Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Τον κατεβάζουν από το μετρό και τον στέλνουν στον πρώτο

ελεγκτή εισιτηρίων. Αν δεν έχει εισιτήριο, που δεν θα έχει, πρόστιμο.

Τιιιιιι λεεεεεεεεςςςςςςςς; Ειιιιιιίσαι φασιιιιιιιιίστααααααααςςςς;;;;

:hehe:

Τιιιιιι λεεεεεεεεςςςςςςςς; Ειιιιιιίσαι φασιιιιιιιιίστααααααααςςςς;;;;

:hehe:

Άσε και ήθελα να το γράψω στο παραπάνω link του [MENTION=24311]Typhonios[/MENTION] αλλά βαριόμουν να ψάχνω τον... φασίστα παππού :p

Γιατί δεν προτείνουν καλύτερα να εκκενωθεί ολόκληρη η Ελλάδα από τους Έλληνες και να γεμίσει από κενώσεις Γερμανών?

http://gr.news.yahoo.com/αυτά-είναι-τα-ελληνικά-νησιά-που-ζητούν-να-131015424.html

Tώρα λένε το αντίθετο..

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=112934633

Έγινε επεξεργασία από Typhonios

Γιατί δεν προτείνουν καλύτερα να εκκενωθεί ολόκληρη η Ελλάδα από τους Έλληνες και να γεμίσει από κενώσεις Γερμανών?

http://gr.news.yahoo.com/αυτά-είναι-τα-ελληνικά-νησιά-που-ζητούν-να-131015424.html

Τι να πω; Εμένα μου φαίνεται αρβύλα, γεγονός που υποστηρίζεται και εδώ:

ΥΠΟΙΚ: Ουδέποτε τέθηκε θέμα εκκένωσης νησιών | οικονομια , ελλαδα | Ημερησία

Γενικά έχω την εντύπωση ότι το Πρώτο Θέμα έχει καναντήσει η Αυριανή του 2012. Ό,τι τους έρθει στο μυαλό γράφουν. Δε λέω, έχουν προταθεί παράλογα και ανάλγητα μέτρα, αλλά αυτό δεν το εκστομίζει κανείς.

Επιπλέον 40 ευρώ για γάμους, διαζύγια, κηδείες

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, τα ληξιαρχεία και τα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών δεν είναι αξιόπιστα και προτιμά να κατηγορηθεί ότι κάνει δώρο στους συμβολαιογράφους παρά ότι δεν κάνει τίποτα για την καταπολέμηση των παράνομων συντάξεων.

Το ίδιο το κράτος αποδέχεται τη σαπίλα του και τη χρησιμοποιεί σαν άλλοθι για να χαρίζει λεφτά στις συντεχνίες. Τι άλλο θα διαβάσουν τα ματάκια μου σε αυτή τη μπανανία :suicide:

Κοκτέηλς που κοστίζουν 5.500 λίρες το ποτήρι

The cocktail uses four ingredients: a 1778 Clos de Griffier Vieux Cognac, a 1770 Kummel liqueur, a circa-1860 Dubb Orange Curacao and two dashes of Angostura bitters dating from around 1900.

Mixologist claims new world record - Yahoo! News UK

Αν πληρώνουν άνθρωποι γι' αυτά.... και να μου πεις αύριο θα είναι το τέλος της ανθρωπότητας, θα σου πω ΚΛΑΙΝ MEIN!!!! :fie:

Λογικο οταν αυτα βρίσκονται σε γυάλινα μπουκάλια 200+ χρονων ;)

Πραγματικά ζηλευω τους ανθρώπους που μπορούν και βρίσκουν τόσες εφάνταστες βρισιές..

(Ο υβριστής κύριος είναι Βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου)

Για το τι ακριβώς έγινε, εδώ, twitter δημοσιογράφου εδώ.

Και μετά μας έφταιξαν οι μουσουλμάνοι...

Πραγματικά ζηλευω τους ανθρώπους που μπορούν και βρίσκουν τόσες εφάνταστες βρισιές..

(Ο υβριστής κύριος είναι Βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου)

Για το τι ακριβώς έγινε, εδώ, twitter δημοσιογράφου εδώ.

Και μετά μας έφταιξαν οι μουσουλμάνοι...

Αντί να τους μέμφεσαι θα πρέπει να επαινείς την προσπάθεια τους να διαφημίσουν την παράσταση.

Γιατί δεν πιστεύω να θεωρείς ότι η επιλογή του συγκεκριμένου έργου από τους ιθύνοντες της παράστασης έγινε τυχαία!

Ποντάρανε περισσότερα στις αντιδράσεις από όσα στο υποκριτικό τους ταλέντο!!

Για το τι ακριβώς έγινε, url: Left.gr :p Και ο δημοσιογράφος από τo σαπιόLifo.

http://www.techgear.gr/physicists-research-if-our-universe-is-just-a-computer-simulation-54517/

[MENTION=15504]Pokemon640[/MENTION]: Φαντάσου να ζεις μέσα στα "μπαλάκια" του Ash

Έγινε επεξεργασία από l2phile

δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν έχω γεννηθεί ακόμη;

τότε που βρίσκωμαι ; :help1:

τότε ας κάνει "αουτς" αυτός να γεννηθώ επιτέλους σαν gastly:alien:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.