κουκουλοφόροι έγραφαν και εκεί. Ότι έγραφαν όμως εκεί μέσα δεν είχε να κάνει με την μελλοντική τέλεση εγκλημάτων Μπορεί να τα συζήταγαν μετά, αλλά , πάντα σε τρίτο πρόσωπο για να μην έχουν άσχημα μπλεξίματα.Καλέσματα σαν αυτό που περιέγραψες ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, και το γράφω με κεφαλαία για να το χωνέψετε. Είναι θέμα αυτοπροστασίας, κάλεσμα για κάτι παράνομο ανοιχτά στο διαδίκτυο, σημαίνει ότι θα πάει εκεί και η αστυνομία. Αν έγραφαν ανοιχτά κάτι τέτοιο, τότε δεν θα έπρεπε να είχε ακουστεί ποτέ στις ειδήσεις περιστατικό με Αναρχικούς να κάνουν πεσίματα σε τράπεζες/ΜΑΤ/ΑΤ κτλ. Λογικό δεν είναι; Ήταν καλέσματα για συμπαραστάσεις στα δικαστήρια και για πορείες και εκδηλώσεις.Το που έχει ΜΑΤ και λήτες πριν τις πορείες δεν είναι χρήσιμο μόνο για αυτούς που έχουν μολότωφ, Εξάλλου τις μισές μολότωφ που φέρνουν οι αναρχικοί δεν περιμένουν το ιντυμίντια, τα ξέρουν ήδη τα επικίνδυνα σημεία, τις άλλες μισές μολότωφ τις φέρνουν οι ασφαλίτες οπότε κλαϊν..., είναι χρήσιμο και για εμένα και για εσένα, που θέλεις να πας στην πορεία χωρίς να σε προσαγάγουν (μην το αρχίσουμε πάλι το θέμα, αν είσαι τζιβάτος ή μακρυμάλλης, ακόμα και χωρίς σακίδιο, και με ταυτότητα πάνω σου, μπορεί να καταλήξεις στο τμήμα την ημέρα της πορείας καθώς βγαίνεις από το μετρό...).Και στην τελική, το να λες που έχει ΜΑΤ, δεν νομίζω να αποτελεί παράνομη πράξη.[MENTION=48]LL_NEO[/MENTION] δεν την ξέρω την ταινία, και έχεις άδικο σε 2 επίπεδα.1) Τους αριστερούς τους νοιάζει να ακούγοντε όλες οι απόψεις.2) Ο φασισμός είναι by default παράνομος σαν εχθρός της Δημοκρατίας, η Χ.Α. δεν έχει κριθεί εκτός νόμου, γιατί απλά δεν παραδέχοντε ότι είναι φασίστες.Και μην αρχίσετε πάλι, η Αναρχία δεν ξέρω τι λέει για την Δημοκρατία, ως εκ τούτου, δεν ξέρω αν κάποιος που αυτοχαρακτηρίζεται Αναρχικός, είναι παράνομος. Από την άλλη, οι Αναρχικοί, δεν ζητάνε την ψήφο μας στις εκλογές. Για τον κομμουνισμό, δεν θα σας πείσω ποτέ τι λέει για την Δημοκρατία, ΑΛΛΑ, οι νόμοι του κράτους αυτή την στιγμή δεν έχουν κανένα θέμα με την λέξη "Κομμουνισμός" και τις Κομμουνιστικές αναφορές στα κόμματα που τον προάγουν και δεν είναι εκεί το θέμα μας.
l2phile Απρίλιος 12, 2013 #8333 Απρίλιος 12, 2013 Με το να ρίχνεις το site τους νομίζεις πως θα σταματήσουν να σας δέρνουν;...Αλλά το να παίζουν ξύλο μεταξύ τους Χρυσά Αυγά με Αναρχικούς δεν με πειράζει καθόλου (ειδικά αν οι ΧΑ τις τρώνε!Εεεε., εννοώ καταδικάζω την βία απερίφρασταΛίγη επανάληψη (αν και πάει στα αστεία)[ame=http://www.youtube.com/watch?v=irvHTWMfUcU]1 Nationalist vs 30 anarchists (1 Χρυσαυγίτης VS. 30 αναρχικές κότες) - YouTube[/ame]
Myralis Απρίλιος 12, 2013 #8334 Απρίλιος 12, 2013 [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] , δεν λες καλά που ο Στέλιος Βλαμάκης ήξερε κολύμπι?Τώρα που έιστε κοινοβουλευτικό κόμμα, τις κότες κάνετε.. 10 την έπεσαν σε 2, και όταν τις έφαγαν απο Αναρχικούς, κάλεσαν την αστυνομία...
Guest Απρίλιος 12, 2013 #8335 Απρίλιος 12, 2013 [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] , δεν λες καλά που ο Στέλιος Βλαμάκης ήξερε κολύμπι?Τώρα που έιστε κοινοβουλευτικό κόμμα, τις κότες κάνετε.. 10 την έπεσαν σε 2, και όταν τις έφαγαν απο Αναρχικούς, κάλεσαν την αστυνομία...Τι θα έπρεπε να είχαν κάνει δηλαδή?Να μαζευτούν 30 άτομα και να την στήσουν σε κάποιον αναρχικό?
Myralis Απρίλιος 12, 2013 #8337 Απρίλιος 12, 2013 Τι θα έπρεπε να είχαν κάνει δηλαδή?Να μαζευτούν 30 άτομα και να την στήσουν σε κάποιον αναρχικό?Το ενδεχόμενο να μην την έπεφταν σε μετανάστες μόνο εγώ το σκέφτηκα?
Guest Απρίλιος 12, 2013 #8338 Απρίλιος 12, 2013 Το ενδεχόμενο να μην την έπεφταν σε μετανάστες μόνο εγώ το σκέφτηκα?Το ενδεχόμενο να να κατανοήσεις τον συνομιλητή σου το σκέφτηκες ή μόνο το δικό σου θέλεις να λες?
l2phile Απρίλιος 12, 2013 #8339 Απρίλιος 12, 2013 [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] , δεν λες καλά που ο Στέλιος Βλαμάκης ήξερε κολύμπι?Μην είσαι απόλυτος. Όπως δεν είναι όλοι οι άπλυτοι κότες λιράτες, έτσι και τα Χρυσά Αυγά δεν είναι όλα νίντζα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.