Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION]

Ο (μικρός) σχολιασμός του left.gr σε εμποδίζει να δεις το βίντεο και τις εικόνες? Μακάρι και το defence.net να ήταν έτσι..

Η σε πείραξε το ότι δουλευει στο lifo?

Γιατί δεν προτείνουν καλύτερα να εκκενωθεί ολόκληρη η Ελλάδα από τους Έλληνες και να γεμίσει από κενώσεις Γερμανών?

http://gr.news.yahoo.com/αυτά-είναι-τα-ελληνικά-νησιά-που-ζητούν-να-131015424.html

Tώρα λένε το αντίθετο..

ΥΠΟΙΚ: Ουδέποτε τέθηκε θέμα εκκένωσης νησιών | οικονομια , ελλαδα | Ημερησία

Οι αντικαταστάτες των Ελλήνων θα είναι οι λαθρομετανάστες, με κυβερνήτες τους Γερμανούς με τους Αμερικάνους.

Οι αντικαταστάτες των Ελλήνων θα είναι οι λαθρομετανάστες, με κυβερνήτες τους Γερμανούς με τους Αμερικάνους.

Αν το δει κάνεις μακροπρόθεσμα σίγουρα.

:suicide2:η ελλαδα αυτοκτονεί μόνη της.:suicide2:

Αν το δει κάνεις μακροπρόθεσμα σίγουρα.

:suicide2:η ελλαδα αυτοκτονεί μόνη της.:suicide2:

δεν αυτοκνονει απο μονη της....

απλα εφαρμοζεται με ακριβεια το σχεδιο της εξοντωση της απο τα τσιρακια της μερκελ, και της καθε μερκελ.

Αν μας κυβερνουν Ελληνες δεν θα ειχε συμβει τιποτα απο αυτα που ζουμε, ή σχεδον τιποτα.

Όποιος άλλος θέλει να κλάψει μισό λεπτό να του δώσω να σκουπιστεί με εφημερίδα που περιγράφει τα επεισόδια όταν προβλήθηκε η Ελένη στην Ελλάδα.

Βεβαίως, ας χάσουμε το δάσος και ας κοιτάξουμε το δέντρο να δουμε αν γέρνει.

Εγώ αυτό που είδα στο δάσος είναι ότι οι τύποι είναι απροκάλυπτα φασίστες, όσο φασίστες είναι και οι ψηφοφόροι τους.

Επίσης είδα ότι η αστυνομία (αυτή που πέρνει διαταγές από το άβαταρ σου), δεν προστάτεψε το έργο.. έμεινε εκεί να παίξει η Χ.Α. ..Αν ήταν απεργοί όμως, ή αριστεροί, θα τους πλάκωναν στο ξύλο μέχρι να φύγουν..

Τι προκύπτει δηλαδή? Μια χαρά τα πάει η ΝΔ με την ΧΑ..

Βεβαίως, ας χάσουμε το δάσος και ας κοιτάξουμε το δέντρο να δουμε αν γέρνει.

Εγώ αυτό που είδα στο δάσος είναι ότι οι τύποι είναι απροκάλυπτα φασίστες, όσο φασίστες είναι και οι ψηφοφόροι τους.

Επίσης είδα ότι η αστυνομία (αυτή που πέρνει διαταγές από το άβαταρ σου), δεν προστάτεψε το έργο.. έμεινε εκεί να παίξει η Χ.Α. ..Αν ήταν απεργοί όμως, ή αριστεροί, θα τους πλάκωναν στο ξύλο μέχρι να φύγουν..

Τι προκύπτει δηλαδή? Μια χαρά τα πάει η ΝΔ με την ΧΑ..

Είναι τόσο φασίστες όσο φασίστες είναι και τα δικά σας τα φυντάνια. Εκτός και αν το βιβλιοπωλείο του Μπουμπούκου βρίσκεται ακριβώς πάνω απο σημείο επαφής τεκτονικών πλακών και κάθε λίγο και λιγάκι σπάει μόνο του. Και τα μεν και τα δε τα ζωάδια πάνε εκεί απο τον ίδιο φανατισμό και την ίδια βλακεία. Αυτό αγαπητέ είναι το δάσος. Το να ακούω αριστερούς να μιλάνε για τραμπουκισμό και φασισμό μου φέρνει το ίδιο combo αναγούλας και γέλιου όπως το να ακούω γαύρους να μιλάνε για διαιτησία.

Α εσείς λέτε ότι η κυβέρνηση ευννοεί τη ΧΑ (σιγά μην πιστέψω τον κάθε πικραμένο τι γράφει σε κάθε αριστεροφυλλάδα, και στο βιντεάκι απλά βλέπουμε τον Καιάδα να καφρίζει), η ΧΑ λέει ότι η κυβέρνηση την κυνηγάει επειδή της κλέβει ψήφους όταν διαλέξετε πείτε και σε μας τους υπόλοιπους.

Έγινε επεξεργασία από LL_NEO

δεν αυτοκνονει απο μονη της....

απλα εφαρμοζεται με ακριβεια το σχεδιο της εξοντωση της απο τα τσιρακια της μερκελ, και της καθε μερκελ.

Αν μας κυβερνουν Ελληνες δεν θα ειχε συμβει τιποτα απο αυτα που ζουμε, ή σχεδον τιποτα.

Χθες ήταν οι Αμερικάνοι,

σήμερα είναι οι Γερμανοί,

αύριο ποιοι θα είναι? Καμμια κυβέρνηση της Κίνας που θα προσπαθεί να διαλύσει την Ελλάδα στέλνοντας σκόπιμα μισό δις κινέζους για να ζήσουν ανάμεσά μας και να αλλοιώσουν, με την πάροδο του χρόνου, τα γενετικά μας γονίδια?

Χθες ήταν οι Αμερικάνοι,

σήμερα είναι οι Γερμανοί,

αύριο ποιοι θα είναι? Καμμια κυβέρνηση της Κίνας που θα προσπαθεί να διαλύσει την Ελλάδα στέλνοντας σκόπιμα μισό δις κινέζους για να ζήσουν ανάμεσά μας και να αλλοιώσουν, με την πάροδο του χρόνου, τα γενετικά μας γονίδια?

δεν σου λεω οτι σονι και καλα ειναι γερμανοι, αλλα, ελα τωρα να μην γελιομαστε....

δεν εχουν αφεντικα αυτοι μας κυβερνουν?Το θεμα της λαθρομεταναστευσης ειναι απλος ενα ακομα εγελειο για αυτους

να καταστρεψουν την Ελλαδα.

δεν σου λεω οτι σονι και καλα ειναι γερμανοι, αλλα, ελα τωρα να μην γελιομαστε....

δεν εχουν αφεντικα αυτοι μας κυβερνουν?Το θεμα της λαθρομεταναστευσης ειναι απλος ενα ακομα εγελειο για αυτους

να καταστρεψουν την Ελλαδα.

Ενώ όλα τα υπόλοιπα δούλευαν άψογα και οι τακτικοί ελεγχοι ήταν αρκετά συνεπείς. Στη λαθρομετανάστευση είπαν να χαλαρώσουν τους ρυθμούς επειδή υπήρχε μακροχρόνιο οργανωμένο σχέδιο κατά των ελλήνων

Είναι τόσο φασίστες όσο φασίστες είναι και τα δικά σας τα φυντάνια. Εκτός και αν το βιβλιοπωλείο του Μπουμπούκου βρίσκεται ακριβώς πάνω απο σημείο επαφής τεκτονικών πλακών και κάθε λίγο και λιγάκι σπάει μόνο του.

Ποια είναι τα δικά μας τα φυντάνια ακριβώς γιατί μάλλον τα έχεις χάσει λίγο. Τι σχέση έχουν οι αναρχοδιάφοροι που σπάνε το βιβλιοπωλείο του Βουλευτή σας, με τον ΣΥΡΙΖΑ?

Θα απαντήσω στον εαυτό μου γιατί ακούς πολύ μπουμπούκο όμως και τα έχεις μπερδέψει, ΚΑΜΙΑ.

Και τα μεν και τα δε τα ζωάδια πάνε εκεί απο τον ίδιο φανατισμό και την ίδια βλακεία. Αυτό αγαπητέ είναι το δάσος. Το να ακούω αριστερούς να μιλάνε για τραμπουκισμό και φασισμό μου φέρνει το ίδιο combo αναγούλας και γέλιου όπως το να ακούω γαύρους να μιλάνε για διαιτησία.

Α εσείς λέτε ότι η κυβέρνηση ευννοεί τη ΧΑ (σιγά μην πιστέψω τον κάθε πικραμένο τι γράφει σε κάθε αριστεροφυλλάδα, και στο βιντεάκι απλά βλέπουμε τον Καιάδα να καφρίζει), η ΧΑ λέει ότι η κυβέρνηση την κυνηγάει επειδή της κλέβει ψήφους όταν διαλέξετε πείτε και σε μας τους υπόλοιπους.

Εγώ έχω διαλέξει, η Χ.Α. είναι ένα συστημικότατο κόμμα, με μοναδικό σκοπό, πρακτικά, να μην ενδυναμωθεί η Αριστερα. Και αν αυτό ακούγεται σαν κασσέτα από τα απομνημονευματα της Παπαρήγας, εξηγώ, τι έχει κάνει η ΧΑ απέναντι στο ΠΑΣΟΚ? τίποτα, στην ΝΔ? τίποτα, ακόμα και στην ΔΗΜΑΡ ? τίποτα, μόνο κάτι λίγα "είστε κλέφτες" στην βουλή, όταν καθόντουσαν μόνοι τους και αποχώρησαν!

Από την άλλη, κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ βιντεάκι/ομιλία από Χρυσαυγίτη έχει από κάτω αντί-ΣΥΡΙΖΑ σχόλια. ΜΙΑ φορά, -όχι πολλές, μία- δεν έχω δει να στρέφεται εναντίον της Κυβέρνησης.

Γαργάρα για την ΑΤΕ παλιότερα, γαργάρα για το στικάκι τώρα, γαργάρα για την Μέρκελ πριν 3 μέρες.

Ας το δούμε και τούμπαλιν, πιστευεις ότι οι μπάτσοι δεν μπορούσαν να διώξουν την ΧΑ χθές να τελοιώσει η φάση να παιχτεί η παράσταση? 3 χημικά, και θα έληγε, όπως διώξανε τους απλήρωτους από το Υπουργείο. @@, τίποτα δεν έγινε γιατί?

Μαλ@κα Έλληνα περνάμε έναν νόμο και σου σερβίρουμε ότι θέλουμε...ακόμα και ληγμένα τρόφιμα.

Ληγμένα τρόφιμα με νόμο στα ράφια των σούπερ μάρκετ - Capital.gr

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=d6ZW05M3NHg&feature=colike]Ληγμένα τρόφιμα ...σε τιμή ευκαιρίας!! Τ - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SZZCfKPu4M8&feature=colike]ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΠΛΕΟΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ - YouTube[/ame]

Ενώ όλα τα υπόλοιπα δούλευαν άψογα και οι τακτικοί ελεγχοι ήταν αρκετά συνεπείς. Στη λαθρομετανάστευση είπαν να χαλαρώσουν τους ρυθμούς επειδή υπήρχε μακροχρόνιο οργανωμένο σχέδιο κατά των ελλήνων

φυσικα και δεν δουλευει τιποτα.Ολα στο σχεδιο.Σχεδιο πολλων ετων(δες απο 1974 και μετα).

Ποια είναι τα δικά μας τα φυντάνια ακριβώς γιατί μάλλον τα έχεις χάσει λίγο. Τι σχέση έχουν οι αναρχοδιάφοροι που σπάνε το βιβλιοπωλείο του Βουλευτή σας, με τον ΣΥΡΙΖΑ?

Θα απαντήσω στον εαυτό μου γιατί ακούς πολύ μπουμπούκο όμως και τα έχεις μπερδέψει, ΚΑΜΙΑ.

Ποιος είχε κάνει κάλεσμα σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ πριν τις εκλογές. Έλα να σε βοηθήσω. Έχει τρία φρύδια...

Πέραν τούτου γενικώς και πέρα απο ΣΥΡΙΖΑ κτλ δεν έχω δει κανένα αριστερό να ρίχνει δάκρυα για το χτύπημα στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών σε τέτοια περίπτωση. Το θυμόσαστε(με) όταν σας(μας) συμφέρει. Ή κάνω λάθος;

Εγώ έχω διαλέξει, η Χ.Α. είναι ένα συστημικότατο κόμμα, με μοναδικό σκοπό, πρακτικά, να μην ενδυναμωθεί η Αριστερα. Και αν αυτό ακούγεται σαν κασσέτα από τα απομνημονευματα της Παπαρήγας, εξηγώ, τι έχει κάνει η ΧΑ απέναντι στο ΠΑΣΟΚ? τίποτα, στην ΝΔ? τίποτα, ακόμα και στην ΔΗΜΑΡ ? τίποτα, μόνο κάτι λίγα "είστε κλέφτες" στην βουλή, όταν καθόντουσαν μόνοι τους και αποχώρησαν!

Από την άλλη, κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ βιντεάκι/ομιλία από Χρυσαυγίτη έχει από κάτω αντί-ΣΥΡΙΖΑ σχόλια. ΜΙΑ φορά, -όχι πολλές, μία- δεν έχω δει να στρέφεται εναντίον της Κυβέρνησης.

Λίγο ακόμα και θα μου πεις ότι η ΧΑ σας τρώει ψήφους....

Ας το δούμε και τούμπαλιν, πιστευεις ότι οι μπάτσοι δεν μπορούσαν να διώξουν την ΧΑ χθές να τελοιώσει η φάση να παιχτεί η παράσταση? 3 χημικά, και θα έληγε, όπως διώξανε τους απλήρωτους από το Υπουργείο. @@, τίποτα δεν έγινε γιατί?

Συριζαίος υπερ της καταστολής; Μετά απο αυτό αρχίζω να πιστεύω οτι υπάρχει πιθανότητα τα 600 δις να είναι όντως κατατεθημένα στην καναδέζικη τράπεζα....

Έγινε επεξεργασία από LL_NEO

Ποιος είχε κάνει κάλεσμα σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ πριν τις εκλογές. Έλα να σε βοηθήσω. Έχει τρία φρύδια...

Πέραν τούτου γενικώς και πέρα απο ΣΥΡΙΖΑ κτλ δεν έχω δει κανένα αριστερό να ρίχνει δάκρυα για το χτύπημα στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών σε τέτοια περίπτωση. Το θυμόσαστε(με) όταν σας(μας) συμφέρει. Ή κάνω λάθος;

Κάνεις λάθος, όσο λάθος κανεις και για τις σχέσεις ΑΝΤΑΡΣΥΑς και Αναρχίας.

Πραγματικά, πας καλά? Λέμε ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, κατά της τάξης, κατά κομμάτων και παρατάξεων, και μου φέρνεις παράδειγμα πρώτα τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά την ΑΝΤΑΡΣΥΑ??

Λίγο ακόμα και θα μου πεις ότι η ΧΑ σας τρώει ψήφους....

Φυσικά και τρώει, η πίεση φέρνει αντίδραση, άλλοι πάνε προς Αριστερά, άλλοι προς Δεξιά, και άλλοι προς φασισμό..

Η μήπως δεν ήταν σε τέτοια κατάσταση (και χειρότερα) η Γερμανία πριν την εκλογή του Χίτλερ?

Συριζαίος υπερ της καταστολής; Μετά απο αυτό αρχίζω να πιστεύω οτι υπάρχει πιθανότητα τα 600 δις να είναι όντως κατατεθημένα στην καναδέζικη τράπεζα....

Η δουλειά της αστυνομίας, είναι να προστατευει τον κόσμο, δεν είδα καμία προστασία του κόσμου στα βίντεο. Απλά κρατούσαν το πλήθος απαθέστατοι.

Μαλ@κα Έλληνα περνάμε έναν νόμο και σου σερβίρουμε ότι θέλουμε...ακόμα και ληγμένα τρόφιμα.

το είδα και νωρίτερα που το γράψανε κάποια μέλη..... γιατί φαγωμάρα με το συγκεκριμένο θέμα? προσωπικά το βρίσκω μια χαρά σωστότατο. Αν θέλω να κάνω μια μακαρονάδα σήμερα για πακέτο που έληξε πριν 3 βδομάδες είναι μια χαρά.... ούτως η άλλως τα περισσότερα προϊόντα "μακράς διαρκείας" δεν λήγουν ακριβώς την ημερομηνία λήξης, αφού αυτή είναι κατά προσέγγιση.

Είμαι μαλ@κας όπως υπονοείς?

Όσοι ξέρουν, μπορεί να επωφεληθούν και να γλυτώσουν λίγα ευρώ, μιας και μιλάμε για προϊόντα που -γενικά- δεν έχουν μεγάλη αξία. Όσοι δεν ξέρουν ή φοβούνται ή τελος πάντων δεν θέλουν να αναλάβουν το ρίσκο ας συνεχίσουν να ψωνίζουν όπως πριν.

Την αδυναμία του κράτους να ρίξει τις τιμές, να ελέγξει τα καρτέλ των τροφίμων και τους μεσάζοντες, την χρεώνει σε εσένα και εμένα δίνοντάς μου την σούπερ ευκαιρία να αγοράσω φτηνότερο ληγμένο?

Σου φαίνεται σωστό αυτό? Εγώ προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου μ@λ@κα που δεν αντιδρώ...

Μήπως δεν κάνει το ίδιο και με τα φάρμακα?

Δεν μπορεί να ελέγξει τους καρχαρίες και την πληρώνει ο πολίτης με τα γενόσημα από την Ινδία και ξέρω 'γω που?

Από την άλλη, κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ βιντεάκι/ομιλία από Χρυσαυγίτη έχει από κάτω αντί-ΣΥΡΙΖΑ σχόλια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που υπερασπίζεται τους μετανάστες τόσο ανοιχτά οπότε απολύτως φυσιολογικό.

Γαργάρα για την ΑΤΕ παλιότερα, γαργάρα για το στικάκι τώρα, γαργάρα για την Μέρκελ πριν 3 μέρες.
Και εσείς κάνετε γαργάρες. Η επόμενη που θα κάνετε θα είναι στο ΤΤ.
Ας το δούμε και τούμπαλιν, πιστευεις ότι οι μπάτσοι δεν μπορούσαν να διώξουν την ΧΑ χθές να τελοιώσει η φάση να παιχτεί η παράσταση?

Οι της ΧΑ ήταν βουλευτές. Ποιος αστυνομικός θα παίξει κορώνα γράμματα την δουλειά του και κατ' επέκταση την σωματική ακεραιότητα όχι μόνο την δική του αλλά και της οικογένειά του; Οπότε θεωρώ έξυπνη και την ανακοίνωση του σύριζα που τα έβαλε με την κυβέρνηση και όχι την αστυνομία, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν πιάστηκε στην φάκα όπως άλλα κόμματα, δεν κάθισε να υπερασπιστεί την "τέχνη", αλλά ανέφερε ότι εφόσον υπήρχε δικαστική απόφαση θα έπρεπε το υπουργείο δημοσίας τάξης να έχει μεριμνήσει για την διεξαγωγή της παράστασης.

Υ.Γ. Όποιος εχτές κάθισε και υπερασπίστηκε την "τέχνη" δεν θα ακούστηκε καλά στα αυτιά πολλών Ελλήνων και το σημαντικότερο έκανε την Χρυσή Αυγή να φαίνεται ποιο σωστή με αυτά που έλεγε. Για αυτό και ο Κασιδιάρης σήμερα ήταν όλο αυτοπεποίθηση και χαρά έξω από την Βουλή. Ασχέτως αν πάλι έλεγε για σύριζα, το δώρο τους το κάνανε τα άλλα κόμματα.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Την αδυναμία του κράτους να ρίξει τις τιμές, να ελέγξει τα καρτέλ των τροφίμων και τους μεσάζοντες, την χρεώνει σε εσένα και εμένα δίνοντάς μου την σούπερ ευκαιρία να αγοράσω φτηνότερο ληγμένο?

Σου φαίνεται σωστό αυτό? Εγώ προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου μ@λ@κα που δεν αντιδρώ...

Τι σχέση έχουν τα καρτέλ με τα ληγμένα τρόφιμα αδυνατώ να καταλάβω. Το ληγμένο μακαρόνι είτε είναι από καρτέλ είτε όχι, πάλι είναι ληγμένο και με το παλιό καθεστώς υποχρεωτικά επιστρέφεται για καταστροφή (ή άλλη χρήση όπως ζωοτροφές). Τώρα θα το πάρεις (άμα θες, δεν σε υποχρεώνει κανείς) σε μια πολύ χαμηλότερη τιμή.

Ούτως ή άλλως είναι πολύ θεωρητική η κουβέντα γιατί αμφιβάλω ότι θα δούμε και πολλά τέτοια προϊόντα στα ράφια μιας και δεν συμφέρει κανέναν (εκτός, ίσως, του καταναλωτή)

Μήπως δεν κάνει το ίδιο και με τα φάρμακα?

Δεν μπορεί να ελέγξει τους καρχαρίες και την πληρώνει ο πολίτης με τα γενόσημα από την Ινδία και ξέρω 'γω που?

εδώ πάλι ξέφυγες και μιλάς για φάρμακα που εντάσσονται σε τελείως διαφορετική νομοθεσία και κανονισμούς... (χώρια που τα ληγμένα φάρμακα κανονικά πρέπει να επιστρέφονται στο φαρμακείο και όχι να τα πετάμε στα σκουπίδια, αλλά αυτό είναι πάλι άλλη συζήτηση).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.