Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Δηλαδή το τσιγάρο σου εσένα Dunkel δεν έχει νικοτίνη ?

Τι βάζεις ? Υγρό μέλι ?

Γιατί από ότι ξέρω τα ηλεκτρονικά τσιγάρα παίρνουνε "φίλτρα" με νικοτίνη, και κάποια άλλα στοιχεία.

Το ότι φέρνεις παράδειγμα όπου παρανομείς εσύ μόνο την θέση σου δεν ενισχύει btw.

Τα χίλια αρνητικά ποιά είναι;

Συμφωνώ με τη λοβοτομημένη κοινωνία και όσο πάει, γίνεται χειρότερο.

Όμως, αφού ο διπλανός μου, δεν καταλαβαίνει ότι με βλάπτει με τον καπνό του, ότι δε θέλω το παιδί μου να βλέπει αυτή την εικόνα, ότι δε γουστάρω τη βρώμα του, ότι σιχαίνομαι να κάνω "γόπινγκ" στην παραλία για να κάνω μια βουτιά, κλπ, κλπ, ας υπάρξει νόμος που του το επιβάλει, γιατί διαφορετικά η λύση είναι, να πληρώνω εγώ τη νύφη, όπως γίνεται σήμερα.

Εσύ, φαντάζομαι καπνίζεις. Γιατί το κάνεις; Δεν είσαι υπεύθυνος ενήλικας; Δεν καταλαβαίνεις ότι σε βλάπτει; Δεν κατανοείς ότι σε σκοτώνει; Αν τα κάνεις, αλλά συνεχίζεις, τότε δύο τινά συμβαίνουν:

1. Δεν είσαι υπεύθυνος, οπότε και όλη η συζήτηση περί παιδείας είναι άκυρη, αφού είναι μόνο λόγια.

2. Είσαι υπεύθυνος, αλλά δε σε ενδιαφέρει, οπότε αυτομάτως ακυρώνεις τις θέσεις σου, αφού η υπευθυνότητα δεν είναι αρκετή.

Αφού θέλεις τόσο πολύ να μάθεις θα σου πω την ιστοριούλα μου με τις ουσίες τσιγάρο και αλκοόλ..

καπνίζω όσο πίνω, έχω ολόκληρη κάβα σπίτι μου από ποτά που πίνω μέχρι και ποτά που δεν πίνω (όπως ουίσκι) αλλα τα οποια p.x. ένα μπουκάλι βότκα το έχω 1 χρόνο ήδη στην κατάψυξη... γιατί τα πίνω? γιατί m αρέσουν και όταν θέλω να πιω θέλω να τα έχω πρόχειρα.. ξέρω ακριβώς που είναι το όριο μου και σχεδόν ποτε (σχεδόν γιατί 1-2 φορες τα 2 χρονια μπορεί και να ξεφύγω λόγο πολύ καλής παρέας η του οτιδήποτε) δεν ξεφεύγω (δηλαδή να σουρώσω)..

κάτι αντίστοιχο ισχύει και με το τσιγάρο, έχω και καπνό και πίπες και ηλεκτρονικό τσιγάρο και ναργιλέ...

...ο καπνός στις πίπες αγοράζω κάθε 2 μήνες όχι επειδή τελειώνει αλλα επειδή ξεραίνεται και δεν είναι ευχαρίστως αλλιώς θα μου έφτανε 1 καπνός για +- 4 μήνες

στον ναργιλέ αγοράζω ίσος 2 φορες τον χρόνο και τον κρατάω στο ψυγείο

τα τσιγάρα πριν το ηλεκτρονικό (θα φτάσουμε και σε αυτό) κάπνιζα 1 πακέτο την εβδομάδα με 2 εβδομάδες

ηλεκτρονικό πήρα ακριβώς για τους ιδιους λόγους που πήρα και πίπα και ναργιλέ, επειδή m' άρεσε η γεύση του, έτυχε επειδή μου φάνηκε πιο πρακτικό να ελαττώσω ακόμα "περιοστερο" το κάπνισμα (1 πακέτο τους 2 μήνες) αλλα έτυχε...

...και τώρα η απάντηση στο γιατί κάνω χρήση σε οτιδήποτε από τα παραπάνω. γιατί m αρέσει και τα απολαμβάνω. απολαμβάνω την κάθε τζούρα καπνού, ατμού και ποτού που κάνω ακριβώς όπως απολαμβάνω το να ακούσω μια καλή μουσική.. τώρα αυτό με την χρήση που κάνω άμα μου κόψει χρονια από την ζωή μου so be it and its totally worth it.

και που κολλάει η παιδιά, από μικρός έτυχε να έχω γονείς που είχαν τελειώσει ακαδημίες, είχανε βιβλιοθήκες σπίτια τους και γενικά ήταν από την κατηγορια του κόσμου που πίστευε πως δεν υπάρχει κορεσμός στην μάθηση.. οποτε μπορούσαν πολύ καλά να με ενημερώσουν για τις πραγματικές εκτάσεις που έχουν όλες οι ουσίες και αν δεν ήξεραν μπορούσαν να μου δώσουν καλά σημεία αναφοράς χωρίς μπαμπούλες.

επίσης όταν κάπνιζα σε κλειστό χορό p.x. goodies γιατί ένα τσιγάρο μετά το φάει είναι μεγάλη απόλαυση (κάτι που ξέχασα να αναφέρω, μέχρι και το 1 τσιγάρο το καπνίζω όσο το απολαμβάνω, άμα μετά την δεύτερη τζούρα δεν το απολαμβάνω τόσο.. πολύ απλά το σβήνω) πάντα ρωτούσα τον κόσμο τριγύρω μου άμα τους ενοχλούσε να ανάψω τσιγάρο, και ας ήμουν σε χορό καπνιστών και όχι επειδή έπρεπε αλλα επειδή έτσι μεγάλωσα και έτσι έμαθα, το να σέβομαι τον χορό στον οποιο συνυπάρχω με αλλα άτομα.

Αφού θέλεις τόσο πολύ να μάθεις θα σου πω την ιστοριούλα μου με τις ουσίες τσιγάρο και αλκοόλ.....όχι επειδή έπρεπε αλλα επειδή έτσι μεγάλωσα και έτσι έμαθα, το να σέβομαι τον χορό στον οποιο συνυπάρχω με αλλα άτομα.

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι αποτελείς εξαίρεση έτσι; Για αυτό βλέπεις τον κόσμο ονειρικά πλασμένο. Επειδή σε εσένα η παιδεία έπιασε τόπο, δε σημαίνει ότι πιάνει σε όλους. Δυστυχώς.

Δηλαδή το τσιγάρο σου εσένα Dunkel δεν έχει νικοτίνη ?

Τι βάζεις ? Υγρό μέλι ?

Γιατί από ότι ξέρω τα ηλεκτρονικά τσιγάρα παίρνουνε "φίλτρα" με νικοτίνη, και κάποια άλλα στοιχεία.

άμα το θεωρείς μέλι so be it

Κατάλογος προϊόντων | zerobacco.gr

Το ότι φέρνεις παράδειγμα όπου παρανομείς εσύ μόνο την θέση σου δεν ενισχύει btw.

για πες που παράνομο φιλε μου? πες μου ποιον νομο ακριβώς δεν τηρώ?

άμα το θεωρείς μέλι so be it

Κατάλογος προϊόντων | zerobacco.gr

για πες που παράνομο φιλε μου? πες μου ποιον νομο ακριβώς δεν τηρώ?

Κάπνισμα σε δημόσιο μέσο μεταφοράς.

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι αποτελείς εξαίρεση έτσι; Για αυτό βλέπεις τον κόσμο ονειρικά πλασμένο. Επειδή σε εσένα η παιδεία έπιασε τόπο, δε σημαίνει ότι πιάνει σε όλους. Δυστυχώς.

όχι σου λέω πως είμαι στους τυχερούς που έτυχε να έχουν παιδεία. αλλα άμα δεν την είχα δεν νομίζω να μην έκανα κατάχρηση.

και αυτό ακριβώς λέω, πως λείπει η παιδεία και υπάρχει μεγάλη καφρίλα που ωθεί στο να κανεις ******** μονο και μονο επειδή σου φορτώνουν μπαμπούλες...

...για φαντάσου να λες στο παιδί σου "το μπάφο είναι το ίδιο με την πρέζα e.t.c. και η πρέζα σκοτώνει" όταν το παιδί σου μάθει (και θα το μάθει) πως το μπάφο δεν είναι το ίδιο με την πρέζα.. είναι πολύ εύκολο να σε θεωρήσει πως δεν ξέρεις χριστό και πολύ απλά να σε ακυρώσει ολόκληρο οποτε εκεί που πήγαινες να τον προστατέψεις, λόγο ημιμάθειας μπορεί και να το σπρώξεις ένα click προς την πρέζα...

(το λέω πολύ ακραία αλλα το point μένει το ίδιο)

Έγινε επεξεργασία από dunkel_Stern

Εντύπωση επίσης προκάλεσε η απόφαση του Υπουργείου Υγείας να απαγορεύσει τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και σε κλειστούς Δημόσιους χώρους (κάτι που μέχρι σήμερα δεν ίσχυε), αφού θεωρεί ότι το κάπνισμα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι επιβλαβές λόγω νικοτίνης αλλά και των άλλων ουσιών και ελαίων που περιέχει.

Αν ψάχνεις αποφάσεις κλπ λογικά ο tsakonas θα σε "περιθάλψει" :)

αμα πανε και βαλουν καμια βομβα σε κανενα αστυνομικο τμημα, και σκοτωθουν καμια 40αρι μπατσοι, θα ειναι τρομοκρατες?

Εντύπωση επίσης προκάλεσε η απόφαση του Υπουργείου Υγείας να απαγορεύσει τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και σε κλειστούς Δημόσιους χώρους (κάτι που μέχρι σήμερα δεν ίσχυε), αφού θεωρεί ότι το κάπνισμα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι επιβλαβές λόγω νικοτίνης αλλά και των άλλων ουσιών και ελαίων που περιέχει.

Αν ψάχνεις αποφάσεις κλπ λογικά ο tsakonas θα σε "περιθάλψει" :)

βλέπεις τι καλά που ((καπνίζω)) μέλι?

πάνε κανε μου μήνυση τώρα

P.S. η ((απαγόρευση)) ισχύει μονο για την νικοτίνη

αναρωτιέμαι η μασχαλιλα και τα αβούρτσιστα χνότα στο λεωφορείο πόσους κινδυνους έχουν.. βιολογικά όπλα μιλάμε

βλέπεις τι καλά που ((καπνίζω)) μέλι?

πάνε κανε μου μήνυση τώρα

P.S. η ((απαγόρευση)) ισχύει μονο για την νικοτίνη

αναρωτιέμαι η μασχαλιλα και τα αβούρτσιστα χνότα στο λεωφορείο πόσους κινδυνους έχουν.. βιολογικά όπλα μιλάμε

in.gr - Απαγορεύονται στην Ελλάδα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα με νικοτίνη - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία

**Offtopic*

Σχετικά με τό κάπνισμα:είναι αρκετά sexy (για να το αναφέρω έτσι ευγενικά) μία γυναίκα να καπνίζει ρε παιδάκι μου...μου την βαράει στην καρκάλα ένα πράγμα:fun:

Τώρα με την μασχαλίλα , προσωπικά κουβαλώ AXE μαζί μου και έχω ψεκάσει άτομο με αυτό, η μπόχα του απλά δεν υπήρχε.

Τώρα το πως αντέδρασε είναι άλλο θέμα:hehe:

Δε θα έβλαπτε μια απλή αναζήτηση πριν αρχίσεις να κατηγορείς.

https://www.google.com/search?q=australian+anti+drink+campaign&aq=1&oq=anti-drink+cam&sugexp=chrome,mod=6&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Δε βρήκα καμία φωτογραφία με χαλασμένο από το ποτό συκώτι πάνω σε μπουκάλι με ποτό. Θα με βοηθούσες αν έβρισκες.

Και αντικαπνιστικές καμπάνιες γίνονται όπως αυτές που μου έδειξες στο google αλλά οι αντικαπνιστές φτάσανε στο σημείο να δείχνουν τη βλάβη του καπνού στα ζωτικά όργανα. Κάνανε το αντίστοιχο για το ποτό; Αν ναι συγνώμη που σου τους κατηγόρησα.

Έγινε επεξεργασία από alexgk

Δε βρήκα καμία φωτογραφία με χαλασμένο από το ποτό συκώτι πάνω σε μπουκάλι με ποτό. Θα με βοηθούσες αν έβρισκες.

Δηλαδή αν το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ή καλύτερο, αλλά η μέθοδος διαφορετική, σε ενοχλεί;

Αν όμως έψαχνες θα έβλεπες ότι ειδικά φωτογραφίες από ανάπηρους, σακατεμένους, καμένους, κλπ υπάρχουν σε πολλές διαφημιστικές πινακίδες, ειδικά με μωρά και παιδιά που συνήθως πληρώνουν τις μ@κίες των μεγαλύτερων.

Αφιερωμένους στους "δε βαριέσαι", στους "που να τρέχω", στους "δε θα φέρει το παιδί πίσω", στους "σιγά μη βρεις το δίκιο σου με το δημόσιο" κλπ.

kathimerini.gr - Αποζημίωση 270.000 ευρώ σε συγγενείς θύματος τροχαίου λόγω παραλείψεων του ΕΚΑΒ

πάντα ρωτούσα τον κόσμο τριγύρω μου άμα τους ενοχλούσε να ανάψω τσιγάρο, και ας ήμουν σε χορό καπνιστών και όχι επειδή έπρεπε αλλα επειδή έτσι μεγάλωσα και έτσι έμαθα, το να σέβομαι τον χορό στον οποιο συνυπάρχω με αλλα άτομα.

Πάντως αυτήν η ευγένεια είναι ολίγον τι άκυρη. Ίδίως όταν λέτε/νε "σε πειράζει η μυρωδιά;", λες και ο καπνός είναι απλά δύσοσμος, όχι επιβλαβής.

Πάντως αυτήν η ευγένεια είναι ολίγον τι άκυρη. Ίδίως όταν λέτε/νε "σε πειράζει η μυρωδιά;", λες και ο καπνός είναι απλά δύσοσμος, όχι επιβλαβής.

Άμα διαβάσεις πιο πάνω, θα δεις πως αναφέρομαι στα goodys στις θέσεις καπνιστών

^^Καρπαζοεισπρακτορας δεν ειναι σιγουρα ο βρωμιαρης.

Θα ηταν αν δεν ειχε λαδωθει να πουλησει την ελλαδα και να μας πηδηξει.

Τωρα που πηρε λεφτα και υπεγραψε οτι του ζητηθηκε, μονο καρπαζοεισπρακτορας δεν ειναι.

Γιωργακη ψοφα να ξεβρωμισει λιιιιιιιιιγο ο τοπος....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.