Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Εμένα πάλι δε με ενδιαφέρει καθόλου, αλλά τουλάχιστον το παρακάτω είναι γραμματικά και ορθογραφικά πιο αξιοπρεπές:

INTERNATIONAL - Turkish commandos allegedly killed by Greek spies revealed to be alive

Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά εγώ όποτε βλέπω στο λινκ ντηφενσνετ βγάζω σπυριά πλέον. Αν και νομίζω επαναλαμβάνομαι.

Εμένα πάλι δε με ενδιαφέρει καθόλου, αλλά τουλάχιστον το παρακάτω είναι γραμματικά και ορθογραφικά πιο αξιοπρεπές:

INTERNATIONAL - Turkish commandos allegedly killed by Greek spies revealed to be alive

Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά εγώ όποτε βλέπω στο λινκ ντηφενσνετ βγάζω σπυριά πλέον. Αν και νομίζω επαναλαμβάνομαι.

ναι δεν λεω βαζει σαλτσα και εχει ταση καταστροφολογιας αλλα και οι Τουρκοι δεν πανε πισω στηροπαγανδα...

Ομολογία ΔΝΤ: Κάναμε λάθος με τη λιτότητα στην Ελλάδα - NEWS247

Δεν πειράζει ρε παιδιά. Τι κι αν εμείς οι αδαείς και οι αντιδραστικοί τα λέγαμε από πριν τα ψηφίσουν; Καλή καρδιά πάνω απ'όλα

Ομολογία ΔΝΤ: Κάναμε λάθος με τη λιτότητα στην Ελλάδα - NEWS247

Δεν πειράζει ρε παιδιά. Τι κι αν εμείς οι αδαείς και οι αντιδραστικοί τα λέγαμε από πριν τα ψηφίσουν; Καλή καρδιά πάνω απ'όλα

"Ο Ολιβιέ Μπλανσάρ είχε παραδεχθεί στις αρχές του μήνα ότι η συνταγή λιτότητας ήταν πολύ σκληρή και εφαρμόστηκε απότομα στην Ελλάδα. Είχε σημειώσει μάλιστα ότι το ΔΝΤ είχε αμφιταλαντευτεί μεταξύ μιας πιό χαλαρής πολιτικής προσαρμογής και της απότομης που υιοθετήθηκε τελικά και την οποία υποστήριξαν η Ευρωπαϊκή Ενωση και η Κεντρική Τράπεζα. Αυτή τη σκληρή πολιτική ποτέ δεν την ασπάστηκαν με ενθουσιασμό οι οικονομολόγοι του ΔΝΤ, είχε δηλώσει ο Ολιβιέ Μπλανσάρ."

H Ρωσία επιβάλει απαγόρευση στην εισαγωγή κατεψυγμένου κρέατος από τη Γερμανία

"Η απαγόρευση επιβλήθηκε λόγω των πολυάριθμων κρουσμάτων στις χώρες της ΕΕ, νοσημάτων, που προκαλούνται από τον ιό Σμάλενμπεργκ, καθώς και την ευρεία διάδοση της άλλης ιογενούς νόσου, του καταρροϊκού πυρετού των προβάτων. Και οι δύο ιοί είναι πολύ επικίνδυνοι για την κτηνοτροφία."

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.