Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Εγώ δηλαδή που συμφωνώ που έκλεισε τις μεσημεριανές ώρες, είμαι αντιδραστικό στοιχείο;
ο χώρος παρέμεινε κλειστός από τις 2 μ.μ. έως και τις 8 μ.μ., ενώ η έκδοση εισιτηρίων σταμάτησε από τη 1.30 μ.μ.

Και άντε πες ότι την έκλεισαν λόγω ζέστης, τι δουλειά είχαν να την κλείσουν μέχρι τις 8;

Βέβαια η Ακρόπολη θα έπρεπε να κλείνει όσο το δυνατόν λιγότερο, όπως και οι υπόλοιποι αρχαιολογικοί χώροι της χώρας. Το θέμα είναι όμως ότι οι υπάλληλοι έκαναν μια έκτακτη συνεδρίαση, έβγαλαν απόφαση και την ανακοίνωσαν στο Υπουργείο. Θέμα λήξαν.

τη νομιμότητα των ΠΑΣΟΚ/ΝΔ (εσχάτως και ΔΗΜΑΡ) που έριξαν μια ολόκληρη χώρα σε ανθρωπιστική κρίση, θα την ελέγξει το περιλάλητο συμβούλιο της Ευρώπης ??? Σταδιάλα με τους υποκριτές που μπλέξαμε...

Παιδιά imho υπάρχουν τάξεις μεγέθους διαφοράς (orders of magnitude που λένε) από την ''Αγία Τριάδα'' με την διαβόητη ΧΑ...

Είναι σαν να μου συγκρίνεται έναν Intel Celeron (Prescott-256) με έναν απο τους πρώτους Pentium ... να σας πω... κανέναν δεν θα προτιμούσα όμως... μην τα ρίχνουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι...

Ας αλλάξουμε θέμα τελείως...

Ειδικός δεν είμαι -κ μακάρι να μιλήσει κάποιος εμπειρογνώμον πάνω στο θέμα- όμως διαβάζοντας την παρακάτω είδηση ένοιωσα πως ίσως αυτό να επηρεάσει αρκετά το κλίμα στα επόμενα χρόνια...

BBC News - Iceberg breaks off from Greenland's Petermann Glacier !!!!!

για ποιο λόγο να πειράξεις τον ιδιωτικό τομέα;;;

πλέον μέχρι και οι πέτρες το ξέρουν πως μοναδικός στόχος είναι η εξαθλίωση του Έλληνα και τπτ άλλο.

Υπάρχει αμφιβολία;

Είχα προτιμήσει να μην αρχίσω τη συζήτηση, αλλά αφού ξεκίνησε ανεξάρτητα, ναι, υπάρχει αμφιβολία. Θυμίζω ότι κάθε χρόνο μαζεύουν από τα φαράγγια και τα λαγγάδια τουρίστες με θερμοπληξία - κάποιοι δεν επιβιώνουν.

Έχω τεράστιο θέμα με το γεγονός ότι την απόφαση την πήρε το συνδικαλιστικό τους όργανο και όχι πχ το Υπουργείο, ως εποπτεύων φορέας, αλλά σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που φυλασσόμενοι υπαίθριοι αρχαιολογικοί χώροι πρέπει να κλείνουν για την προστασία των επισκεπτών. Το ίδιο και φυλασσόμενες παραλίες για την αποφυγή πνιγμών κοκ. Από τη στιγμή που βάζεις μάντρα γύρω-γύρω και εισπράττεις αντίτιμο, αναλαμβάνεις και την ευθύνη.

Προτιμώ αυτό, από τον κάθε βλάκα να πεθαίνει στην Ακρόπολη ή να πνίγεται στη θάλασσα, να γίνεται διεθνές πρωτοσέλιδο και να μας τραβάει και μια αγωγή για €100.000.000, επειδή δεν τον προστατέψαμε από τη βλακεία του.

Edit:

Και άντε πες ότι την έκλεισαν λόγω ζέστης, τι δουλειά είχαν να την κλείσουν μέχρι τις 8;

Βέβαια η Ακρόπολη θα έπρεπε να κλείνει όσο το δυνατόν λιγότερο, όπως και οι υπόλοιποι αρχαιολογικοί χώροι της χώρας. Το θέμα είναι όμως ότι οι υπάλληλοι έκαναν μια έκτακτη συνεδρίαση, έβγαλαν απόφαση και την ανακοίνωσαν στο Υπουργείο. Θέμα λήξαν.

Από ό,τι φαίνεται, στην ουσία του θέματος είμαστε σύμφωνοι... ;)

Έγινε επεξεργασία από acct

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.