Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Σωστό το παράδειγμα με τον Jobs. Η σάλτσα δεν χρειαζόταν πάντως, διότι το παράδειγμα είναι καλό και συμφωνώ εν μέρη.

Μια ερώτηση μόνο. Αν ανεβάσεις site όπου χλευάζεις τον Jobs κατονομάζοντάς τον, ποια η πιθανότητα να σου σκάσει μήνυση; Έστω ότι αποφεύγεις να τον κατονομάσεις, αλλά το όνομα του Jobs φαίνεται στα σχόλια που αναγράφουν άλλοι στο site ή υπονοείται με τρόπο που να είναι "φως φανάρι' ότι τα σχόλια απευθύνονται σε αυτόν, ποιες πάλι οι πιθανότητες να φας μήνυση; Έχω δει τις δεκάδες φωτογραφίες/σκίτσα/video/animation κ.τ.λ. που κάνουν πλάκα με τον Jobs, απλά ρωτάω ποια θα ήταν η πιθανή εξέλιξη αν μιλάγαμε για συγκεκριμένη σελίδα και αστεία επιπέδου Παστίτσιου. Και αν εκεί μια μήνυση είναι πιθανή εξέλιξη, τότε που το παράξενο με την σύλληψη του 27χρονου;

Ξέρεις τι σε σώζει στην περίπτωση του Jobs? Ότι υπάρχουν τόσα μα τόσα πολλά για τον Jobs που χάνεσαι στο πλήθος.

Όσο και να μην πάω την αμερικανικη κυβέρνηση, με έναν σωστό δικηγόρο δεν υπάρχει περίπτωση να καταδικαστείς με αντίστοιχη σάτιρα στην αμερική για κανέναν

επίσης θα σε παραπέμψω σε ένα απόσπασμα τις λούφας και παραλλαγής.

που λέει ο λοχίας στον τυπά που ήταν από την πρώην σοβιετική ένωση "μπορείς να πας στην κόκκινη πλατιά και να φωνάξεις πως ο σύντροφος στάλιν είναι μ@λάκας?"

άμα θυμηθεί κανεις πως μέχρι πρόσφατα ήταν το πιο καλο παράδειγμα τις δημοκρατίας.. αλλα όπως φαίνεται κοντά βαδίζουμε σε υποτίμηση ακόμα πιο θεμελιωδών αξιων για χάρι τις ονομαστικής αξιας καταστάσεων και ατόμων

Έγινε επεξεργασία από dunkel_Stern

Όσο και να μην πάω την αμερικανικη κυβέρνηση, με έναν σωστό δικηγόρο δεν υπάρχει περίπτωση να καταδικαστείς με αντίστοιχη σάτιρα στην αμερική για κανέναν

Έκανα ένα mini edit στο προηγούμενο post τονίζοντας την περίπτωση σελίδας που έχει ανέβει για αυτόν και μόνο τον σκοπό. Να χλευάζει τον Jobs και τίποτα άλλο. Αν δεν αλλάζει η απάντησή σου ΟΚ, αλλά νομίζω ότι δεν σε σώζει ο καλός δικηγόρος σε αυτή την περίπτωση.

Όσον αφορά αυτό που λες εδώ αν είσαι εσύ στο επίκεντρο του χλευασμού ίσως να έχεις άλλη άποψη για το θέμα του δικηγόρου.

που λέει ο λοχίας στον τυπά που ήταν από την πρώην σοβιετική ένωση "μπορείς να πας στην κόκκινη πλατιά και να φωνάξεις πως ο σύντροφος στάλιν είναι μ@λάκας?"

άμα θυμηθεί κανεις πως μέχρι πρόσφατα ήταν το πιο καλο παράδειγμα τις δημοκρατίας.. αλλα όπως φαίνεται κοντά βαδίζουμε σε υποτίμηση ακόμα πιο θεμελιωδών αξιων για χάρι τις ονομαστικής αξιας καταστάσεων και ατόμων

Δεν λέω για την περίπτωση του να εκφράσεις μια άποψη. Μιλάω για την περίπτωση του να προσπαθείς να επιβάλεις μια άποψη. Να ανοίξεις site και τηλεοπτικό σταθμό που να λέει από το πρωί μέχρι το βράδυ "πως ο σύντροφος Στάλιν είναι μ@λάκας".

Έγινε επεξεργασία από yanni

Έκανα ένα mini edit στο προηγούμενο post τονίζοντας την περίπτωση σελίδας που έχει ανέβει για αυτόν και μόνο τον σκοπό. Να χλευάζει τον Jobs και τίποτα άλλο. Αν δεν αλλάζει η απάντησή σου ΟΚ, αλλά νομίζω ότι δεν σε σώζει ο καλός δικηγόρος σε αυτή την περίπτωση.

Χλευασμός? sorry αλλα εγώ δεν διακρίνω χλευασμό αλλα ένα καυστικότατο humor πάνω στην ανθρώπινη βλακεία, εσύ διακρίνεις χλευασμό

Όσον αφορά αυτό που λες εδώ αν είσαι εσύ στο επίκεντρο του χλευασμού ίσως να έχεις άλλη άποψη για το θέμα του δικηγόρου.

Όπως p.x. η πάολα? sorry αλλα ειλικρινά πιστεύω πως έχεις δώσει "δικισου" εννιά στην σάτιρα και τον λόγο ύπαρξης τις και το τι είναι... θα σε συμβούλευα να διαβάσεις αριστοφάνη.

ένα μικρό tip. δεν είναι το τι λες, αλλα γιατί το λες.. και το γιατί είναι αυτό που κάνει την σάτιρα

και επίσης επειδή φαντάζομαι εσύ εννοείς ένα site που να λέει "S.J. είναι *******, καρκινιαρις e.t.c." sorry αλλα αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό από την πάολα και τον παστίτσιο και άμα αδυνατείς να διακρίνεις την διαφορα.. ειλικρινά λυπάμαι

Δεν λέω για την περίπτωση του να εκφράσεις μια άποψη. Μιλάω για την περίπτωση του να προσπαθείς να επιβάλεις μια άποψη. Να ανοίξεις site και τηλεοπτικό σταθμό που να λέει από το πρωί μέχρι το βράδυ "πως ο σύντροφος Στάλιν είναι μ@λάκας".

Σε υποχρέωσε αγόρι μου κάποιος να δεις τον παστίτσιο? τον είδες και θίχτηκες? στο χέρι σου είναι να μην το ξαναδείς και να το κανεις ignore...

...όπως λέγανε στο χωριο μου (που δεν έχω χωριο) οι πόρτες ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα

και έδειχνε σε κανένα κανάλι από το πρωί μέχρι το βραδυ τον "παστιτιο" και υπήρχε κάποιος που διάβαζε από το πρωί μέχρι το βραδυ τον τοίχο του παστίτσιου σε κάποιο κανάλι η radio και το έχασα?

Παραθέτω έτσι στον αέρα μια ρήση.

"η τραγωδία αυτών που δεν καταλαβαίνουν κάτι είναι πως δεν καταλαβαίνουν ότι δεν καταλαβαίνουν κάτι"

Χλευασμός? sorry αλλα εγώ δεν διακρίνω χλευασμό αλλα ένα καυστικότατο humor πάνω στην ανθρώπινη βλακεία, εσύ διακρίνεις χλευασμό

Απλά το πακετάρεις σε ποιο ωραίο κουτάκι. Καμιά αντίρρηση.

Όπως p.x. η πάολα? sorry αλλα ειλικρινά πιστεύω πως έχεις δώσει "δικισου" εννιά στην σάτιρα και τον λόγο ύπαρξης τις και το τι είναι... θα σε συμβούλευα να διαβάσεις αριστοφάνη.

ένα μικρό tip. δεν είναι το τι λες, αλλα γιατί το λες.. και το γιατί είναι αυτό που κάνει την σάτιρα

και επίσης επειδή φαντάζομαι εσύ εννοείς ένα site που να λέει "S.J. είναι *******, καρκινιαρις e.t.c." sorry αλλα αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό από την πάολα και τον παστίτσιο και άμα αδυνατείς να διακρίνεις την διαφορα.. ειλικρινά λυπάμαι

Μίλησα για site "τύπου Παστίτσιου"

απλά ρωτάω ποια θα ήταν η πιθανή εξέλιξη αν μιλάγαμε για συγκεκριμένη σελίδα και αστεία επιπέδου Παστίτσιου
Επειδή ξέρεις να διαβάζεις και χαζός δεν είσαι, μην παρερμηνεύεις αυτό που έχω ήδη γράψει ώστε να το παρουσιάσεις μετά ως δικό σου επιχείρημα. Και τις ψευτό-ανωτερότητες περί λύπησης αλλού.
Σε υποχρέωσε αγόρι μου κάποιος να δεις τον παστίτσιο? τον είδες και θίχτηκες? στο χέρι σου είναι να μην το ξαναδείς και να το κανεις ignore...

Με κάποιο άλλο αγόρι με μπερδεύεις και μου κοτσάρεις αυτό το "μου". Με την σελίδα του Παστίτσιου δεν ασχολούμουν και ούτε τώρα ασχολούμαι. Αλλά με τόσο Αριστοφάνη που έχεις διαβάσει που να το καταλάβεις.

...όπως λέγανε στο χωριο μου (που δεν έχω χωριο) οι πόρτες ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα

Ε τι κάθεσαι τότε; :p

και έδειχνε σε κανένα κανάλι από το πρωί μέχρι το βραδυ τον "παστιτιο" και υπήρχε κάποιος που διάβαζε από το πρωί μέχρι το βραδυ τον τοίχο του παστίτσιου σε κάποιο κανάλι η radio και το έχασα?

Φοβάσαι μην έχεις χάσει επεισόδια;

Παραθέτω έτσι στον αέρα μια ρήση.

"η τραγωδία αυτών που δεν καταλαβαίνουν κάτι είναι πως δεν καταλαβαίνουν ότι δεν καταλαβαίνουν κάτι"

Γενικά πολλά από αυτά που γράφεις στον αέρα είναι αν και έχεις γράψει και κάποια σωστά. Το ύφος σου όμως σε αδικεί και οι παρωπίδες που φοράς δεν σου επιτρέπουν να διαβάσεις το τι γράφει ο άλλος, μόνο το ποιος είναι ο άλλος. Περαστικά σου.

Απλά το πακετάρεις σε ποιο ωραίο κουτάκι. Καμιά αντίρρηση.

Μίλησα για site "τύπου Παστίτσιου" Επειδή ξέρεις να διαβάζεις και χαζός δεν είσαι, μην παρερμηνεύεις αυτό που έχω ήδη γράψει ώστε να το παρουσιάσεις μετά ως δικό ου επιχείρημα. Και τις ψευτό-ανωτερότητες περί λύπησης αλλού.

Με κάποιο άλλο αγόρι με μπερδεύεις και μου κοτσάρεις αυτό το "μου". Με την σελίδα του Παστίτσιου δεν ασχολούμουν και ούτε τώρα ασχολούμαι. Αλλά με τόσο Αριστοφάνη που έχεις διαβάσει που να το καταλάβεις.

Ε τι κάθεσαι τότε;

Φοβάσαι μην έχεις χάσει επεισόδια;

Γενικά πολλά από αυτά που γράφεις στον αέρα είναι αν και έχεις γράψει και κάποια σωστά. Το ύφος σου όμως σε αδικεί και οι παρωπίδες που φοράς δεν σου επιτρέπουν να διαβάσεις το τι γράφει ο άλλος, μόνο το ποιος είναι ο άλλος. Περαστικά σου.

kαιαιαι ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα και αυτά που απάντησες

κατά τα αλλα.. this is America

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hEn0px0uJZQ]Tim Minchin - Pope Song - YouTube[/ame]

επίσης τι γνώμη έχεις για τους μουσουλμάνους με την αντίδραση τους που έχουν?

και σε τι διαφέρει από την αντίδραση των χριστιανοθρήσκων?

Έγινε επεξεργασία από dunkel_Stern

kαιαιαι ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα και αυτά που απάντησες

Μόλις ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ για ΠΡΩΤΗ φορά αυτά που σου γράφω. :)

επίσης τι γνώμη έχεις για τους μουσουλμάνους με την αντίδραση τους που έχουν?

και σε τι διαφέρει από την αντίδραση των χριστιανοθρήσκων?

Αλλάζουμε θέμα μπας και ξεχάσουμε ότι γράφτηκε μέχρι τώρα ή " γράφε γράφε κάπου θα σε πετύχω"?

Δεν γεννήθηκα εχτές.

αλλά προχτές

:hehe:

Πάω να παραγγείλω φαγητό από μια πιτσαρία που ανακάλυψα ονόματι PIZZA ANTONIO κι έρχομαι να παρακολουθήσω το φεστιβάλ διαμάχης που δημιουργήσατε.

Για τέτοιες καταστάσεις

popcorn.gif

Οι πίτσες σε φουσκώνουν γρήγορα. Δεν το απολαμβάνεις.

Μόλις ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ για ΠΡΩΤΗ φορά αυτά που σου γράφω. :)

ειλικρινά σου απάντησα ακριβέστατα σε αυτά που είπες και διατύπωσα τέλεια την άποψη μου.

το δέχεσαι καλός, δεν το δέχεσαι?...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_IPUNIHhlEk]Saranta Palikaria - YouTube[/ame]

Αλλάζουμε θέμα μπας και ξεχάσουμε ότι γράφτηκε μέχρι τώρα ή " γράφε γράφε κάπου θα σε πετύχω"?

Δεν γεννήθηκα εχτές.

αλλά προχτές

:hehe:

Όχι καθόλου, το πάω αποκλειστικά on topic, γιατί δεν διακρίνω διαφορα με αυτούς τους κάφρους και με τους δικούς μας τους κάφρους, αλλα τόσο που καταλαβαίνεις αυτά που γράφω ούτε αυτό κατάλαβες

Το θέμα είναι ότι μπορεί κάποιος να διαφωνεί με την διακωμώδηση (και δικαίωμα του είναι), αλλά η σάτιρα είναι μορφή κριτικής, και ο παισιος (και το κοινό του) ως δημόσιο πρόσωπο οφείλει να δεχτεί τη σάτιρα και την κριτική, όπως δέχεται τον θαυμασμό και τον σεβασμό από άλλους. Η επίθεση στη σάτιρα είναι επίθεση στην ελευθερία του λόγου.

ειλικρινά σου απάντησα ακριβέστατα σε αυτά που είπες και διατύπωσα τέλεια την άποψη μου.

το δέχεσαι καλός, δεν το δέχεσαι?...

Όχι καθόλου, το πάω αποκλειστικά on topic, γιατί δεν διακρίνω διαφορα με αυτούς τους κάφρους και με τους δικούς μας τους κάφρους, αλλα τόσο που καταλαβαίνεις αυτά που γράφω ούτε αυτό κατάλαβες

Το παιχνίδι "απάντησα, δεν απάντησες" σε συνδυασμό με το "ποια η άποψή σου και σε αυτά τα θέματα" μου είναι βαρετό. Απαντήσεις σου έδωσα, αν θέλεις να διαβάσεις για ΜΙΑ φορά τι έχω γράψει για το θέμα με την σελίδα του παστίτσιου χωρίς να έχεις στο μυαλό σου το ποιος τα γράφει. Αυτά.

[MENTION=4080]darien[/MENTION] Κάποιος που κάνει σάτιρα συνήθως ασχολείται με διάφορα θέματα. Όταν ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με ένα θέμα τότε ίσως να μην μιλάμε για σάτιρα, αλλά π.χ. για κόμπλεξ. Όπως γράφει και ο [MENTION=10229]dunkel_Stern[/MENTION] "δεν είναι το τι λες, αλλα γιατί το λες.. και το γιατί είναι αυτό που κάνει την σάτιρα".

Μια ερώτηση μόνο. Αν ανεβάσεις site όπου χλευάζεις τον Jobs κατονομάζοντάς τον, ποια η πιθανότητα να σου σκάσει μήνυση; Έστω ότι αποφεύγεις να τον κατονομάσεις, αλλά το όνομα του Jobs φαίνεται στα σχόλια που αναγράφουν άλλοι στο site ή υπονοείται με τρόπο που να είναι "φως φανάρι' ότι τα σχόλια απευθύνονται σε αυτόν, ποιες πάλι οι πιθανότητες να φας μήνυση;

The Secret Diary of Steve Jobs (αυτό ήταν το μεγαλύτερο, αλλά με τον θάνατό του, σταμάτησε)

https://twitter.com/FSJ

https://twitter.com/FakeSteveJobs

https://twitter.com/f_stevejobs

https://twitter.com/stevenpjobs

Έτοιμο σε έχω:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bZ-Reqj8_3w]karamanos atomikes elef8eries.mpg - YouTube[/ame]

είναι το αγαπημένο μου παράδειγμα υποκρισίας. Μια ωμή αλήθεια ότι ποτέ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη, και με όλα τα πολιτεύματα, κανένας δεν είναι πραγματικά ελεύθερος.

Το θέμα είναι ότι μπορεί κάποιος να διαφωνεί με την διακωμώδηση (και δικαίωμα του είναι), αλλά η σάτιρα είναι μορφή κριτικής, και ο παισιος (και το κοινό του) ως δημόσιο πρόσωπο οφείλει να δεχτεί τη σάτιρα και την κριτική, όπως δέχεται τον θαυμασμό και τον σεβασμό από άλλους. Η επίθεση στη σάτιρα είναι επίθεση στην ελευθερία του λόγου.

σύμφωνοι, μόνο που και οι επαγγελματίες του είδους, που είναι γνωστό ότι κάνουν σάτιρα και άρα θεωρητικά δεν υπάρχει αμφιβολία για τις προθέσεις τους, δεν κολάνε σε 1 θέμα και μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει να λένε αυτό και τίποτε άλλο. Αν το κάνανε θα την πατάγανε γιατί δεν είναι πλέον σάτιρα αλλά προσωπική επίθεση. Και αν θές να κάνεις επίθεση θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς τα πυρά της αντίπαλης πλευράς.

semi-Οff topic

Κάποιοι δεν κατανοούν ότι η δυνατότητα και ικανότητα της επίθεσης (όσο καλοπροαίρετης και να είναι) δεν είναι αποκλειστικό τους δικαίωμα. Από την στιγμή που πατήσανε σε κάποιους το κάλλο αναμενόμενο είναι να υπάρξει αντίδραση. Τι νόμιζε δλδ? Αν μη τι άλλο είναι η δημοκρατική διαδικασία την οποία υποτίθεται υπερασπίζονται.

Και εξηγώ, αν έπαιρνα τηλ το δίωξη ηλ. εγκλήματος ότι με ενοχλεί το site mparm******lo.blog πιθανότατα να μην το κοιτούσαν καν. Αν πάρουν 10000 τηλ για το ίδιο τότε θα το προσέξουν.

Δεν έχω ιδέα τι έγραφε στο group ο πάτερ μουσακάς, πιθανότατα θα του κλάσουν ένα μάντρο @@, και θα του πούνε "ηρέμησε γιατί ενοχλείς", στο ίδιο πλαίσιο που ενοχλεί κάποιος με semi-ελευθέρας εξάτμιση.

Και οι δυο για το ίδιο κατόρθωμα χαίρονται ούτως ή άλλως

Αυτές τις δύσκολες εποχές της κοινωνικής και οικονομικής αναταραχής, πρέπει να επιστρέψουμε στις βασικές μας αξίες και αρχές, και δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν να τις διακωμωδεί. Έχω μάθει από αξιόπιστες πηγές για μια ειδωλολάτρισσα που τη λένε Υπατία, κυρήττει κάτι για ανεκτικότητα και μλκίες... τι λέτε, της την πέφτουμε? Να κάψουμε και καμιά βιβλιοθήκη αν βολέψει, ότι γνώση θέλουμε μας τη δίνει ο Θεός.

Αυτές τις δύσκολες εποχές της κοινωνικής και οικονομικής αναταραχής, πρέπει να επιστρέψουμε στις βασικές μας αξίες και αρχές, και δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν να τις διακωμωδεί. Έχω μάθει από αξιόπιστες πηγές για μια ειδωλολάτρισσα που τη λένε Υπατία, κυρήττει κάτι για ανεκτικότητα και μλκίες... τι λέτε, της την πέφτουμε? Να κάψουμε και καμιά βιβλιοθήκη αν βολέψει, ότι γνώση θέλουμε μας τη δίνει ο Θεός.

δυστηχος, μασονικα στοιχεια, που θελουν να διαλύσουν ολες τις θρησκειες, θα βγουν και θα πουν διαφορα.Ερχονται και πολυ χειροτερα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.