Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Απλά η διαφορά μάλλον είναι ότι αν γινόταν σε σημείο που έχει γίνει σωστή μελέτη και δεν υπήρχαν άλλα κίνητρα από πίσω δε νομίζω ότι θα γινόταν τόσο χαμός. Αλλά όταν από οτιδήποτε πας να βγάλεις μίζα, ε θα βρεις κόσμο μπροστά σου.

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Κώστα γιατί ακριβώς βγαίνει μίζα αν γίνει η χωματερή εκεί και όχι αν γίνει 15km παραπέρα;

η αντίδραση είναι για ΧΥΤΑ (οπουδήποτε) ή για ΧΥΤΥ ( ΜΕΣΑ στα ΑΡΧΑΙΑ και ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΝΑΤΟΥΡΑ που βρίσκεται δίπλα στον ποταμό του Οβριόκαστρου).

Δεν είναι μέσα σε περιοχή Natura.Έχει, όμως χαρακτηριστεί "Τοπίο Ιδιαιτέρου Φυσικού Κάλλους".

Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Μερικές πληροφορίες και για τον αρχαιολογικό χώρο: http://www.greekmonuments.gr/sites/a03_ovriokastro.html

Κώστα γιατί ακριβώς βγαίνει μίζα αν γίνει η χωματερή εκεί και όχι αν γίνει 15km παραπέρα;

το ονομα μπομπολας σου λεει τιποτα?:getlost:

Μου λέει αλλά δε μου λέει και τπτ για το θέμα. Τι συμφέρον έχει ο Μπόμπολας και ο κάθε ο Μπόμπολας να κάνει τη χωματερή εκεί και όχι 15km πιο κει;

Πολύ σωστά !!! Τι να το κάνω εγώ το συκώτι/καρδιά/νεφρό πεθαμένος άνθρωπος ??

πάρτε τα, και μετά αποτέφρωση να μην πιάνω και χώρο.

Μου λέει αλλά δε μου λέει και τπτ για το θέμα. Τι συμφέρον έχει ο Μπόμπολας και ο κάθε ο Μπόμπολας να κάνει τη χωματερή εκεί και όχι 15km πιο κει;

δε ξερω αν θα παθει κατι αν τη κανει πιο περα,αλλα εχω ακουσει οτι θελει να προλαβει να το φτιαξει φετος γιατι του χρονου θα απαγορευτει η κατασκευη τους

αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι σε αλλα "μαγαζια" παρομοια του μπομπολα κανει παρομοιες "πατεντες" για να δειχνει οτι δουλευουν και να εισπραττει λεφτα απο το κρατος και την Ε.Ε.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι στην Κερατέα θα μπορούσε να είναι ένα κέντρο ΧΥΤΥ (όχι ΧΥΤΑ, είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει ανακύκλωση το 2011).

Έχει καλή διασύνδεση με το οδικό δίκτυο, βρίσκεται κοντά στην Αθήνα (πρακτικά γειτονεύει) και είναι περιοχή που ευνοεί κάτι τέτοιο (πρώην νταμάρι). Εντάξει μη σκάψουνε τον αρχαιολογικό χώρο, για δίπλα λέμε.

Όταν λέμε μια βλακεία, καλό είναι να προτείνουμε εναλλακτικές.

Μια εναλλακτική είναι να διώξουμε πολίτες από την πόλη.

Μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα απαρτχάιντ να διώξουμε 1.000.000 μετανάστες των Αθηνών και να λύσουμε το πρόβλημα των σκουπιδιών.

Μόνο που θα έχουμε ένα μικρό προβληματάκι με την Ε.Ε., θα τρώμε το ένα πρόστιμο μετά το άλλο.

Το να είμαστε 6.000.000 ψυχές και να μην έχουμε διαχείριση απορριμάτων, είναι ένα αδιέξοδο που σκάει κάθε 1-2 μήνες (τιγκάρει η Ψυτάλλεια, γιομίζουν τα Λιόσια κλπ.).

Και καλώς ή κακώς, όπου και να σκάψεις την Αττική αρχαία θα βρεις.

Να φύγουμε όλοι να την κάνουμε πόλη - φάντασμα?

Τα ίδια κάνουν και στον ηλεκτρικό, έχουν καθυστερήσει 6 μήνες την περάτωση λόγω αρχαίων.

Να τα βράσω τα αρχαία, λες και με το μετρό δεν έγιναν οι άπειρες καταστροφές αρχαίων, ή το 1900 που έσκαψαν τον ηλεκτρικό δεν τα έθαψαν όλα κάτω από το χαλί, για να τελειώνουν με το έργο . . .

Σωτήρη είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για ΧΥΤΑ; Διότι στην ανακοίνωση του υπουργείου που έλεγε ότι τα έργα θα συνεχιστούν λέει ΧΥΤΥ.

Ακόμα περιμένω κάποιον να μου πει τι το kinky έχει η Κερατέα που άπαξ και γίνει το ΧΥΤ! εκει θα πέσουν οι μίζες γονα.

Ιδιωτική εταιρεία με εξειδικευμένο προσωπικό και υψηλή κερδοφορία (καθότι διυλιστήρια...)... Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα? :hang3:

Τέλος.. μη κοιτάτε μωρέ το πώς ονομάζονται τα επιδόματα! :p Δίνονται ως επιδόματα, για να μην υπολογιστούν οι αυξήσεις στη σύνταξη. Εδώ οι καθηγητές είχαν επίδωμα έγκαιρης προσέλευσης -για τον ίδιο λόγο-. xD

Τα ίδια κάνουν και στον ηλεκτρικό, έχουν καθυστερήσει 6 μήνες την περάτωση λόγω αρχαίων.

Να τα βράσω τα αρχαία, λες και με το μετρό δεν έγιναν οι άπειρες καταστροφές αρχαίων, ή το 1900 που έσκαψαν τον ηλεκτρικό δεν τα έθαψαν όλα κάτω από το χαλί, για να τελειώνουν με το έργο . . .

Κι επειδή δηλαδή τα κάναμε σκατά τόσα χρόνια πρέπει να το συνεχίσουμε; Τι λογική είναι αυτή ρε; Τα αρχαία μας είναι το μόνο πράγμα που μας έχει μείνει για να έχουμε λίγο πολιτισμό ακόμα, αν τα πετάξουμε κι αυτά, ε ας πάμε στα σιχτήρια να ησυχάσουμε.

@LL_Neo, δεν έχω, προφανώς, συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά σκέψου το διαφορετικά, εδώ και μήνες λυσσομανάνε να φτιάξουν κάτι το οποίο του χρόνου θα ναι παράνομο, για καλό εσύ πιστεύεις ότι γίνεται;

ε δεν είπαμε να σκαψουνε στον αρχαιολογικό χώρο, πιο δίπλα :p. Απλά πολύ αδιάλλακτη τη βλέπω τη κυβέρνηση, και κατι δεν μου παει καλα.

Ε δεν γίνεται να υπόσχεσαι και να ξε-υπόσχεσαι...

Μωρέ γίνεται, απλά αυτά τα κάνουνε μόνο στους λαμάκες που μπορούνε να τα κάνουνε ( πόσα χρόνια μας δουλεύανε ομαδικώς για το γήπεδο του ΠΑΟ ? )

Show me your conne(ct)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.