Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Καταδίκη του ΣΚΑΙ και του Μπάμπη Παπαδημητρίου

Το Δικαστήριο υποχρέωσε το κανάλι ΣΚΑΪ εντός 15 ημερών από την επίδοση της απόφασης, να μεταδώσει από το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων «Τα Νέα του ΣΚΑΪ 21.00», περίληψη της απόφασης.

Υπάρχει ελπίδα...

«Κατέβασαν» το Indymedia

Αυτο το quote θα το κρατησω σε screenshoot και θα σας το δειξω οταν θα φιμωνουν τον οποιονδηποτε εχει διαφορετικη αποψη απο τη δικη τους.

Μπορει να διαφωνω με τη αποψη σου αλλα θα υπερασπιστω το δικαιωμα σου να τη λες.

Πως εναναν οι παππουδες ? πασοκ - ΝΔ ? Ε ευγεεεε νεοι μου, ιδια σκ@τα ειμαστε

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] Δεν καταλαβαίνω πώς ωφελείται η Δημοκρατία από τη φίμωση ενός μέσου, όποια ατζέντα κι αν υπηρετεί. Εγώ θα επευφημούσα αν άκουγα ότι μπουζούριασαν τους μουτζαχεντίν που κρατούσαν ομήρους πάλι στο ΤΕΙ Πάτρας. Έχουμε καταντήσει Τσετσενία...

Υποθέτω για το Δένδια μοιάζει πιο επικίνδυνη μια ανάρτηση σε στρατευμένη ιστοσελίδα από την ομηρία και τις σωματικές βλάβες.

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] Δεν καταλαβαίνω πώς ωφελείται η Δημοκρατία από τη φίμωση ενός μέσου, όποια ατζέντα κι αν υπηρετεί. Εγώ θα επευφημούσα αν άκουγα ότι μπουζούριασαν τους μουτζαχεντίν που κρατούσαν ομήρους πάλι στο ΤΕΙ Πάτρας. Έχουμε καταντήσει Τσετσενία...

Υποθέτω για το Δένδια μοιάζει πιο επικίνδυνη μια ανάρτηση σε στρατευμένη ιστοσελίδα από την ομηρία και τις σωματικές βλάβες.

Πάω να ανοίξω ένα forum για παιδόφιλους, βιαστές, δολοφόνους..... Ζήτω η Δημοκρατία!!!

"ο καθείς έχει το δικαίωμα να πιστεύει εις οίον πολιτικόν σύστημα επιθυμεί, αλλά οι Έλληνες δεν δύνανται να πιστεύουσιν είς τον κομμουνισμόν"

να ειναι ευεπιφοροι προς τον κομμουνισμον.

Δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά αλλά το Indimedia δεν ήταν το μέσο που οργάνωναν τα πλιάτσικα ολα τα χρόνια οι ούγκαμπούγκα κουκουλοφόροι γνωστοί-άγνωστοι?

Και πληρώναμε και όλοι οι φορολογούμενοι για να κάνουν την "δουλειά" τους...ωραία πράγματα...γ@μω την δημοκρατία μου μέσα για έθνος... :(

Πολύ άργησαν αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ...

Το site το πληρώναμε εμείς, αφού ήταν στους servers του ΕΜΠ. Δεν το έκλεισαν για τις ιδέες του*, αλλά επειδή ήταν τζαμπατζήδες. Ας πάνε να πληρώσουν ένα hosting, σιγά το κόστος, όσο 10 μολότωφ και ας το βάλουν όπου θέλουν.

*αυτοί που το έκλεισαν, ήταν σίγουρα αντίθετοι με τις ιδέες του, αλλά η επίσημη αιτιολογία ήταν καθόλα νόμιμη

Στοχοποιουσανε και δερνανε ατομα αστρολαβε δε μιλαμε για αποψεις μονο, μακαρι να τανε μονο αυτες.

Κάτι που το κόμμα που υποστηρίζεις, δεν έκανε ποτέ έτσι;; Που τα πουλάς αυτά;

Ανέκαθεν έπαιζαν ξύλο οι Φασίστες (ουπς σόρρυ, εννοώ Εθνικιστές) με τους Αναρχικούς. Το indymedia στοχοποιούσε φασίστες και ΜΑΤ, όπως στοχοποιεί και ο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper (υποθέτω και άλλα Εθνικιστικά site) Αναρχικούς (βολευει και το όνομα, και ακόμα χειρότερα, σήμερα στοχοποιούν στο πρωτοσέλιδο!!). Γιατί είναι ακόμα πάνω λοιπόν;;

Με το να ρίχνεις το site τους νομίζεις πως θα σταματήσουν να σας δέρνουν;

[MENTION=4643]o polonos[/MENTION] Δεν νομίζω η φράση του Βολταίρου να ισχύει όταν εμπλέκεται ο Φασισμός, οπότε δεν νομίζω να τον ένοιαξε ιδιαίτερα τον l2phile.

Disclaimer

Καταδικάζω την βία από όπου και αν προέρχεται

Αλλά το να παίζουν ξύλο μεταξύ τους Χρυσά Αυγά με Αναρχικούς δεν με πειράζει καθόλου (ειδικά αν οι ΧΑ τις τρώνε!

Εεεε., εννοώ καταδικάζω την βία απερίφραστα

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.