astrolabos Ιούνιος 12, 2012 #3501 Ιούνιος 12, 2012 Νεαρές σε αναπηρικά καρότσια το νέο Reality Show στις ΗΠΑ | Salt.gr
NoDsl Ιούνιος 12, 2012 #3503 Ιούνιος 12, 2012 και κάτι ευχάριστο:Πυρφόρος : Διανύοντας 3.778 χιλιόμετρα με ένα λίτρο - NEWS247Δεν θα το δεί ποτέ το φώς της μέρας. If you know what i mean.Mittlerweile in der Griechenlandhttp://www.zougla.gr/webtv/greece/594216/view?mid=0&pn=1
o polonos Ιούνιος 12, 2012 #3504 Ιούνιος 12, 2012 Χρυσή Αυγή: θα πέσει ξύλο και μέσα στη Βουλή Και μετα σειρα εχουν μαρτυρες του ιεχοβα, δωδεκαθειστες, αθεοι, και οποιος δεν συμφωνει μαζι με τις ιδεελογιες τους. Να χαρω εγω ελευθερια και δημοκρατια, πραγματα για τα οποια χυθηκε το αιμα τον παππουδων μας.
Myralis Ιούνιος 12, 2012 #3505 Ιούνιος 12, 2012 Χρυσή Αυγή: θα πέσει ξύλο και μέσα στη ΒουλήΘέλω, τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση,την Δούρου Υπουργό "Προστασίας του Πολίτη"να αφοπλίσει από χημικά και πιστόλια τα ΜΑΤνα τους δώσει μερικά τέτοιακαι να τα στέλνει στις συμπλοκές με τους Χ.Α.Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε....(Μην πάρετε πολύ σοβαρά αυτό το ποστ)
darien Ιούνιος 12, 2012 #3506 Ιούνιος 12, 2012 Θα έχει πολύ ενδιαφέρον πώς θα συγκρουστεί μια υποθετική κυβέρνηση σύριζα με την αστυνομία. Ήδη έχει πει ο σύριζα για διάλυση των ΜΑΤ, κατά πόσο είναι εφικτό δεν ξέρω. Οι μισοί μπάτσοι στην Αθήνα ψήφισαν χρυσή αυγή και πάντα είχαν μια τάση προς την πατριωτική δεξιά και εναντιών της αριστεράς. Θα υπακούσουν αδιαμαρτύρητα τις εντολές των μέχρι τώρα εχθρών τους;
Hydra Ιούνιος 12, 2012 #3507 Ιούνιος 12, 2012 Θα σου ΄λεγα τί θα διαλύσει ο ΣΥΡΙΖΑ άμα βγει............
dunkel_Stern Ιούνιος 12, 2012 #3508 Ιούνιος 12, 2012 Thestival - Χρυσή Αυγή προς ομοφυλόφιλους: "Μετά τους μετανάστες είστε οι επόμενοι"
Alexgk Ιούνιος 12, 2012 #3509 Ιούνιος 12, 2012 Θα έχει πολύ ενδιαφέρον πώς θα συγκρουστεί μια υποθετική κυβέρνηση σύριζα με την αστυνομία. Ήδη έχει πει ο σύριζα για διάλυση των ΜΑΤ, κατά πόσο είναι εφικτό δεν ξέρω. Οι μισοί μπάτσοι στην Αθήνα ψήφισαν χρυσή αυγή και πάντα είχαν μια τάση προς την πατριωτική δεξιά και εναντιών της αριστεράς. Θα υπακούσουν αδιαμαρτύρητα τις εντολές των μέχρι τώρα εχθρών τους;Και στον στρατό θα υπάρξει θέμα σε θερμό επισόδειο.
colt3003 Ιούνιος 12, 2012 #3510 Ιούνιος 12, 2012 Δεν θα το δεί ποτέ το φώς της μέρας. If you know what i mean.'Οπως και να το κάνεις, κάτι τέτοια δίνουν απάντηση σε μερικούς μερικούς που αρέσκονται να περνιούνται για τζίνια.Mittlerweile in der GriechenlandΔεν πληρώνει τα αγροτικά φωτοβολταικά η ΔΕΗΤώρα αυτούς γιατί δεν τους λυπάμαι ? Μου θυμίζει την ταινία με τον Βουτσά όπου ο χασάπαρος Καλογήρου την είχε δει κινηματογραφικός παραγωγός. Ή παπάς παπάς, ή ζευγάς ζευγάς λένε στο χωριό μου. Πόσο μάλλον όταν δεν είχαν και τα φράγκα για την επένδυση αλλά τα δανείστηκαν. Και για να σε προλάβω, και εγώ το έψαχνα πάρα πολύ για τη σκεπή μου, αλλά δεν μπήκα τελικά στον πειρασμό να δανειστώ. Γιατί ? γιατί μου φάνηκε πολύ περίεργο ότι με δάνειζαν με επιτόκιο 9 - 10% (σαν να αγόραζα αυτοκίνητο) για κάτι που -λογικά- παράγει πλούτο. Συμπέρανα ότι οι τράπεζες κάτι ήξεραν.
NoDsl Ιούνιος 12, 2012 #3511 Ιούνιος 12, 2012 Είναι ίδια λογική με τους ομολογιούχους και με το χρηματιστήριο. Όλοι ποντάρανε "καλή τη πίστει" στο Ελληνικό κράτος και τη φάγανε στα καπούλια.
ΓιαγκΤ Ιούνιος 13, 2012 #3512 Ιούνιος 13, 2012 Είναι ίδια λογική με τους ομολογιούχους και με το χρηματιστήριο. Όλοι ποντάρανε "καλή τη πίστει" στο Ελληνικό κράτος και τη φάγανε στα καπούλια.Καμία σχέση. Τα ομόλογα είναι αποταμίευση με ρευστό, όχι επένδυση με δάνειοΌταν βλέπεις ότι αγοράζει η ΔΕΗ την κιλοβατώρα από αυτά τα πάρκα, περισσότερο από όσο την πουλάει και δεν προβληματίζεσαι, είσαι άξιος της τύχης σου.Εντάξει πιάνεις κορόιδο τον υπόλοιπο κόσμο που πληρώνει τη χασούρα, αλλά με το ενδεχόμενο προ των πυλών να πουληθεί σε ιδιώτες, που πας ρε Καραμήτρο!!
z3et Ιούνιος 13, 2012 #3514 Ιούνιος 13, 2012 ΕΚΤΑΚΤΟ: Ληστεία με νεκρό φαρμακοποιό στου Ρέντη | ΚΟΙΝΩΝΙΑ | LiFO
Dolly Ιούνιος 13, 2012 #3515 Ιούνιος 13, 2012 Είναι ίδια λογική με τους ομολογιούχους και με το χρηματιστήριο. Όλοι ποντάρανε "καλή τη πίστει" στο Ελληνικό κράτος και τη φάγανε στα καπούλια.Aστα Διονύση δεν έχει καμία σχέση.Με το ομόλογο και ΔΗ το Κρατικό δεν ποντάρεις εκτός αν ήταν της Αργεντινής.Και τώρα και της Ελλάδας.Η Ελλάδα με 3 πτωχεύσεις στο ενεργητικό της απο το 1821 δεν είχε μέχρι σήμερα ΠΟΤΕ, αρνηθεί να πληρώσει ομόλογα σε ιδιώτες.ΠΟΤΕ. Και τώρα για μερικά δις (και το λέω απαξιωτικά γιατί χρωστάμε μερικές εκατοντάδες) αποφάσισαν να πηδήξουν και τις τελευταίες αποταμιεύσεις του κοσμάκη, και να πλήξουν ανεπανόρθωτα πάλι το κύρος του κράτους (όχι το δικό τους). Το 98 με το χρηματιστήριο ποντάρανε στην απληστία και στις υποσχέσεις του κινέζου, σε ένα έτσι και αλλιώς ευμετάβλητο προϊόν. Τα ομόλογα δεν είναι έτσι απο σχεδιασμό, σε σκεπτικό, σε εκτέλεση.
acct Ιούνιος 13, 2012 #3517 Ιούνιος 13, 2012 Πόση σημασία να δώσεις, όταν πριν λίγο σκότωσαν άνθρωπο, αλλά:Nooz.gr : Έκλεψαν ολόκληρο φωτοβολταϊκό πάρκο!
Alexgk Ιούνιος 13, 2012 #3518 Ιούνιος 13, 2012 H τοποθέτηση χρημάτων σε ομόλογο αποτελεί επένδυση που ενέχει ρίσκο μικρό ή μεγάλο ανάλογα με το ποια χώρα το εκδίδει. Όσο μεγαλύτερο είναι το επιτόκιο τόσο μεγαλύτερο είναι και το ρίσκο. Αν θέλει κάποιος να πάρει τα χρήματά του πίσω, τότε τα καταθέτει στην τράπεζα.
astrolabos Ιούνιος 13, 2012 #3519 Ιούνιος 13, 2012 MIT creates glucose fuel cell to power implanted brain-computer interfaces | ExtremeTech
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.