jiohkor3 Φεβρουάριος 27, 2013 #7761 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Να δούμε τι θα βγει και με τον αγωνιστή από δωΣτις 10 Ιουνίου η δίκη Βαξεβάνη | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 27, 2013 #7762 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Σε αυτά τα ψυχικά νοσήματα οι μπουνιές επιφέρουν ίαση του ασθενούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos Φεβρουάριος 27, 2013 #7763 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 TaXalia (Macedonia): Εσείς τι θα κάνατε; ( βίντεο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 27, 2013 #7764 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Συνελήφθη γιατί καλούσε συνεχώς το «100» ζητώντας ένα τσιζ-μπέργκεραυτο θα πει trollaρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 27, 2013 #7765 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Κανονικά έπρεπε να ζητάει donuts Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 27, 2013 #7766 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Κάθισα και διάβασα τη μήνυση του Μαρκογιαννάκη κατά του Βαξεβάνη και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αποσπάσματα. Αν πρέπει να πάει στα αστεία, ελεύθερα. Η επιτυχημένη πολιτικά αυτή πορεία μου, ασφαλώς, δεν μπορεί να αποδοθεί στον παράγοντα τύχη. Διαδοχικές μετρήσεις της κοινής γνώμης έχουν δείξει ότι οι συμπολίτες μου διαχρονικά έχουν εκτιμήσει και εκτιμούν το ήθος μου, την εργατικότητα μου, τη σταθερότητα στις αρχές μου, το ενδιαφέρον μου για τα προβλήματα της εκλογικής μου περιφέρειας, τη συνεχή παρουσία μου κοντά στους ανθρώπους, και προπάντων, την απόλυτα επιτυχημένη επιστημονική και επαγγελματική μου πορεία, που προέκυψε μέσα από αγώνες και αφάνταστες δυσκολίες λόγω και της ΤΑΠΕΙΝΗΣ καταγωγής μου.- Κατά τη συζήτηση αυτή, κατά την οποία μίλησα επί μακρόν, κονιορτοποίησα κυριολεκτικά την κατηγορία... - Έχοντας πλέον κυριολεκτικά «κεφαλοκλειδώσει» το σύστημα... - Γι’ αυτό και δεν θεωρώ ότι είναι εγωιστικό να πω ότι είχα ένα καλό όνομα ως δικηγόρος. Μαχητικός αλλά και σεμνός. :clap: quiz: Υπάρχει Έλληνας πολιτικός που έχαιρε της εμπιστοσύνης των συμπολιτών του και των στελεχών του κόμματός του για τις αμέτρητες αρετές του (της σεμνότητος συμπεριλαμβανομένης), αλλά καταδικάστηκε πρόσφατα σε ισόβια; :whistle2: Τέλος πάντων, θα αποφανθεί το Πλημ/κείο Χανίων, στο οποίο κατέθεσε τη μήνυση (διά του Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών, αφού εκεί βρίσκεται, όπως κι ο εγκαλούμενος). Χμμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 27, 2013 #7767 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Περικοπές 1,1 δισ. ευρώ στον ΕΟΠΥΥ, καταργείται το επίδομα τοκετού - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.grΠάρε ένα κοινωνικό κράτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 27, 2013 Author #7768 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Egypt balloon crash kills tourists | World news | guardian.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 27, 2013 #7769 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Rethink Athens: Μια άλλη πόλη γεννιέται με ολλανδική υπογραφή - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Φεβρουάριος 27, 2013 #7770 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Rethink Athens: Μια άλλη πόλη γεννιέται με ολλανδική υπογραφή - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.grTo είδα στις ειδήσεις και σαν άνθρωπος έχω δύο σχόλια..Ο Σαμαράς ηταν στην κοσμάρα του στις δηλώσεις. (Έτσι όπως το έλεγε, ήταν σαν να το είχαν σχεδιάσει Έλληνες, κάτι για όραμα και τα συναφή..)Τα αυτοκίνητα πως θα πηγαίνουν ομόνοια? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 27, 2013 #7771 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 λοσπου τα αυτοκίνητα. 1-2 δρόμοι πρέπει να μείνουν στο κέντρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Φεβρουάριος 27, 2013 #7772 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 λοσπου τα αυτοκίνητα. 1-2 δρόμοι πρέπει να μείνουν στο κέντρο. Fair enouph Κάποιος να τους πει να το φτιάξουν από υλικά που δεν σπάνε, και δεν μπορούν να χρησιμοποιθούν ως πολεμοφόδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 27, 2013 #7773 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Fair enouphΚάποιος να τους πει να το φτιάξουν από υλικά που δεν σπάνε, και δεν μπορούν να χρησιμοποιθούν ως πολεμοφόδια Θα προσλάβουν συμβουλευτική ομάδα από το σύριζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Φεβρουάριος 27, 2013 #7774 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Θα προσλάβουν συμβουλευτική ομάδα από το σύριζα Φύλαγε τα λόγια σου.. Κατασκευή αρχίζει το 2014, και τελοιώνει το 2016.. Ποιος ξέρει τι κυβέρνηση θα έχουμε τότε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Φεβρουάριος 27, 2013 #7775 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Περικοπές 1,1 δισ. ευρώ στον ΕΟΠΥΥ, καταργείται το επίδομα τοκετού - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.grΠάρε ένα κοινωνικό κράτος.Σου φορολογουν το παιδι σου και μετα καταργουν το επιδομα τοκετου. Μετα λενε μερικοι οτι αυτες οι κινησεις δεν ειναι στοχευμενες κατα του Ελληνικου Εθνους αλλα προκειται για οικονομικη εξυγιανση...Σου στερουν το δικαιωμα της εργασιας,σε τιμωρουν επειδη τολμησες να φερεις στον κοσμο αλλον εναν ανθρωπο και στο τελος στερουν και την τεκνοποιηση λεγοντας σου : κοψε τον λαιμό σου και πηγαινε σε δημοσιο κ*λοχανειο να ξεγεννησεις,χεστηκ*με. Γεια σου ρε αναπτυξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 28, 2013 #7776 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 Δεν αποκλείεται μείωση του κατώτατου μισθού, επαναλαμβάνει η Μαρία Δαμανάκη - Ειδήσεις - Οικονομία - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 28, 2013 #7777 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 Η Mαρία της Σιωπής το είχε βουλωσει ....η Μαρία του Πολυτεχνείου όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 28, 2013 #7778 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 ΙντερεστινγκκκκκΠοια είναι τα νέα δικαιώματα των χρηστών υπηρεσιών Internet και τηλεφωνίας - Τεχνολογία - Συμβουλές - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 28, 2013 #7779 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 Στη δημοσιότητα φωτογραφίες κατηγορούμενου για αποπλάνηση ανηλίκου | ΚΟΙΝΩΝΙΑ | LiFOΕλεύθερος ο 50χρονος αλλά επίκειται νέα σύλληψη | Κιλκίς24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 28, 2013 #7780 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 ΙντερεστινγκκκκκΠοια είναι τα νέα δικαιώματα των χρηστών υπηρεσιών Internet και τηλεφωνίας - Τεχνολογία - Συμβουλές - in.gr #7735 :warning2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts