Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Σκοπούλη: Τρία χρόνια άδεια τοκετού μόνο για τις γυναίκες του δημοσίου - NEWS247

Γιατί μόνο 3 παρακαλώ ?? δώσε 30 καλύτερα. Εσύ θα τα πλερώσεις ?

Δεν είναι ρατσιστικό να ζητάει μόνον για τις γυναίκες του δημοσίου; Οι γυναίκες του ιδιωτικού τι έχουν; Ψώρα;

Δεν είναι ρατσιστικό να ζητάει μόνον για τις γυναίκες του δημοσίου; Οι γυναίκες του ιδιωτικού τι έχουν; Ψώρα;

περνούν 35000E τον μηνα, δουλεύουν 20 μέρες τον χρόνο και βγαίνου στην σύνταξη από τα 28 τους μάλλον

Επειδή με τη Σκοπούλη εκεί μέσα έχει γίνει τσίρκο, εγώ κρατάω τεράστια επιφύλαξη, αν δεν ακούσω τι έχει πει. Το πιθανότερο είναι να αναφέρεται στο μειωμένο ωράριο που δικαιούνται ήδη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και που άλλωστε μπορεί να κατανεμηθεί και στους 2 γονείς (όχι απουσία 3 χρόνια από την εργασία, έλεος).

Εμένα δε θα μου φαινόταν παράλογο το δημόσιο να προτείνει επέκταση του μειωμένου ωραρίου κατά 6 μήνες , με την οικειοθελή συμμετοχή και του ιδιωτικού τομέα. Ούτως ή άλλως έχουν κόψει ήδη όλα τα επιδόματα και τις διευκολύνσεις για τους νέους γονείς.

Αν δεν απατώμαι, αυτό που ισχύει ήδη είναι:

α)για 30 μήνες μετά την άδεια τοκετού 1 ώρα μειωμένο ωράριο ή

β)για 12 μήνες μετά την άδεια τοκετού 2 ώρες μειωμένο ωράριο και για 6 μήνες 1 ώρα μειωμένο ωράριο

Επειδή με τη Σκοπούλη εκεί μέσα έχει γίνει τσίρκο, εγώ κρατάω τεράστια επιφύλαξη, αν δεν ακούσω τι έχει πει. Το πιθανότερο είναι να αναφέρεται στο μειωμένο ωράριο που δικαιούνται ήδη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και που άλλωστε μπορεί να κατανεμηθεί και στους 2 γονείς (όχι απουσία 3 χρόνια από την εργασία, έλεος).

Εμένα δε θα μου φαινόταν παράλογο το δημόσιο να προτείνει επέκταση του μειωμένου ωραρίου κατά 6 μήνες , με την οικειοθελή συμμετοχή και του ιδιωτικού τομέα. Ούτως ή άλλως έχουν κόψει ήδη όλα τα επιδόματα και τις διευκολύνσεις για τους νέους γονείς.

Αν δεν απατώμαι, αυτό που ισχύει ήδη είναι:

α)για 30 μήνες μετά την άδεια τοκετού 1 ώρα μειωμένο ωράριο ή

β)για 12 μήνες μετά την άδεια τοκετού 2 ώρες μειωμένο ωράριο και για 6 μήνες 1 ώρα μειωμένο ωράριο

Ξέχασες να υπολογίσεις τους 14 μήνες άδεια (πλέον η πλειοψηφία με μια απλή βεβαίωση ιατρού έχουν ''επαπειλούμενη κύηση'' και εξαφανίζονται απο τον 2ο μήνα κύησης), σε αντίθεση με τις 56 μέρες πρίν και 54 μέρες μετά τον τοκετό που ισχύουν στον ιδιωτικό τομέα. Το καλύτερο δε είναι πως σε υπηρεσίες όπως αστυνομία - πυροσβεστική - λιμενικο - στρατό, απαλλάσονται απο τις βάρδιες και καβατζάρουν θέσεις γραφείου, ανεξάρτητα τις ανάγκες.

Εισήγηση Συμβουλίου Περιβάλλοντος ΑΠΘ για τη μεταλλευτική δραστηριότητα στη Βόρεια Χαλκιδική | ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

''Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω δεδομένα, το Συμβούλιο Περιβάλλοντος του ΑΠΘ προτείνει να μην γίνει αποδεκτή η ΜΠΕ και να μην προχωρήσει η αδειοδότηση του έργου.''

Έκρηξη σε εταιρία ταχυμεταφορών στο Παγκράτι - NEWS247

και το 2010 είχε σκάσει δέμα με εκρηκτικά εκεί μέσα, στα χέρια υπαλλήλου μάλιστα. Το δέμα πήγαινε για την Πρεσβεία του Μέχικο τότε.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=tbW7LRZi1K0]Επέστρεψαν οι Αγανακτισμένοι - 10 Μαρτίου B' - YouTube[/ame]

Δεν ξέρω τι σχέση έχει ο τίτλος.. απλά κοιτάξτε τι του κάνουν του ανθρώπου τα γουρούνια..

Δεν ξέρω τι σχέση έχει ο τίτλος.. απλά κοιτάξτε τι του κάνουν του ανθρώπου τα γουρούνια..

Φαντασου να εβρισκε λιγες στιγμες ψυχραιμιας ο ανθρωπος και να εκλεινε τα σαγονια του... Λουκανικα Φρανκφουρτης...

Μαρτυρία σοκ κατά Σαλμά: Παρέσυρε πεζούς με το υπηρεσιακό του ΙΧ - NEWS247

Αναστολή 18.228 συντάξεων από το υπουργείο Εργασίας

Διαπιστώθηκε ότι από το σύνολο των 4.412.797 συντάξεων, ένα ποσοστό 0,4%, (δηλ.οι 18.228 συντάξεις) δεν διαθέτει ούτε ΑΜΚΑ ούτε ΑΦΜ.

Πηγή: Αναστολή 18.228 συντάξεων από το υπουργείο Εργασίας

Έπρεπε πρώτα να μας μπει το αγγούρι στον πόλο βεβαίως βεβαίως.

Πάλι καλά που η Τουρκία έχει πολλούς κομάντος γιατί το defencenet τους έχει ξεκληρίσει

To defcenter βάζει ειδήσεις που δε μπορούν να επιβεβαιωθούν. Όταν αναφέρεται σε στρατιωτικές αποστολές, σχεδόν κανείς δε θα βγει να πει την αλήθεια. Όλοι ξέρουμε πως δουλεύει αυτό. Τις προάλλες όμως που έγραψε για την εκτέλεση του Έλληνα ομήρου, πάλι αναφέρθηκαν στην "αναξιοπιστία" του. Να όμως που είχε απόλυτο δίκιο.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.