Myralis Οκτώβριος 6, 2012 #5441 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] δεν χρειαζόταν όλη αυτή η ανάλυση. Ακόμα και αναμάρτητος να είσαι όπως λες, ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε κρεμασμένος από τη γυναίκα του στο σπίτι του και είναι πατέρας δύο παιδιών στην ηλικία σου. Δεν είναι αρκετά τραγικό για να κάνεις οικονομία στα λόγια σου; Υπάρχουν άπειρα εν ζωή λαμόγια που ζουν χωρίς τύψεις για όσα έκλεψαν. Αυτά δεν αξίζουν περισσότερο τα νεύρα σου;Ναι, όσοι κλέβουν αξίζουν τα νέυρα μου (όλων).Γιατί η επίκληση στο συναίσθημα όμως? Αν δεν αυτοκτονούσε τι θα λέγαμε? "Άχου τον κακομοίρη που έχει 2 παιδιά?" όχι! θα λέγαμε "Να σαπίσει στην φυλακή".Δεν χωράει συναίσθημα για ΚΑΝΕΝΑΝ που με βάση την θέση τους καταχράστηκαν χρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 6, 2012 #5442 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] Αυτό το έχω κάνει πολλές φορές. Πόσο χρονών είσαι τώρα; Στα 20 είχατε μετρό; Το λεωφορείο που λες εύκολα δεν το έπαιρνες ένα βράδι, άμα καθόσουν μέχρι τις 12. Έτσι λοιπόν κι εγώ -χωρίς πλάκα- έχω κάνει πολλές διαδρομές με τα πόδια, επειδή δεν είχε λεωφορείο εκείνη την ώρα και επειδή δεν είχα λεφτά για ταξί. Οι αποστάσεις ίδιες είναι, με ή χωρίς Μετρό. Είχες επιλογή, είτε έφευγες με το τελευταίο στις 23.30 ή αν ήθελες καθόσουν αργότερα ξέροντας τις συνέπειες Θέλω να πληρώσω! Μπορώ κιόλας, για το μειωμένο στα 50 λεπτά μπορώ και τώρα με την κρίση. Το καλύτερο όμως είναι αυτό που είχε πει ένας καθηγητής. Να μην φτιάχναμε το μετρό, αλλά ένα μέσο τύπου τραμ, το οποίο θα κάλυπτε μεγαλύτερες αποστάσεις και θα στοίχιζε λιγότερα στον πελάτη. Ας πήγαινε βέβαια πιο αργά. Το νά'χαμε τι να'χαμε, δεν βοηθάει κανένα. Ας δούμε αυτά που έχουμε και να δουμε τι μπορούμε να κάνουμε με αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 6, 2012 #5443 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 (edited) [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] [MENTION=400]astrolabos[/MENTION]Το έχω πει και όταν έγραφα γιατί δεν χρησιμοποιώ πολύ ΜΜΜ.1) Είναι Ακριβά!2) Σταματάνε νωρίς3) Μπορεί να μην εξυπηρετούν πολύ οι διαδρομές..Λύση για όλα αυτά, και ένας λόγος που απολαμβάνω το μάστερ μου εδώ πάνω...ΠΟΔΗΛΑΤΟΑν το σκεφτείτε, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μην επενδύσεις σε κάτι τέτοιο.ΥΓ. Για τον Hydra πάει κυρίως, όχι για τον Αστρολάβο.. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 6, 2012 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Οκτώβριος 6, 2012 #5444 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CuwOLdNkWpc]Μέλη του Κινήματος Σπίθα γιουχάρουν τον Σταϊκούρα - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 6, 2012 #5445 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] [MENTION=400]astrolabos[/MENTION]Το έχω πει και όταν έγραφα γιατί δεν χρησιμοποιώ πολύ ΜΜΜ.1) Είναι Ακριβά!2) Σταματάνε νωρίς3) Μπορεί να μην εξυπηρετούν πολύ οι διαδρομές..Λύση για όλα αυτά, και ένας λόγος που απολαμβάνω το μάστερ μου εδώ πάνω...ΠΟΔΗΛΑΤΟΑν το σκεφτείτε, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μην επενδύσεις σε κάτι τέτοιο.ΥΓ. Για τον Hydra πάει κυρίως, όχι για τον Αστρολάβο..Το έχω σκεφτεί και ακόμα το σκέφτομαι. Σκέφτηκα και μηχανάκι, αλλά φοβάμαι αρκετά για να το πάρω. Πάνω απ' όλα η ζωή και η υγεία! Αλλά θα το σκεφτώ αν ζορίσουν κι άλλο τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 6, 2012 #5446 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Προσωπικά κάνω αρκετές διαδρομές με τα πόδια. Καμιά καθημερινή η έξοδος γίνεται απογευματινή, ώστε να προλαβαίνω το τελευταίο λεωφορείο και κάθε φορά που θα μπω μέσα θα ακυρώσω εισιτήριο. Σπανίως θα χρυσοπληρώσω ταξιτζή και μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να του πω ότι δεν τον πληρώνω διότι θεωρώ ακριβό το ταξί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 6, 2012 #5447 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 in.gr - Αεροσκάφος-ιπτάμενο δίσκο σχεδίαζε η Αεροπορία των ΗΠΑ τη δεκαετία του '50 - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Οκτώβριος 6, 2012 #5448 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Οι επιστήμονες έμαθαν να παρασκευάζουν τεχνητό κρέας - Yahoo! Ειδήσεις Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 6, 2012 #5449 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 SciGuy » More evidence that Voyager has exited the solar system Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 6, 2012 #5450 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Οι επιστήμονες έμαθαν να παρασκευάζουν τεχνητό κρέας - Yahoo! Ειδήσεις Ελλάδα Με λίγα λόγια παρήγγειλαν για πρώτη φορά από τα KFC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 6, 2012 #5451 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 \m/Seth MacFarlane to host the 2013 Oscars - Telegraph Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 7, 2012 #5452 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 in.gr - Ανεβαίνει ο λογαριασμός των μέτρων για το 2013 εν αναμονή «θετικής δήλωσης» από το Eurogroup - Ειδήσεις - ΟικονομίαΔίνουμε και κ$λο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 7, 2012 #5453 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Δίνουμε και κ$λο...Βασικά η διαπραγμάτευση έχει προχωρήσει στο παχύ έντερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 7, 2012 #5454 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Βασικά η διαπραγμάτευση έχει προχωρήσει στο παχύ έντερο.και από την άλλη λές ότι πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 7, 2012 #5455 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 (edited) και από την άλλη λές ότι πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνου στην κυβέρνησηΈχω πει πολλά περισσότερα πράγματα και συνεχώς θα δείχνω ως δικασμένη προσωπικότητα, διότι δεν κολλάω σε μια πολιτική παράταξη, ούτε βλέπω τα πράγματα από μια - βιδωμένη στο πάτωμα - οπτική. Τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά.Έχουμε, άλλη επιλογή αυτή τη στιγμή; Εδώ που είμαστε, χρειαζόμαστε αυτή την δόση, διότι μιλάμε για 31 δις όχι 4, 5 και 6 όπως σε άλλες περιπτώσεις. Μετά ας πέσει η κυβέρνηση και ας ανέβει όποιος θέλει πάνω και ας τους ταράξει στα κουρέματα, στις επιμηκύνσεις και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, να ακυρώσει τον προϋπολογισμό π.χ. και να φτιάξει άλλο αναπτυξιακό. Αλλά αυτή τη στιγμή η χώρα χρειάζεται τα λεφτά μπας και ξεπληρώσει το κράτος και καμιά επιχείρηση που είναι στο τσακ να βάλει λουκέτο επειδή δεν την έχει ξεπληρώσει, να ξεπληρώσει τα χρέη του στους φαρμακοποιούς να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουμε φάρμακα για 3-4 μήνες έστω, και όπου αλλού χρειάζεται. Τα περισσότερα βέβαια θα πάνε στις τράπεζες (ένα 16άρι θέλει η νέα super duper wow πνιγμένη στα... κακά Εθνική+Eurobank), αλλά κάποια θα πάνε σε ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις, φάρμακα. Διότι αν δεν πάνε τώρα δεν θα πάνε ποτέ και αν δεν πάνε τώρα, θα πέσουν κεφάλια.Υ.Γ. Έχω πει ότι ο περισσότερος κόσμος (προσωπική άποψη) και εγώ περιμένουμε το τι θα πουν ΜΕΤΑ την δόση. Αν πουν "α ου ε και χμμμ και γκούχου γκουχου και στραβός είναι ο γιαλός" έχουν πέσει την άλλη μέρα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 7, 2012 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 7, 2012 #5456 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 όχι δεν είναι έτσι και 31 και 131 να ήταν. Δεν γίνεται να κόβεις από την κατώτατη σύνταξη 10% και από την άλλη να ανεβάζεις το πετρέλαιο θέρμανσης 50%, ούτε να φορολογείς αυτόν που ζει με "μπλοκάκι" από το 0ευρώ με 35% και ταυτόχρονα να μειώνεις τον φόρο όσων δηλώνουν από περισσότερο από 70.000ευρώ το χρόνοΑυτά τα μέτρα στοιχίζουν ζωές όχι 31 δις Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 7, 2012 #5457 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 (edited) όχι δεν είναι έτσι και 31 και 131 να ήταν. Δεν γίνεται να κόβεις από την κατώτατη σύνταξη 10% και από την άλλη να ανεβάζεις το πετρέλαιο θέρμανσης 50%, ούτε να φορολογείς αυτόν που ζει με "μπλοκάκι" από το 0ευρώ με 35% και ταυτόχρονα να μειώνεις τον φόρο όσων δηλώνουν από περισσότερο από 70.000ευρώ το χρόνοΑυτά τα μέτρα στοιχίζουν ζωές όχι 31 δις"Αυτά τα μέτρα στοιχίζουν ζωές όχι 31 δις". Συνήθως όταν γράφεις κάτι τέτοιο είναι σαν να λες ότι ο συνομιλητής σου δεν το αντιλαμβάνεται αυτό ή ότι είναι κάποιο απάνθρωπο τέρας που δεν ενδιαφέρεται.Ρωτάω λοιπόν και εγώ. Πόσες ζωές θα στοιχίσει η απώλεια της δόσης (και άρα η μη καταβολή μισθών σε πολλούς συμβασιούχους, η μη αποπληρωμή των χρωστούμενων προς τις επιχειρήσεις και τους φαρμακοποιούς), η κατάρρευση της κυβέρνησης μέσα σε μια μέρα και ο όλος πανικός μέχρι η σημερινή αντιπολίτευση μετά από νέες εκλογές να φέρει το καράβι στα ίσια; Και με την ελπίδα ότι ο κόσμος δεν θα πάει να ψηφίσει ΧΑ. Κανείς δεν ξέρει. Κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει αυτό. Αλλά προσωπικά δεν θα με καθησυχάσει, ούτε θα με παρηγορήσει, ένας αισιόδοξος και δυναμικός λόγος για μια νέα αρχή από κάποιον νέο πρωθυπουργό που θα έχει προκύψει, μετά από μια καταστροφή. Αν είναι να πάμε σε νέα κυβέρνηση προτιμώ να περιμένω λίγο ακόμα και να πάμε ομαλά, παρά να βιώσουμε μια πτώχευση και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Εσύ μπορεί να ονειρεύεσαι την έξοδο του Μεσολογγίου. No problem. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 7, 2012 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 7, 2012 Author #5458 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Για την υποδοχή της Μέρκελ. Πρώτο ΘΕΜΑ online : Θα ηχήσουν οι σειρήνες την Τρίτη - Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 7, 2012 #5459 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 ^lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 7, 2012 #5460 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 οι γερμανοι επεστρεψαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts