Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

δυστηχος, μασονικα στοιχεια, που θελουν να διαλύσουν ολες τις θρησκειες, θα βγουν και θα πουν διαφορα.Ερχονται και πολυ χειροτερα.

Ναι έχεις δίκιο, κρίμα που πρέπει να διαλύσουν οι Μασσόνοι (ειδικά) τα ίδια τους τα εργαλεία χειραγώγησης των μαζών.

Ο Λιακόπουλος βλάπτει σοβαρά την υγεία.

είμαι μασόνος και λέω διαφορα

:p

δεν ειπα κατι τετοιο, αλλα αυτο ειναι αληθεια, καποιοι θελουν τα διαλυσουν ολα, θρησκειες, οικογενειες, εθνη....

και δυστηχος εχουν πολλα μεσα....

Ναι έχεις δίκιο, κρίμα που πρέπει να διαλύσουν οι Μασσόνοι (ειδικά) τα ίδια τους τα εργαλεία χειραγώγησης των μαζών.

η αμαθεια να δεις ποσο βλαπτει.

η αμαθεια να δεις ποσο βλαπτει.

H ημιμάθεια όμως είναι χειρότερη της αμάθειας.

Ξεκινάμε με Ηράκλειτος - Βικιπαίδεια και μετά συνεχίζουμε.

Τώρα που μάθαμε και τον Ηράκλειτο ,ας μάθουμε και κάτι αρκετά χρησιμότερο:

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathglobal_2_28/09/2003_1282435

Καλό είναι να μην κολλάμε στο Ταλμούδ (τι λέω τώρα Ε?) και στο Βιβλίο των Βιβλίων.

Έγινε επεξεργασία από Typhonios

:p

δεν ειπα κατι τετοιο, αλλα αυτο ειναι αληθεια, καποιοι θελουν τα διαλυσουν ολα, θρησκειες, οικογενειες, εθνη....

και δυστηχος εχουν πολλα μεσα....

αυτό πάντως το να συνδέουν την οικογένεια με την θρησκεία...

λοιπόν το δικό μου μπέικον. οικογένεια. σοκολατούχο γάλα.

...κατά τα αλλα άμα απαρνηθούν όλα τα έθνη τις θρησκείες τους και τις προκαταλήψεις τους, γιατί όχι, ας γίνουμε ένα πάν-έθνος που ανακαλύπτει πολλαπλές κουζίνες και απόψεις, θα τρώμε soushi με γύρο

H ημιμάθεια όμως είναι χειρότερη της αμάθειας.

Ξεκινάμε με Ηράκλειτος - Βικιπαίδεια και μετά συνεχίζουμε.

Καλό είναι να μην κολλάμε στο Ταλμούδ (τι λέω τώρα Ε?) και στο Βιβλίο των Βιβλίων.

θα το διαβασω αλλη φορα γιατι ειναι μεγαλο.Αλλα για να ξεκαθαρησω τι θεση μου δεν ειμαι "φαν" καμια θρησκειας.

Αλλα πες μου εσυ, τι σοι εξυπναδα ειναι να βγεις και τα κοριειδευεις ενα γεροντα, ανθρωπο σαν τον Παισιο?

Τι ηθελε να καταφερει αυτο δηλαδη?

Αλλα πες μου εσυ, τι σοι εξυπναδα ειναι να βγεις και τα κοριειδευεις ενα γεροντα, ανθρωπο σαν τον Παισιο?

για μια ακόμα φορα αφού δεν βλέπετε το obvious θα σας κάνουμε ένα point.

δουλεύουμε την θεοποίηση ενός φαντασμένου παππούλη από ηλίθιους ανθρώπους

edit: ακριβώς όπως κοροϊδεύει ο κόσμος τον XENON των Scientologist

όπως είναι βλακείες το ένα, άλλο τόσο βλακείες είναι και το άλλο, simple.

δεν έχει καμια διαφορα από τα πρόβατα τις apple που κάθονται 3 μέρες στο πεζοδρόμιο για μια συσκευή και μετά κλαίνε από συγκίνηση.

δεν έχει καμια διαφορα από τυπάκια που λένε πως είναι οι ναπολέοντες

δεν έχει καμια διαφορα από το οτιδήποτε ηλίθιο υπάρχει που κάνει τον κόσμο να συμπεριφέρεται ηλίθια

Έγινε επεξεργασία από dunkel_Stern

θα το διαβασω αλλη φορα γιατι ειναι μεγαλο.Αλλα για να ξεκαθαρησω τι θεση μου δεν ειμαι "φαν" καμια θρησκειας.

Δημοσιότητα και μάλιστα ηλιθιωδώς, αυτό ήθελε να πετύχει και στο τέλος τον μπαγλάρωσαν γιατί τόλμησε να σχολιάσει (σαρκαστικά) τον Γέροντα Παίσιο.

Υπάρχει κάτι , που είπε βασικά κάποιος:

"Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω"

Αλλά το έχουν κάνει γαργάρα βλέπεις.

Αγαπητέ yanni, υποθέτω ότι δεν είσαι ο πιο εύθικτος εδώ μέσα, αλλά είσαι μεταξύ αυτών που υπογραμμίζουν ότι χρειάζεται να αυτοπεριοριζόμαστε λίγο (διακριτικά), ώστε να διαφυλάσσουμε τα χρηστά ήθη και την κοινωνική συνοχή. Σε διαβεβαιώ ότι όλοι το κάνουμε και επιμένω ότι κανείς δεν θέλει να γελοιοποιήσει τις θρησκευτικές ευαισθησίες κανενός. Ρίξε μια ματιά στο υπόλοιπο ίντερνετ, για να καταλάβεις τι υπάρχει εκεί έξω που δεν έχει (και δεν πρόκειται να) αναρτηθεί ποτέ στο φόρουμ.

Όμως αναλογίσου. Αν ο περιώνυμος Γέρων ήταν-είναι Όσιος, Άγιος, Όβερ 9000, νομίζεις ότι θα θιχτεί από τη σάτιρα ενός 27χρονου ή την αδυναμία να απαντήσει στην πρόκληση; Δηλαδή αν ήταν εν ζωή θα κατέφευγε σε μηνύσεις;

Το ίνδαλμα όσων πρεσβεύουν τη στάση ζωής που υπερασπίζεσαι, σταυρώθηκε αδιαμαρτύρητα, επειδή ακριβώς αμφισβήτησε το κατεστημμένο. Τώρα, στο όνομά Του απειλούμε να κάνουμε τα ίδια σε κάποιον που δε μας αρέσει το χιούμορ του. Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί… τάδε έφη Κύριος.

Έγινε επεξεργασία από acct
*ευαισθησίες

Αγαπητέ yanni, υποθέτω ότι δεν είσαι ο πιο εύθικτος εδώ μέσα, αλλά είσαι μεταξύ αυτών που υπογραμμίζουν ότι χρειάζεται να αυτοπεριοριζόμαστε λίγο (διακριτικά), ώστε να διαφυλάσσουμε τα χρηστά ήθη και την κοινωνική συνοχή. Σε διαβεβαιώ ότι όλοι το κάνουμε και επιμένω ότι κανείς δεν θέλει να γελοιοποιήσει τις θρησκευτικές ευαισθησίες κανενός. Ρίξε μια ματιά στο υπόλοιπο ίντερνετ, για να καταλάβεις τι υπάρχει εκεί έξω που δεν έχει (και δεν πρόκειται να) αναρτηθεί ποτέ στο φόρουμ.

Όμως αναλογίσου. Αν ο περιώνυμος Γέρων ήταν-είναι Όσιος, Άγιος, Όβερ 9000, νομίζεις ότι θα θιχτεί από τη σάτιρα ενός 27χρονου ή την αδυναμία να απαντήσει στην πρόκληση; Δηλαδή αν ήταν εν ζωή θα κατέφευγε σε μηνύσεις;

Το ίνδαλμα όσων πρεσβεύουν τη στάση ζωής που υπερασπίζεσαι, σταυρώθηκε αδιαμαρτύρητα, επειδή ακριβώς αμφισβήτησε το κατεστημμένο. Τώρα, στο όνομά Του απειλούμε να κάνουμε τα ίδια σε κάποιον που δε μας αρέσει το χιούμορ του. Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί… τάδε έφη Κύριος.

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΕΩ

ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ.

Κολλάτε ρε γαμώτο στο

- WHO?

- yanni

- AHA. Religius alert.

:suicide2:

Επιμένετε να διαβάζετε το avatar όχι το κείμενο. Πρώτα διαβάστε το κείμενο και μετά πέστε μου που κάνω λάθος ή που παρεξηγώ ή που υπερβάλω.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Συγχωρέστε μου το ρηπόστ, αλλά έχει ευρύτερο ενδιαφέρον. Αφορά στις ενστάσεις που άρχισαν να ακούγονται σχετικά με τον άνθρωπο που θα καθορίσει εν πολλοίς τα κριτήρια συγνώνευσης ή κατάργησης Τμημάτων ΑΕΙ/ΤΕΙ.

Ανεξάρτητα από τον πολιτικό χώρο που τις προβάλλει, κάποιες έχουν ουσιαστική βάση.

Το βιογραφικό του Ε. Κουφουδάκη προέδρου της ΑΔΙΠ - Esos.gr - Τα πάντα για την παιδεία

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΕΩ

Κολλάτε ρε γαμώτο στο

- WHO?

- yanni

- AHA. Religius alert.

βασικά έτσι ακριβώς βλέπει ένα αρκετά μεγάλο μέρος του thelab (τουλάχιστον που μιλάω offlab) τα μηνύματα σου.

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΕΩ

Κολλάτε ρε γαμώτο στο

- WHO?

- yanni

- AHA. Religius alert.

Διαβάζετε το avatar όχι το κείμενο.

Εγώ πάλι απευθύνθηκα σε σένα προσωπικά, γιατί διακρίνω ότι είσαι αρκετά μετριοπαθής για να αντιληφθείς ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει μηδενικό ειδκό βάρος και δεν αξίζει το χρόνο σου. Αν επιλέγεις τις μάχες σου θα κερδίζεις περισσότερες - τις ουσιαστικές. Μια φιλοσοφία ζωής δεν κινδυνεύει από τη σάτιρα.

Τι διάολο; Τόσο παράλογος ήμουν και σου απευθύνθηκα στερεοτυπικά;

βασικά έτσι ακριβώς βλέπει ένα αρκετά μεγάλο μέρος του thelab (τουλάχιστον που μιλάω offlab) τα μηνύματα σου.

Ναι το ξέρω, αλλά αυτό δεν περιορίζεται στα μηνύματά μου.

Τι κάρτα γραφικών έχει; Nvidiaκιας. Ότι λέει για την 7970 είναι ή πρέπει να είναι λάθος.

Τι είναι αυτός; Παναθηναϊκάκιας. Ότι λέει για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι ή πρέπει να είναι λάθος.

Τι είναι εκείνος; Πιθανόν δεξιός. Μάλλον προσπαθεί να ωραιοποιήσει ότι κάνει η κυβέρνηση. Κράξιμο.

Ποιος ανέβασε το ανέκδοτο; Ο dunkel_Stern. εντάξει κρύο σαν την Σιβηρία θα είναι.

Το κακό είναι ότι δεν διαβάζουμε στο τέλος τι γράφει ο άλλος. Ψάχνουμε την φράση μέσα στο κείμενο που θα την κάνουμε quote, θα τον κράξουμε και θα μαζέψουμε τα likes των δικών μας. Welcome to the internet. I know. Απλά είναι μακακία.

Ναι το ξέρω, αλλά αυτό δεν περιορίζεται στα μηνύματά μου.

Τι κάρτα γραφικών έχει; Nvidiaκιας. Ότι λέει για την 7970 είναι ή πρέπει να είναι λάθος.

Τι είναι αυτός; Παναθηναϊκάκιας. Ότι λέει για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι ή πρέπει να είναι λάθος.

Τι είναι εκείνος; Πιθανόν δεξιός. Μάλλον προσπαθεί να ωραιοποιήσει ότι κάνει η κυβέρνηση. Κράξιμο.

Ποιος ανέβασε το ανέκδοτο; Ο dunkel_Stern. εντάξει κρύο σαν την Σιβηρία θα είναι.

Το κακό είναι ότι δεν διαβάζουμε στο τέλος τι γράφει ο άλλος. Ψάχνουμε την φράση μέσα στο κείμενο που θα την κάνουμε quote, θα τον κράξουμε και θα μαζέψουμε τα likes των δικών μας. Welcome to the internet. I know. Απλά είναι μακακία.

man η σάτιρα είναι σάτιρα, η την δέχεσαι η όχι. εμενα προσωπικά δεν με πειράζει ούτε για τα ανέκδοτα ούτε p.x. στο post you pics. το θεώρησα πολύ αστείο

επίσης αυτό μ άρεσε ιδιαιτερα γιατί έχω και ένα μαγαζί με ρωσικη κουζίνα που λέγεται έτσι XD

Εγώ πάλι απευθύνθηκα σε σένα προσωπικά, γιατί διακρίνω ότι είσαι αρκετά μετριοπαθής για να αντιληφθείς ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει μηδενικό ειδκό βάρος και δεν αξίζει το χρόνο σου. Αν επιλέγεις τις μάχες σου θα κερδίζεις περισσότερες - τις ουσιαστικές. Μια φιλοσοφία ζωής δεν κινδυνεύει από τη σάτιρα.

Τι διάολο; Τόσο παράλογος ήμουν και σου απευθύνθηκα στερεοτυπικά;

Μα η ανταλλαγή απόψεων για μένα δεν είναι μάχη! και είμαι από αυτούς που δεν έχουν αμετακίνητες απόψεις. Αν μπορούσες να δεις τα ποστς μου γενικότερα στο forum η διάγνωση θα ήταν το λιγότερο "διχασμένη προσωπικότητα".

[MENTION=10229]dunkel_Stern[/MENTION] φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι τα αδύνατα σημεία του ισχυρισμού σου έτσι; Αν όχι να σε βοηθήσω:

Α) Με πόσους μιλάς που πλέον έχεις ασφαλές δείγμα;

Β) Πόση πιθανότητα δίνεις στο να έχουν δραματικα διαφορετική άποψη από σένα τα φιλαράκια σου;

Είναι σαν βγει ο Myralis (αδερφε παραδειγμα φερνω) και να πει ότι με όσους λαμπιτες μιλάει όλοι συμφωνούν ότι ο λαιμος του LL_NEO θέλει κονσέρβοκουτι.

man η σάτιρα είναι σάτιρα, η την δέχεσαι η όχι. εμενα προσωπικά δεν με πειράζει ούτε για τα ανέκδοτα ούτε p.x. στο post you pics. το θεώρησα πολύ αστείο

επίσης αυτό μ άρεσε ιδιαιτερα γιατί έχω και ένα μαγαζί με ρωσικη κουζίνα που λέγεται έτσι XD

Σε προηγούμενο ποστ έγραψες ότι "δεν διακρίνω χλευασμό αλλα ένα καυστικότατο humor πάνω στην ανθρώπινη βλακεία". Περιττό να σου πω ότι με βάση αυτό δεν υπάρχει χλευασμός πουθενά στον κόσμο, μιας και όλοι σατιρίζουν την ανθρώπινη βλακεία την οποία ταυτίζουν με κάποιον ή κάποιους ίσως και εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Εκεί είναι η ένστασή μου.

Συγχωρέστε μου το ρηπόστ, αλλά έχει ευρύτερο ενδιαφέρον. Αφορά στις ενστάσεις που άρχισαν να ακούγονται σχετικά με τον άνθρωπο που θα καθορίσει εν πολλοίς τα κριτήρια συγνώνευσης ή κατάργησης Τμημάτων ΑΕΙ/ΤΕΙ.

Ανεξάρτητα από τον πολιτικό χώρο που τις προβάλλει, κάποιες έχουν ουσιαστική βάση.

Το βιογραφικό του Ε. Κουφουδάκη προέδρου της ΑΔΙΠ - Esos.gr - Τα πάντα για την παιδεία

Κατέβασα από περιέργεια το βιογραφικό του.

Η πρώτη μου εντύπωση είναι στραβή (pun intended)

hint

δείτε το βιογραφικό

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.