Typhonios Ιανουάριος 20, 2013 #7081 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 20, 2013 #7082 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 (edited) [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 20, 2013 από dunkel_Stern Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 20, 2013 #7083 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 Κόκκινος Ουρανός: ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Δικαστήριο καταδίκασε σε φυλάκιση 15 χρόνων οικογένεια που ασπάστηκε τον Χριστιανισμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 21, 2013 #7084 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Beam Me Up, Scotty: Scientists Theorize Star Trek-Like Teleportation Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 21, 2013 #7085 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Η ανάπτυξη σε όλο της το μεγαλείο!H πικρή αλήθεια για την Ελλάδα-Είμαστε πιο κάτω κι από το εμπόλεμο Μάλι | KoolNews Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 21, 2013 #7086 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 τελευταία στιγμή θυμήθηκαν και οι της ΕΘΕΛ να μας που ότι αύριο θα κάνουν στάση εργασίας. Να'στε καλά ρε παιδιά. Κατανοούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιανουάριος 21, 2013 #7087 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Πέθανε και ο τελευταίος Τούρκος κομάντο της ομάδας των Ιμίων | DefenceNet.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 21, 2013 #7088 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Πέθανε και ο τελευταίος Τούρκος κομάντο της ομάδας των Ιμίων | DefenceNet.grINTERNATIONAL - Turkish commandos allegedly killed by Greek spies revealed to be alive Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιανουάριος 21, 2013 #7089 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 INTERNATIONAL - Turkish commandos allegedly killed by Greek spies revealed to be aliveεσυ τι πιστευεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 21, 2013 #7090 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 εσυ τι πιστευεις?Ιδέα δεν έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 21, 2013 #7091 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Εμένα πάλι δε με ενδιαφέρει καθόλου, αλλά τουλάχιστον το παρακάτω είναι γραμματικά και ορθογραφικά πιο αξιοπρεπές:INTERNATIONAL - Turkish commandos allegedly killed by Greek spies revealed to be aliveΟ καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά εγώ όποτε βλέπω στο λινκ ντηφενσνετ βγάζω σπυριά πλέον. Αν και νομίζω επαναλαμβάνομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιανουάριος 21, 2013 #7092 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Εμένα πάλι δε με ενδιαφέρει καθόλου, αλλά τουλάχιστον το παρακάτω είναι γραμματικά και ορθογραφικά πιο αξιοπρεπές:INTERNATIONAL - Turkish commandos allegedly killed by Greek spies revealed to be aliveΟ καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά εγώ όποτε βλέπω στο λινκ ντηφενσνετ βγάζω σπυριά πλέον. Αν και νομίζω επαναλαμβάνομαι.ναι δεν λεω βαζει σαλτσα και εχει ταση καταστροφολογιας αλλα και οι Τουρκοι δεν πανε πισω στηροπαγανδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 21, 2013 #7093 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Ομολογία ΔΝΤ: Κάναμε λάθος με τη λιτότητα στην Ελλάδα - NEWS247Δεν πειράζει ρε παιδιά. Τι κι αν εμείς οι αδαείς και οι αντιδραστικοί τα λέγαμε από πριν τα ψηφίσουν; Καλή καρδιά πάνω απ'όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 21, 2013 #7094 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 η παράταση δύο ετών που δόθηκε στην Ελλάδα είναι σωστή αλλά απαιτεί και επιπλέον οικονομική βοήθεια. Χορτάσαμε βοήθεια... όχι άλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 22, 2013 #7095 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Ομολογία ΔΝΤ: Κάναμε λάθος με τη λιτότητα στην Ελλάδα - NEWS247Δεν πειράζει ρε παιδιά. Τι κι αν εμείς οι αδαείς και οι αντιδραστικοί τα λέγαμε από πριν τα ψηφίσουν; Καλή καρδιά πάνω απ'όλα"Ο Ολιβιέ Μπλανσάρ είχε παραδεχθεί στις αρχές του μήνα ότι η συνταγή λιτότητας ήταν πολύ σκληρή και εφαρμόστηκε απότομα στην Ελλάδα. Είχε σημειώσει μάλιστα ότι το ΔΝΤ είχε αμφιταλαντευτεί μεταξύ μιας πιό χαλαρής πολιτικής προσαρμογής και της απότομης που υιοθετήθηκε τελικά και την οποία υποστήριξαν η Ευρωπαϊκή Ενωση και η Κεντρική Τράπεζα. Αυτή τη σκληρή πολιτική ποτέ δεν την ασπάστηκαν με ενθουσιασμό οι οικονομολόγοι του ΔΝΤ, είχε δηλώσει ο Ολιβιέ Μπλανσάρ." Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 22, 2013 #7096 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Κρυφές αυξήσεις στα διόδια έως και 43% από Δευτέρα - NEWS247Δώσε πόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιανουάριος 22, 2013 #7097 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 "Eγώ έδωσα τη μαρίνα της Μυτιλήνης στους Τούρκους!" | DefenceNet.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 22, 2013 #7098 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Κρυφές αυξήσεις στα διόδια έως και 43% από Δευτέρα - NEWS247Δώσε πόνο.ρε δεν πάνε να το κάνουν και +2000% απλά μου δίνουν άλλον έναν λόγο η να μην πάρω ποτε αυτοκίνητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 22, 2013 #7099 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 H Ρωσία επιβάλει απαγόρευση στην εισαγωγή κατεψυγμένου κρέατος από τη Γερμανία"Η απαγόρευση επιβλήθηκε λόγω των πολυάριθμων κρουσμάτων στις χώρες της ΕΕ, νοσημάτων, που προκαλούνται από τον ιό Σμάλενμπεργκ, καθώς και την ευρεία διάδοση της άλλης ιογενούς νόσου, του καταρροϊκού πυρετού των προβάτων. Και οι δύο ιοί είναι πολύ επικίνδυνοι για την κτηνοτροφία." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 22, 2013 Author #7100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Three wounded in shooting on Texas college campus - NY Daily News Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts