LL_NEO Φεβρουάριος 4, 2013 #7381 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Όχι, δεν είναι καν "γραμμή", είναι σχόλιο για να σε τσιτώσει. Όπως και να χει, καπέλο σου. Πάρε και συ ένα γκλοπ και πήγαινε να πλακώσεις παιδάκια. Αλλά μην παραξενευτείς αν βρεθείς και εσύ με ελαφρύ μακιγιάζ στις ειδήσεις να κλαίγεσαι "με έδειραν αναρχικοί"Το οποίο τσιτωμα επισκιαστηκε απο το σοκ όταν συνειδητοποίησα οτι αρθρώσες λόγο μη συμβατό με τη συνιστώσα σου. Μπράβο και είς ανώτερα. Δε χρειάζεται να πάρω εγω γκλοπ και να βγω παγανια. Μου αρκεί να το κανει όπου μπορεί και όπου πρέπει η αστυνομία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Φεβρουάριος 4, 2013 #7382 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Να τα αφήσουν παραπληγικα να τα βλέπουν οι ομοϊδεάτες τους για τα επόμενα 50-60 χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι (χωρίς αναπηρικη σύνταξη) και να παραδειγματιζονται.To ίδιο να κάνουν και στα μνημονιακά καθάρματα της συγκυβέρνησης και στους οπαδούς αυτής της μπασταρδέ Δημοκρατίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 4, 2013 #7383 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Οτι ναναι!!!Γεωργιάδης Vs Παπαδάκης: Προστατεύεις μια ζωή τον Καμμένο - Καλώς τον μπουμπούκο - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Φεβρουάριος 4, 2013 #7384 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Ρωμανός: Θεωρώ τον εαυτό μου αιχμάλωτο πολέμου - NEWS2471"Τα κίνητρά μου ήταν πολιτικά. 2.Θεωρώ τον εαυτό μου αιχμάλωτο πολέμου. 3. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου θύμα.1. Η ''πολιτική ενέργεια'' να στρέψει το όπλο του σε ΑΟΠΛΟ πολίτη που δεν τον απειλούσε, παραπέμπει σε ''πολιτικές'' ξεπερασμένες απο τον καιρό που ο άνθρωπος κατέβηκε απο τα δέντρα.2. μάλλον εννοεί πως ηταν σε πόλεμο με την πλήξη που προξενεί η απραξία ελέω κληρονομούμενου πλούτου. Αν κρίνει κανείας απο την ατραπό που εισήλθε, μάλλον τον έχει κερδίσει αυτόν τον πόλεμο.3. Κάποιοες ευαίσθητες ψυχές θα πληγωθούν με αυτό. Στους υπόλοιπους έτσι και αλλιώς δεν υπολογιζόταν ως θύμα.Ακόμα βρισκόμαστε σε μία χώρα η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες της να αποφασίσουν για το ποιός θα κυβερνάει. Ως εκ τούτου ουδείς πραγματικός λόγος δια επανάσταση προκύπτει. Ας το θυμόμαστε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 4, 2013 #7385 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Ρωμανός: Θεωρώ τον εαυτό μου αιχμάλωτο πολέμου - NEWS247Δεν κατάλαβα αν ο αφορισμός σου ψέγει το καθολικό δικαίωμα ψήφου, αλλά δεν έχει πολλή σημασία, γιατί αυτή είναι μεγάλη συζήτηση και δεν έχει νόημα να την κάνουμε εδώ. Αλλού εστιάζω:Θεωρώ, ως πολιτική μου επιλογή, να μην εμφανίζομαι στις στιγμές που ορίζουν οι θεσμοί, αλλά να διαμορφώνω εγώ ο ίδιος τα δικά μου πλαίσια, στα οποία θα εκφράσω την αντίληψή μου"Όταν ο καθένας επιλέγει να καταλύει τις κοινωνικές συμβάσεις και τους εγκαθιδρυθέντες θεσμούς ενεργώντας μονομερώς ως μειοψηφία, δε βρίσκω ότι έχει θέση στο κοινωνικό σύνολο.Ακόμη χειρότερα, αν νομίζει ότι έχει το θεόδοτο δικαίωμα να το κάνει... και ειδικά φέροντας όπλα: Narcissistic personality disorder - Wikipedia, the free encyclopediaΔυστυχώς η διαταραχή φαίνεται να ενδημεί σε μέλη της σύγχρονης αριστεράς, σε σημείο να ντρέπεσαι να αυτοπροσδιοριστείς αριστερός. Ή να αισθάνεσαι συντηρητικός επειδή δε θεωρείς φυσιολογικό τον "ένοπλο αγώνα" ή το "αντάρτικο πόλεων" και άλλα ευφυολογήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Φεβρουάριος 4, 2013 #7386 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Δεν κατάλαβα αν ο αφορισμός σου ψέγει το καθολικό δικαίωμα ψήφου, αλλά δεν έχει πολλή σημασία, γιατί αυτή είναι μεγάλη συζήτηση και δεν έχει νόημα να την κάνουμε εδώ. Αλλού εστιάζω:Όταν ο καθένας επιλέγει να καταλύει τις κοινωνικές συμβάσεις και τους εγκαθιδρυθέντες θεσμούς ενεργώντας μονομερώς ως μειοψηφία, δε βρίσκω ότι έχει θέση στο κοινωνικό σύνολο.Ακόμη χειρότερα, αν νομίζει ότι έχει το θεόδοτο δικαίωμα να το κάνει... και ειδικά φέροντας όπλα: Narcissistic personality disorder - Wikipedia, the free encyclopediaΔυστυχώς η διαταραχή φαίνεται να ενδημεί σε μέλη της σύγχρονης αριστεράς, σε σημείο να ντρέπεσαι να αυτοπροσδιοριστείς αριστερός. Ή να αισθάνεσαι συντηρητικός επειδή δε θεωρείς φυσιολογικό τον "ένοπλο αγώνα" ή το "αντάρτικο πόλεων" και άλλα ευφυολογήματα.Οχι μόνο δεν μέμφομαι του δικαιώματος της ψήφου, Αλλά υπεραμύνομαι αυτού, καθώς αποτελεί την πεμπτουσία του θεσμού της δημοκρατίας. (εφόσον είναι το πολίτευμα το οποίο έχουμε ως κοινωνικό σύνολο επιλέξει) Και σε αυτή ακριβώς τη βάση και συμφωνόντας με εσένα στα περεταίρω, εξάγω το συμπέρασμα ότι τέτοιου είδους ''επαναστάσεις'' εκπορεύονται είτε απο παθολογικά αίτια όπως αναφέρεις, είτε μεθοδεύονται εκ του πονηρού απο εχθρούς της δημκρατίαας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alouvatar Φεβρουάριος 4, 2013 #7387 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Καταδικάζετε τα βασανιστήρια απ’όπου και αν προέρχονται; | INFOWAR:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 4, 2013 #7388 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Δικαστική απόφαση-σταθμός: Δεν θα πληρώσουν οι λαοί τις τράπεζες. Του Ερίκ Τουσέν | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 4, 2013 #7389 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 To ίδιο να κάνουν και στα μνημονιακά καθάρματα της συγκυβέρνησης και στους οπαδούς αυτής της μπασταρδέ Δημοκρατίας.Δημοκρατικά εκλεγμένη αγόρι μου. Αν έχεις πρόβλημα πήγαινε στην Κίνα να σου εξηγήσουν τι εστί βερύκοκο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Φεβρουάριος 4, 2013 #7390 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 (edited) Δημοκρατικά εκλεγμένη αγόρι μου. Αν έχεις πρόβλημα πήγαινε στην Κίνα να σου εξηγήσουν τι εστί βερύκοκο... Θα μου επιτραπούν μερικές παρατηρήσεις : 1. Αναγράφεται "εκλεγμένοι" και σηκώνει μεγάλη συζήτηση το αποτέλεσμα των εκλογών. 2. Δεν είμαι το αγόρι σου και παρά τον διακαή πόθο σου, δεν θα γίνω (βλέπεις μου αρέσουν οι γυναίκες) 3.Μπορείς να πας κι εσύ στην Κίνα, δεν είναι κακό να κάνεις και λίγο τουρισμό να ξεσκάσεις. 4.Δεν μου αρέσουν τα peaches (sic!) 5.Δύσκολα με κερνάνε Peaches ή κάθε είδους φρούτο. 6.Eiσαι εριστικός αρκετά , οπότε σου απαντώ: http://pitsirikos.net/2013/01/%ce%bf-%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%82-%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b4%cf%85%cf%84%ce%ad%cf%82/ 6.Στο Κατάρ όλα καλά? Τις έφερε τις επενδύσεις ο Pizza Antonio? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 4, 2013 από Typhonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 4, 2013 #7391 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 [MENTION=24311]Typhonios[/MENTION]1. Μμμμμμ όχι δα. Πρώτο κόμμα βγήκε η Νέα Δημοκρατία και η τρικομματική κυβέρνηση που σχηματίστηκε πήρε ψήφο εμπιστοσύνης απο τη βουλή. Όψιμοι οπαδοί του τΣύριζα που θα σπεύσουν να μιλήσουν περί εκλογικού συστήματος καλά θα κάνουν να θυμηθούν ότι ο Προεδράς τους έσπευσε να δηλώσει το αμάγαλμα απο συνιστώσες ως κόμμα προκειμένου να επωφεληθεί απο το bonus των 50 εδρών (αν έσπαγε ο διάολος το πόδι του).2. Με το bitch factor στα ύψη δυσκολεύομαι να το πιστέψω3. Προτιμώ Κούβα4 & 5. Επίσης δυσκολεύομαι να σε πιστέψω. Παρόλα τα παράπονα σου εξακολουθείς να μένεις Ελλάδα. Μαζοχισμός much?6. Ναι θα πουλήσει ο Αλαφούζος στον Τσάκα.7. Απο τη σύγχυση έκανες κουλουβάχατα την αρίθμηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Φεβρουάριος 4, 2013 #7392 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 @Typhonios1. Μμμμμμ όχι δα. Πρώτο κόμμα βγήκε η Νέα Δημοκρατία και η τρικομματική κυβέρνηση που σχηματίστηκε πήρε ψήφο εμπιστοσύνης απο τη βουλή. Όψιμοι οπαδοί του τΣύριζα που θα σπεύσουν να μιλήσουν περί εκλογικού συστήματος καλά θα κάνουν να θυμηθούν ότι ο Προεδράς τους έσπευσε να δηλώσει το αμάγαλμα απο συνιστώσες ως κόμμα προκειμένου να επωφεληθεί απο το bonus των 50 εδρών (αν έσπαγε ο διάολος το πόδι του). 2. Με το bitch factor στα ύψη δυσκολεύομαι να το πιστέψω 3. Προτιμώ Κούβα 4 & 5. Επίσης δυσκολεύομαι να σε πιστέψω. Παρόλα τα παράπονα σου εξακολουθείς να μένεις Ελλάδα. Μαζοχισμός much? 6. Ναι θα πουλήσει ο Αλαφούζος στον Τσάκα. 7. Απο τη σύγχυση έκανες κουλουβάχατα την αρίθμηση. Δεν πρόκειται να συνεχίσω την αντιπαράθεση αυτήν , γιατί τα επιχειρήματα σου θυμίζουν πεντάχρονο το οποίο προσπαθεί να μάθει την Α-Β. Επίσης σου δηλώνω για άλλην μία φορά , ότι παρά τον διακαή πόθο σου και το φλερτ σου, δεν μου αρέσουν οι άντρες (εάν είσαι βασικά) και δύσκολα με κερνάνε φρούτα. Τώρα εάν εσύ μπορείς, be my guest, "εκλεγμένε". P.S Όλα καλά στο Κατάρ?? Μπορείς να το καταπιείς ή το έκανες κι αυτό γαργάρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 4, 2013 #7393 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Άχου το μωρέ το ώριμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Φεβρουάριος 4, 2013 #7394 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Άχου το μωρέ το ώριμο. Είσαι τζουτζούκος βασικά!!!:jump: Αμοιβές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο Ταμείο Τραπεζών - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Φεβρουάριος 4, 2013 #7395 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Και οι μπάτσοι αναλώσιμοι είναι.Τότε αναλώσιμοι είναι και οι εργάτες που καθαρίζουν τα αμπάρια των καραβιών στο Πέραμα, οι εναερίτες που δουλεύουν στα πόσα μέτρα από το έδαφος πάνω στους στύλους της ΔΕΗ, οι οικοδόμοι που είναι στις σκαλωσιές και όσοι είναι κοντά στον θάνατο καθημερινά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 4, 2013 #7396 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Μητέρα Ρωμανού: Είμαι υπερήφανη για τον γιο μου και θα τον υπερασπιστώ μέχρι τέλους - NEWS247να τον χαιρεσαι απο το κορυδαλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 4, 2013 #7397 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Σχετικο ασχετο. Ενας απο τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας στη δική του Κορκονεα ειναι ένας απο τους συλληφθέντες. Περιμένω να δώ υπερασπιστικη γραμμή του στυλ η δολοφονία του φίλου του μπροστά στα ματιά του βιασε την ευαίσθητη παιδική του ψυχή και αλλα τέτοια χαριτωμένα.Από το παραπάνω Link του [MENTION=1839]MaGiCMaN[/MENTION]:η μητέρα του νεαρού συλληφθέντα υπογράμμισε ότι ο γιος της άλλαξε ριζικά συμπεριφορά μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008 στα Εξάρχεια, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις."Όλα από εκεί ξεκίνησαν", είπε χαρακτηριστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Φεβρουάριος 4, 2013 #7398 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 (edited) και το καλό γίνεται ακόμα καλύτερο.....Μητέρα Ρωμανού: Είμαι υπερήφανη για τον γιο μου και θα τον υπερασπιστώ μέχρι τέλους - NEWS247τρικυμία εν κρανίω....εντιτ: δεν πρόκαμα.... ας μετακομίσει στην τρύπα Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 4, 2013 από colt3003 ηρθα δευτερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 4, 2013 #7399 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Από το παραπάνω Link του [MENTION=1839]MaGiCMaN[/MENTION]:Είστε μάρτυρες κουφαλες εγω το είπα πρώτος. Θα ζητήσω ποσοστα απο τους δικηγόρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 4, 2013 #7400 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Από εκείνο το συμβάν άλλαξε ή καλύτερα έφαγε upgrade. Εκεί που πέταγε πέτρες, τώρα πετ..ούσε σφαίρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts