Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις τον χαζό με μερικές ερωτήσεις σου.

Στην ανάσα του βοηθάει το ότι "αντιστέκεται κατά της αρχής" κοινώς το ότι δεν μένει ακίνητος με έναν άνθρωπο από πάνω του και τα χέρια στην πλάτη.

Δεν είναι το youtube το θέμα μόνο, είναι όλοι οι άνθρωποι εκεί, δεν θα τον βοηθήσει στην αναπνοή, αλλά θα τον βοηθήσει να βρεθεί δικηγόρος, και να μάθουν οι δικοί του γιατί δεν γύρισε ο άνθρωπος σπίτι.

Καλα εντάξει. Οπως είπα και πριν αν στο βίντεο φαινόταν η αρχή της συμπλοκης ΙΣΩΣ και να μπορούσαμε να βγάλουμε άκρη. Τώρα βλέπεις οτι βλέπεις και φανταζεσαι οτι θες.

Το μόνο μεμπτό που βλέπω σε αυτο βίντεο είναι οτι αστυνομικός των ΥΑΤ που θα φανταζόμουν οτι είναι εκπαιδευμένος για τέτοιες περιπτώσεις χρειαστηκε δυο λεπτά για να δέσει πισθαγγωνα κάποιον. Του χρεώνω έλλειψη εκπαίδευση και ατσουμπαλωσυνη καθώς θέτει σε κίνδυνο και τον εαυτό του και αυτόν που παει να συλλάβει. Σε καμία περίπτωση πάντως δε βλέπω αιμοβορα κτήνη και τα ρέστα.

Οσον αφορά τώρα το γιατι δε γύρισε ο άνθρωπος Σπιτι αρχίσαμε τα παραμύθια με τους δρακους; Δεν τον στέλνουν στο Γκουανταναμο μέχρι τη ΓΑΔΑ θα τον πανε όπου μια χαρά θα μπορέσει να παρει τηλεφωνο και συγγενείς και δικηγόρους και το left.gr

Καλα εντάξει. Οπως είπα και πριν αν στο βίντεο φαινόταν η αρχή της συμπλοκης ΙΣΩΣ και να μπορούσαμε να βγάλουμε άκρη. Τώρα βλέπεις οτι βλέπεις και φανταζεσαι οτι θες.

Αντε να συμφωνήσω λίγο εδώ..

Οσον αφορά τώρα το γιατι δε γύρισε ο άνθρωπος Σπιτι αρχίσαμε τα παραμύθια με τους δρακους; Δεν τον στέλνουν στο Γκουανταναμο μέχρι τη ΓΑΔΑ θα τον πανε όπου μια χαρά θα μπορέσει να παρει τηλεφωνο και συγγενείς και δικηγόρους και το left.gr

Αλλά εδώ το χαλάς πάλι.. Δεν αφήνουν πάντα όλους να κάνουν το τηλέφωνο που δικαιούντε.

Αλλά εδώ το χαλάς πάλι.. Δεν αφήνουν πάντα όλους να κάνουν το τηλέφωνο που δικαιούντε.

Αυτό πως ακριβώς το ξέρουμε?

Το βασίζουμε σε αυτά που λένε όπως πχ ο άλλος να φωνάζει ότι τον βαράνε αλλά μπουνιες δεν είδαμε?

παραβλέπω όλα όσα λες και θα σου πω ένα μέρος από την δικη μου ιστορία (άμα ενδιαφέρεσαι για λεπτομέρειες του τι και πως δεν θα τα ξαναγράψω, ψάξε)

A) από προσωπική εμπειρία θεωρώ πως οι ματατζήδες στο 100% είναι άρρωστοι άνθρωποι που δεν πάνε στην δουλειά αλλα πάνε για ξύλο. και άμα ήταν έστω και ένα click λιγότερο άρρωστοι, θα προτιμούσαν να καθαρίζουν σκάλες και τουαλέτες σε νοσοκομεία

και τώρα στο quote

B) Όταν εμενα πιτσιρικα 14 χρόνον με μπαγλαρώσανε χωρίς απόλυτος κανέναν λόγο και μετά έβγαλα και νοσοκομείο για να συνέρθω από το ξύλο που έφαγα χωρίς απόλυτος κανέναν λόγο, όταν είδα πως στο μεταγωγών φτιάχναν οι ίδιοι οι ματατζήδες μολότοφ και τις φορτώνανε, όταν είδα πως φορτώνουνε ότι θέλουν σε οποιον θέλουν και όταν ήμασταν 3 μέρες χωρίς τηλέφωνο και χωρίς να ξέρουμε καν που είμαστε.. ναι ένα τέτοιο σκηνικό που όταν μας είχαν χειροπόδαρα στην σύλληψη ήταν που έμαθαν οι γονείς μου πως κάτι έγινε και 3 μέρες ψάχναν να βρούν που είμαι.

P.S. Προσωπικά εξαιτίας τέτοιων υπανθρώπων εγώ ακόμα βλέπω εφιάλτες

Έγινε επεξεργασία από dunkel_Stern

B) Όταν εμενα πιτσιρικα 14 χρόνον με μπαγλαρώσανε χωρίς απόλυτος κανέναν λόγο και μετά έβγαλα και νοσοκομείο για να συνέρθω από το ξύλο που έφαγα χωρίς απόλυτος κανέναν λόγο, όταν είδα πως στο μεταγωγών φτιάχναν οι ίδιοι οι ματατζήδες μολότοφ και τις φορτώνανε, όταν είδα πως φορτώνουνε ότι θέλουν σε οποιον θέλουν και όταν ήμασταν 3 μέρες χωρίς τηλέφωνο και χωρίς να ξέρουμε καν που είμαστε.. ναι ένα τέτοιο σκηνικό που όταν μας είχαν χειροπόδαρα στην σύλληψη ήταν που έμαθαν οι γονείς μου πως κάτι έγινε και 3 μέρες ψάχναν να βρούν που είμαι.

Οπότε μας λες, πως ένα ηλιόλουστο πρωινό, και ενώ ήσουν βόλτα με την κοπέλα σου και καθάριζες μαργαρίτες, έσκασαν ΜΑΤατζιδες, χωρίς καν να σου μιλήσουν σε δέσανε, σε δείρανε, σε στείλανε στο νοσοκομείο, αλλά ΠΡΙΝ το νοσοκομείο μερίμνησαν να σε αφήσουν αιμόφερτο στο υπόγειο (για 3 μέρες) χωρίς οι γονείς σου να ξέρουν που είναι, και να αγνοείστε 3 μέρες, ΕΝΩ φτιάχνανε μολότοφ, και ΕΝΩ συζητούσαν σε πιανού άλλου ντανκελ την τσάντα θα τις φυτέψουν?

Έχω μια παρόμοια ιστορία με alien abduction, Και αγελάδες και εμένα.

Επίσης ενημερωτικά με το βίντεο, αν έρθουν εμένα ποτέ να με συλλάβουν γιατι ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ και ήμουν αραχτός σαν τον ντανκελ ή τον τύπο στο περίπτερο, θα κάτσω να με συλλάβουν.

Και το ότι ποστάρετε και πάτε να βγάλετε συμπεράσματα απο τέτοιο βίντεο που δεν ξέρουμε αρχή, τέλος, περιεχόμενο και βλέπουμε αποσπασματικές ******** δεν το καταλαβαίνω.

Οπότε μας λες, πως ένα ηλιόλουστο πρωινό, και ενώ ήσουν βόλτα με την κοπέλα σου και καθάριζες μαργαρίτες, έσκασαν ΜΑΤατζιδες, χωρίς καν να σου μιλήσουν σε δέσανε, σε δείρανε, σε στείλανε στο νοσοκομείο, αλλά ΠΡΙΝ το νοσοκομείο μερίμνησαν να σε αφήσουν αιμόφερτο στο υπόγειο (για 3 μέρες) χωρίς οι γονείς σου να ξέρουν που είναι, και να αγνοείστε 3 μέρες, ΕΝΩ φτιάχνανε μολότοφ, και ΕΝΩ συζητούσαν σε πιανού άλλου ντανκελ την τσάντα θα τις φυτέψουν?

Έχω μια παρόμοια ιστορία με alien abduction, Και αγελάδες και εμένα.

Επίσης ενημερωτικά με το βίντεο, αν έρθουν εμένα ποτέ να με συλλάβουν γιατι ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ και ήμουν αραχτός σαν τον ντανκελ ή τον τύπο στο περίπτερο, θα κάτσω να με συλλάβουν.

Και το ότι ποστάρετε και πάτε να βγάλετε συμπεράσματα απο τέτοιο βίντεο που δεν ξέρουμε αρχή, τέλος, περιεχόμενο και βλέπουμε αποσπασματικές ******** δεν το καταλαβαίνω.

άμα γουστάρεις την όλη ιστορία ψάξε που την έχω ξανάποστάρει.

άμα τολμάς να με αμφισβητείς εύχομαι να μην τύχει στα παιδιά σου

επίσης άμα τίποτα ότι νάνε σε πιάσουν στον δρόμο και σου σπάσουν όλα τα κόκαλα χωρίς λόγο.

πολύ θα ήθελα να δω την αντίδραση σου όταν θα σου λένε, Κάτι έκανες και την έφαγες

είναι άλλωστε χιλιάδες οι νεαροί που χωρίς κανένα λόγο όσο περπατάνε τους πιάνουν οι ματατζήδες και τους δέρνουν και τους απαγάγουν για 3 μέρες, και τους σπάνε τα κόκκαλα.

είναι άλλωστε χιλιάδες οι νεαροί που χωρίς κανένα λόγο όσο περπατάνε τους πιάνουν οι ματατζήδες και τους δέρνουν και τους απαγάγουν για 3 μέρες, και τους σπάνε τα κόκκαλα.

έχεις σκεφτεί προτού ξεκινήσεις να λες βλακείες και να προσβάλεις να διαβάσεις λίγο?

δελεάζομαι να σου πω όπως και στο relevant ανέκδοτο πως εσύ το ξεκίνησες.

επίσης το να μου πεις να ψάξω για κάτι που το έχεις παρουσιάσει με τρόπο που κάνει τους μύθους του αισώπου να ωχριούν μέσα σε 2200 posts σου, και ενώ όπως το έχεις περιγράψει είναι άκρως προκλητικό δεν μπορώ να πω πως έχω έστω και την παραμικρή διάθεση να κάτσω να ψάξω τέτοια αφήγηση συγγνώμη.

Απλά ρε dunkel το χωρίς απολύτως λόγο απέχει απο το χωρίς να φταίω και ακουγεται κάπως. Με έχουν τσιμπήσει ΜΑΤ (προσαγωγη) χωρίς να φταίω μαζί με άλλους (και εκει υπήρχε λόγος) μας μετέφεραν στο ΑΤ Κυψέλης και όταν διάπιστωθηκε οτι ούτε φάκελο έχω ούτε και είχα κανει κάτι με άφησαν ζητώντας μου συγνώμη.

Τώρα τα είναι γουρουνια και κομπλεξικοι και τα δεν πανε καλα στα μυαλά τους τα θεωρω λίγο πιο γραφικά απο το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη οπότε δε θα τα σχολιάσω καθόλου.

δελεάζομαι να σου πω όπως και στο relevant ανέκδοτο πως εσύ το ξεκίνησες.

επίσης το να μου πεις να ψάξω για κάτι που το έχεις παρουσιάσει με τρόπο που κάνει τους μύθους του αισώπου να ωχριούν μέσα σε 2200 posts σου, και ενώ όπως το έχεις περιγράψει είναι άκρως προκλητικό δεν μπορώ να πω πως έχω έστω και την παραμικρή διάθεση να κάτσω να ψάξω τέτοια αφήγηση συγγνώμη.

Τι να σε πω ρε man, να σου πατρικό μου να σου τα πουν οι γονείς μου? να σου δώσω το τηλ του δικηγόρου μου? να σου δώσω την δικογραφία να δεις πως είναι γραμμένη? το εξιτήριο από το νοσοκομείο?

οποτε άμα σου βιάσουν την γυναικα, θα πω. pics or didn't happen γιατί πολύ απλά στον κόσμο μου δεν βιάζουν

τώρα άμα αυτό δεν θα το θεωρούσες προσβολή.. good for you

Any way. ποσταριστικε ένα θέμα που με θιγει προσωπικά και αναφέρθηκα γιατί όταν βλέπω τέτοια απόλυτη επιθετική αγνοια είμαι στα όρια του να πάθω κρίση πανικού.

πάρτο σαν να πέθανε ο γονιός σου και να σου λένε καλά να πάθει ένα filing

@dunkel_Stern

AN όλα ειναι όπως τα περιγράφεις, οι γονείς σου κάναν μέγα σφάλμα που δεν κατέθεσαν μήνυση. Ή μήπως ξέραν κατι που δεν ξέρουμε?

Anyway, ακραίο μου φαίνεται το πάθημά σου και ελπίζω να το ξεπεράσεις.

Ενδιαφέρον βιντεακι απο αναρχικούς για αναρχικούς:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vVmBOoJBGJQ]Οδηγίες για περίπτωση σύλληψης ή προσαγωγής - YouTube[/ame]

Στο 1:03 αναφέρει τι πρέπει να κάνει κάθε καλός αναρχικός κατά την σύλληψη του.

Η πλάκα είναι ότι συμβουλεύει να μην αντισταθείς, να μήν βρίσεις και να φωνάξεις το όνομα σου για να ξέρουν οι γύρο μάρτυρες.

Απλά ρε dunkel το χωρίς απολύτως λόγο απέχει απο το χωρίς να φταίω και ακουγεται κάπως. Με έχουν τσιμπήσει ΜΑΤ (προσαγωγη) χωρίς να φταίω μαζί με άλλους (και εκει υπήρχε λόγος) μας μετέφεραν στο ΑΤ Κυψέλης και όταν διάπιστωθηκε οτι ούτε φάκελο έχω ούτε και είχα κανει κάτι με άφησαν ζητώντας μου συγνώμη.

Τώρα τα είναι γουρουνια και κομπλεξικοι και τα δεν πανε καλα στα μυαλά τους τα θεωρω λίγο πιο γραφικά απο το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη οπότε δε θα τα σχολιάσω καθόλου.

στην δικη μου περίπτωση ήταν επειδή έπρεπε να δείξουν πως συλλάβανε κάποιον.

μέχρι και το φόρτωμα θα μπορούσα να δικαιολογήσω. αλλα όταν όλοι ξέρουν πως είναι τυχαίοι άνθρωποι αυτοί που πιάσαν, είναι αδικαιολόγητο το να συνεχίζουν να σε τσακίζουν τα πλευρά (χωρίς ούτε καν να αντιμιλήσεις & όλα αυτά μέσα στο μεταγωγών) επίσης μια ωραιότατη φράση που έλεγε ένας ματατζής όπως πήγαινε από τον έναν στον άλλο στο αυτή (όπως ήμασταν στον τοίχο κολλημένη) "θα σου σκίσω το κολοτριπιδι ρε κολοτριπιδι".

επίσης ούτε όταν έχει φτάσει στο πρώτο δικαστήριο ο εισαγγελέας να λέει στον μπάτσο "πες πως δεν θυμάσαι αντί να αλλάζεις την κατάθεση σου κάθε λίγο και λιγάκι" και αυτός να επιμένει λες και έκανα κάτι προσωπικό στην κόρη του

και στο θέμα γραφικά πες το πάλι στους γονείς μου που όταν βρήκανε που είμαι και ήρθαν, για να πάω στον θάλαμο να με δούνε με κουβαλούσαν και μετά την έκφραση τις μάνας μου όταν τους έδειξα την πλάτη μου

[MENTION=10229]dunkel_Stern[/MENTION]

AN όλα ειναι όπως τα περιγράφεις, οι γονείς σου κάναν μέγα σφάλμα που δεν κατέθεσαν μήνυση. Ή μήπως ξέραν κατι που δεν ξέρουμε?

Anyway, ακραίο μου φαίνεται το πάθημά σου και ελπίζω να το ξεπεράσεις.

Ενδιαφέρον βιντεακι απο αναρχικούς για αναρχικούς:

Στο 1:03 αναφέρει τι πρέπει να κάνει κάθε καλός αναρχικός κατά την σύλληψη του.

Η πλάκα είναι ότι συμβουλεύει να μην αντισταθείς, να μήν βρίσεις και να φωνάξεις το όνομα σου για να ξέρουν οι γύρο μάρτυρες.

όταν μου βγήκαν τα δικαστικά έξοδα 12k χωρίς λόγο και με καταδίκη γιατί ο νομος δεν προβλέπει πως ο αστυνομικός σε φορτώνει. όταν τράκαραν τον πατέρα μου με ποδήλατο με κόκκινο φανάρι με μαρτυρα γιατρό, βενζίνα τις περιοχής, και με αστυνομικό εκτος υπηρεσίας εκεί και τον στείλανε στο νοσοκομείο πασχαλιάτικα να χαροπαλεύει και το δικαστήριο έβγαλε πως το φανάρι είναι μονο για τα αυτοκίνητα.

αυτό ήξεραν οι γονείς μου

Ελα για να κάνουμε και λιγο χαβαλέ γιατι το χοντρίναμε, ακομα και τον Τσάκωνα να έπαιρνες δικηγόρο, 12,000€ δε θα κόστιζε! :p

Αυτό με το ποδήλατο ακούγεται ενδιαφέρον αλλά η σύνταξη σου είναι Αττική, τι ακριβώς έγινε?

Πέρασε ο αστυνομικός με αυτοκίνητο με κόκκινο και χτύπησε τον πατέρα σου που ήταν με ποδήλατο?

Ελα για να κάνουμε και λιγο χαβαλέ γιατι το χοντρίναμε, ακομα και τον Τσάκωνα να έπαιρνες δικηγόρο, 12,000€ δε θα κόστιζε! :p

Αυτό με το ποδήλατο ακούγεται ενδιαφέρον αλλά η σύνταξη σου είναι Αττική, τι ακριβώς έγινε?

Πέρασε ο αστυνομικός με αυτοκίνητο με κόκκινο και χτύπησε τον πατέρα σου που ήταν με ποδήλατο?

επειδή δεν ήταν ένα δικαστήριο αλλα 3

όπως επίσης μέσα σε αυτά είναι τα πάντα, παράβολα και εγγύηση e.t.c. + τόκους γιατί τα χρειαστήκαμε απότομα χωρίς τα υπάρχει ίχνος ρευστού

'Αλλος ένας όψιμος μεγαλοεκδότης...Δε καθόταν εκεί στο ΑΝΤ1 και στη ΝΕΤ να τρώει και να στηρίζει τις κυβερνήσεις... Τι τα 'θελε τα μπλεξίματα...

Έτσι είναι. Είναι γνωστοι πλέον οι δημοσιογράφοι που έχουν πιάσει στασίδια στις πρωινές εκπομπές για να λένε την "αντικειμενική" τους γνώμη.

Καταγγελία για έρευνες της αντιτρομοκρατικής σε βιβλιοπωλεία!

Προκαλεί οργή το γεγονός ότι η αστυνομία –που παραδοσιακά σταθμεύει έξω από τα βιβλιοπωλεία– αποφάσισε πλέον να εισέλθει και μέσα, ρωτώντας ποιος αγοράζει τι. Μήπως αναπολούν τις «παλιές καλές μέρες» του ’67, όταν τα φορτηγά τους στρατού φόρτωναν τα απαγορευμένα βιβλία που μαζεύονταν από τα ράφια των βιβλιοπωλείων;

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.