HotPeanut Μάϊος 16, 2012 #3221 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 Κοντά σε συμφωνία Μπακογιάννη - Σαμαράς :suicide: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 16, 2012 #3222 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 Στην ελληνική νομοθεσία υπάγονται από σήμερα τα blogs της google Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 16, 2012 #3223 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 Στην ελληνική νομοθεσία υπάγονται από σήμερα τα blogs της googleΌχι θα πετάει λάσπη ο κάθε τυχάρπαστος πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Στο κάτω κάτω δημοκρατία έχουμε, και διαθέτουμε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης. Oh, wait... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 17, 2012 #3224 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 Νόμιμο το Κόμμα των Παιδόφιλων στην Ολλανδία - NEWS2470 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 17, 2012 #3225 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 Όχι θα πετάει λάσπη ο κάθε τυχάρπαστος πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Στο κάτω κάτω δημοκρατία έχουμε, και διαθέτουμε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης. Oh, wait... Με μπερδεύει το post σου. Είσαι υπέρ ή κατά; Η παραπληροφόρηση που γίνεται με πρόθεση κατά τη γνώμη μου θα έπερεπε και να τιμωρείται. 'Ομως, αν εγώ αισθάνομαι ότι ο Χ τύπος είναι μ@@κ@ς, θέλω να το γράψω και δεν είναι συκωφαντική δυσφήμιση, είναι γνώμη. Αλλιώς να βάλω μια γραβάτα κι έναν φιόγκο στο blog μου να τους ρωτάω πρώτα αν πρέπει να αναφέρω και το όνομά τους και να κοροϊδευόμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 17, 2012 #3226 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 Με μπερδεύει το post σου. Είσαι υπέρ ή κατά;Η παραπληροφόρηση που γίνεται με πρόθεση κατά τη γνώμη μου θα έπερεπε και να τιμωρείται. 'Ομως, αν εγώ αισθάνομαι ότι ο Χ τύπος είναι μ@@κ@ς, θέλω να το γράψω και δεν είναι συκωφαντική δυσφήμιση, είναι γνώμη. Αλλιώς να βάλω μια γραβάτα κι έναν φιόγκο στο blog μου να τους ρωτάω πρώτα αν πρέπει να αναφέρω και το όνομά τους και να κοροϊδευόμαστε. αν απλά το "αισθάνεσαι", ναι, είναι και δυσφήμιση και ό,τι άλλο θέλεις. εκτός κι αν έχεις αποδείξεις οπότε εκεί αλλάζει το παιχνίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 17, 2012 #3227 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 Με μπερδεύει το post σου. Είσαι υπέρ ή κατά;Η παραπληροφόρηση που γίνεται με πρόθεση κατά τη γνώμη μου θα έπερεπε και να τιμωρείται. 'Ομως, αν εγώ αισθάνομαι ότι ο Χ τύπος είναι μ@@κ@ς, θέλω να το γράψω και δεν είναι συκωφαντική δυσφήμιση, είναι γνώμη. Αλλιώς να βάλω μια γραβάτα κι έναν φιόγκο στο blog μου να τους ρωτάω πρώτα αν πρέπει να αναφέρω και το όνομά τους και να κοροϊδευόμαστε. Είμαι υπέρ έτσι ώστε να καθαρίσει η ελληνική μπλογκόσφαιρα από κάθε τυχάρπαστο που γράφει ό,τι θέλει χωρίς να είναι υπόλογος για αυτά που γράφει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 17, 2012 #3228 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] Δεν είναι δυσφήμιση και ούτε υπάρχουν αποδείξεις για τέτοια πράγματα. Δυσφήμιση είναι να πω για τον Μιχαλολιάκο πώς έκλεψε λεφτά από το κράτος, ενώ δεν το έκανε. Αν τον πω αναιδή, αυτό δεν είναι δυσφίμηση, είναι γνώμη που διαφέρει, ανάλογα με την κρίση του καθενός και δεν "δικάζεται" εύκολα. Εγώ συμφωνώ με τον [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] μόνο για εσκεμμένη παραπληροφόρηση ή και δυσφήμιση, αλλά όχι αυτό που λέω εγώ. Στο όνομα της δυσφίμισης θα βαφτίζουν καθετί που δεν τους αρέσει, με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθόλου λόγο ή να γίνουμε παιδιά του Λαμπράκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 17, 2012 #3229 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 παίζεις με τις λέξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 17, 2012 #3230 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 Συνέχεια εδώ παιδιά, μην το κρύψουμε εδώ πέρα http://www.thelab.gr/eidiseis/to-blogspot-energopoiei-tin-kataliksi-gr-stin-109254.html#post1063261870 Hydra, ευχαριστούμε για την ενημέρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 17, 2012 #3231 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 in.gr - «Έτοιμα τα σχέδια» για στρατιωτική επίθεση στο Ιράν λέει Αμερικανός πρέσβης - Ειδήσεις - ΚόσμοςWW3 is coming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 17, 2012 #3232 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πακιστανός βρήκε καταφύγιο στο Δημαρχείο του Βόλου, για να γλιτώσει από ομοεθνής του | ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ :: e-volos.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 17, 2012 #3233 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 και από την ορθογραφία του δημοσιογράφου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάϊος 17, 2012 #3234 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 in.gr - «Έτοιμα τα σχέδια» για στρατιωτική επίθεση στο Ιράν λέει Αμερικανός πρέσβης - Ειδήσεις - ΚόσμοςWW3 is coming.Πιστεύω πως πριν τις Αμερικάνικες εκλογές δε θα γίνει κάτι. Μετά τις Αμερικάνικες εκλογές δύσκολα να κρατηθούν οι Αμερικάνοι. Θα το κάνουν το λάθος να επέμβουν και σε Ιράν και σε Συρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 18, 2012 #3235 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Με "τοπικό πυρηνικό πόλεμο" απειλεί ο Ν.Μεντβέντεφ τις ΗΠΑ αν κτυπήσουν Συρία, Ιράν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 18, 2012 #3236 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 OXI ALLO KAPBOYNO: «Σκάνδαλο» στην ΕΛ.ΑΣ με 60 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ Καταγγελίες ότι αγνόησαν εντολές ανωτέρων και κτύπησαν άγρια φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 18, 2012 #3237 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Unreal Engine 4The Imagination Engine: Why Next-Gen Video Games Will Rock Your World | Game|Life | Wired.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 18, 2012 #3238 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Μιχαλολιάκος: Δε πλάκωσε κανένα τανκ τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 18, 2012 #3239 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Nooz.gr : Από 1ης Ιουνίου το "ψαλίδι" στις συντάξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 18, 2012 #3240 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 in.gr - Σενάριο για πιθανή ελληνική έξοδο από το ευρώ «βλέπει» επίτροπος, διαψεύδει η Κομισιόν - Ειδήσεις - Οικονομία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts