astrolabos Ιανουάριος 17, 2013 #7081 Ιανουάριος 17, 2013 Χαχαχα, γιατί οι πράκτορες, κρατάνε όνομα που να μην θυμίζει κάτι ελληνικό και εκλέγοντε από την θράκη.. Γελοιότητες.Όχι, είπαμε, δεν θα μπούνε άλλα μέτρα, χαλάρωσε!Ή πράκτορας είναι ή βλάκας. Δεν μπορεί να ποζάρει όπου να'ναι, δημόσιο πρόσωπο είναι. Όλες οι πράξεις του έχουν και κάποιο αντίκτυπο.
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 17, 2013 #7082 Ιανουάριος 17, 2013 Χαχαχα, γιατί οι πράκτορες, κρατάνε όνομα που να μην θυμίζει κάτι ελληνικό και εκλέγοντε από την θράκη.. Γελοιότητες.Πράκτορας δεν είναι. Απλά φανερός μάγκας εκπρόσωπος τούρκικων συμφερόντων...
Volrath Ιανουάριος 17, 2013 #7083 Ιανουάριος 17, 2013 Άμα σαν ετυμολογία του "πράκτορας" υιοθετήσουμε απλά ότι υποστηρίζει τα συμφέροντα κάποιου άλλου, ναι, μπορεί κάλλιστα να είναι πράκτορας.Τώρα, άμα λένε ότι είναι πράκτορας στυλ CIA/EYΠ/MİT νταξ, είναι ανέκδοτο. Περισσότερο για θου-βού μου κάνει.
Galioni Ιανουάριος 17, 2013 #7084 Ιανουάριος 17, 2013 Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρούν και αύριο, Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στο Μετρό, από την έναρξη της βάρδιας και μέχρι τη λήξη της, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε νέες 24ωρες κινητοποιήσεις.Οι εργαζόμενοι του Μετρό αντιδρούν στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο που, όπως επισημαίνουν, καταργεί αυτομάτως τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (Σ.Σ.Ε.).Το Σωματείο των εργαζομένων (Σ.Ε.Λ.Μ.Α), με ανακοίνωσή του ζητάει την κατανόηση του επιβατικού κοινού και κάνει λόγο γα προσχηματικό διάλογο.«Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο διαλόγου, όπου αποδείχτηκε προσχηματικός. Ζητάμε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών, έστω και την ύστατη στιγμή να κατανοήσει τις ιδιαιτερότητες του εργασιακού καθεστώτος» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.Το μεγαλύτερο σωματείο εργαζομένων έχει ήδη αποφασίσει να συνεχιστεί η απεργία που ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη, ενώ τα άλλα δύο σωματεία πρόκειται να αποφασίσουν το μεσημέρι.Όπως είπε στον Βήμα 99,5 ο γενικός γραμματέας σωματείου εργαζομένων Μετρό, Μάνθος Τσακός, η απόφαση είναι τελεσίδικη και το θέμα τώρα κλιμακώνεται.Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος, άφησε να εννοηθεί ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο οι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας. «Ο αγώνας αρχίζει σήμερα» δήλωσε χαρακτηριστικά.Το μεσημέρι θα συνεδριάσουν και οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ και το Τραμ για να καθορίσουν τη στάση τους.in.grΠοιες ακριβώς είναι οι ιδιαιτερότητες αυτές; Για να τις έχω στο μυαλό μου όταν πληρώνω το ταξί.
ApolloTonKosmo Ιανουάριος 17, 2013 #7085 Ιανουάριος 17, 2013 Ετσι πολλα μικρα κοματα να τσακονοντε μεταξει τους οσο τα μεγαλα κεφαλια αλλωνιζουν. Οσο η χρυση αυγη τσακωνετε με το νεο δευτερο μεγαλυτερο κομα στην βουλη τοσο τριβουν τα χερια τους ΝΔ/πασοκ. Η χρηση αυγη κανει πιο πολυ "κακο" απο οτι κανει "καλο". Το παιχνιδι ειναι καλα στιμενο.Πολλα προβληματα ωστε να μην μπορουμε να επικεντρωθουμε σε κακενα σαν μια δυναμη. Αλλα κανενας δεν θελει να το καταλαβει. Γιατι κανενας δεν μπορει να ασπαστει τα πιστευω του αλλου εστω και για λιγο εστω για το γ@μημενο το καλο της χωρας.
astrolabos Ιανουάριος 17, 2013 #7086 Ιανουάριος 17, 2013 ποιο καλό; ποια χώρα; Σοβαρά μιλάς; Νομίζεις ότι νοιάζεται κανείς για το καλό της χώρας; Το καλό το δικό τους κοιτάζουν όλοι. Αν δεν μπει έλεγχος και δρακόντειες ποινές στους παραβάτες αλλά και στους αδρανείς πολιτικούς, δεν πρόκειται να δούμε φως.
acct Ιανουάριος 17, 2013 #7087 Ιανουάριος 17, 2013 Ποιες ακριβώς είναι οι ιδιαιτερότητες αυτές; Για να τις έχω στο μυαλό μου όταν πληρώνω το ταξί.Οι ιδιαιτερότητες που επικαλούνται εκείνοι είναι ότι δεν εργάζονται σε γραφείο ή κατά το κανονικό ωράριο. Το οποίο είναι κατανοητό και κατά τη γνώμη μου δικαιολογεί να πληρώνονται υπερωρίες ή κάποιο επίδομα ειδικών συνθηκών.Στην πράξη, η βασική ιδιαιτερότητα είναι ότι μπορούν εύκολα με την απεργία τους να εκβιάσουν την κοινωνία, όπως και άλλοι κλάδοι (πχ εργαζόμενοι καθαριότητας, "αγρότες" κλπ), οπότε έχουν πρόδηλο συμφέρον να απεργήσουν.Λες κι οι υπόλοιποι που υπέστησαν μειώσεις και βάναυση φορολόγηση το άξιζαν...Απ' την άλλη, αναρωτιέμαι από που κι ως που ΑΕ (ΔΕΗ, Μετρό, ...) βαφτίζονται ΔΕΚΟ, ώστε να μειώνουν τους μισθούς και να γλυτώνουν μισθολογικό κόστος (για τους μετόχους), αυξάνοντας ταυτόχρονα αυθαίρετα τα τιμολόγια. Και τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας δικά τους.
ApolloTonKosmo Ιανουάριος 17, 2013 #7088 Ιανουάριος 17, 2013 ποιο καλό; ποια χώρα; Σοβαρά μιλάς; Νομίζεις ότι νοιάζεται κανείς για το καλό της χώρας; Το καλό το δικό τους κοιτάζουν όλοι. Αν δεν μπει έλεγχος και δρακόντειες ποινές στους παραβάτες αλλά και στους αδρανείς πολιτικούς, δεν πρόκειται να δούμε φως. Μολις επιβεβαιωσες αυτο που ειπα, το εκανες και εσυ. Αγνοησες οτι ειπα και ειπες το δικο σου. Δεν θα συμφωνησουμε ποτε. Ο καθενας εχει ενα πολυ συγκεκριμενο προβλημα που μονο το δικο του κομα μπορει να λυσει, η κανενα κομα δεν μπορει οποτε δεν κανουμε τιποτε. Στο διαταυτα λοιπον αφου κανεις δεν νοιαζετε για την χωρα τι κανουμε? Εσυ νοιαζεσαι? Τι κανεις?(πες μου τουλαχιστον οτι μενεις εδω ακομα) No-offence at all.
Galioni Ιανουάριος 17, 2013 #7089 Ιανουάριος 17, 2013 Δηλαδή αν μπουν στο ενιαίο μισθολόγιο δεν θα παίρνουν βραδινά και υπερωρίες; Χλωμό... Πιο πολύ μου κάνει σαν μια ακόμα παιδική δικαιολογία για να γλιτώσουν τις μειώσεις, σαν την άλλη που είχαν εφεύρει κάποτε για να μην δουλεύουν μετά τις 12 το βράδυ. Βέβαια 1/1/13 έκαναν απεργία γιατί... έτσι είθισται στο δημόσιο.Πρόκειται προφανώς για ένα κλειστό λόμπυ ανθρώπων που βρίσκονται στον μικρόκοσμό τους και έχουν συνηθίσει να διεκδικούν τα ειδικά δικαιώματά τους με τον πιο προσφιλή τρόπο όσων μπορούν να παίξουν το χαρτί της ταλαιπωρίας του κόσμου με δικαιολογίες που ταιριάζουν σε επίπεδο δημοτικού. Ευτυχώς υπάρχει συνήθως η αριστερά να στηρίξει τον δίκαιο αγώνα τους.
kuza Ιανουάριος 17, 2013 #7090 Ιανουάριος 17, 2013 Σφαγή στην Αλγερία: 35 νεκροί όμηροι σε αποτυχημένη επίθεση Αλγερινών commando | DefenceNet.gr
winters Ιανουάριος 17, 2013 #7091 Ιανουάριος 17, 2013 who cares?kathimerini.gr - Δολοφονία αλλοδαπού στα Πετράλωνα
Wizard! Ιανουάριος 17, 2013 #7092 Ιανουάριος 17, 2013 who cares?kathimerini.gr - Δολοφονία αλλοδαπού στα ΠετράλωναΣήμερα έχει αντιρατσιστική συγκέντρωση στα Πετράλωνα.Αν όμως ήταν δύο Πακιστανοί που είχαν σκοτώσει Έλληνα, θα είχε πάλι συγκέντρωση;
Myralis Ιανουάριος 17, 2013 #7093 Ιανουάριος 17, 2013 who cares?kathimerini.gr - Δολοφονία αλλοδαπού στα ΠετράλωναΝα σαπίσουν στην φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες.Σήμερα έχει αντιρατσιστική συγκέντρωση στα Πετράλωνα.Αν όμως ήταν δύο Πακιστανοί που είχαν σκοτώσει Έλληνα, θα είχε πάλι συγκέντρωση;Ναι, από την Χ.Α. , που θα κατέληγε σε πογκρομ εναντίον μεταναστών, μαχαιρωμάτων κτλ.
Wizard! Ιανουάριος 17, 2013 #7094 Ιανουάριος 17, 2013 Ναι, από την Χ.Α. , που θα κατέληγε σε πογκρομ εναντίον μεταναστών, μαχαιρωμάτων κτλ.Θέλεις να δεις τα στοιχεία της αστυνομίας να δεις πόσες δεκάδες περιστατικά (δολοφονίες μόνο) υπάρχουν και δε γίνεται τίποτα; Ούτε που ακούγονται. Στην πολυκατοικία μας και μόνο, Πετράλωνα επίσης, 500μ από το περιστατικό, δεν είχαμε δολοφονία, αλλά είχαμε 3 περιστατικά σε 6 μήνες. Έσπασαν το αμάξι μας για να πάρουν ένα σταυρουδάκι των 2€. Έσπασαν την μπαγκαζιέρα από μηχανάκι για να πάρουν κράνος και κάτι εργαλεία. Χτύπησαν μια επισκέπτη την ώρα που περίμενε να της ανοίξουν και της πήραν την τσάντα. Σύμφωνα με μάρτυρες και οι 3 ήταν "μαυριδεροί αλλοδαποί, Πακιστανοί ή κάτι τέτοιο" (από τις αναφορές τις αστυνομίας αυτά)Συνέχιζε να τους υποστηρίζεις, μέχρι να σου τύχει κι εσένα στο στενό σου περιβάλλον και θα αλλάξεις γνώμη.Δε μου λες, στην Ολλανδία που είσαι, πόσοι Έλληνες δολοφονούν μέρα μεσημέρι για μια κάμερα, ή για 100€ ;
Myralis Ιανουάριος 17, 2013 #7095 Ιανουάριος 17, 2013 Θέλεις να δεις τα στοιχεία της αστυνομίας να δεις πόσες δεκάδες περιστατικά (δολοφονίες μόνο) υπάρχουν και δε γίνεται τίποτα; Ούτε που ακούγονται. Στην πολυκατοικία μας και μόνο, Πετράλωνα επίσης, 500μ από το περιστατικό, δεν είχαμε δολοφονία, αλλά είχαμε 3 περιστατικά σε 6 μήνες. Έσπασαν το αμάξι μας για να πάρουν ένα σταυρουδάκι των 2€. Έσπασαν την μπαγκαζιέρα από μηχανάκι για να πάρουν κράνος και κάτι εργαλεία. Χτύπησαν μια επισκέπτη την ώρα που περίμενε να της ανοίξουν και της πήραν την τσάντα. Σύμφωνα με μάρτυρες και οι 3 ήταν "μαυριδεροί αλλοδαποί, Πακιστανοί ή κάτι τέτοιο" (από τις αναφορές τις αστυνομίας αυτά)Συνέχιζε να τους υποστηρίζεις, μέχρι να σου τύχει κι εσένα στο στενό σου περιβάλλον και θα αλλάξεις γνώμη.Δε μου λες, στην Ολλανδία που είσαι, πόσοι Έλληνες δολοφονούν μέρα μεσημέρι για μια κάμερα, ή για 100€ ;Το μόνο που υποστηρίζω είναι το ότι είμαι κατά της Βίας, και σίγουρα κατά της ρατσιστικής βίας. Το ότι σκότωσαν τον άνθρωπο επειδή τους έκλεισε με το ποδήλατο, ηταν ρατσιστική βία και είμαι κατά, αυτά που αναφέρεις, είναι επίσης βία, και είμαι πάλι κατά.Δεν υποστηρίζω εγκληματίες, και δεν καταλαβαίνω πως σας έχει κολλήσει αυτό.Εγκληματίες, Έλληνες και ξένους στην φυλακή, τέρμα.Τις αναφορές θα ήθελα να τις δω όμως, μόνο τις δολοφονίες, όπου ξέρουμε όμως και τους δράστες...
Wizard! Ιανουάριος 17, 2013 #7096 Ιανουάριος 17, 2013 Τις αναφορές θα ήθελα να τις δω όμως, μόνο τις δολοφονίες, όπου ξέρουμε όμως και τους δράστες...Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο: Στατιστικά στοιχεία εγκληματικότητας για το έτος 2012 - Υπ. Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη - Ελληνική ΑστυνομίαΑνθρωποκτονίεςτελεσμένα 89απόπειρες 91εξιχνιάσεις 129ημεδαποι 116αλλοδαποι 77Πρόσφατα κάποιος είχε κάνει και μια αναγωγή βάσει πληθυσμού. Δηλαδή οι 116 Έλληνες στα 10.000.000 είναι δολοφόνοι, ενώ οι 77 ξένοι στις 700.000 αλλοδαπούς. Βγάλε συμπεράσματα κι εσύ και όλοι αυτοί οι "αντιρατσιστές" που για εμένα οι περισσότεροι είναι ρατσιστές κατά των Ελλήνων.
Myralis Ιανουάριος 17, 2013 #7097 Ιανουάριος 17, 2013 Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο: Στατιστικά στοιχεία εγκληματικότητας για το έτος 2012 - Υπ. Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη - Ελληνική ΑστυνομίαΑνθρωποκτονίεςτελεσμένα 89απόπειρες 91εξιχνιάσεις 129ημεδαποι 116αλλοδαποι 77Πρόσφατα κάποιος είχε κάνει και μια αναγωγή βάσει πληθυσμού. Δηλαδή οι 116 Έλληνες στα 10.000.000 είναι δολοφόνοι, ενώ οι 77 ξένοι στις 700.000 αλλοδαπούς. Βγάλε συμπεράσματα κι εσύ και όλοι αυτοί οι "αντιρατσιστές" που για εμένα οι περισσότεροι είναι ρατσιστές κατά των Ελλήνων.Δεν δέχομαι την ορολογία που έβαλα σε bold, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.Όσο για την στατιστική, νομίζω πως είναι λάθος, όχι οι αριθμοί, αλλά το πως μετράνε κάτι τέτοιο. Αν θέλεις να βγάλεις συμπέρασμα για το ποιος είναι πιο βίαιος ή πιο εγκληματίας (Έλληνες ή Αλλοδαποί) δεν θα πάρεις το δείγμα της Ελλάδος μόνο! Είναι σαν να κάνεις γκάλοπ για το τι θα ψηφίσουμε, έξω από το συνέδριο κάποιου κόμματος.Αν θέλεις να δεις ποιος είναι πιο βίαιος, θα πάρεις όλο το δείγμα της Ελλάδας, και όλων των χωρών που βλέπεις..Γιατί το λέω αυτό? Γιατί κατά βάση, ο μη βίαιος αλλοδαπός, ο νοικοκύρης, ή αυτός που δεν μπορεί να γίνει βίαιος λόγο ηλικίας / φύλου, πολύ δύσκολα θα έρθει στην Ελλάδα in the first place!Να συμφωνήσω ότι υπάρχουν κακοί και καλοί αλλοδαποί, όπως κακοί και καλοί Έλληνες, αλλά αυτό τι σημαίνει? Σκοτώστε τους αλλοδαπούς επειδή εν δυνάμη είναι δολοφόνοι? Δεν νομίζω.Αυτοί οι ρατσιστές βρήκαν τυχαία έναν αλλοδαπό που τους έκλεισε κατά λάθος τον δρόμο με το ποδήλατο και τον σκότωσαν. Το γεγονός μόνο του είναι καταδικαστέο (ελπίζω) από όλους.Ήταν όμως ρατσιστές? Ε φυσικά και ήταν, θα σκότωναν εμένα αν τους έκλεινα κατά λάθος με το ποδήλατο? μάλλον όχι. Ότι πάθουν οι δράστες, πρέπει να πάθουν και οι 2 αλλοδαπό που σκότωσαν Έλληνα στο παράδειγμα σου, ή ακόμα καλύτερα, ότι πάθουν οι 2 αλλοδαποί που στο παράδειγμα σου σκότωσαν Έλληνα, πρέπει να πάθουν και οι δράστες σε αυτή την περίπτωση.
Chosen Ιανουάριος 17, 2013 #7098 Ιανουάριος 17, 2013 Έχουμε και στην Ιρλανδία βίαια περιστατικά...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VDrNZSJolow]Funny News Report - Irish Pictorial Weekly - YouTube[/ame]
Wizard! Ιανουάριος 17, 2013 #7099 Ιανουάριος 17, 2013 Δεν δέχομαι την ορολογία που έβαλα σε bold, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.Μετά λύπης μου σε διαβεβαιώ ότι υπάρχει.Όσο για την στατιστική, νομίζω πως είναι λάθος, όχι οι αριθμοί, αλλά το πως μετράνε κάτι τέτοιο. Αν θέλεις να βγάλεις συμπέρασμα για το ποιος είναι πιο βίαιος ή πιο εγκληματίας (Έλληνες ή Αλλοδαποί) δεν θα πάρεις το δείγμα της Ελλάδος μόνο!Δε βγάζω συμπέρασμα ότι ο Χ αλλοδαπός είναι βίαιος. Το συμπέρασμα είναι ότι έρχονται εδώ και παρανομούν γιατί μπορούν. Γενικά στον κόσμο τα περισσότερα εγκλήματα γίνονται από αλλοδαπούς, αφού οι περισσότεροι είναι ήδη παράνομοι όταν πάνε σε μια χώρα. Αυτό τους παρέχει κάλυψη. Δεν υπάρχουν στοιχεία, διευθύνσεις, αποτυπώματα, κλπ, οπότε ξεφεύγουν πιό εύκολα. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζεις πως οι περισσότερες συλλήψεις για ληστείες πχ, γίνονται γιατί τους βρίσκουν όταν τα ξοδεύουν. Όταν ο αλλοδαπός μπει σε ένα σπίτι, σφάξει τη γιαγιά (χωρίς προσωπικό κίνητρο) και στείλει τα 1000€ που βρήκε κάτω από το μαξιλάρι, χωρίς κανέναν έλεγχο από την (πχ) Western Union για το που τα βρήκε, είναι εύκολο να ξεφύγει.Αυτοί οι ρατσιστές βρήκαν τυχαία έναν αλλοδαπό που τους έκλεισε κατά λάθος τον δρόμο με το ποδήλατο και τον σκότωσαν. Το γεγονός μόνο του είναι καταδικαστέο (ελπίζω) από όλους.1000% καταδικαστέο, δεν διαφώνησα ποτέ. Διαφωνώ με το "λαϊκό δικαστήριο" που αποφάσισε κιόλας ότι ήταν ρατσιστικό έγκλημα, καταργώντας το δικαστικό σύστημα.
hayabusa Ιανουάριος 17, 2013 #7100 Ιανουάριος 17, 2013 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] και προς όσους υποστηρίζουν παρόμοιες αντιλήψειςΕίναι λιγο ασχετο, αλλάθέλω πολύ καιρό να σε ρωτήσω (και όσους έχουν παρόμοιες αντιλήψεις μαζί σου).Γιατί δεν πήγες εσύ (ή κάποιος από τους ομοϊδεάτες σου, που υποστηρίζετε λαθρομετανάστες, καταλήψεις δημοσίων κτιρίων κλπ) στο Άμστερνταμ (ή όπου είσαι τέλος πάντων) χωρίς χαρτιά σε κάποιο δημόσιο κτίριο ζητώντας από τα εκει ταξικά σου αδέρφια να υπερασπιστούν τα δήθεν δικαιώματα σου, τα οποία όλως τυχαίως προβάλλουν όλοι αυτοί που κουβαλιούνται εδώ πέρα και κάνουν ότι γουστάρουν και εσείς τους χαϊδεύετε τα αυτιά ;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.