Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Λιγότερο από τον ιδιωτικό.

Τι σχέση έχει ο ιδιωτικός; Αν ο δημόσιος έφορος λέμε για παράδειγμα λέει "ναι" στο λάδωμα ο ιδιώτης φταίει;

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
Τι σχέση έχει ο ιδιωτικός; Αν ο δημόσιος έφορος λέμε για παράδειγμα λέει "ναι" στο λάδωμα ο ιδιώτης φταίει;

Άνθρωποι είναι και οι μεν και οι δεν, άσχετα αν αρνήστε να το καταλάβετε. Όσο θέλει να τα αρπάξει ο Δ.Τ. θέλει και ο Ι.Υ. ή ο "Ελευθερος Επαγγελματίας".

Εσύ είπες για διαφθορά στους κακούς Δ.Υ. δεν διαφωνώ ότι υπάρχει , αλλά εγώ σου απαντάω ότι η διαφθορά δεν είναι γνώρισμα των Δ.Υ. αλλά όλων των ανθρώπων.

Ο ιδιώτης φταίει που δεν το καταγγέλει, φταίει που λάδωσε για να περάσει νόμιμα εκείνο το μικρό αυθαίρετο, ή που "ξέχασε" να δηλώσει κάποιο εισόδημα, εκείνη την πισίνα, ή το τρίτο αυτοκίνητο του, εκείνο με τα 4.000 κυβικά...

Ο ελευθερος επαγγελματίας φταίει που πήρε την επιχορήγηση για την εταιρεία φάντασμα, που πήρε τα λεφτά για το αγρόκτημα και το έκανε 2κάμπινο hilux και.. χαμήλωμα στο σασί..

Φταίει και ο Ι.Υ. που έπεισε τον πελάτη να αγοράσει κοπανιστό αέρα, που εκμεταλευτηκε ανθρώπους για να ανελιχθεί στην εταιρεία ή είπε ψέματα για να κερδίσει χρήμα.

Μα αυτο θα κατεβάζει τις συντεταγμένες και την ωρα που έχουνε ανοιξει αερόσακοι και ενεργοποιηθούν οι αισθητήρες του στέλνει τη τοποθεσια σου στην Αμεση Δραση

Μπορει καποιος να σου εξασφαλισει οτι η χρηση του θα ειναι παντα και 100% μονο αυτη? Και δεν θα μπορει δυνητικα να συγκεντρωνει πληροφοριες οπως, λεω γω τωρα, που εισαι, που πηγες, ποτε, την ταχυτητα με την οποια κινεισαι κλπ? Μακρια απο μενα οι συνομωσιολογιες, αλλα αμα μου το λεγε αυτο καποιος, δε θα τον πιστευα.

Μπορει καποιος να σου εξασφαλισει οτι η χρηση του θα ειναι παντα και 100% μονο αυτη? Και δεν θα μπορει δυνητικα να συγκεντρωνει πληροφοριες οπως, λεω γω τωρα, που εισαι, που πηγες, ποτε, την ταχυτητα με την οποια κινεισαι κλπ? Μακρια απο μενα οι συνομωσιολογιες, αλλα αμα μου το λεγε αυτο καποιος, δε θα τον πιστευα.

Νομιζεις θα κατσει καποιος να γεμίζει "άχρηστες" πληροφορίες τα datacenters?

Ναι δε λεω οτι δε γίνεται αλλα λογικα θα υπάρχουνε δικλείδες ασφαλειας (νομικο πλαισιο) αφου προκειται για τετοιο ευαίσθητο σύστημα.

Νομιζεις θα κατσει καποιος να γεμίζει "άχρηστες" πληροφορίες τα datacenters?

Ναι δε λεω οτι δε γίνεται αλλα λογικα θα υπάρχουνε δικλείδες ασφαλειας (νομικο πλαισιο) αφου προκειται για τετοιο ευαίσθητο σύστημα.

Άχρηστες?

Ναι, οι πληροφορίες για το που πήγε ο τυχαίος Κυρ Παντελής είναι άχρηστες, αλλά οι ίδιες πληροφορίες για πολλούς άλλους ανθρώπους (πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, δικηγόρους, εισαγγελείς κτλ) είναι ΠΟΛΥ χρήσιμες. Και τυγχαίνει, κάποια κέντρα να έχουν πρόσβαση πέρα από "νομικά πλαίσια" σε τέτοιες πληροφορίες.

Και ΕΥΠ υπάρχει στην Ελλάδα, και παρακολουθήσεις τηλεφώνων είχαμε στην Ελλάδα, φαντάσου τι θα μπορεί να παίζει αλλού, όπου και ήδη γίνεται πολλές φορές μέσω των ενσωματωμένων GPS των αυτοκινήτων και των κινητών τηλεφώνων.

Δεν νομίζω πως χρειάζεται άλλη επέκταση στο θέμα, ναι, πολύ καλό αυτό το "μαυρο κουτί", θα κάνει καλό, αρκεί να χρησιμοποιηθεί κατάλληλα και σωστά.

π.χ.

Αν αδιάβατη συνθήκη για να ενεργοποιηθεί το σύστημα είναι να έχει τρακάρει το αυτοκίνητο (και να έχει ανοίξει ο αερόσακος).

Αν το σύστημα είναι υποχρεωμένο, να ειδοποιήσει (με φωτεινές ενδείξεις / σειρήνες) ότι στέλνει πληροφορίες σαν και αυτές.

Και πάντα αυτές οι 3 πράξεις (συλλογή πληροφοριών της κατάστασης/θέσεις του οχήματος, τηλεφώνημα στην τροχαία/στο νοσοκομείο, ειδοποίηση του χρήστη/οδηγού) είναι αδιαίρετες και γίνοντε πάντα και οι 3

δεν θα έλεγα όχι..

Το ίδιο έκαναν και οι Χ.Α. όταν μίλησε ο Τσίπρας..

Μόλις το είδα στις ειδήσεις..

Just saying..

χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι το point μου και τους εξισώνεις.

...βέβαια δεν ξέρω πόσο ικανοποιεί τις προσδοκίες σου ένα παρολίγον κόμμα που θα κυβερνούσε, να φυγομαχεί σε μια ''αναμέτρηση'' που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι περίπατος. Φαντάζεσαι τι ''μάχες'' θα έδιναν έξω για τη χώρα τους ε ??

χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι το point μου και τους εξισώνεις.

...βέβαια δεν ξέρω πόσο ικανοποιεί τις προσδοκίες σου ένα παρολίγον κόμμα που θα κυβερνούσε, να φυγομαχεί σε μια ''αναμέτρηση'' που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι περίπατος. Φαντάζεσαι τι ''μάχες'' θα έδιναν έξω για τη χώρα τους ε ??

Δεν βλέπω κάποια φυγομαχία, ούτε κάποια αναμέτρηση.

Γιατί να κάτσουν να ακούσουν την "αντιπολίτευση" στις προγραμματικές δηλώσεις, του Μιχαλολιάκου? ο τύπος είναι φασίστας και τους φασίστες δεν είναι να τους τιμάς με την παρουσία σου. Το ότι τον ψήφισαν δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο φασίστας, και τον Χίτλερ τον ψήφισαν.

Να γιατί έφυγε ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλεις να μας πεις γιατί έφυγε η ΧΑ?

Γιατί να κάτσουν να ακούσουν την "αντιπολίτευση" στις προγραμματικές δηλώσεις, του Μιχαλολιάκου? ο τύπος είναι φασίστας και τους φασίστες δεν είναι να τους τιμάς με την παρουσία σου. Το ότι τον ψήφισαν δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο φασίστας, και τον Χίτλερ τον ψήφισαν.

Για δώσε μου ένα ορισμό του φασίστα σε παρακαλώ.

Να κάτσουν γιατί στη Βουλή παράγεται έργο μέσω διαλόγου, προτάσεων, και αντιλόγου. Πρακτικές που όπως φαίνεται δεν αρέσουν ούτε και στο Συριζα. Οπότε ούτε και αυτούς έπρεπε να τους τιμάει κανείς με την παρουσία του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έφυγε γιατί η ΧΑ αποτελείται από φασίστες. Η ΧΑ έφυγε για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Τώρα θές να μας πεις με ποιον ευαρεστείστε να ομιλείτε ??

Για δώσε μου ένα ορισμό του φασίστα σε παρακαλώ.

Ο φασισμός είναι ριζοσπαστικἠ αυταρχική εθνικιστική πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα.

Source

Νομίζω ότι όλα αυτά τα βλέπεις πάνω στον Μιχαλολιάκο.\

ΕΔΙΤ:

Να κάτσουν γιατί στη Βουλή παράγεται έργο μέσω διαλόγου, προτάσεων, και αντιλόγου. Πρακτικές που όπως φαίνεται δεν αρέσουν ούτε και στο Συριζα. Οπότε ούτε και αυτούς έπρεπε να τους τιμάει κανείς με την παρουσία του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έφυγε γιατί η ΧΑ αποτελείται από φασίστες. Η ΧΑ έφυγε για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Τώρα θές να μας πεις με ποιον ευαρεστείστε να ομιλείτε ??

Η ΧΑ έχει αποδείξει ον κάμερα (βλέπε μπουγέλο και γροθιές) ότι δεν τα ξέρει αυτά τα περί διαλόγου-αντιλόγου και προτάσεων. Ευαρεστούμαστε (*) να μιλάμε με όσους μπορούν να παράγουν δίαλογο και προτάσεις, και όχι ρατσιστικά παραληρήματα και εθνικιστική προπαγάνδα.

*σίγουρα το έγραψα λάθος.

άρα τον λες αυταρχικό με λίγα λόγια

Δεν είπα "Ο φασισμός είναι αυταρχισμός"..

Ο στόχος του, οι αξίες του και η ιδεολογία του, είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με αυτά που στηρίζω (που μικρή σημασία έχει, κάποιος μπορεί να είναι βάζελος και κάποιος γαυρος), αλλά είναι και ΒΙΑΙΑ εναντίον του ανθρώπινου γένους και αυτό δεν μπορώ να το στηρίξω.

Με άλλα λόγια, θα είχα πολύ μικρότερο πρόβλημα αν η βία ήταν έξω από την εξίσωση και προσπαθούσε να πετύχει τους στόχους του με τα λόγια του. Όμως η βία κυριαρχεί σε κάθε ιστορία που πρωταγωνιστεί η ΧΑ.

Η ΧΑ έχει αποδείξει ον κάμερα (βλέπε μπουγέλο και γροθιές) ότι δεν τα ξέρει αυτά τα περί διαλόγου-αντιλόγου και προτάσεων. Ευαρεστούμαστε (*) να μιλάμε με όσους μπορούν να παράγουν δίαλογο και προτάσεις, και όχι ρατσιστικά παραληρήματα και εθνικιστική προπαγάνδα.

*σίγουρα το έγραψα λάθος.

Μάλλον θες να μας πείσεις πως Βουλη = ΑΝΤ1 και Πρόεδρος Βουλής = Παπαδάκης. Συγγνώμην αλλά σφάλεις. Επίσης το να απαξιώνεις την άποψη του άλλου με πιασάρικες ταμπέλες ''παραληρήματα'', ''εθνικιστική προπαγάνδα'' δείχνουν κάποιον ο οποίος δεν έχει και ιδιαίτερη εκτίμηση στο σύνταγμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.