acct Νοέμβριος 1, 2012 #6001 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Σιγά τα προβλήματα... Να σοβαρό πρόβλημα (link is SFW. Embedded video, not so much):Βίντεο-Σοκ: Αστυνομικός δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε πωλήτριες - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 1, 2012 #6002 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 in.gr - To MegaUpload επιστρέφει, η ευθύνη για τα upload στους χρήστες - Τεχνολογία - Ειδήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 1, 2012 #6003 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Σιγά τα προβλήματα... Να σοβαρό πρόβλημα (link is SFW. Embedded video, not so much):Βίντεο-Σοκ: Αστυνομικός δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε πωλήτριες - NEWS247 χαχα το "όργανο"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 1, 2012 #6004 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Έχουμε κανέναν γνωστό που να είναι στην Αμερική τέλος Νοεμβρίου (Thanksgiving);Dell Black Friday 2012 ad leaks | ZDNet Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 2, 2012 #6005 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Η απάτη της οικολογίας (βίντεο) | DefenceNet.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 2, 2012 #6006 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 http://www.exandasdocumentaries.com/gr/news/interesting-articles/323-leoforeia-mono-gia-ellinesΕίναι κατηφόρα μέχρι τον απόλυτο πολιτισμικό πάτο, δεν αργούμε πολύ να φτάσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Νοέμβριος 2, 2012 #6007 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Η απάτη της οικολογίας (βίντεο) | DefenceNet.gr[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xV_vOAmrm-Y]Η Μεγάλη Απάτη για την Υπερθέρμανση Μέρος 1ο. - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Νοέμβριος 2, 2012 #6008 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Αυτό για την υπερθέρμανση νομίζω αποδείχτηκε ότι είναι fake... δεν θυμάμαι όμως που το είχα διαβάσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 2, 2012 #6009 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 http://www.exandasdocumentaries.com/gr/news/interesting-articles/323-leoforeia-mono-gia-ellinesΕίναι κατηφόρα μέχρι τον απόλυτο πολιτισμικό πάτο, δεν αργούμε πολύ να φτάσουμε.Κάτι παρόμοιο δεν είχε βγει και πριν λίγο καιρό; Μάλλον δεν έπεισε πολύ εκείνο και είπαν να το ανασκευάσουν.Φυσικά και κατακρίνω όποια τέτοια συμπεριφορά, αλλά δεν μου κάνει για legit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 2, 2012 #6010 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Ναι δεν είναι το πρώτο περιστατιτικό, και σίγουρα δε θα ναι το τελευταίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 2, 2012 #6011 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 "Οι επιβάτες του λεωφορείου ήταν αμίλητοι και στο δρόμο δεν έδινε κανείς σημασία. Κοιτούσαν μόνο, κι εγώ είχα τρελαθεί."Εγώ που (καλώς ή κακώς) ψήφισα ΧΑ, θα διαμαρτυρόμουν. Μάλλον ΟΛΟΙ οι επιβάτες ήταν υπερακραίοι ΧΑυγίτες. Δεν εξηγείται αλλιώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 2, 2012 #6012 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Δεν είναι θέμα να σαι χρυσαυγίτης ή όχι, το θέμα είναι ότι ο κόσμος έχει γίνει παθητικός, φοβάται και δεν αντιδράει σε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 2, 2012 #6013 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Το άρθρο όμως σε κατευθύνει να δεις πόσο ρατσιστές είναι οι Έλληνες και όχι πόσο παθητικοί έχουμε γίνει. Τέλοσπαντων...Όσο για την παθητικότητα...για να μην γίνουμε "ρόμπα" (έτσι νομίζουμε τουλάχιστον) μας εκμεταλλεύονται σε υπηρεσίες, εταιρείες και δεν λέμε τίποτα, θα γίνουμε ρόμπα για τον συνάνθρωπο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 2, 2012 #6014 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 http://www.exandasdocumentaries.com/gr/news/interesting-articles/323-leoforeia-mono-gia-ellinesΕίναι κατηφόρα μέχρι τον απόλυτο πολιτισμικό πάτο, δεν αργούμε πολύ να φτάσουμε.Δεν το διάβασα όλο αλλά έχω να σου πω πολλές ιστορίες για οδηγούς λεωφορείων. Και μιας και υποθέτω ότι το άρθρο θέτει θέμα ρατσισμού και εθνικισμού, την μάνα μου - που δεν είναι μαύρη και δεν φοράει μαντίλα - δεν της επέτρεψαν να ανέβει σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ διότι πριν από κάποια εθνική εορτή - δεν θυμάμαι ποια, πάνε 1-2 χρόνια - έκανε το λάθος να αγοράσει μια Ελληνική σημαία της οποίας το κοντάρι ήταν 1,5 μέτρο. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. θα μου πεις ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΑΣ, που τους βρίζει, αλλά δεν μας λέει κάτι αυτό. Το ότι είχε ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.Να υποθέσω ότι ο οδηγός ήταν κάποιος αριστερός ανθέλληνας; Όχι δεν μπαίνω σε αυτό τρυπάκι.Αυτά τα άρθρα είναι γελοία και σκοπό έχουν τον φανατισμό και τον διχασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 2, 2012 #6015 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Δεν την αφήσανε να μπει γιατί είχε την ελληνική σημαία ή γιατί το κοντάρι ήταν 1.5μέτρο; Το άρθρο απλά αναφέρει το πως συμπεριφέρθηκε ΕΝΑΣ οδηγός σε ΜΙΑ ξένη. Το ΕΝΑΣ όμως έχει αρχίσει να γίνεται πολλοί τελευταία, και ναι όλα αυτά πρέπει να βγαίνουν στην φόρα. Τώρα αν εσύ βλέπεις ολόκληρη συνομωσία τι να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 2, 2012 #6016 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Δεν την αφήσανε να μπει γιατί είχε την ελληνική σημαία ή γιατί το κοντάρι ήταν 1.5μέτρο; Το άρθρο απλά αναφέρει το πως συμπεριφέρθηκε ΕΝΑΣ οδηγός σε ΜΙΑ ξένη. Το ΕΝΑΣ όμως έχει αρχίσει να γίνεται πολλοί τελευταία, και ναι όλα αυτά πρέπει να βγαίνουν στην φόρα. Τώρα αν εσύ βλέπεις ολόκληρη συνομωσία τι να σου πω.Απαξίωσε την άλλη άποψη, το άλλο γεγονός που δεν σε βολεύει και προώθησε αυτή/αυτό που σε βολεύει. Και αυτό που σου λέω είναι αληθινό περιστατικό, όχι κάποιο άρθρο στο οποίο ο οδηγός με μανία χτυπάει με την πόρτα το καρότσι 3-4 φορές και ούτε η μάνα το τραβάει, ούτε ο κόσμος αντιδράει. Και εγώ ανέφερα το πως συμπεριφέρθηκε ΕΝΑΣ οδηγός, όπως εσύ και θα μπορούσα επίσης να ισχυρισθώ ότι έχουν αρχίσει και γίνονται πολλοί αυτοί οι οδηγοί, απλά και μόνο για να δημιουργήσω κλίμα.Δεν είναι θέμα συνομοσίας. Είναι θέμα οξείας βλακείας και απεριόριστης ηλιθιότητας, το να χρησιμοποιούμε τέτοια συμβάντα όχι για να γνωστοποιήσουμε ένα γεγονός, αλλά για να προωθηθεί μια αρνητική εικόνα για τους Έλληνες και την Ελληνική κοινωνία, για λόγους που ξέρουν βασικά αυτοί που τα γράφουν, όχι κατ' ανάγκη και αυτοί που τα αναπαράγουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 2, 2012 #6017 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Είναι θέμα οξείας βλακείας και απεριόριστης ηλιθιότητας να προσπαθούμε να κρύψουμε την σκόνη κάτω από το χαλάκι. Όταν το καταλάβεις έλα να μιλήσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 2, 2012 #6018 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Κάποιοι κοπανάνε με βαριοπούλες τους τοίχους της Ελληνικής κοινωνίας και όσο ποιο πολλά μπάζα δημιουργούν τόσα ποιο πολλά παραδείγματα έχουν για σκόνες και χαλάκια. Εκεί οδηγεί ο φανατισμός και η δαιμονοποίηση οποιουδήποτε δεν υιοθετεί τις απόψεις μας.Δεν περιμένω να το καταλάβεις, δεν είμαι τόσο αισιόδοξος όπως εσύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 2, 2012 #6019 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Κωτσο συμφωνω αλλά το να χεζεις πάνω στο χαλακι προκειμένου μετά να πεις "κοιτάξτε ένα βόθρο" τι είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 2, 2012 #6020 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Κάποιοι κοπανάνε με βαριοπούλες τους τοίχους της Ελληνικής κοινωνίας και όσο ποιο πολλά μπάζα δημιουργούν τόσα ποιο πολλά παραδείγματα έχουν για σκόνες και χαλάκια. Εκεί οδηγεί ο φανατισμός και η δαιμονοποίηση οποιουδήποτε δεν υιοθετεί τις απόψεις μας.Δεν περιμένω να το καταλάβεις, δεν είμαι τόσο αισιόδοξος όπως εσύ.Έφερες ένα παράδειγμα, και σου έφερα την πιο λογική απάντηση. Προσωπικά το βρίσκω απίστευτο να μην την άφησε ο οδηγός να ανέβει επειδή κρατούσε ελληνική σημαία (ειδικά δύο χρόνια πριν). Θες να μην πιστέψεις την ιστορία που γράφει το άρθρο; Μην την πιστέψεις. Το να προσπαθείς να κρύψεις όμως ότι αρκετά μεγάλη μερίδα ελληνών έχουν γίνει ρατσιστές και η άνοδος της ΧΑ έχει δώσει πάτημα σε πολλούς να συμπεριφέρονται όπως γουστάρουν δε θα καταφέρεις κάτι. Τώρα στο τρυπάκι για το αν μπορείς να προσβάλεις την νοημοσύνη μου δε θα μπω, είμαι λίγο πιο πάνω από αυτό.Κωτσο συμφωνω αλλά το να χεζεις πάνω στο χαλακι προκειμένου μετά να πεις "κοιτάξτε ένα βόθρο" τι είναι;Ηλιθιότητα είναι, δε νομίζω να υποστήριξα κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts