Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
παλι καλα δεν ξερουμε ποιος το κανε, τουλαχιστον μαθευτηκε.

Μαχαίρωσαν αλλοδαπούς στο Νέο Κόσμο - NEWS247

Από τα σχόλια..

"Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται"...

Πουθενά δεν λέει Χ.Α. εκτός αν τα αιχμηρά αντικείμενα και κράνη είναι το κύριο γνώρισμα των φίλων σου..

παλι καλα δεν ξερουμε ποιος το κανε, τουλαχιστον μαθευτηκε.

Μαχαίρωσαν αλλοδαπούς στο Νέο Κόσμο - NEWS247

Ρε Τσίπρα, εντάξει μισείς τα ζωντανά, αλλά και αυτό που λες δεν είναι η λύση.

Στον εισαγγελέα φρικιαστικό υλικό

Έχετε κάποια ικανότητα να διακρίνετε πολιτικά πρόσωπα και σχήματα τηλεπαθητικά που εγώ δεν βλέπω;

Έχετε κάποια ικανότητα να διακρίνετε πολιτικά πρόσωπα και σχήματα τηλεπαθητικά που εγώ δεν βλέπω;

Ενα σχολιο αοριστο εκανα στο οτι μαθευτηκε το γεγονος επειδη δε γνωριζουμε

ποιος το εκανε.

Μιας και αναφερθηκε ομως, χαρακτηριστικο των κνατ οπως και των μισθοφορων του συριζα ειναι τα κρανη

σε διαδηλωσεις κτλπ οποτε πιθανο ειναι, οπως λεει και ο μυραλις οι γνωστοι μου αυτοι να ητανε...κατι θα ξερει και ο ιδιος.

Ενα σχολιο αοριστο εκανα στο οτι μαθευτηκε το γεγονος επειδη δε γνωριζουμε

ποιος το εκανε.

Μιας και αναφερθηκε ομως, χαρακτηριστικο των κνατ οπως και των μισθοφορων του συριζα ειναι τα κρανη

σε διαδηλωσεις κτλπ οποτε πιθανο ειναι, οπως λεει και ο μυραλις οι γνωστοι μου αυτοι να ητανε...κατι θα ξερει και ο ιδιος.

Μισθοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και κράνη σε διαδηλώσεις?

Πες μου σε παρακαλώ από που προκύπτει αυτό.. Και τι εννοείς με τους μισθοφόρους?

Δεν μπορείς καν να βάζεις τις τρεις λέξεις αυτές μαζί σε μια πρόταση, με προσβάλεις αν θεωρείς ότι η Δημοκρατία που θέλω θα βασιστεί σε μισθοφόρους και κράνη. Είτε δώσε αποδείξεις είτε ζήτα συγνώμη και gtfo.

ΕΔΙΤ: Είτε έλεγε ποιοι το κάνανε με αποδείξεις, είτε δεν έλεγε τίποτα, και το μόνο "στοιχείο" ήταν ότι ήταν.. άνθρωποι με μαχαίρια, (και όχι ένα ζόμπυ, πάνω σε δεινόσαυρο, πάνω σε καρχαρία, με κανόνι και πυραυλους), θα έπρεπε να μαθαινόταν ότι άνθρωποι μαχαιρώθηκαν στο Νέο Κόσμο..

Αυτή είναι η πραγματική είδηση.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ακόμη τρεις μετανάστες, δύο Πολωνοί και ένας Αλβανός, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

nothing-to-do-here_o_167519.jpg

:hehe:

Eduard Khil was a beloved Soviet crooner who only won sudden international stardom two years ago when a 1976 video of him singing "trololo" instead of the song's censored words became a global Internet hit.

Khil, best known as Mr. Trololo, died Monday at age 77.

He had been hospitalized in St. Petersburg since a stroke in early April that left him with severe brain damage. The stroke was the cause of his death, said Tatyana Mamedova of Petersburg-Kontsert, which organized Khil's concerts.

Khil was a top Soviet performer during the 1960s and the 1970s, but his star began to fade in the late 1980s as musical tastes changed and the Soviet Union opened up to the West.

http://www.nytimes.com/aponline/2012/06/04/world/europe/ap-eu-obit-mr-trololo.html?ref=global-home&gwh=2564C1BDCC4B863E89016793A332A809

Πηγή ν2: μιας κ το iht θέλει συνδρομή (ή το τρικ ριλόαντ και στο καπάκι Χ)

Sky News: Mr. Trololo dies at age 77

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.