Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης

An update on Apple moving away from Intel

Timetables, technology, and gating factors

Ενδιαφέρον αρθράκι από τον Charlie Demerjian.

Σημείωση: Μόνο σε μια παράγραφο δείχνει την αγάπη του για την Nvidia. Το υπόλοιπο άρθρο είναι ΟΚ για για τους οπαδούς της Nvidia. :p

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης

Το link απλά βγήκε πρώτο στο google, αλλά επειδή είχα πετύχει ένα σχόλιο που έλεγε ότι το παραπάνω ρητό παρερμηνεύεται, απλά το ποστάρω

Η σωστή ερμηνεία του ρητού του Ισοκράτη για την αυτοκαταστροφή της δημοκρατίας « Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ (Νεολαία Ορθόδοξου Συναγερμού)

I don't wanna read this...

Αν είναι σαν τους συγγραφείς - ιστορικούς του Άδωνι, HELL NO! :hehe:

Το link απλά βγήκε πρώτο στο google (έχει τα μέσα ο Καρατζαφέρης :p )

από εκεί και πέρα διαβάζεις το κείμενο και κρίνεις (αν θέλεις προφανώς), δεν γράφεσαι στην νεολαία του ΛΑΟΣ

Νόμιζα ότι ανεβάζουν τα όρια συνταξιοδότησης για να μην προλάβουμε ποτέ να την πάρουμε. Τελικά ίσως να έχουν άλλα σχέδια. Να παρατείνουν τη ζωή μας:

Οι ευνούχοι ζουν περισσότερο - NEWS247

Άμα είναι να σε αναστατώσω, να τον ξαναβάλω:hehe:

:to_pick_ones_nose3:

Νόμιζα ότι ανεβάζουν τα όρια συνταξιοδότησης για να μην προλάβουμε ποτέ να την πάρουμε. Τελικά ίσως να έχουν άλλα σχέδια. Να παρατείνουν τη ζωή μας:

Οι ευνούχοι ζουν περισσότερο - NEWS247

Ζωη ειν'αυτη ? :hehe:

Κατέβασαν 12χρονα από το λεωφορείο γιατί δεν είχαν εισιτήριο

Ωραία πράγματα. Από την μία οι γονείς που δεν πληρώνουν διότι λένε ότι δεν έχουν (κάποιοι βάζω στοίχημα ότι έχουν) και ίσως να έχουν πει στα παιδιά τους να μην δίνουν στοιχεία στους ελεγκτές, από την άλλη οι ελεγκτές που τα κατέβασαν στην μέση του δρόμου. Να γινόταν κανένα ατύχημα και να είχαμε κηδείες για 1 εισιτήριο. Μετά θα αλληλοβρίζονταν. Δεν ξέρω, ειλικρινά δεν ξέρω.

αυτο που βλεπω ειναι οτι ειναι κακογουστο και με αηδιαζουν βασικα οι εικονες.

εγώ αυτό που βλέπω είναι να εκτονώνονται μίσος/έχθρα/κακία/βλακεία με το πρόσχημα της σάτιρας. Και λέω πρόσχημα γιατί το να αποκαλείς κάποιον "φαντασμένο παππούλη" μιλάς ευθέως για προσωπική επίθεση, αλλά το να παραδεχτεί κάποιος ότι έχει λάθος είναι πρόβλημα σε αυτό το φόρουμ

Κάνεις λάθος. Οι συγκεκριμένοι νόμοι χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε διενέξεις που καταλήγουν στο δικαστήριο.

...την ωρα που εγκληματιες απελευθερωνονται ή αποκτουν τη δυνατοτητα εξαγορας της ποινης τους γιατι οι φυλακές ειναι τιγκα

την ωρα που ολοκληρες οικογενειες ανεργων τραβιουνται για 2/3/4 χρονια στα δικαστηρια για να εισπραξουν δεδουλευμενα και αποζημιωσεις λαμογιων εργοδοτων και μεχρι τοτε λιμοκτονουν

την ωρα που τα εκτροπα της πολιτικης ηγεσιας και μεγαλοκαρχαριων παραγραφονται με συνοπτικες διαδικασιες

Μαλλον δεν πρεπει να εχω καταλαβει σωστα τι ρολο βαραει ο ζυγος και το μαντηλι της Θεμιδος

Κατέβασαν 12χρονα από το λεωφορείο γιατί δεν είχαν εισιτήριο

Ωραία πράγματα. Από την μία οι γονείς που δεν πληρώνουν διότι λένε ότι δεν έχουν (κάποιοι βάζω στοίχημα ότι έχουν) και ίσως να έχουν πει στα παιδιά τους να μην δίνουν στοιχεία στους ελεγκτές, από την άλλη οι ελεγκτές που τα κατέβασαν στην μέση του δρόμου. Να γινόταν κανένα ατύχημα και να είχαμε κηδείες για 1 εισιτήριο. Μετά θα αλληλοβρίζονταν. Δεν ξέρω, ειλικρινά δεν ξέρω.

Σιγά μην τα πέταξαν και εν κινήσει....

Αν το ψάξει κάποιος είμαι σίγουρος ότι θα τα κατέβασαν σε καμία στάση στην Κηφισίας ( ή κάποια άλλη μεγάλη λεωφόρο).

Αν το ψάξει κάποιος είμαι σίγουρος ότι θα τα κατέβασαν σε καμία στάση στην Κηφισίας ( ή κάποια άλλη μεγάλη λεωφόρο).

Λεωφ. Δημοκρατιας ειναι, και σιγουρα δεν θα αφηνα το 12χρονο παιδι μου μονο εκει περα.

Πανε μια βολτα να δεις πως πανε ολοι κομματια...:TD:

Και μετά από εκεί τηλεμεταφέρθηκαν με ασφάλεια στα σπίτια τους σε χρόνο dt ώστε να μην ανησυχήσουν και οι γονείς.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.