Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Και βγαίνει και το λέει την στιγμή που κλυδωνίζεται η κυβέρνηση και απειλείται η συνοχή της. Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που κάνανε δηλώσεις που φοβίζανε/μπερδεύανε τον κόσμο πριν την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Διότι δεν θέλουν να βρεθούν σε μια κυβέρνηση χωρίς λεφτά στην τσέπη. Όλοι περιμένουν την δόση.

Ο άνθρωπος έδωσε διευκρινήσεις

Λαφαζάνης : "είναι σαφές ότι μπορεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ" | AlfaVita - Εκπαιδευτικό Ενημερωτικό Δίκτυο

προσωπικά δεν με πείθουν, είμαι απολύτως βέβαιος ότι αν η δόση έρθει στην Ελλάδα και μάλιστα σε λογαριασμό που δεν θα είναι κλειδωμένος από τους ξένους, όχι απλά θα νιώθει έτοιμος να κυβερνήσει, αλλά θα το φωνάζει ποιο δυνατά και από τον Τσίπρα.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=oxN7SDakiVk]Antipas - Gia ta lefta - YouTube[/ame]

Nooz.gr : Εκτός ΠΑΣΟΚ (και) η Μ. Ξενογιαννακοπούλου

Η τελευταία ευκαιρία των ΠΑΣΟΚων να πουν όχι σε ένα μνημόνιο και να ελπίζουν μελλοντικά ότι θα τους δεχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις αγκαλιές του. Όσοι μείνουν και ψηφίσουν λογικά μετά την διάλυση του ΠΑΣΟΚ θα πάνε στην ΝΔ.

Αυτό για την υπερθέρμανση νομίζω αποδείχτηκε ότι είναι fake... δεν θυμάμαι όμως που το είχα διαβάσει..

http://www.exandasdocumentaries.com/gr/news/interesting-articles/323-leoforeia-mono-gia-ellines

Είναι κατηφόρα μέχρι τον απόλυτο πολιτισμικό πάτο, δεν αργούμε πολύ να φτάσουμε.

Κάτι παρόμοιο δεν είχε βγει και πριν λίγο καιρό; Μάλλον δεν έπεισε πολύ εκείνο και είπαν να το ανασκευάσουν.

Φυσικά και κατακρίνω όποια τέτοια συμπεριφορά, αλλά δεν μου κάνει για legit.

Ναι δεν είναι το πρώτο περιστατιτικό, και σίγουρα δε θα ναι το τελευταίο.

"Οι επιβάτες του λεωφορείου ήταν αμίλητοι και στο δρόμο δεν έδινε κανείς σημασία. Κοιτούσαν μόνο, κι εγώ είχα τρελαθεί."

Εγώ που (καλώς ή κακώς) ψήφισα ΧΑ, θα διαμαρτυρόμουν. Μάλλον ΟΛΟΙ οι επιβάτες ήταν υπερακραίοι ΧΑυγίτες. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Δεν είναι θέμα να σαι χρυσαυγίτης ή όχι, το θέμα είναι ότι ο κόσμος έχει γίνει παθητικός, φοβάται και δεν αντιδράει σε τίποτα.

Το άρθρο όμως σε κατευθύνει να δεις πόσο ρατσιστές είναι οι Έλληνες και όχι πόσο παθητικοί έχουμε γίνει. Τέλοσπαντων...

Όσο για την παθητικότητα...για να μην γίνουμε "ρόμπα" (έτσι νομίζουμε τουλάχιστον) μας εκμεταλλεύονται σε υπηρεσίες, εταιρείες και δεν λέμε τίποτα, θα γίνουμε ρόμπα για τον συνάνθρωπο;

http://www.exandasdocumentaries.com/gr/news/interesting-articles/323-leoforeia-mono-gia-ellines

Είναι κατηφόρα μέχρι τον απόλυτο πολιτισμικό πάτο, δεν αργούμε πολύ να φτάσουμε.

Δεν το διάβασα όλο αλλά έχω να σου πω πολλές ιστορίες για οδηγούς λεωφορείων. Και μιας και υποθέτω ότι το άρθρο θέτει θέμα ρατσισμού και εθνικισμού, την μάνα μου - που δεν είναι μαύρη και δεν φοράει μαντίλα - δεν της επέτρεψαν να ανέβει σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ διότι πριν από κάποια εθνική εορτή - δεν θυμάμαι ποια, πάνε 1-2 χρόνια - έκανε το λάθος να αγοράσει μια Ελληνική σημαία της οποίας το κοντάρι ήταν 1,5 μέτρο. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. θα μου πεις ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΑΣ, που τους βρίζει, αλλά δεν μας λέει κάτι αυτό. Το ότι είχε ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Να υποθέσω ότι ο οδηγός ήταν κάποιος αριστερός ανθέλληνας; Όχι δεν μπαίνω σε αυτό τρυπάκι.

Αυτά τα άρθρα είναι γελοία και σκοπό έχουν τον φανατισμό και τον διχασμό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.