Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
Ρε παιδιά, έκανε 6 richter και δε γράφει κανείς τίποτα...; :X:

Επειδή ήταν στα ξένα και δε το κατάλαβε κανείς:hehe:

Ρε παιδιά, έκανε 6 richter και δε γράφει κανείς τίποτα...; :X:

το έχει σκίσει το θέμα στα Δωδεκάνησα ο Εγκέλαδος τις τελευταίες 48 ώρες.

attachment.php?attachmentid=50692&stc=1&d=1339403492

(με το κίτρινο κυκλάκι είναι ο σεισμός των 6 ρίχτερ)

post-4171-1416076308,9011_thumb.png

Δηλαδη αν κανονισουν καπως να μη παρουσιαζεται ουτε αυτος ουτε ο δικηγορος του, η δικη δεν θα γινει ποτε?

3 ζήτω για την ελληνική δικαιοσύνη...

Και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος παίρνει τις καραμπίνες και κυνηγά τους διαρρήκτες. Μια κι έχω διάθεση για αφορισμούς, βρείτε το γρίφο:

Σε ποια δουλειά

α. μπορείς να αποφασίζεις ελεύθερα το μισθό σου, αυξάνοντάς τον αν τύχει και βρεις άλλον που παίρνει περισσότερα;

β. δεν είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιείς ΗΥ το 2012, μάλιστα χρησιμοποιώντας ακόμη και γραφομηχανές ως άλλοθι για να μην παραδίδεις τη δουλειά σου;

γ. Μπορείς να επικαλεστείς σχεδόν οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία για να μεταθέσεις στο μακρινό μέλλον τις υποχρεώσεις σου;

δ. Μπορείς να τελείς αυτεπάγγελτα διωκόμενα αδικήματα χωρίς να κινδυνεύεις από αυτόφωρο;

ε. ακόμη κι όταν την κάνεις σωστά, υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοί σου πρόθυμοι να την ακυρώσουν;

Όσοι απαντήσετε "Ελληνας πολιτικός" πέσατε κοντά, αλλά δε σκεφτόμουν αυτό...

Δηλαδη αν κανονισουν καπως να μη παρουσιαζεται ουτε αυτος ουτε ο δικηγορος του, η δικη δεν θα γινει ποτε?

Δεν ξέρω ακριβώς πόσες αναβολές δικαιούται. Νομίζω μία η κάθε πλευρά και για σοβαρό λόγο.

Πολλές από τις αναβολές όμως είναι λόγω ωραρίου. Έχεις το νούμερο 20 και δικάζει μέχρι το 10...

btw, όπως το είχα προβλέψει, ο Κασιδιάρης υπέβαλε μήνυση σε όλους...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.