yanni Αύγουστος 8, 2012 #4381 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 (edited) [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] Για να μην πολυλογούμε σε πολλά συμφωνώ, σε κάποια φυσιολογικά τα βλέπω αλλιώς. Απλά μια παρατήρηση/άποψη που την έχω εκφράσει και παλιότερα. Δεν κοιτάμε απλά ποιος έγραψε κάτι, αλλά τι έγραψε. Η ανακοίνωση του παραπάνω διαμερίσματος (πολυκατοικίας πιθανόν) έχει αρκετά σωστά μέσα ή έστω έχει επιχειρήματα που στέκουν. Ο Myralis που δεν θα είχε δηλώσει αριστερός και θα έγραφε τα ίδια, κανονικά δεν θα έπρεπε να τύχει διαφορετικής αντιμετώπισης από τον Myralis που θα είχε δηλώσει αριστερός (και θα έγραφε τα ίδια). Απλά αντί να τρώει κριτική του στυλ "Ο Τσιπράκος σου" θα έτρωγε κριτική στο στυλ "Ο Τσιπράκος" σκέτο. Άλλο ο Myralis που θα έλεγε ψέματα περί 5 μεταναστών το σπίτι του. Υ.Γ. Περί πατέντας. Μην πεις ότι δεν το είπες. Δεν λέω ότι το είπες. Απλά δίνω μια δική μου ερμηνεία σε αυτά που έγραψες και σου λέω ότι μην πεις(διαμαρτυρηθείς) ότι δεν τα έγραψες, ξέρω ότι δεν τα έγραψες, απλά έτσι τα ερμηνεύω εγώ. Ελπίζω να σε ξανά μπέρδεψα. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2012 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Αύγουστος 8, 2012 #4382 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 (edited) @lvl1 Πραγματικά... το ποστ σου με εκφράζει 100% ... κ ακριβώς το ίδιο νοιώθω με αυτόν που "έφυγε από την Ελλάδα" ... πω πω... ε ρε που καταντήσαμε... κι εδώ πάμε στο ποστ του [MENTION=23]DJD[/MENTION] Στην αρχή με έπιανε απελπισία όταν έβλεπα κάποια απαράδεκτα (κατεμέ) ποστ συμφορουμιτών (άλλο Λάμπης άλλο Κ*λ0 φορα της κακιάς ώρας που γράφει ο κάθε πικραμένος) ... έλεγα... μα ΑΚΟΜΑ κ στο Λάμπη??? Πλέον... εκεί που φτάσαμε χαίρομαι που βλέπω - έστω κ μεμονομένες μετρημένες στα δάκτυλα- περιπτώσεις μελών που γράφουν πραγματικά αξιόλογα , επίκαιρα ποστ... αυτά είναι πλέον οι εξαίρεση κ όχι ο κανόνας... edit: Ας ποστάρω μερικές ειδήσεις επι τη ευκαιρία http://www.bbc.co.uk/news/technology-19147407 - Περισσότερα στα παρακάτω 2 λινκ: http://www.emptyage.com/post/28679875595/yes-i-was-hacked-hard ΕΔΙΤ2: http://www.wired.com/threatlevel/2012/08/how-not-to-become-mat-honan/ http://www.bbc.co.uk/news/technology-19166779 http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-19173659 Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2012 από kreach Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 8, 2012 #4383 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 Thank you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Αύγουστος 8, 2012 #4384 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 Για να αποφύγω να πέσω στην παγίδα να συνεχίσω μια συζήτηση που δεν οδηγεί πουθενά, κι αφού ο [MENTION=2310]kreach[/MENTION] με πρόλαβε με την είδηση για το iCloud hack (απλά προσθέτω τίτλο, η είδηση είναι από τον kreach):How Apple and Amazon Security Flaws Led to My Epic Hackingρίξτε μια ματιά σε αυτό:World's Fastest Electric Plane Reaches 200 MPH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 8, 2012 #4385 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 Αντιμέτωπος με τους ομοεθνείς του στον Αυλώνα ο ΠακιστανόςΤου ευχομαστε ολοψυχα να του γινει ο κ@λος κατοσταρικο πριν τον βρουν "κρεμασμενο" στο κελι του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_gs Αύγουστος 8, 2012 #4386 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 Αντιμέτωπος με τους ομοεθνείς του στον Αυλώνα ο ΠακιστανόςΤου ευχομαστε ολοψυχα να του γινει ο κ@λος κατοσταρικο πριν τον βρουν "κρεμασμενο" στο κελι του...Γιατι εχω την εντυπωση οτι την ιστορια με τον Πακιστανο την εχουν παρατραβηξει τα καναλια και οι μπατσοι; Καθε μερα βιαζεται κοσμος δυστυχως. Γιατι ειδικα αυτη η υποθεση ειναι τοσο τρομερη;Μα μασκα full-face? Χαλαρωστε λιγο...Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Αύγουστος 8, 2012 #4387 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 DefenceNet - Συριακή εισβολή στην ... Ελλάδα: Ομάδες προσφύγων εξαπολύει στα σύνορα η ΜΙΤΚαι η ξεφτίλα συνεχίζεται:http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=50216&Itemid=170 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Αύγουστος 8, 2012 #4388 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 ΠΑΡΟΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ ΣΤΟ "ΒΑΠΟΡΑΚΙ" ΤΩΝ "ΚΟΣΜΙΚΩΝ". Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 8, 2012 #4389 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 The Associated Press: Google to include people's Gmail in search results πως μας προσέχει αυτή η google,όλα για τον χρήστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 9, 2012 #4390 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 Γιατι εχω την εντυπωση οτι την ιστορια με τον Πακιστανο την εχουν παρατραβηξει τα καναλια και οι μπατσοι; Καθε μερα βιαζεται κοσμος δυστυχως. Γιατι ειδικα αυτη η υποθεση ειναι τοσο τρομερη;Μα μασκα full-face? Χαλαρωστε λιγο...Sent from my iPhone using TapatalkΜαλλον δε καταλαβες τι εγινε ή κανεις πως δε καταλαβες.Εσυ θεωρεις καθημερινο κ "φυσιολογικο" να χτυπαν 15χρονο κοριτσι με κοτρονα βαρους 5kg στη μαπα επειδη δεν μας καθετε να της τον φορεσουμε δλδ? Το τρομερο της υποθεσης ειναι οτι την σακατεψε σωματικα κ ψυχολογικα για μια ζωη και χωρις κανενα λογο, θα θελα να δω τι θα ελεγες αν ηταν η αδερφη,ξαδερφη,κοπελα σου...Το εγκλημα ηταν παραπολυ σκληρο, δεν της εριξε 2 φαπες κ τη ξεβρακωσε. Πολυ λογικη λοιπον κ η εντονη αντιδραση της κοινης γνωμης.Κ δεν εννοω τους χρυσαυγιτες που βρηκαν ευκαιρια να βγουν στη TV παλι, δες τι εγινε κ στη μεταγωγη Συρο απο καθημερινους ανθρωπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 9, 2012 #4391 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 Σοκαριστική διαμαρτυρία κατά της ανεργίας - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_gs Αύγουστος 9, 2012 #4392 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 Μαλλον δε καταλαβες τι εγινε ή κανεις πως δε καταλαβες.Εσυ θεωρεις καθημερινο κ "φυσιολογικο" να χτυπαν 15χρονο κοριτσι με κοτρονα βαρους 5kg στη μαπα επειδη δεν μας καθετε να της τον φορεσουμε δλδ? Το τρομερο της υποθεσης ειναι οτι την σακατεψε σωματικα κ ψυχολογικα για μια ζωη και χωρις κανενα λογο, θα θελα να δω τι θα ελεγες αν ηταν η αδερφη,ξαδερφη,κοπελα σου...Το εγκλημα ηταν παραπολυ σκληρο, δεν της εριξε 2 φαπες κ τη ξεβρακωσε. Πολυ λογικη λοιπον κ η εντονη αντιδραση της κοινης γνωμης.Κ δεν εννοω τους χρυσαυγιτες που βρηκαν ευκαιρια να βγουν στη TV παλι, δες τι εγινε κ στη μεταγωγη Συρο απο καθημερινους ανθρωπους.Eιπα οτι ειναι φυσιολογικο αυτο που εγινε? Φυσιολογικο δεν ειναι αλλα ειναι καθημερινο. Μηπως δεν διαβαζεις γυρω σου τι γινεται?Επισης αυτο με την πετρα, επειδη το ειπαν τα καναλια παει να πει οτι ισχυει? Την ζυγισαν την πετρα αυτοι? bitch please...Το αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει και οχι ο τροπος. Αν τις εριξε 2 φαπες ή μια πετρα, ποια η διαφορα? Ο βιασμος θα γινοταν ετσι κι αλλιως δυστυχως.Εχεις ξαναδει εσυ ποτε μασκα full face σε δραστη? Ουτε στο Δουρη ετσι...Απλα επειδη αυτες τις ημερες ψηφιζαν κατι λιγα μετρα 11,5 δις, ε ειπαν να μας ριξουν ενα "καυτο" θεμα να ασχοληθουμε λιγο...οπως τα στημενα περυσι.Δυστυχως εγινε, γινεται ομως καθημερινα και αυτοι το παρουσιασαν σαν κατι πρωτογνωρο. Γιατι δεν αναρωτηθηκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 9, 2012 #4393 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 (edited) Eιπα οτι ειναι φυσιολογικο αυτο που εγινε? Φυσιολογικο δεν ειναι αλλα ειναι καθημερινο. Μηπως δεν διαβαζεις γυρω σου τι γινεται?Επισης αυτο με την πετρα, επειδη το ειπαν τα καναλια παει να πει οτι ισχυει? Την ζυγισαν την πετρα αυτοι? bitch please...Το αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει και οχι ο τροπος. Αν τις εριξε 2 φαπες ή μια πετρα, ποια η διαφορα? Ο βιασμος θα γινοταν ετσι κι αλλιως δυστυχως.Εχεις ξαναδει εσυ ποτε μασκα full face σε δραστη? Ουτε στο Δουρη ετσι...Απλα επειδη αυτες τις ημερες ψηφιζαν κατι λιγα μετρα 11,5 δις, ε ειπαν να μας ριξουν ενα "καυτο" θεμα να ασχοληθουμε λιγο...οπως τα στημενα περυσι.Δυστυχως εγινε, γινεται ομως καθημερινα και αυτοι το παρουσιασαν σαν κατι πρωτογνωρο. Γιατι δεν αναρωτηθηκες?Δεν έχεις δίκιο. Δεν είναι το ίδιο δύο φάπες με το να βρεθείς σε κρίσιμη κατάσταση ή ξέρω εγώ να έχεις ημικρανίες μια ζωή ή/και μερική τύφλωση. Δεν ξέρω ακριβώς την κατάσταση της κοπέλας, αλλά τραύματα στο κεφάλι δεν είναι αστεία πράγματα. Ούτε έχει σημασία αν η πέτρα είχε 1κιλό βάρος ή 5 κιλά. Εδώ ψήκτρες των 500 γραμμαρίων και τις αποκαλούμε γομάρια.Υ.Γ. Ίσως να παρεξήγησα λίγο αυτά που έγραψες, τώρα που τα ξανά διαβάζω. Η διαφορά πάντως ανάμεσα στις σφαλιάρες και την πέτρα είναι ότι στην περίπτωση της σφαλιάρας ίσως να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά από αυτήν που επιδιώκεις, στην περίπτωση της πέτρας όχι απλά δεν σε απασχολεί πόση ζημιά θα κάνεις στον άλλον, αλλά ίσως να επιδιώκεις να κάνεις και σημαντική ζημιά. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2012 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_gs Αύγουστος 9, 2012 #4394 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 Δεν έχεις δίκιο. Δεν είναι το ίδιο δύο φάπες με το να βρεθείς σε κρίσιμη κατάσταση ή ξέρω εγώ να έχεις ημικρανίες μια ζωή ή/και μερική τύφλωση. Δεν ξέρω ακριβώς την κατάσταση της κοπέλας, αλλά τραύματα στο κεφάλι δεν είναι αστεία πράγματα. Ούτε έχει σημασία αν η πέτρα είχε 1κιλό βάρος ή 5 κιλά. Εδώ ψήκτρες των 500 γραμμαρίων και τις αποκαλούμε γομάρια.Δυστυχως το αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει ομως. Οχι πως εφτασες στο αποτελεσμα. Δεν αμφισβητω την κρισιμοτητα της καταστασης της κοπελας, αλλα τον τροπο προβολης της ολης υποθεσης, απο μπατσους και καναλια. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Αύγουστος 9, 2012 #4395 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 (edited) Eιπα οτι ειναι φυσιολογικο αυτο που εγινε? Φυσιολογικο δεν ειναι αλλα ειναι καθημερινο. Μηπως δεν διαβαζεις γυρω σου τι γινεται?Επισης αυτο με την πετρα, επειδη το ειπαν τα καναλια παει να πει οτι ισχυει? Την ζυγισαν την πετρα αυτοι? bitch please... Το αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει και οχι ο τροπος. Αν τις εριξε 2 φαπες ή μια πετρα, ποια η διαφορα? Ο βιασμος θα γινοταν ετσι κι αλλιως δυστυχως. Εχεις ξαναδει εσυ ποτε μασκα full face σε δραστη? Ουτε στο Δουρη ετσι... Απλα επειδη αυτες τις ημερες ψηφιζαν κατι λιγα μετρα 11,5 δις, ε ειπαν να μας ριξουν ενα "καυτο" θεμα να ασχοληθουμε λιγο...οπως τα στημενα περυσι. Δυστυχως εγινε, γινεται ομως καθημερινα και αυτοι το παρουσιασαν σαν κατι πρωτογνωρο. Γιατι δεν αναρωτηθηκες? A, δηλαδή επειδή είναι καθημερινό πρέπει να το δεχτούμε αμάσητο και να πούμε "Ντάξει μωρέ της τράβηξε κανα δυο μανίκια, τελικά τι έγινε με τον αγώνα ποδοσφαίρου εχθές?" και να συνεχίσουμε την ζωούλα μας. Όχι, την βάρεσε με γομολάστιχα και είναι σε κώμα εδώ και ημέρες, έτσι για να ξεκουραστεί στις καλοκαιρινές της διακοπές. Σχετικά με τον Δουρή , είδες τι κατάληξη είχε. Καταλαβαίνουμε τι γράφουμε ώρες ώρες? Θέλω να δω εάν ήταν το δικό σου παιδί , θα έγραφες με τον ίδιο τρόπο? Υποστηρίζεις , και είναι αλήθεια δυστυχώς, ότι δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Ε,όμως πρέπει να σταματήσουμε να θεωρούμε τους βιασμούς και τις δολοφονίες σαν κάτι το daily και να αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο , που το αντιμετωπίζουν οι φίλτατοι Μουσουλμάνοι. Αυτό πηγαίνει και στον άντρακλα των ΕΔ που σακάτεψε μητέρα και δύο παιδιά. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2012 από Typhonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_gs Αύγουστος 9, 2012 #4396 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 A, δηλαδή επειδή είναι καθημερινό πρέπει να το δεχτούμε αμάσητο και να πούμε "Ντάξει μωρέ της τράβηξε κανα δυο μανίκια, τελικά τι έγινε με τον αγώνα ποδοσφαίρου εχθές?" και να συνεχίσουμε την ζωούλα μας.Όχι, την βάρεσε με γομολάστιχα και είναι σε κώμα εδώ και ημέρες, έτσι για να ξεκουραστεί στις καλοκαιρινές της διακοπές. Σχετικά με τον Δουρή , είδες τι κατάληξη είχε. Καταλαβαίνουμε τι γράφουμε ώρες ώρες? Θέλω να δω εάν ήταν το δικό σου παιδί , θα έγραφες με τον ίδιο τρόπο? Δε διαβαζεις τι γραφω ε; Ειπα να το δεχτουμε αμασητο; Εμενα μου την δινει ο τροπος προβολης απο καναλια-μπατσους. Αυτο εξηγω. Το γραφω και πιο πανω. Ειναι ενα τραγικο γεγονος, δυστυχως συνεβη αλλα ελεος με τον τροπο προβολης. Ελεος. Με τις αυτοκτονιες που εχουμε καθημερινα γιατι κανουν γαργαρα τα καναλια; Γιατι δεν εστιαζονται και εκει; Δε τους συμφερει, γι αυτο. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Αύγουστος 9, 2012 #4397 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 Δε διαβαζεις τι γραφω ε; Ειπα να το δεχτουμε αμασητο; Εμενα μου την δινει ο τροπος προβολης απο καναλια-μπατσους. Αυτο εξηγω. Το γραφω και πιο πανω. Ειναι ενα τραγικο γεγονος, δυστυχως συνεβη αλλα ελεος με τον τροπο προβολης. Ελεος. Με τις αυτοκτονιες που εχουμε καθημερινα γιατι κανουν γαργαρα τα καναλια; Γιατι δεν εστιαζονται και εκει; Δε τους συμφερει, γι αυτο. Sent from my iPhone using TapatalkΔυστυχώς, δεν τους συμφέρει και μας μοστράρουν μπάτσους, Τσυριζαίους και Χρυσά Αυγά...σε όλα τα μέσα όμως.Δεν βλέπεις τηλεόραση, υπάρχει και το Internet για να περάσουν τον φόβο που εκτρέφουν.Ναι, σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο , μας σερβίρουν τον βιασμό και δεν κοιτάει η μάζα όταν ο Στουρνάρας λέει " Θα βρεθούν τα χρήματα, ότι και να γίνεi θα βρεθούν".Αλλά δεν λυπάμαι τον γέρο που πηδάει από μπαλκόνια , ενώ πριν από δύο μήνες ψήφισε τον Pizza Boy.Άλλος ένας Ραγιάς λιγότερος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 9, 2012 #4398 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 Δε διαβαζεις τι γραφω ε; Ειπα να το δεχτουμε αμασητο; Εμενα μου την δινει ο τροπος προβολης απο καναλια-μπατσους. Αυτο εξηγω. Το γραφω και πιο πανω. Ειναι ενα τραγικο γεγονος, δυστυχως συνεβη αλλα ελεος με τον τροπο προβολης. Ελεος. Με τις αυτοκτονιες που εχουμε καθημερινα γιατι κανουν γαργαρα τα καναλια; Γιατι δεν εστιαζονται και εκει; Δε τους συμφερει, γι αυτο. Πριν 15-20 χρόνια μια δολοφονία ή ένας βιασμός έπαιζε στα δελτία ειδήσεων για 2-3 μέρες (με αστυνομικά ρεπορτάζ όχι με δημοσιογράφους "αναλυτές-ποιητές" να λένε ότι αρλούμπα κατεβάζει το κεφάλι τους). Να σου πω εμένα μου λείπει αυτή η περίοδος που ένα έγκλημα ήταν θέμα και όχι καθημερινότητα.Οι αυτοκτονίες παίξανε ως θέμα. Το κάνανε γαργάρα, διότι προφανώς τα μηχανάκια της AGB δεν πετάνε φωτιές πλέον όταν παίζει η σχετική είδηση. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κυβέρνησης και δεν νομίζω ότι ο κόσμος ασχολείται με το εν λόγω συμβάν και δεν ασχολείται με τα μέτρα. Άλλωστε δεν είναι και το κατάλληλο timming για να πούμε ότι έπαιξε στα δελτία ειδήσεων για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ακόμα υποτίθεται τα ψάχνουν τα μέτρα. Αν τα είχαν ανακοινώσει την ίδια μέρα με το συμβάν στην Πάρο τότε ναι θα είχαν λόγω να επικεντρώνουν σε αυτό το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 9, 2012 #4399 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 Αν τις εριξε 2 φαπες ή μια πετρα, ποια η διαφορα? Ο βιασμος θα γινοταν ετσι κι αλλιως δυστυχως.Παλι δε καταλαβες, το μειζον θεμα ΔΕΝ ειναι ο βιασμος αλλα το σακατεμα.Καθε μερα "βιαζονται" ξεκωλα αγγλακια στα νησια, σε ενα σκηνικο μαλιστα περυση στη Σκιαθο ημουν μπροστα κ το απετρεψα με προσωπικη παρεμβαση (η πιτσιρικα ηταν λιωμα κ ο Αλβανος τη ειχε κεφαλοκλειδωμα κ την τραβουσε στην τουαλετα).Μερος της ομολογιας:«Γύρισα την κοπέλα ανάσκελα και την κτύπησα με μία μεγάλη πέτρα πάνω από το αριστερό της μάτι. Την είχα αρπάξει από το λαιμό και προσπαθούσα να την κρύψω σε μια σχισμή, όμως εκείνη αντιστεκόταν και με έβριζε. Την κτυπούσα συνέχεια με την πέτρα... Είδα να τρέχουν αίματα στο πρόσωπό της και πέταξα την πέτρα στην θάλασσα.»Εχεις ξαναδει εσυ ποτε μασκα full face σε δραστη? Ουτε στο Δουρη ετσι...Τι κωλυμα εφαγες με τη μασκα δε ξερω, αλλα το ζητησε ο ιδιος, ψαξτο κ θα δεις.Απλα επειδη αυτες τις ημερες ψηφιζαν κατι λιγα μετρα 11,5 δις, ε ειπαν να μας ριξουν ενα "καυτο" θεμα να ασχοληθουμε λιγο...οπως τα στημενα περυσι.Οτ νανε...Δε ξερω απο που ενημερωνεσαι αλλα οτι ωρα κ να ανοιξεις TV, για τα 11,5δις που ψανουμε λεν ολη μερα εδω κ 10 μερες.Μαλλον εισαι εντονα προκατελημμενος εναντια στα media κ την αστυνομια (aka μπατσοι...)[MENTION=188]yanni[/MENTION]Διαβαζω για συντριπτικα καταγματα στο κεφαλι, δε νομιζω γινονται με βοτσαλα...Επισης σε 2 διαφορετικα δελτια ειδησεων ανεφεραν προχθες οτι η πετρα ηταν 5kg, το ειπε ο ιδιος ο δραστης στην καταθεση του? Τους υπεδειξε την πετρα στην αναπαρασταση κ την ζυγισαν? Καμια σημασια δεν εχει tbh.Αυτο που εχει σημασια ειναι η ζημια που προκαλεσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Αύγουστος 9, 2012 #4400 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 Πολύδωρας για διορισμό κόρης: Είχα το δικαίωμα να το κάνω - NEWS247Σοκαριστική διαμαρτυρία κατά της ανεργίας - NEWS247Β. Κορέα: Η πρώτη κυρία με Dior ενώ η χώρα... πεινάει - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts