Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Βασικά οι ελεγκτές δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κατεβάσουν κανέναν από το λεωφορείο και επίσης εάν καταλύεται η Δημοκρατία επειδή σατιρίζουν έναν Γέροντα, τότε να πάμε να πηδηχτούμε από το παράθυρο.

Έλεος με τον Γέροντα Παίσιο, Παστίτσιο ή Πορδίσιο.

Έλεος που θυμηθήκαμε να γίνουμε Χριστιανοί τώρα , ενώ δεν μας χαλάει που το ΧριστοΠαναγίδι πάει σύννεφο στην Ελλάδα και μας χαλάει που τόλμησαν οι αλλόθρησκοι και οι άθεοι (επειδή δεν πιστεύουν στον Γέροντα..LOL) να πειράξουν αυτήν την τόσο Αγία Μορφή του.

http://www.oasa.gr/content.php?id=elkom

Έγινε επεξεργασία από Typhonios

Και μετά από εκεί τηλεμεταφέρθηκαν με ασφάλεια στα σπίτια τους σε χρόνο dt ώστε να μην ανησυχήσουν και οι γονείς.

Αν αργούν οι γονείς να τους παραγγείλουν και καμιά πίτσα;

Βρείτε πρώτα την είδηση με αντικειμενική περιγραφή και συνεχίζουμε.

μαθητές φτωχών οικογενειών

όπου συχνά γίνονται θανατηφόρα ατυχήματα

“Οι εισπρακτικοί μηχανισμοί της ΕΘΕΛ «ανακάλυψαν», στα μάτια των 12χρονων, το έλλειμμα της εταιρείας και του κράτους! Παρόμοια περιστατικά έχουν γίνει και στο παρελθόν, μαθητές που έδωσαν τα στοιχεία τους σε έλεγχο ελεγκτών, πλήρωσαν υπέρογκα πρόστιμα, ενώ άλλοι που αρνήθηκαν να τα δώσουν, οδηγήθηκαν στα αστυνομικά τμήματα ως κοινοί εγκληματίες ή καλέστηκε επί τόπου η αστυνομία. Τα παιδιά μας θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς εισιτήριο, γιατί οι γονείς τους δεν έχουν χρήματα”.

Η Ομοσπονδία ζητεί δωρεάν μετακίνηση όλων των μαθητών από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

EDIT: Επειδή αντιδρώ στο σχόλιο "Τα πέταξαν στο δρόμο" δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με την παράνομη αντίδραση των ελεγκτών. Αν έγινε και έτσι. Μπορεί να κλάφτηκαν τα πιτσιρίκια, όπως θα ήταν μαθημένα από τους γονείς και απλά να τα άφησαν στην στάση χωρίς να τα αναγκάσουν να δώσουν καν στοιχεία....

Έγινε επεξεργασία από l2phile

στους ελενκτές όταν σας ζητάνε εισητήριο κάντε τα εξης εφόσον έχετε εισητήριο η κάρτα !

Α. Κάντε τους μαστουρωμένους (ταχύτητα στο low low)

Β. Και διανοητική καθυστέρηση (δεν καταλαβαίνω)

Γ. Τον θεσσαλονικιό που έχει κατέβει στην Αθήνα (Κάπου εδώ το έχω ρε φιλαράκι θα το βρω που θα μου πάει, ξέρεις πουθενά εδώ κοντα καμιά καλή μπουγάτσα .... )

Δ. Ξέροντας που είναι ξεκινήστε να το ψάχνεται με τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε άσχετες θέσεις (τσέπες, τσάντες κλπ)

:hehe:

Το σύγουρο είναι να τους εκνευρίσετε και είναι high level trolling :jester:

στους ελενκτές όταν σας ζητάνε εισητήριο κάντε τα εξης εφόσον έχετε εισητήριο η κάρτα !

Α. Κάντε τους μαστουρωμένους (ταχύτητα στο low low)

Β. Και διανοητική καθυστέρηση (δεν καταλαβαίνω)

Γ. Τον θεσσαλονικιό που έχει κατέβει στην Αθήνα (Κάπου εδώ το έχω ρε φιλαράκι θα το βρω που θα μου πάει, ξέρεις πουθενά εδώ κοντα καμιά καλή μπουγάτσα .... )

Δ. Ξέροντας που είναι ξεκινήστε να το ψάχνεται με τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε άσχετες θέσεις (τσέπες, τσάντες κλπ)

:hehe:

Το σύγουρο είναι να τους εκνευρίσετε και είναι high level trolling :jester:

Το καλύτερο το παίζεις κουφός, μουγκός ή απλά δεν τους μιλάς.

Ας φωνάξουν την αστυνομία και μετά τους δείχνεις την κάρτα απεριορίστων διαδρομών.

Και μετά το λες στους συμμαθητές του στο δημοτικό και γελάτε όλοι μαζί με την τρολιά.

Τρόλιασμα στα τρολ που έρχονται και ζητούν εισιτήριο , ενώ κάνει μία ώρα να περάσει το λεωφορείο , δεν ανοίγουν κλιματισμό και ο οδηγός είναι ηλίθιος μεγατόνων.

Δεν αργεί να δούμε είδηση στα κανάλια ότι ελεγκτές έφαγαν ξύλο της αρκούδας.

Η λύση είναι ιδιωτικιοποίηση,

Τρόλιασμα στα τρολ που έρχονται και ζητούν εισιτήριο , ενώ κάνει μία ώρα να περάσει το λεωφορείο , δεν ανοίγουν κλιματισμό και ο οδηγός είναι ηλίθιος μεγατόνων.

Δεν αργεί να δούμε είδηση στα κανάλια ότι ελεγκτές έφαγαν ξύλο της αρκούδας.

Η λύση είναι ιδιωτικιοποίηση,

Σωστά, διότι ο ιδιώτης θα μοσχοπληρώνει του φρεσκοξυρισμένους, καλοντυμένους, ευγενέστατους και άρτια εκπαιδευμένους υπαλλήλους του, για να προσφέρει μεταφορικό έργο υψηλού επιπέδου, ώστε να σε εξαναγκάζει ηθικά να πληρώνεις εισιτήριο.

Ενημερωτικά, τα αστικά ΚΤΕΛ σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας πλην Αθήνας και Θεσ/νίκης είναι ιδιωτικά. Για μπες στα λεωφορεία τους -με πολλαπλάσιο κόμιστρο και χειρότερες συνθήκες. Στην Αθήνα αισθάνομαι συγκριτικά ότι είμαι στον παράδεισο των ΜΜΜ (και δεν εννοώ εκεί που πάνε τα λεωφορεία μετά θάνατον).

Σωστά, διότι ο ιδιώτης θα μοσχοπληρώνει του φρεσκοξυρισμένους, καλοντυμένους, ευγενέστατους και άρτια εκπαιδευμένους υπαλλήλους του, για να προσφέρει μεταφορικό έργο υψηλού επιπέδου, ώστε να σε εξαναγκάζει ηθικά να πληρώνεις εισιτήριο.

Ενημερωτικά, τα αστικά ΚΤΕΛ σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας πλην Αθήνας και Θεσ/νίκης είναι ιδιωτικά. Για μπες στα λεωφορεία τους -με πολλαπλάσιο κόμιστρο και χειρότερες συνθήκες. Στην Αθήνα αισθάνομαι συγκριτικά ότι είμαι στον παράδεισο των ΜΜΜ (και δεν εννοώ εκεί που πάνε τα λεωφορεία μετά θάνατον).

Σίγουρα θα είναι καλύτερα και εάν δεν αποδίδει η ιδιωτική εταιρία μπορεί κάλλιστα να κλείσει, μιας και θα υπάρχει ανταγωνισμός και δεν θα συντηρούμε τους μισθούς των ηλιθίων με τις εισφορές μας.

Τα ΚΤΕΛ σε πολλές περιπτώσεις είναι αρκετά καλύτερα και τα έχω χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές και είμαι ικανοποιημένος.

Δεν αναφέρομαι στο σύνολο των ΜΜΜ, μιας και τα τρόλλευ είναι σαφώς ανώτερα από την ΕΘΕΛ.

Αυτήν την στιγμή με το να πληρώνω κάρτα απεριορίστων διαδρομών και να έχω αυτή την αντιμετώπιση, αν μη τι άλλο χαρακτηρίζεται ως βιασμός.

Άλλοι μπορεί να το απολαμβάνουν ,εγώ όμως ζορίζομαι.

Σίγουρα θα είναι καλύτερα και εάν δεν αποδίδει η ιδιωτική εταιρία μπορεί κάλλιστα να κλείσει, μιας και θα υπάρχει ανταγωνισμός και δεν θα συντηρούμε τους μισθούς των ηλιθίων με τις εισφορές μας.

Τα ΚΤΕΛ σε πολλές περιπτώσεις είναι αρκετά καλύτερα και τα έχω χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές και είμαι ικανοποιημένος.

Δεν αναφέρομαι στο σύνολο των ΜΜΜ, μιας και τα τρόλλευ είναι σαφώς ανώτερα από την ΕΘΕΛ.

Αυτήν την στιγμή με το να πληρώνω κάρτα απεριορίστων διαδρομών και να έχω αυτή την αντιμετώπιση, αν μη τι άλλο χαρακτηρίζεται ως βιασμός.

Άλλοι μπορεί να το απολαμβάνουν ,εγώ όμως ζορίζομαι.

Το πρόβλημα με τις δημόσιες μεταφορές είναι ότι είναι κοινωνικό αγαθό, οπότε δυστυχώς δεν μπορεί να δουλεύει με αμιγώς επιχειρηματικά κριτήρια. Επιπλέον, είναι θεσμοθετημένο μονοπώλιο (δεν επιτρέπεται όποιος ιδιώτης θέλει να δραστηριοποιηθεί ελεύθερα). Από αυτά συνάγεται ότι και η εταιρεία που το αναλαμβάνει δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ. Απλά φεσώνει το δημόσιο, το ΙΚΑ και όποιον άλλο μπορεί, μπαίνει σε καθεστώς εκκαθάρισης και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Αν θες να το υπεραναλύσουμε, σε πολλές περιπτώσεις τα ΚΤΕΛ είναι ΑΕ με μετόχους ιδιοκτήτες λεωφορείων που τα μισθώνουν. Οπότε, ακόμη κι αν βαρέσει κανόνι το μαγαζί, οι ιδιοκτήτες παίρνουν τα ωραία λεωφορειάκια τους (που ως ιδιωτική περιουσία τους δεν κινδυνεύουν με κατάσχεση) και ανοίγουν μια νέα εταιρεία, που αναλαμβάνει εκ νέου μονοπωλιακά το μεταφορικό έργο.

Ain't life grand?

[MENTION=9387]victor[/MENTION] [MENTION=129]Chosen[/MENTION] [MENTION=23]DJD[/MENTION] @ποιον άλλον? :p

«Αποκηρύσσονται» οι Γερμανοί καθολικοί εάν πάψουν να πληρώνουν εκκλησιαστικό φόρο

ή αλλιώς "Πως να δημιουργήσετε κίνημα εναντίον σας" ή "Πως να γεμίσετε την φαρέτρα των άθεων με βέλη" και να έχουν και δίκιο. Το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Αν δεν πληρώσετε φόρο δεν θα πάτε στον παράδεισο;

Όλοι οι Γερμανοί που είναι επίσημα καταγεγραμμένοι ως καθολικοί, προτεστάντες ή εβραίοι καταβάλλουν έναν επιπλέον θρησκευτικό φόρο της τάξεως του 8-9% επί του ετήσιου φορολογητέου εισοδήματός τους.

Η εισφορά θεσπίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα ως αποζημίωση για την κρατικοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Αν αργούν οι γονείς να τους παραγγείλουν και καμιά πίτσα;

Βρείτε πρώτα την είδηση με αντικειμενική περιγραφή και συνεχίζουμε.

μαθητές φτωχών οικογενειών

όπου συχνά γίνονται θανατηφόρα ατυχήματα

“Οι εισπρακτικοί μηχανισμοί της ΕΘΕΛ «ανακάλυψαν», στα μάτια των 12χρονων, το έλλειμμα της εταιρείας και του κράτους! Παρόμοια περιστατικά έχουν γίνει και στο παρελθόν, μαθητές που έδωσαν τα στοιχεία τους σε έλεγχο ελεγκτών, πλήρωσαν υπέρογκα πρόστιμα, ενώ άλλοι που αρνήθηκαν να τα δώσουν, οδηγήθηκαν στα αστυνομικά τμήματα ως κοινοί εγκληματίες ή καλέστηκε επί τόπου η αστυνομία. Τα παιδιά μας θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς εισιτήριο, γιατί οι γονείς τους δεν έχουν χρήματα”.

Η Ομοσπονδία ζητεί δωρεάν μετακίνηση όλων των μαθητών από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

EDIT: Επειδή αντιδρώ στο σχόλιο "Τα πέταξαν στο δρόμο" δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με την παράνομη αντίδραση των ελεγκτών. Αν έγινε και έτσι. Μπορεί να κλάφτηκαν τα πιτσιρίκια, όπως θα ήταν μαθημένα από τους γονείς και απλά να τα άφησαν στην στάση χωρίς να τα αναγκάσουν να δώσουν καν στοιχεία....

Δεν σχολίασα τα σχόλια του αρθρογράφου, αλλά την ίδια την είδηση.

Νομίζω κατανοούμε ότι η φράση "Τα πέταξαν στο δρόμο" δεν σημαίνει ούτε ότι τα πέταξαν από το παράθυρο, ούτε ότι σημάδευαν με αυτά τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Επίσης δεν σχολίασα μόνο την στάση των ελεγκτών, αλλά γενικότερα την όλη κατάσταση η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιο ατύχημα. Και για να πάθει ένα μικρό παιδί ατύχημα σε έναν δρόμο της Αθήνας δεν χρειάζεται να το έχεις αφήσει στην μέση του δρόμου. Θα μπορούσε να συμβεί στην διαδρομή προς το σπίτι περνώντας δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. Και εκεί θα αρχίσει η γκρίνια για τους ελεγκτές που τα κατέβασαν από το λεωφορείο ή/και τους γονείς που δεν τα έμαθαν να περνάνε τον δρόμο με ασφάλεια ή/και τα έμαθαν να μην χτυπάνε εισιτήριο.

Ιωάννινα πριν καμιά 15αριά χρόνια.

Καθημερινότητα στην διαδρομή για το πανεπιστήμιο: ΣΑΡΔΕΛΕΣ, όταν λέω σαρδέλες εννοώ ΣΑΡΔΕΛΕΣ του στυλ "μόνο το κεφάλι ελεύθερο για να αναπνέεις". Όποτε ακούω την φράση "Σαν σαρδέλες μας πηγαίνουν" στην Αθήνα γελάω, διότι στα Ιωάννινα θα μπορούσαν να βάλουν τουλάχιστον άλλο 20 άτομα μέσα στο λεωφορείο. Και αν δεν ζούσες κοντά στην αφετηρία ενδεχομένως να περνάγανε 10-15 λεωφορεία γεμάτα από την στάση σου ΧΩΡΙΣ να πάρουν κόσμο. Τα εισιτήρια διπλάσια τιμή μιας και δεν υπήρχε επιδότησα από το κράτος και οι υπάλληλοι το ίδιο και χειρότεροι μακάκες. Σκας πεντοχίλιαρο στον υπάλληλο να πάρεις μια δεσμίδα εισιτήρια και γυρνάει στον συνάδερφο και όλο χαμόγελο να λέει ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ φωναχτά "Κοίτα οι φοιτητές χρήμα. Όλοι ματσωμένοι". να μην πω για τους Γιαννιώτες και την λατρεία τους για το χρήμα καλύτερα.

Όταν ο Άνθιμος τη βγαίνει από αριστερά στους υπερασπιστές της πίστης στο συγκεκριμένο θέμα, νομίζω ότι δικαιώνονται όσοι έλεγαν ότι η σύλληψη είναι άνευ σοβαρότητας και το θέμα άνευ σημασίας. Μένει να συμφωνήσει και η Δικαιοσύνη.

Ασχολίαστη η ανορθογραφία στο άρθρο.

Ιωάννινα πριν καμιά 15αριά χρόνια.

...

Νομίζω την ίδια εικόνα θα συναντήσεις σε όλες τις περιφερειακές πόλεις. Όπου Γιάννενα, θα μπορούσες κάλλιστα να λες Πάτρα, Ηράκλειο, ... και αμφιβάλλω αν θα έβγαινε κανείς να σε διαψεύσει. Α, σε δωροδοκώ με :T: για να μην ξανανοίξουμε την κουβέντα για το παραπάνω. :secret:

...την ωρα που εγκληματιες απελευθερωνονται ή αποκτουν τη δυνατοτητα εξαγορας της ποινης τους γιατι οι φυλακές ειναι τιγκα

την ωρα που ολοκληρες οικογενειες ανεργων τραβιουνται για 2/3/4 χρονια στα δικαστηρια για να εισπραξουν δεδουλευμενα και αποζημιωσεις λαμογιων εργοδοτων και μεχρι τοτε λιμοκτονουν

την ωρα που τα εκτροπα της πολιτικης ηγεσιας και μεγαλοκαρχαριων παραγραφονται με συνοπτικες διαδικασιες

Μαλλον δεν πρεπει να εχω καταλαβει σωστα τι ρολο βαραει ο ζυγος και το μαντηλι της Θεμιδος

Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά που γράφεις μας ρίξανε το δόλωμα του καλόγερου και τσιμπήσαμε. Γιατί να μας νοιάζει τι έκανε ο καλόγερος οι οπαδοί του και ο τυπάκος που τους κορόιδευε; Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο

Όσο για την δικαιοσύνη, πρέπει να βγάλει απόφαση πρώτα για να την κρίνεις. Μέχρι τώρα είναι υπόθεση των διωκτικών αρχών.

Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά που γράφεις μας ρίξανε το δόλωμα του καλόγερου και τσιμπήσαμε. Γιατί να μας νοιάζει τι έκανε ο καλόγερος οι οπαδοί του και ο τυπάκος που τους κορόιδευε; Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο

Όσο για την δικαιοσύνη, πρέπει να βγάλει απόφαση πρώτα για να την κρίνεις. Μέχρι τώρα είναι υπόθεση των διωκτικών αρχών.

προσωπικα δεν τσιμπησα το παραμικρο.

Δεν ασχοληθηκα ποτε με τον γεροντα ουτε με το εν λογω σατυρικο FB page

οτι επαιρνε το ματι μου μονο, κι ηταν πιο πολυ μεσα απο τις σελιδες του φορουμ αυτου

και απο κοινοποιησεις αλλων στο fb.

Και να σου πω οτι μερικα κι αυτα που γραφοντουσαν τα εβρισκα και κρυα κιολας.

Το θεμα ειναι οτι αυτη η ανουσια και επιλεκτικη επιδειξη νομων και ευθιξιας μπορει καλλιστα να αποτελεσει πατημα για αντιστοιχη αντιμετωπιση και αλλων πιο ουσιαστικων περιπτωσεων στο μελλον κι αυτο ειναι προβλημα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.