Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

NewsIt.gr: Πολιτική | Μεϊμαράκης vs Χατζηνικολάου - Τι είπε ο Πρόεδρος της Βουλής - Τι του απάντησε ο εκδότης

Η επίθεση που εξαπέλυσε ο Χατζηνικολάου εναντίον μου είναι μαφιόζικη, εκβιαστική και αλήτικη. Ξέρω ότι ο Χατζηνικολάου είναι σοβαρός παίχτης, ξέρω ποιοι είναι από πίσω, ξέρω που πάω να δώσω τη μάχη, εγώ όμως θα την δώσω και δεν πρόκειται να με περιορίσει το κουστούμι του Προέδρου. Λάθος πρόσωπο χτύπησε. Θα κατέβω στην αρένα, δεν θα πάω μόνο νομικά και σαλονάτα. Ο φίλος μου ο Νίκος έχει πάρει το καλαμάκι και θέλει να μου πιει το αίμα, δεν θα τον διευκολύνω.

NewsIt.gr: Πολιτική | Μεϊμαράκης σε Παυλόπουλο: "Έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος!"

Έτσι, ποιός είδε τον κ. Μεϊμαράκη και δεν τον φοβηθηκε. Σύμφωνα με τους παριστάμενους ακούστηκε να λέει στον κ. Παυλόπουλο:

"Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον π...ο. Αμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος".

:crazy:

...

Για να καταλάβω. Την ίδια ώρα που οι ταγοί της πολιτείας καλούν ο ένας τον άλλο δημόσια σε πεολειχία, ένας εισαγγελέας διέταξε την άρση του απορρήτου για μια σατιρική ιστοσελίδα, παρότι δεν τελέστηκε κακούργημα, διαπράττοντας ο ίδιος παράβαση καθήκοντος. Εναλλακτικά, το fb αποκάλυψε τα στοιχεία του διαχειριστή της σελίδας χωρίς εισαγγελική εντολή, ίσως καλή τη πίστει, αλλά παραβιάζοντας τα δικαιώματά του.

Δε θα ήταν κακή ιδέα να ξεκινήσει να ψάχνει δικηγόρο στην Καλιφόρνια. Βέβαια, κι αν δικαιωθεί, θα ζητήσουν τα λεφτά από την ΕΛΑΣ, οπότε πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε. Σιχτίρ μεσημεριάτικα...

πάντως, και το ξενοδοχείο Αμαλία, στο Σύνταγμα, ανοίγει τις πόρτες του, για να βοηθήσει τον κόσμο όταν πέφτουν δακρυγόνα και ξύλο στις πορείες.

το "Μεγαλη βρετανια" που το πας?:sick:

Σχετικά με το ABS. Μετά από 20 χρόνια εφαρμογής του και αφού σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα εισάγωνται με αυτό βγήκε δικαστική απόφαση. Σιγά την απόφαση. Αν θέλουν να σώσουν κόσμο να απαγορέψουν να εισάγονται αυτοκίνητα χωρίς ΕSP. Άλλα που; Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

Να τον παραδώσουν σε αυτούς που προσέλαβε για να παραδειγματιστούν όσοι θέλουν να παίζουν με τα ιερά και τα όσια του κόσμου.

Να τον παραδώσουν σε αυτούς που προσέλαβε για να παραδειγματιστούν όσοι θέλουν να παίζουν με τα ιερά και τα όσια του κόσμου.

Στην πυρά όπως έκαιγαν τις μάγισσες στον Μεσαίωνα.

Το ίδιο να κάνουν και στους Χριστιανούς που δολοφόνησαν ιερείς της Πατρώας Θρησκείας ή να ακρωτηριάσουν όλους εκείνους που βρίζουν Παναγίες και Χριστούς και ειδικά τους ταρίφες.

Σαν καλοί Χριστιανοί θα πρέπει να θυμόμαστε τις δέκα εντολές, αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω,γύρνα-το-άλλο-μάγουλο ,αγάπα τον πλησίον σου, αγάπα τον εχθρό σου.

Από πότε ο Καλός Χριστιανός απαιτεί αιματοχυσία για παραδειγματισμό?

Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας , μάλλον

Έγινε επεξεργασία από Typhonios

Σχετικά με το ABS. Μετά από 20 χρόνια εφαρμογής του και αφού σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα εισάγωνται με αυτό βγήκε δικαστική απόφαση. Σιγά την απόφαση. Αν θέλουν να σώσουν κόσμο να απαγορέψουν να εισάγονται αυτοκίνητα χωρίς ΕSP. Άλλα που; Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

ESP now mandatory in Europe

Tim Cook Apologizes For Apple Maps, Points To Competitive Alternatives | TechCrunch

Εντάξει μωρέ, beta testers ψάχνανε και τώρα που τους βρήκανε θα βελτιωθούν οι χάρτες τους. :TD:

Ή μήπως δεν ξέρανε πόσο χάλια ήταν η εφαρμογή τους; ;)

Τι θα του έκαναν δηλαδή, θα του έδιναν τα λεφτά πίσω? :sarcastic:

Και χωρίς να θέλω να εκτροχιάσω το θέμα:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9tn2EhGK5ok]Steve Hughes - Offended (Portuguese Subtitles) - YouTube[/ame]

in.gr - Δεν θα πειραχθούν 13ος -14ος μισθός, ούτε το ύψος του κατώτερου, δεσμεύεται ο Βρούτσης - Ειδήσεις - Οικονομία

Αναγκαίες όμως «νέες κοινωνικές συμφωνίες»

Όπως 65 ώρες δουλειάς την εβδομάδα με τα ίδια €. Seems fair to me.

Στην πυρά όπως έκαιγαν τις μάγισσες στον Μεσαίωνα.

Το ίδιο να κάνουν και στους Χριστιανούς που δολοφόνησαν ιερείς της Πατρώας Θρησκείας ή να ακρωτηριάσουν όλους εκείνους που βρίζουν Παναγίες και Χριστούς και ειδικά τους ταρίφες.

Σαν καλοί Χριστιανοί θα πρέπει να θυμόμαστε τις δέκα εντολές, αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω,γύρνα-το-άλλο-μάγουλο ,αγάπα τον πλησίον σου, αγάπα τον εχθρό σου.

Από πότε ο Καλός Χριστιανός απαιτεί αιματοχυσία για παραδειγματισμό?

Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας , μάλλον

Όχι θα γυρίσουμε στην εποχή που μόλις μάθαιναν πως είσαι Χριστιανός σε κυνηγούσαν. Αλλά εσύ φαίνεται διαβάζεις την ιστορία κάτω από το πρίσμα της αθείας που σε διέπει και δε διάβασες για τους διωγμούς που πέρασαν οι Χριστιανοί.

Όσο για την ιερά εξέταση πάλι αδιάβαστος πιάνεσαι γιατί η Ορθοδοξία δεν συμβαδίζει με τον Καθολικισμό.

Όχι θα γυρίσουμε στην εποχή που μόλις μάθαιναν πως είσαι Χριστιανός σε κυνηγούσαν. Αλλά εσύ φαίνεται διαβάζεις την ιστορία κάτω από το πρίσμα της αθείας που σε διέπει και δε διάβασες για τους διωγμούς που πέρασαν οι Χριστιανοί.

Όσο για την ιερά εξέταση πάλι αδιάβαστος πιάνεσαι γιατί η Ορθοδοξία δεν συμβαδίζει με τον Καθολικισμό.

Καλό θα ήταν να διαβάσουμε την Παλαιά + Νέα Διαθήκη πριν εκφέρουμε δημόσια γνώμες οι οποίες δεν εκφράζουν ούτε καν στο ελάχιστο τον Χριστιανισμό αλλά τα προσωπικά μας γούστα περί τιμωρίας.

Ας διαβάσουμε τις Δέκα Εντολές ξανά και την Διδασκαλεία του Θεανθρώπου άλλη μια φορά, πέρασε καιρός μου φαίνεται.

Η Ιερά Εξέταση εκτέλεσε Ιερείς της Πατρώας Θρησκείας...σε ποιο εναλλακτικό σύμπαν είπαμε??

Μερικοί/ μερικές είναι χαμένοι μεταξύ φανατισμού, σκοταδισμού με καταβολές ημιμάθειας και αιμοσταγής "δικαιοσύνης".

Τα μπούτια μας τα έχουμε κάνει αχταρμά, ότι κάτσει

Κάτι για Χριστιανούς, ενώ η ταινία αφορούσε το Ισλάμ, κάτι για Ορθοδοξία και διαφορές Καθολικισμού.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω

Έγινε επεξεργασία από Typhonios

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.