Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

LevelOne,

Κατά κανόνα έτσι είναι, όπως τα λες...

ΔΕΝ είπα να θυσιάσεις την ζωή σου για κάποιον, απλά να δείξεις μια ανθρωπιά - να κάνεις ό,τι μπορείς τίποτε παραπάνω :)

Το δεύτερο, το εξετάζει στο κομιξ του ο Koushun Takami στο κομιξ Battle Royale που έγινε κ στη συνέχεια κ ταινία... και ναι όπως αναμένετο, οι περισσότεροι προτίμησαν να γίνουν κτήνη, γιατί αλλιώς θα σκοτόνωνταν όλοι (είχαν 3 μέρες να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον κ να παραμείνει ένας)... αλλά θα μου πείτε οκ δεν είναι αληθινή ιστορία, δεκτό, αν και το βρήκα ενδιαφέρον (το κομιξ κ την πρώτη ταινία)

Αλλά ας αφήσουμε την ακραία αυτή περίπτωση κι ας κοιτάξουμε ο καθένας στο βαθμό που μπορεί να παραμείνει άνθρωπος με αξίες...

edit: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνει ο καθένας αυτό το -λίγο ή πολύ- που μπορεί???

Έγινε επεξεργασία από kreach

Ασε αυτούς που "αγαθοεργούν" εκ του πονηρού... και κοίτα ΕΣΥ να κάνεις ένα δυο πράγματα, ΟΣΟ μπορείς :)

Γιατί? Γιατί είσαι άνθρωπος κ όχι κτήνος...

Σχετικά με τις αγαθοεργίες απαντήσεις έχουν δωθεί προ πολλού στο τι καταλήγουν να εξυπηρετούν. Ως εκ τούτου δεν αποτελεί λύση. Τι μένει λοιπόν ??

Πολλά θα ήταν καλύτερα αν ενδιαφερόταν κανείς σε πρώτη φάση για τον διπλανό του, τον γείτονά του. Οι οδηγίες είναι παμπάλαιες. Ωστόσο κατά καιρούς μαθαίνουμε για ανθρώπους που τους ανακαλύπτουν από τη μυρωδιά της αποσύνθεσης.

Κάτι άλλο που όσο μπορώ εγώ δίνω είναι δουλειά. Και όχι αυτή που σιχαίνομαι (δεν υπάρχει τέτοια) όσο κυρίως αυτή στην οποία θέλω βοήθεια ή που κάποτε έκανα με τους γονείς μου και τώρα θέλω άλλα χέρια. Με αυτόν τον τρόπο θεωρώ πως αποκτάει και ο δίπλα μου αξία, πως νιώθει πως έχει σκοπό.

Όσον όμως αφορά αυτούς που με τίποτα δεν θέλουν να δουλέψουν (δες και στην υπογραφή μου :whistling ) αλλά έχουν μάθει στο απλωμένο χέρι και στην καλοπιστία μερικών μερικών ή αφήνονται να γίνουν όργανα των δόλιων, μόνο ένας χαρακτηρισμός τους πρέπει: παράσιτα.

[MENTION=1167]colt3003[/MENTION]

Για τα "παράσιτα" της κοινωνίας δεν δίνω ούτε 1σεντ... με εξαίρεση στιγμές που με "στριμώξαν" σε σοκάκια αργά το βράδυ κ για να μην ρισκάρω τίποτα έδινα 1-2Ε να μ'αφησουν ήσυχο (κ αρτημελή)...

Αυτοί δεν έχουν και δεν αξίζουν τίποτα κ εδώ συμφωνούμε.

Εκεί που διαφωνώ είναι πως δεν είναι όλοι όσοι ζητούν λεφτά παράσιτα... κάποιοι απλά χρειάζονται μια υποστήριξη , αυτό είναι όλο...

Ενιγουεϊ, τα λέμε ξανά "αύριο" :p

@colt3003

Για τα "παράσιτα" της κοινωνίας δεν δίνω ούτε 1σεντ... με εξαίρεση στιγμές που με "στριμώξαν" σε σοκάκια αργά το βράδυ κ για να μην ρισκάρω τίποτα έδινα 1-2Ε να μ'αφησουν ήσυχο (κ αρτημελή)...

Αυτοί δεν έχουν και δεν αξίζουν τίποτα κ εδώ συμφωνούμε.

Εκεί που διαφωνώ είναι πως δεν είναι όλοι όσοι ζητούν λεφτά παράσιτα... κάποιοι απλά χρειάζονται μια υποστήριξη , αυτό είναι όλο...

Ενιγουεϊ, τα λέμε ξανά "αύριο" :p

O νόμος της φύσης έχει δημιουργήσει δύο ρόλους: Θηρευτής και Θήραμα.

Το ανθρώπινο ον όμως προικίστηκε με την λογική συνοχή και σκέψη, κάτι που τελικά τον οδήγησε σε επίπεδο αποκτήνωσης και συνεχίζει το "μεγαλύτερο ψάρι , τρώει το μικρό", στην τραγικότερη μορφή του.

Κτήνη του στυλ ¨Κοιτάω την πάρτη μου και χ***κα εάν ο διπλανός μου δεν έχει να φάει , εγώ καλά είμαϊ" πρέπει να περιμένουν ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθούν στην ίδια δεινή θέση.

Όλοι αυτοί του στυλ γ****ω και δέρνω πρέπει να ξέρουν ότι εκεί έξω υπάρχει χειρότερος γ***ας και νταβάς από αυτούς και θα τους περιποιηθεί με τον χείριστο τρόπο.

Είπαμε ο Καιάδας είναι ανοιχτός.:clap:

Μόλις βγει ο σύριζα θα αλλάξει και το βιβλίο. Θα λέει ότι οι Έλληνες αποχωρούσαν ενώ οι Τούρκοι τους αποχαιρετούσαν ειρηνικά.

Επίσης προτείνεται να αλλάξει και η ιστορία του Β παγκοσμίου πολέμου. Να γράφει ότι οι Ναζί δεν εξολόθρευαν στα κέντρα συγκέντρωσης ούτε εκτελούσαν ως αντίποινα σε χωριά. Στην πρώτη περίπτωση αλληλοσκοτώνονταν οι αιχμάλωτοι, ενώ στην δεύτερη ήταν προβοκάτσιες των αντιστασιακών.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Χωρίς να είμαι υπέρ της Χ.Α, γιατί δεν δίνουν την διοίκηση της Θράκης στη Χ.Α; Σε κάνα μήνα πιστεύω θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα. Να δεις για πότε σφίγγουν τα κΩλιά.

BBC News - Higgs boson results from LHC 'get even stronger'

edit: http://www.bbc.co.uk/news/technology-19077238

edit 2: Αξιόλογο βίντεο ή Είδηση... το ποστάρω στις ειδήσεις anyway

Commodore 64 turns 30: What do today's kids make of it?

http://www.bbc.co.uk/news/technology-19055707

Δείτε κι αυτό σχετικά με το C64 - OΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!

[ame]

[/ame] Έγινε επεξεργασία από kreach

Μόλις βγει ο σύριζα θα αλλάξει και το βιβλίο. Θα λέει ότι οι Έλληνες αποχωρούσαν ενώ οι Τούρκοι τους αποχαιρετούσαν ειρηνικά.

Επίσης προτείνεται να αλλάξει και η ιστορία του Β παγκοσμίου πολέμου. Να γράφει ότι οι Ναζί δεν εξολόθρευαν στα κέντρα συγκέντρωσης ούτε εκτελούσαν ως αντίποινα σε χωριά. Στην πρώτη περίπτωση αλληλοσκοτώνονταν οι αιχμάλωτοι, ενώ στην δεύτερη ήταν προβοκάτσιες των αντιστασιακών.

Και να μην ξεχνάμε πως σύμφωνα με το ΚΚΕ όσους Έλληνες σκότωσε ο Στάλιν στις εθνοκαθάρσεις ήτανε πράκτορες των Γερμανών.

Δεν μπαίνω στην σελίδα του ούτε με σφαίρες. Μετά θα μου πετάει ατάκες του στυλ

"Μαζί το ανεβάσαμε" ή "Μαζί το φτιάξαμε" (το site)

ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.