HotPeanut Απρίλιος 11, 2012 #2921 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 in.gr - Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου - Ειδήσεις - Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 11, 2012 #2922 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 in.gr - Συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση των υποβρυχίων - Ειδήσεις - ΕλλάδαΠως ο Βενιζέλος εξαφανίζει επιδόματα. Άλλο ψήφισαν και άλλο συμφώνησαν - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 11, 2012 #2923 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 8.9 ρίχτερ στην Ινδονησία Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 11, 2012 #2924 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 Παιδες δεν ειναι ειδηση πραγματικα.Ισως για καποιον να αποτελει ωστε να μπει σαν ειδηση το βιντεακι απο το 0.00 μεχρι το 7.00, αλλα μετα το έβδομο λεπτό πραγματικά οι σκηνές και τα πρόσωπα...όασηαυτος που στο τελος μιλαει καταδικαζοντας τον χαιρετισμο δειχνει σαν τον χιτλερ με το δαχτυλο αλλα οκ χαλαραΝαζιστικός χαιρετισμός σε δημοτικό συμβούλιο - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 11, 2012 #2925 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 ως εδώ και μη παρέκει jionkor. σε διαβάζω καιρό και διαφωνώ με τις απόψεις σου αλλά τελευταία έχεις χάσει κάθε μέτρο.και να ξεκαθαρίσω.ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε που ο καθένας έχεις τις απόψεις του. ελεύθερα λοιπόν μπορούμε να διαφωνούμε. αυτό όμως δε σημαίνει οτι μπορείς να παρερμηνεύεις την έννοια της ελεύθερης άποψης και έκφρασης.το οτι εκπρόσωποι της Χ.Α. μπήκαν στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς να έχουν καμία δουλειά είναι κατακριτέο. όπως επίσης και ο κύριος Γκλέτσος που τον επικροτώ για πολλά που έχει κάνει τελευταία. ΟΜΩΣ,εφόσον ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έδωσε δικαίωμα λόγου σε όλους που επιθυμούσαν να μιλήσουν εμείς οι απέξω δε μπορούμε να έχουμε οποιαδήποτε ένσταση στο μάθημα ήθους και δημοκρατίας που προσπάθησε να περάσει.όσο και αν με ενοχλεί να πολιτικοποιείται ένα δημοτικό συμβούλιο (αντίστοιχα με την πολιτικοποίηση των πανεπιστημιακών κοινοτήτων), και εφόσον ο ρυθμιστής της συνεδρίασης ανοίγει ελεύθερα τα μικρόφωνα για όλους μπαίνει τελεία!πάμε λοιπόν στην ουσία. το σωστό είναι να μιλήσουν όλοι, με τη σειρά και σεβόμενοι τους άτυπους κανόνες μιας συνεδρίασης που πρέπει να ακουστούν όλες οι απόψεις από όλους. όποιος και αν πάρει το λόγο οι άλλοι οφείλουν να ακούνε χωρίς παρεμβάσεις και διακοπές.ο πρόεδρος λοιπόν ούτε χίτλερ έγινε ούτε τίποτα.για μένα θα πρεπε τα κομματόσκυλα και των 2πλευρών (κομμουνιστάκια και ναζιστάκια) να βγουν απο την αίθουσα και να αιματοκυλιστούν εκτός κτιρίου. οι υπόλοιποι υγιώς σκεπτόμενοι πολίτες να παραμείνουν μέσα και τέλος.τα υπόλοιπα είναι φανφάρες οπισθοδρόμησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 11, 2012 #2926 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 Γνωστοί και συγγενείς δουλεύουν χρόνια στον Γιαννακόπουλο. Ελάχιστες φορές είχαν κακό λόγο... Στο πλευρό των εργαζομένων η Βιανέξ | Newsbomb.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 11, 2012 #2927 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 κιαλλους κιαλλους!kathimerini.gr - Ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ με 540 αστυνομικούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 12, 2012 #2928 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Προέβλεψε ο Χένρι Κίσινγκερ τον επόμενο Παγκόσμιο πόλεμο ή απλά τον ... σχεδίασε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 12, 2012 #2929 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 (edited) Πόσα γραμμάρια εγγέφαλο μπορεί να έχουν; Δε θα έβαζα ποτέ τέτοια είδηση, δε τις θεωρώ πολύ σοβαρές από ένα σημείο και μετά(αφού σε 2 μέρες θα το έχουμε ξεχάσει), όμως να βιάζεις μια 85χρονη πριν τη δολοφονήσεις; χαζοί άνθρωποι.http://www.tsantiri.gr/ellada/kriti-viasmos-prin-to-fono-pateras-ke-gios-i-dolofoni.html Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 12, 2012 από astrolabos πιπέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 12, 2012 #2930 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 εγγέφαλο Δε θα έβαζα ποτέ τέτοια είδηση, δε τις θεωρώ πολύ σοβαρές από ένα σημείο και μετά(αφού σε 2 μέρες θα το έχουμε ξεχάσει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 12, 2012 #2931 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Όχι, άμα σκοτώθηκαν 10 σε τροχαίο στην Αρμενία, δεν το θεωρώ είδηση. Σοβαρό γεγονός σίγουρα, όμως μέχρι του χρόνου θα έχω διαβάσει άλλες 150 τέτοιες ειδήσεις και τελικά καμμία δε θα θυμάμαι. (δεν με επηρεάζει μια τέτοια είδηση, αυτό θέλω να πω) Υ.Γ: Η βρισιά δεν ήταν βαριά, μου ΄δωσες κάρτα γι΄αυτό που είπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 12, 2012 #2932 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Η κάρτα ήταν για την βρισιά, η γάτα για αυτό που είπες. Από πότε η δολοφονία δεν είναι σοβαρή είδηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 12, 2012 #2933 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Θα το έχεις στο μυαλό σου πάνω από 5 λεπτά; Εγώ σίγουρα όχι, αμφιβάλλω και για πολλούς.Δε μιλώ για αύριο, αύριο νέα δολοφονία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 12, 2012 #2934 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Χυντρα αγορι μου τι ειν'αυτα που λες ? Οσο σε συμπαθουσα ρε φιλε τωρα τελευταια με αυτα που διαβαζω τραβαω τα βυζια μου. Χαλαρωσε λιγο και κατεβα απο το καλαμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 12, 2012 #2935 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Η σοβαρότητα της είδησης μετράται από το πόσο σε αγγίζει, όχι από τη χρονική της διάρκεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 12, 2012 #2936 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Δε χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα. :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 12, 2012 #2937 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Πριν 15 χρόνια για μια δολοφονία ή έναν βιασμό τα κανάλια μπορεί να κάνανε ρεπορτάζ και αναλύσεις για μέρες, ίσως και παραπάνω. Σήμερα λένε(?) την είδηση και απλά πάνε παρακάτω. Είναι κρίμα να έχουμε εξοικειωθεί σε αυτό το βαθμό με την είδηση μιας δολοφονίας ή ενός βιασμού. Είναι κρίμα να μην μας επηρεάζει πλέον και είναι κρίμα να έχουμε γίνει τόσο απαθείς/αναίσθητοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Απρίλιος 12, 2012 #2938 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Χυντρα αγορι μου τι ειν'αυτα που λες ? Οσο σε συμπαθουσα ρε φιλε τωρα τελευταια με αυτα που διαβαζω τραβαω τα βυζια μου. Χαλαρωσε λιγο και κατεβα απο το καλαμι.έλληνα ψηφοφόρε... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 12, 2012 #2939 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 in.gr - Στο 21,8% εκτοξεύτηκε η ανεργία τον Ιανουάριο, άνεργος ένας στους δύο νέους - Ειδήσεις - Οικονομία Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 12, 2012 #2940 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Γκλέτσος: Έσπασα στο ξύλο εργολάβο που μου πρότεινε μίζες - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts