Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Χεστήκαμε για τα 787.

Το ελικόπτερο που πληρώσαμε και ψόφησε με τι μια να μας αποζημιώσουν οι κλέφτες

Όπως επίσης και ανταλλακτικά για τα υπόλοιπα αντί να εκβιάζουν για αναβάθμιση

Εκβιασμός Boeing:"Ή πληρώνετε 35 εκατ. δολ. ανά Apache ή πάνε για παλιοσίδερα" | DefenceNet.gr

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Μήπως να βάλουν φόρο και ανάλογα με τα kills που έχεις σε παιχνίδια FPS?

Επίσης, αν στο Mortal Combat δεν κάνεις fatality / brutality και έχεις τα blood effect off (πολύ παλιά έτσι ήταν δεν ξέρω τώρα) θα πληρώνεις φόρο ή όχι?

^^ u gonna have a bad ..card

Δεν θα πληρώνουμε εμείς, αλλά η εταιρεία.

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] σκέψου το και εσύ. Αντί για κάρτες θα μας χρεώνεις 10 σεντς....και θα τα χαλάς σε banners "ου σπαμάρεις", "ου πεις οτι θες στο "πες οτι θες""...

Ηλίθιοι αμερικάνοι... Επιτρέπουν να έχει ο καθένας όπλο, αλλά του απαγορεύουν να ξεσπάει σε παιχνίδια... Μετά αναρωτιούνται γιατί ξεσπάει σε άλλους ανθρώπους...

εγώ βλέπω και μια άλλη λογική που λέει ότι όταν ένα πιτσιρίκι γαζώνει κόσμο σε μια τηλεόραση από τα 5 του και για πολλά χρόνια μετά, θα το θεωρήσει απόλυτα φυσιολογικό να το κάνει και στο σχολείο.

Δεν θεωρώ φυσικά σωστή την ελεύθερη οπλοκατοχή, αλλά μη νομίζουμε ότι ειναι κι η μόνη που φταίει.

εγώ βλέπω και μια άλλη λογική που λέει ότι όταν ένα πιτσιρίκι γαζώνει κόσμο σε μια τηλεόραση από τα 5 του και για πολλά χρόνια μετά, θα το θεωρήσει απόλυτα φυσιολογικό να το κάνει και στο σχολείο.

Δεν θεωρώ φυσικά σωστή την ελεύθερη οπλοκατοχή, αλλά μη νομίζουμε ότι ειναι κι η μόνη που φταίει.

Γιάννη, τα ίδια παιχνίδια παίζουμε σε όλο τον κόσμο. Έχουμε δει και σε άλλες χώρες περιστατικά, αλλά σε καμία περίπτωση δε φτάνουν την έκταση και στη συχνότητα που έχουν στις ΗΠΑ. Όσο βίαιος και να είμαι, άμα μπω σε ένα σχολείο με αυτόματο θα κάνω περισσότερη ζημιά από ότι άμα μπω με ένα μαχαίρι ή με ένα ρόπαλο... :hm:

και απο που και ως που το πιτσιρίκι να γαζώνει από τα 5 του στην tv?

Αν το πιτσιρίκι παίζει βίαια παιχνίδια από τα 5 του, υπεύθυνοι είναι αποκλειστικά οι γονείς του (δυνητικά και απέναντι στο νόμο). Η σήμανση στα παιχνίδια είναι εργαλείο για την ενημέρωση των γονιών και την προστασία των παιδιών.

Ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε 17χρονους και φορολογείται επιπλέον για να τους αποτρέψει από τη βία είναι το ίδιο αποτελεσματικό με μια μαρουλοσαλάτα που φορολογείται επιπλέον για να αδυνατίσει τους παχύσαρκους. Ελπίζω να μη χρειάζεται να παραθέσω την προφανή αντιστοίχιση.

Αν το πιτσιρίκι παίζει βίαια παιχνίδια από τα 5 του, υπεύθυνοι είναι αποκλειστικά οι γονείς του (δυνητικά και απέναντι στο νόμο)

Το βρήκα. Να αφήνουν οι γονείς τα παιδιά να σφάζουν κοσμάκη, αλλά να πληρώνουν φόρο. :suicide:

Το θέμα στην Αμερική είναι καθαρά η ανεξέλεγκτη οπλοκατοχή και οι ελαστικοί νόμοι στο θέμα αυτό . Οι μισοί έχουν όπλο σπίτι με άδεια και οι άλλοι μισοί χωρίς . Όπου υπάρχει όπλο σε σπίτι αυτοκίνητο αυξάνονται και κατακόρυφα οι πιθανότητες να γίνει η μαμακία . Η εύκολη πρόσβαση που λέμε . Δεν φταίνε ουτε τα vidogames ουτε τα υπόλοιπα . Όλα ξεκινάνε απο την εξοικείωση του κόσμου με όπλα. Αν φταίγανε τα videogames και το counterstike στην Γερμανια πχ θα ακουγαμε περιστατικά καθε μισή ωρα... Καποιος που εχει πιάσει το ρεβόλβερ του μπαμπά και της μαμας απο τα 10του και εχει ρίξει θα την κανει πιο ευκολα την μαμακια απο καποιον που δεν εχει δει οπλο στην ζωη του και δεν προκειτε να βρει στο σπιτι εκτός ελαχίστων περιπτώσεων ( μπαμπάς αστυνομικος κλπ ) Μην πατε μακριά στον tubie να κανετε αναζητηση για revolver firing πχ θα δειτε ενα σωρο ερασιτέχνες στο αμέρικα να πυροβολουν . Εν αντιθεση με αλλα κράτη που εχουν σφιχτότερη νομοθεσία και κατα συνέπεια οι πολίτες δεν εχουν εξοικείωση .

Χρυσή Αυγή ξεσκεπάζει τούρκο πράκτορα στη βουλή - YouTube

Χαχαχα, γιατί οι πράκτορες, κρατάνε όνομα που να μην θυμίζει κάτι ελληνικό και εκλέγοντε από την θράκη.. Γελοιότητες.

Όχι, είπαμε, δεν θα μπούνε άλλα μέτρα, χαλάρωσε!

Χαχαχα, γιατί οι πράκτορες, κρατάνε όνομα που να μην θυμίζει κάτι ελληνικό και εκλέγοντε από την θράκη.. Γελοιότητες.

Hiding in plain sight. Δεν ξέρω αν είναι πράκτορας ο τύπος -αν με ρωτάς δε νομίζω οτι είναι πράκτορας, απλά νιώθει Τούρκος- αλλά μην αποκλείεις κάτι επειδή δε σου φαίνεται λογικό.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.