Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Ανίκανος ο τουρκικός Στρατός να ανακαταλάβει το Şemdinl - Μετράνε δεκάδες νεκρούς

"Οι εξελίξεις δικαιώνουν την κίνηση Ασαντ που ουσιαστικά έφτιαξε ένα ενιαίο μέτωπο "κουρδικού ζωτικού χώρου" που ξεκινά από την συριακή ενδοχώρα, και εκτείνεται μέχρι τα βάθη της τουρκικής επικράτειας, χωρίς την παρεμβολή μεσάζοντα που 'ηταν ο συριακός στρατός. Η Τουρκία ως φαίνεται έχει αποκτήσει μεγάλο πρόβλημα."

Όταν θα έρχονται τα νομοσχέδια των διαρθρωτικών αλλαγών στο δημόσιο και των περικοπών των μισθών θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Die Welt: Απέτρεψε η EKT την χρεοκοπία της Ελλάδας | οικονομια | ethnos.gr

Χάρη στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) η Ελλάδα αποφεύγει την χρεοκοπία, σύμφωνα με δημοσίευμα του σημερινού φύλλου της εφημερίδας Die Welt, σύμφωνα με το οποίο η ΕΚΤ εξασφάλισε μια μεταβατική μορφή χρηματοδότησης, υπό την μορφή επιπλέον έκτακτου δανεισμού μέσω της Τράπεζας της Ελλάδας.

Μας εχουν σώσει 8 φορες τα τελευταια 2 χρονια, οχι αλλο ρε παιδια φτάνει τοσο...

Επειδή στις διακοπές μέχρι να στολιστεί η γυναίκα, χάζευα λίγο ΟΑ, πήρε το μάτι μου διαφήμιση των ραντεβού του ΕΟΠΥ (ΙΚΑ, κλπ) για το νέο τηλέφωνο...

ΤΑ @@ θα μας χρεώνουν 1€ την κλήση για να κλείσουμε ραντεβού μετά από 8 μήνες στο ΑΘΛΙΟ σύστημα υγείας τους;;;;

Ρε δε θα πετύχω κάποιον που να τους ψήφισε... θα πετύχω... :whip:

edit: Και η επιστολή του Ιατρικού συλλόγου

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ygeia/xryso_to_thlefwnhma_ston_eopyy_gia_rantevou.1876911.html

Έγινε επεξεργασία από Wizard!

Όποιος μου βρει πηγή γραμμένη στα Αγγλικά να μου πει... εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα.

Μάλλον μπούρδα των Ελληνικών ΜΜΕ ...

DefenceNet - Επιχείρηση της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας για εντοπισμό παρανόμων μεταναστών

Μας κοροϊδεύουν έτσι δεν είναι?

Μπασκίνας αγόραζε από Σομαλό, παπουτσάκια Nike (sic!) στον Άγιο Δημήτριο.

Το ωραίο είναι ότι θέλουν να τους εντοπίσουν κιόλας.

Επίσης:

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=49795&Itemid=131

Έγινε επεξεργασία από Typhonios

Στην πατρίδα του μπορεί να εφάρμοζαν το νόμο της Σαρία (δυστυχώς το ίδιο γίνεται και για τους Μουσουλμάνους της Θράκης). Δε μας νοιάζει, δε μας αφορά. Το έγκλημα έγινε στην Ελλάδα και θα δικαστεί με βάση το ελληνικό δίκαιο.

Άλλο θέλω να καταλάβω. Γι'αυτούς που θα τρέξουν να τον υπερασπιστούν, θα ήθελα να ξέρω τι ποινή θα είχε αν το έκανε στη χώρα του, για να μπορώ να τους απαντήσω αν έχει συναίσθηση του τι έκανε.

Εμένα δε με νοιάζει ούτε να τον υπερασπιστώ, ούτε να τον καταδικάσω. Απλώς αναφέρω ότι δεν πρέπει να μας απασχολεί τι θα πάθαινε στη χώρα του. Είναι στην Ελλάδα και πρέπει να δικαστεί με το ελληνικό δίκαιο, όπως κάθε άνθρωπος που βρίσκεται μέσα στη χώρα αυτή.

Δε με νοιάζει αν τιμωρείται η όχι στο Πακιστάν (που τιμωρείται βάση νόμου, αλλά είναι πολλές οι περιπτώσεις σε απομακρυσμένα χωρία που δεν πιάνουν τους δράστες τέτοιων ενεργειών). Ήρθε στην Ελλάδα και θα πρέπει να σεβαστεί τους νόμους. Οτιδήποτε άλλο ελαφρυντικό είναι οδοντόκρεμες.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.