Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Παλι δε καταλαβες, το μειζον θεμα ΔΕΝ ειναι ο βιασμος αλλα το σακατεμα.

Καθε μερα "βιαζονται" ξεκωλα αγγλακια στα νησια, σε ενα σκηνικο μαλιστα περυση στη Σκιαθο ημουν μπροστα κ το απετρεψα με προσωπικη παρεμβαση (η πιτσιρικα ηταν λιωμα κ ο Αλβανος τη ειχε κεφαλοκλειδωμα κ την τραβουσε στην τουαλετα).

Μερος της ομολογιας:

«Γύρισα την κοπέλα ανάσκελα και την κτύπησα με μία μεγάλη πέτρα πάνω από το αριστερό της μάτι. Την είχα αρπάξει από το λαιμό και προσπαθούσα να την κρύψω σε μια σχισμή, όμως εκείνη αντιστεκόταν και με έβριζε. Την κτυπούσα συνέχεια με την πέτρα... Είδα να τρέχουν αίματα στο πρόσωπό της και πέταξα την πέτρα στην θάλασσα.»

Τι κωλυμα εφαγες με τη μασκα δε ξερω, αλλα το ζητησε ο ιδιος, ψαξτο κ θα δεις.

Οτ νανε...

Δε ξερω απο που ενημερωνεσαι αλλα οτι ωρα κ να ανοιξεις TV, για τα 11,5δις που ψανουμε λεν ολη μερα εδω κ 10 μερες.

Μαλλον εισαι εντονα προκατελημμενος εναντια στα media κ την αστυνομια (aka μπατσοι...)

[MENTION=188]yanni[/MENTION]

Διαβαζω για συντριπτικα καταγματα στο κεφαλι, δε νομιζω γινονται με βοτσαλα...

Επισης σε 2 διαφορετικα δελτια ειδησεων ανεφεραν προχθες οτι η πετρα ηταν 5kg, το ειπε ο ιδιος ο δραστης στην καταθεση του? Τους υπεδειξε την πετρα στην αναπαρασταση κ την ζυγισαν? Καμια σημασια δεν εχει tbh.

Αυτο που εχει σημασια ειναι η ζημια που προκαλεσε...

Τι σχεση εχει ο "βιασμος" των ξεκωλων? Καλα να παθουν αυτα. Δε τα λυπαμαι.

Το μειζον θεμα ειναι ειναι ο βιασμος και τελικα το σακατεμα. Ετσι παει.

Και ξαναματαλεω, δεν αμφισβητω το τραγικο γεγονος, αμφισβητω τον τροπο προβολης του. Τωρα καταλαβες ή να το ξαναγραψω?

Οσο για τα μετρα, και τι εγινε αν εδω και 10 ημερες "τρεχει" το θεμα αυτο. Απλοα θεωρω οτι προββαλλουν οπως θελουν το θεμα του βιασμου, ωστε να αποπροσανατολιστει ο κοσμος.

Και ναι ειμαι εντονοντατσα προκατειλλειμενος εναντια στα media και τους μπατσους.Οχι τους αστυνομικους.

"Κάλυψα τη θέση μόνο ενός υπαλλήλου- αντί για έξι-(μας έκανε χάρη των αχάριστων) με την κόρη μου που είναι στενός, πολύτιμος συνεργάτης μου(και η άλλη κόρη και τα ανίψια και η γυναίκα και η γκόμενα και οι φίλοι και οι φίλες και τα αισθήματα όλοι πολύτιμοι συνεργάτες είναι). Έχει τρία μεταπτυχιακά, μιλά τέσσερις γλώσσες(λεφτά να υπάρχουν για σχολές και κολέγια...) και διερωτώμαι γιατί τώρα έρχεται το θέμα στη δημοσιότητα(ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ). Υπάρχουν σκοπιμότητες που θα αποκαλυφθούν(μετάφραση: θα ξεχαστεί γρήγορα)", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Β. Πολύδωρας σε συνομιλητές του.

Δηλαδή όποιος γίνεται λιάρδα του αξίζει να βιαστεί; Μα τι λες;

Ρε σεις διαβαζεται τι γραφω?

Τη λεξη βιασμος την εχω βαλει σε εισαγωγικα.

Διαβαστε προσεκτικα τι γραφω...

Η γυναίκα στη Δυτική κοινωνία ευτυχώς δε χρειάζεται να φοράει ούτε τσαντόρ ούτε μαντίλα. Μπορεί να φοράει ό,τι γουστάρει. Επίσης μπορεί να πίνει όποτε και όσο θέλει (αρκεί οι πράξεις της κατά τη διάρκεια της μέθης να είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου). Όπως και ο άντρας. Τώρα εάν εσύ θεωρείς τους άντρες ανίκανους να κρατήσουν το παλαμάρι τους μέσα στο παντελόνι τους και φταίνε οι γυναίκες που βιάζονται, τι να σου πω. Πήγαινε σε καμιά Σαουδική Αραβία. Θα περάσεις "μούρλια".

Ρε σεις διαβαζεται τι γραφω?

Τη λεξη βιασμος την εχω βαλει σε εισαγωγικα.

Διαβαστε προσεκτικα τι γραφω...

Δεν υπάρχει light βιασμός. Εάν υπάρχει συναίνεση δεν είναι βιασμός. Εάν δεν υπάρχει, είναι.

Έγινε επεξεργασία από victor

Η γυναίκα στη Δυτική κοινωνία ευτυχώς δε χρειάζεται να φοράει ούτε τσαντόρ ούτε μαντίλα. Μπορεί να φοράει ό,τι γουστάρει. Επίσης μπορεί να πίνει όποτε και όσο θέλει (αρκεί οι πράξεις της κατά τη διάρκεια της μέθης να είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου). Όπως και ο άντρας. Τώρα εάν εσύ θεωρείς τους άντρες ανίκανους να κρατήσουν το παλαμάρι τους μέσα στο παντελόνι τους και φταίνε οι γυναίκες που βιάζονται, τι να σου πω. Πήγαινε σε καμιά Σαουδική Αραβία. Θα περάσεις "μούρλια".

Ρε με δουλευετε σημερα? Που το γραφω εγω αυτο?

Οταν καποια πινει τον κωλο της, και μετα δε ξερει τι κανει, απο που τον αρπαζει και απο ποσους τον αρπαζει, γιατι να τη λυπηθω αυτη τη γκομενα εγω??????????

Δεν υπάρχει light βιασμός. Εάν υπάρχει συναίνεση δεν είναι βιασμός. Εάν δεν υπάρχει, δεν είναι.

Γραφω οτι υπαρχει light βιασμος?

Υπαρχει βιασμος και "βιασμος" (εννοοντας τα ξεκολα που μεθανε και δε ξερουν τι κανουν).

Οταν καποια πινει τον κωλο της, και μετα δε ξερει τι κανει, απο που τον αρπαζει και απο ποσους τον αρπαζει, γιατι να τη λυπηθω αυτη τη γκομενα εγω??????????

Πρώτον θα πάει με όσους θέλει και όποτε θέλει. Δεν είναι δουλειά σου και δεν είναι για "λύπηση". Επιπλέον δε νομίζεις ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να κάνει σεξ με όποιους θέλει από το να την κρατάει ο άλλος με κεφαλοκλείδωμα και να την πηγαίνει στην τουαλέτα;

Πρώτον θα πάει με όσους θέλει και όποτε θέλει. Δεν είναι δουλειά σου και δεν είναι για "λύπηση". Επιπλέον δε νομίζεις ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να κάνει σεξ με όποιους θέλει από το να την κρατάει ο άλλος με κεφαλοκλείδωμα και να την πηγαίνει στην τουαλέτα;

Και με 50 να παει ταυτοχρονα δε με νοιαζει…και φυσικα το γραφω και εγω, δε θα τη λυπηθω.

Διαφωνησα καπου εγω στο παραδειγμα με το κεφαλοκλειδωμα? Μαζι σου...

Έχεις δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις που το κάνουν αυτό ενώ παράλληλα το δυνατό φύλο δεν κάνει ουδεμία κίνηση ή τα στοιχεία που έχεις κατα νου προέρχονται από πορνοταινίες με college girls?

Έχεις δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις που το κάνουν αυτό ενώ παράλληλα το δυνατό φύλο δεν κάνει ουδεμία κίνηση ή τα στοιχεία που έχεις κατα νου προέρχονται από πορνοταινίες με college girls?

Οχι δεν ημουν μπροστα οταν επιανε τα πουλια που πετουσαν γυρω της, αλλα ριξε μια ματια στα νησια (καβο π.χ.) και θα καταλαβεις τι εννοω.

(εννοοντας τα ξεκολα που μεθανε και δε ξερουν τι κανουν).

Δεν τις εκμεταλλεύεσαι απλά και μόνο επειδή είναι σε αυτή την κατάσταση. Αν είναι έτσι να πάρουμε όλοι από έναν μετρητή και να πάμε εκεί που μαζεύονται τα "ξέκολα". Όποια στο αλκοτέστ περνάει το όριο μέχρι το οποίο ο εγκέφαλος λειτουργεί σωστά να της πετάμε τα μάτια έξω. Δεν φταίμε εμείς ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ αλλά αυτή που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.