Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Οι μισες ειδησεις τετοιου θεματος, ερχονται απο Κρητη. Παλαιοτερα ειχε λαβει και διαστασεις το θεμα γιατι γινοταν συνεχως, πχ μια ολοκληρη εβδομαδα οι μονες ειδησεις για κακοποιηση αδεσποτων ηταν απο Κρητη.
Οκ, τότε δικαίως ειρωνεύεται τον χαρακτηρισμό "λεβεντογέννα"...

Προφανώς λοιπόν κάποιοι έχουν βαλθεί να ξεπαστρέψουν τα αδέσποτα με αυτό τον τρόπο. Πόσοι είναι αυτοί, 5-10-100; Θα χαρακτηρίσουμε δηλαδή όλη την Κρήτη;

Πριν μερικά χρόνια μου έτυχε βράδυ ένα περιστατικό υγείας στη κρήτη κι έπρεπε να επισκεφτώ το εφημερεύων.

Με πήγαν με μηχανάκι στο ΠΑΓΝΗ αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα πριν φτάσουμε στο κτήριο.

Σκυλια!! Ήταν δύο ελεύθερα, αρκετά ικανά να κάνουν ζημιά σε άνθρωπο κι έπρεπε να περάσουμε από το δρομάκι. Φτάνουμε τελικά στο κτήριο, μετά όμως στο γυρισμό στο τσακ δεν μας έπιασαν.

Και ρωτάω. Ποιος έχει την ευθύνη αν τα ελεύθερα σκυλιά επιτεθούν σε άνθρωπο?

Ακριβως.
Μακρυά από τον πόλο μας και όπου θέλει ας μπει; :p

Καμία σχέση. Απλά διακρίνω τελευταία μία τάση να βγάλουμε τα "κακά" της Κρήτης στην φόρα και μάλιστα να τα τονίζουμε κιόλας. Έχει σημασία αν αυτός που κακοποίησε τα ζώα το έκανε στην Κρήτη; Ξέρουμε καν αν ήταν κρητικός; Φυσικά και θα διαβάσω αυτούς που σχολιάζουν την Κρήτη αλλά μπορεί να παραλείψω να διαβάσω αυτούς που θα θίξουν την Ζάκυνθο. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θεωρώ τέτοιες γενικεύσεις προς όποιο λαό και αν είναι, λανθασμένες.

[MENTION=1086]Hero[/MENTION] Το θεμα ειναι τα αδεσποτα ή το πως τα εξαφανιζουν? Γιατι μη μου πεις πως μονο στην Κρητη εχεις συναντησει αυτο το προβλημα. Εμενα καθε πρωι στην Λαρισα με κυνηγαγαν (οντας με το ποδηλατο) 3-4 και ηταν 50-50 αν θα μου ορμηξουν ή οχι. Ευτυχως περναγα απο ψιλο-γεματο δρομο και αλλαζαν target στα αμαξια...

Τωρα στην ερωτηση σου, νομιζω, ο ιδιοκτητης του χωρου που βρισκονται την ωρα της επιθεσης.

Φυσικά και κατακρίνω το γεγονός, αλλά έχεις κάποιο κόλλημα με την Κρήτη; Νομίζω έχεις ξανακάνει τέτοιο ειρωνικό σχόλιο...

Κατάγομαι από τους Κρήτες και ναι, είναι ειρωνικότατο σχόλιο μιας και το 60% των περιπτώσεων κακοποιήσεων ζώων έχουν ως πηγή το νησί αυτό, το οποίο κάποτε γαλούχησε τον Δία.

Αίσχος και ντροπή στο νησί πλέον, άντρες με φούστες

Απλά μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια περισσότερο από αλλού τέτοιες περιπτώσεις. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λέμε άντρες με φούστες όλους τους κρητικούς επειδή υπάρχουν κάποια ζώα ανάμεσά τους.

Πριν μερικά χρόνια μου έτυχε βράδυ ένα περιστατικό υγείας στη κρήτη κι έπρεπε να επισκεφτώ το εφημερεύων.

Με πήγαν με μηχανάκι στο ΠΑΓΝΗ αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα πριν φτάσουμε στο κτήριο.

Σκυλια!! Ήταν δύο ελεύθερα, αρκετά ικανά να κάνουν ζημιά σε άνθρωπο κι έπρεπε να περάσουμε από το δρομάκι. Φτάνουμε τελικά στο κτήριο, μετά όμως στο γυρισμό στο τσακ δεν μας έπιασαν.

Και ρωτάω. Ποιος έχει την ευθύνη αν τα ελεύθερα σκυλιά επιτεθούν σε άνθρωπο?

Και τι θέλεις? Να πνίξουμε τα σκυλιά ή να τους κόψουμε τη γλώσσα επειδή έκαναν γουφ?

Μα είναι σοβαρή ερώτηση τώρα??????:jester::hehe::jester::hehe:

Να πάρεις τον Δήμο τηλέφωνο και τοπική αρμόδια φιλοζωική οργάνωση και θα επιληφθούν του θέματος.

Έλα τώρα που δίνουμε και άφεση αμαρτιών στους δολοφόνους ζώων , οι οποίο με έρευνα αποτελούν και απειλή προς τον άνθρωπο μιας και είναι ανώμαλοι και δολοφόνοι.

Απλά μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια περισσότερο από αλλού τέτοιες περιπτώσεις. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λέμε άντρες με φούστες όλους τους κρητικούς επειδή υπάρχουν κάποια ζώα ανάμεσά τους.

Σαν την Κρήτη ,πουθενά αλλού στον Ελλαδικό χώρο δεν έχει τόσα μεγάλα ποσοστά δολοφονιών οικόσιτων ζώων και ιδιαιτέρως των σκυλιών.

Άλλο ένα περιστατικό:

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Έθαψαν σκύλο ζωντανό σε νεκροταφείο στην Κρήτη! - Ελλάδα

[MENTION=1086]Hero[/MENTION] Το θεμα ειναι τα αδεσποτα ή το πως τα εξαφανιζουν? Γιατι μη μου πεις πως μονο στην Κρητη εχεις συναντησει αυτο το προβλημα. Εμενα καθε πρωι στην Λαρισα με κυνηγαγαν (οντας με το ποδηλατο) 3-4 και ηταν 50-50 αν θα μου ορμηξουν ή οχι. Ευτυχως περναγα απο ψιλο-γεματο δρομο και αλλαζαν target στα αμαξια...

Τωρα στην ερωτηση σου, νομιζω, ο ιδιοκτητης του χωρου που βρισκονται την ωρα της επιθεσης.

Φυσικά αυτό το πρόβλημα το συνάντησα και σε άλλες πόλεις.

Το θέμα είναι ότι κανείς δεν φαίνεται να προστατεύει τον πολίτη από τα αδέσποτα. Δεν θα μου φαινόταν παράξενη η περίπτωση κάποιος σκόπιμα να τα θανάτωσε επειδή αποτελούσαν κίνδυνο.

Δεν την θεωρώ μοναδική λύση αλλά ο ρόλος των φιλοζωικών οργανώσεων ποιος πραγματικά είναι?

Και τι θέλεις? Να πνίξουμε τα σκυλιά ή να τους κόψουμε τη γλώσσα επειδή έκαναν γουφ?

Μα είναι σοβαρή ερώτηση τώρα??????:jester::hehe::jester::hehe:

Να πάρεις τον Δήμο τηλέφωνο και τοπική αρμόδια φιλοζωική οργάνωση και θα επιληφθούν του θέματος.

Έλα τώρα που δίνουμε και άφεση αμαρτιών στους δολοφόνους ζώων , οι οποίο με έρευνα αποτελούν και απειλή προς τον άνθρωπο μιας και είναι ανώμαλοι και δολοφόνοι.

Ούτε καν αστείο.

Η κυβέρνηση της Δανίας παρουσίασε σήμερα ένα σχέδιο προϋπολογισμού για το 2013 στο οποίο προβλέπει να μειώσει στο μισό το έλλειμμά της -- στο 1,9% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος από 4% το 2012.

Η πρόβλεψη είναι για ένα έλλειμμα 36,5 δισεκ. κορωνών (4,9 δισεκ. ευρώ) από 73,4 δισεκ. φέτος.

Ο κράτος πρέπει να αυξήσει τα έσοδά του (κατά 8,6%) και να μειώσει τις δαπάνες του (κατά 1,7%), κυρίως χάρη σε μια μείωση των μεταβιβάσεων προς τις τοπικές κοινότητες που επετράπη έπειτα από μια αύξηση των δημοτικών φόρων και τη διακοπή της χρηματοδότησης μιας κοινοπραξίας που εξορύσσει πετρέλαιο στη Βόρεια Θάλασσα.

Αυτό το σχέδιο προϋπολογισμού είναι το πρώτο της αριστερής δανικής κυβέρνησης που ανέλαβε την εξουσία τον Οκτώβριο έπειτα από δέκα χρόνια κυριαρχίας της δεξιάς. Η κυβέρνηση εξέφρασε ικανοποίηση για τα αποτελέσματα ενός σχέδιο ανάκαμψης που υιοθετήθηκε το Νοέμβριο και υπογράμμισε πως δεν εφαρμόζει λιτότητα.

Στο μισό θα μειώσει η Δανία το δημοσιονομικό έλλειμμα το 2013 - Capital.gr

Τα bold μπορειτε και να μη τα λαβετε στα υποψιν βεβαια... just saying...

Στο μισό θα μειώσει η Δανία το δημοσιονομικό έλλειμμα το 2013 - Capital.gr

Τα bold μπορειτε και να μη τα λαβετε στα υποψιν βεβαια... just saying...

Να αλλάξω λίγο τα bold?

Η κυβέρνηση της Δανίας παρουσίασε σήμερα ένα σχέδιο προϋπολογισμού για το 2013 στο οποίο προβλέπει να μειώσει στο μισό το έλλειμμά της -- στο 1,9% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος από 4% το 2012.

Η πρόβλεψη είναι για ένα έλλειμμα 36,5 δισεκ. κορωνών (4,9 δισεκ. ευρώ) από 73,4 δισεκ. φέτος.

Ο κράτος πρέπει να αυξήσει τα έσοδά του (κατά 8,6%) και να μειώσει τις δαπάνες του (κατά 1,7%), κυρίως χάρη σε μια μείωση των μεταβιβάσεων προς τις τοπικές κοινότητες που επετράπη έπειτα από μια αύξηση των δημοτικών φόρων και τη διακοπή της χρηματοδότησης μιας κοινοπραξίας που εξορύσσει πετρέλαιο στη Βόρεια Θάλασσα.

Αυτό το σχέδιο προϋπολογισμού είναι το πρώτο της αριστερής δανικής κυβέρνησης που ανέλαβε την εξουσία τον Οκτώβριο έπειτα από δέκα χρόνια κυριαρχίας της δεξιάς. Η κυβέρνηση εξέφρασε ικανοποίηση για τα αποτελέσματα ενός σχέδιο ανάκαμψης που υιοθετήθηκε το Νοέμβριο και υπογράμμισε πως δεν εφαρμόζει λιτότητα.

Πηγή:Capital.gr

Έγινε επεξεργασία από yanni
μου ξέφυγε ένα "προβλέπει" :p

Και ρωτάω εγώ ο αμαλaκας(thnx [MENTION=124]NoDsl[/MENTION]) γιατί να δίνω 600 € το δίμηνο για ασφάλιση υγείας και γήρατος. Μου προσφέρει ΤΙ; Όταν γεράσω θα πάρω ΤΙ; (όποιος απαντήσει κυριολεκτικά θα φάει μπαν από το θέμα για μια εβδομάδα :p)

Και ρωτάω εγώ ο αμαλaκας(thnx [MENTION=124]NoDsl[/MENTION]) γιατί να δίνω 600 € το δίμηνο για ασφάλιση υγείας και γήρατος. Μου προσφέρει ΤΙ; Όταν γεράσω θα πάρω ΤΙ;

Αν πάρεις απάντηση, πες μου κι εμένα που το πΙΚπΑ μου κοστίζει 985€ το μήνα... :hang2: Λογικά θα δικαιούμαι τα 4πλά από εσένα...

Και ρωτάω εγώ ο αμαλaκας(thnx [MENTION=124]NoDsl[/MENTION]) γιατί να δίνω 600 € το δίμηνο για ασφάλιση υγείας και γήρατος. Μου προσφέρει ΤΙ; Όταν γεράσω θα πάρω ΤΙ; (όποιος απαντήσει κυριολεκτικά θα φάει μπαν από το θέμα για μια εβδομάδα :p)

Έλα αλέκο.... Θα κάνεις τί;;; Θα γεράσεις;

αχαχαχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0α0χα0χ0αχ0αχ0αχ0α0χα0χα0χ0α0χα0χα0χα0χ0αχ0α0χα0χα0χα0χα0χ0α

(έγχρωμο χιούμορ)

Μια πλούσια και ισορροπημένη υγιεινή ζωή στη τρίτη ηλικία

(να δω αν θα κρατήσεις την υποσχεση σου :hug: )

Εξασφαλίζεις τα γηρατιά σου, να ξέρεις ότι ''το καλύτερο παιδί του γέρου είναι η σύνταξη''.

Αν θες ''επένδυσε'' και σε καμιά ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ αν δεν σε ικανοποιεί η κρατική σιγουριά.

Εξασφαλίζεις τα γηρατιά σου, να ξέρεις ότι ''το καλύτερο παιδί του γέρου είναι η σύνταξη''.

Αν θες ''επένδυσε'' και σε καμιά ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ αν δεν σε ικανοποιεί η κρατική σιγουριά.

Το ξέρεις ότι η ελάχιστη εγγυημένη σύνταξη για τους ελεύθερους επαγγελματίες είναι 180€, το οποίο σημαίνει ότι όταν το κράτος δεν έχει λεφτά, θα σου κάνει την σύνταξη στα 180€ και μετά εσύ τραβά ζήσε. Που είναι η περίθαλψη που πληρώνουμε όταν ο ΕΟΠΠΥ είναι έτοιμος να κηρύξει στάση πληρωμών;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.