Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

ότι τρασο-είδηση κυκλοφορεί από οτιδήποτε κιτρινο-μπλογκ και από οποιονδήποτε 3κλασατο "δημοσιογράφο" και ειδησιογραφικό σκουπίδι αναπαράγεται και εδώ μέσα

Ενώ τα "μεγάλα και έγκυρα" δημοσιογραφικά sites/κανάλια/εφημερίδες μας λένε μόνο την αλήθεια, δεν αποκρύπτουν καμία σημαντική είδηση, και κάνουν ένα πραγματικό λειτούργημα... :computer:

^^Την ευκαιρια να τους στειλουμε στον αγυριστο την ειχαμε και την χασαμε εξαιτιας βολεμενων, κολλημενων, γλυφτηδων, ηλιθιων ηλικιωμενων κ.α. που τους ξανα-ψηφισαν.

Σκασμος για αλλα 4 χρονια σε ολους μας...

Ένα κινητό και ένα καπέλο "καίνε" τους δράστες

"Σύμφωνα με "Τα Νέα", οι διωκτικές Αρχές συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι οι δράστες της επίθεσης είναι αλβανικής καταγωγής και αυτό το συσχετίζουν με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στη διάπραξη της ένοπλης ληστείας της Παρασκευής."

To bold είναι από την πηγή, όχι από εμένα.

^^Την ευκαιρια να τους στειλουμε στον αγυριστο την ειχαμε και την χασαμε εξαιτιας βολεμενων, κολλημενων, γλυφτηδων, ηλιθιων ηλικιωμενων κ.α. που τους ξανα-ψηφισαν.

Σκασμος για αλλα 4 χρονια σε ολους μας...

Τις προάλλες στο εξοχικό, συζήτηση με τη μητέρα μου:

-Άκουσες τι έκαναν με τα ραντεβού στο ΙΚΑ;

-Άκουσα.

-Αν είναι δυνατόν, να πληρώνουμε για κλείσουμε ραντεβού...

-Έτσι είναι...

-Αμ το άλλο... Θα αυξήσουν τη συμμετοχή στα φάρμακα. Του Γιώργου (ο πατριός μου) θα φτάσει τα 120€ η συμμετοχή... Που θα τα βρούμε, δυό συντάξεις παίρνουμε και αυτές μισές πλέον...

-Μαμά... Τους ψήφιζες 50 χρόνια τώρα...;

-Στις τελευταίες δεν τους ψήφισα...

-Ο κ.Γιώργος τους ψήφιζε 50 χρόνια και τους ψήφισε και στις τελευταίες...;

-Μα παιδί μου ο Γιώργος δε μπορεί να αφήσει να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ...

-Μαμά... ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ :rant:

Τις προάλλες στο εξοχικό, συζήτηση με τη μητέρα μου:

-Άκουσες τι έκαναν με τα ραντεβού στο ΙΚΑ;

-Άκουσα.

-Αν είναι δυνατόν, να πληρώνουμε για κλείσουμε ραντεβού...

-Έτσι είναι...

-Αμ το άλλο... Θα αυξήσουν τη συμμετοχή στα φάρμακα. Του Γιώργου (ο πατριός μου) θα φτάσει τα 120€ η συμμετοχή... Που θα τα βρούμε, δυό συντάξεις παίρνουμε και αυτές μισές πλέον...

-Μαμά... Τους ψήφιζες 50 χρόνια τώρα...;

-Στις τελευταίες δεν τους ψήφισα...

-Ο κ.Γιώργος τους ψήφιζε 50 χρόνια και τους ψήφισε και στις τελευταίες...;

-Μα παιδί μου ο Γιώργος δε μπορεί να αφήσει να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ...

-Μαμά... ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ :rant:

Κοιτα, η αληθεια ειναι οτι δε πρεπει να παιζει ελληνικο σπιτι που να μην τους εχει ψηφισει..για τους 2 γνωστους μιλαω. Αφου τους εταζαν, τους εβαζαν απο τα παραθυρα σε δουλειες, ρουσφετια συννεφο κ.α., πες οτι δεχομαστε οτι τους ψηφιζαν τοσα χρονια. Παει στο καλο…

ΑΛΛΑ μετα τα παιχνιδια που ξεκινησε ο Γιωργακης (σιχαινομαι να γραφω και το ονομα του) με το ΔΝΤ και μετα τα υπολοιπα κομματα που τον ακολουθησαν, μετα απο λολα αυτα που μας εχουν κανει και θα μας κανουν, εισαι τουλαχιστον γελοιος αν τους ξαναψηφισες στις τελευταιες εκλογες.Τουλαχιστον γελοιος ομως…

Λιγες μερες πριν τις εκλογες, μπαινω σε ενα mini market να ψωνισω και ακουω μια γρια γυρω στα 70 να λεει:Πασοκ θα ψηφισω! Τι να ψηφισω? Αυτοι μου εδωσαν συνταξη! :rant:

Ηθελα τοοοοοοοσο πολυ να την κατακεφαλιασω…τοοοοοσο πολυ ομως….αυτη η κωλογρια δεν εχει παιδια ανεργα? Εγγονια? Συγγενεις? Γνωστους? Δε βλεπει γυρω της?

Ψοφος.:rant::rant::rant:

Κοιτα, η αληθεια ειναι οτι δε πρεπει να παιζει ελληνικο σπιτι που να μην τους εχει ψηφισει..για τους 2 γνωστους μιλαω. Αφου τους εταζαν, τους εβαζαν απο τα παραθυρα σε δουλειες, ρουσφετια συννεφο κ.α., πες οτι δεχομαστε οτι τους ψηφιζαν τοσα χρονια. Παει στο καλο…

ΑΛΛΑ μετα τα παιχνιδια που ξεκινησε ο Γιωργακης (σιχαινομαι να γραφω και το ονομα του) με το ΔΝΤ και μετα τα υπολοιπα κομματα που τον ακολουθησαν, μετα απο λολα αυτα που μας εχουν κανει και θα μας κανουν, εισαι τουλαχιστον γελοιος αν τους ξαναψηφισες στις τελευταιες εκλογες.Τουλαχιστον γελοιος ομως…

Λιγες μερες πριν τις εκλογες, μπαινω σε ενα mini market να ψωνισω και ακουω μια γρια γυρω στα 70 να λεει:Πασοκ θα ψηφισω! Τι να ψηφισω? Αυτοι μου εδωσαν συνταξη! :rant:

Ηθελα τοοοοοοοσο πολυ να την κατακεφαλιασω…τοοοοοσο πολυ ομως….αυτη η κωλογρια δεν εχει παιδια ανεργα? Εγγονια? Συγγενεις? Γνωστους? Δε βλεπει γυρω της?

Ψοφος.:rant::rant::rant:

να πήγαινες να τις έλεγες, το πασοκ και η νέα δημοκρατία είναι αντίχριστοι, το έχει πει και η εκκλησια...

...και είναι όπως ο διάβολος μπορεί να σε λούσει με χρυσό, αλλα στο τέλος στον παίρνει...

...έτσι όσο προλαβαίνεις, μετανόησε μπας και πας στον παράδεισο, αφού με τα τόσα σημεία δεν κατάφερες τελικά να διακρίνεις τον αντίχριστο XD :rofl:

μονο κάτι τέτοια καταλαβαίνουν αυτά τα zombies

in.gr - Tαϊλανδός γερουσιαστής σκότωσε «κατά λάθος» με Ούζι τη γραμματέα του σε εστιατόριο - Ειδήσεις - Κόσμος

υπάρχουν και χειρότερα,

ή αμα ήταν στην ελλάδα θα έλεγε μαζί την σκοτώσαμε?

:hm:

Θα μπορούσες να το θέσεις κομψότερα.Σε τελευταία ανάλυση με τη μαμά σου μιλάς!

Είχε αδυναμία στα

Τη σφεντόνα δεν τη βρήκαν!:slap:

ξεχάσαν επίσης το μαχαίρι που αλείφει το βούτυρο.

Πέραν πάντως του ενός γραμμαρίου κάνναβης (που ο εισαγγελέας θα τους κοιτάζει όλους με ύφος ''με δουλεύετε τώρα ?'') όλα τα υπόλοιπα αποτελούν τρελό φιάσκο. Εκτός αν μιλάμε για κλεμμένα/αδήλωτα ντουφέκια.

Oι 10 πιο επικινδυνοι πολιτικοι..

Κλαιω...διαβαστε στο Νο.2 ποιος ειναι...

Άντε να βάλουν και το άρθρο για τους 10 πιο βλάκες να δω ποιός θα είναι πρώτος...:p

Άντε να βάλουν και το άρθρο για τους 10 πιο βλάκες να δω ποιός θα είναι πρώτος...:p

Αυτόν θα τον βρεις στην λίστα με τους ποιο έξυπνους και ειλικρινείς ηγέτες. Άλλωστε είναι και πολυβραβευμένος. :suicide2:

Ποτε στο διαολο προλαβε ο Τσιπριτς και εγινε Ν0.2 πιο επικινδυνος πολιτικος? Τι εκανε και δε θυμαμαι? :wall:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.