Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
Άντε πάλι. Άντε πάλι να απαξιώσουμε και να χλευάσουμε την διαφορετική άποψη. Θα σου γίνει συνήθεια στο τέλος. Και να πω ότι δεν δήλωσα μη-ειδικός επί του θέματος; Μια άποψη διατύπωσα.

Τέλος πάντων για να σου απαντήσω επί του θέματος που θέτεις, όταν οι κατσίκες και τα ποδήλατα θα έχουν αποκτήσει την ικανότητα να λένε την γνώμη τους και αντίστοιχα οι άνθρωποι να την κατανοούν, ίσως να τους δοθεί το δικαίωμα της ψήφου.

Το αυτό ισχύει και για τον γάμο μεταξύ ποδηλάτων ή κατσικιών, όταν αποκτήσουν τη δυνατότητα να λένε "I do", ας παντρευτούν :hehe:

Δεν χλευάζω κανέναν, προσαρμόζω τις απαντήσεις μου στο επίπεδο των επιχειρημάτων που διαβάζω.

Δεν χλευάζω κανέναν, προσαρμόζω τις απαντήσεις μου στο επίπεδο των επιχειρημάτων που διαβάζω.

Μόλις το έκανες ξανά.

Αν βαλει εκαμ θα βαλει και αν εχει κανονικους ελευθερους σκοπευτες μιλαμε για τζιμανια

με στρατιωτικο σχολειο

απλά αμφιβαλω γιαυτο, πιστευω οτι απλα θα παραταξει ακροβολιστες.

Πολυ παπατζα για το τιποτα το αρθρο, επισημα δε προκειται να μαθει κανεις για καποια τετοια κινηση

οχααοαχαοχοαχοοαοαχοχαοχαοχαοαχοχαοχοαοχαοχαοχαοαοχοχοαχοαχο

διαβάστε για να καταλάβετε

ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ! ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Ειδησεογραφία Μακελειό τελεία τζιάρ: "To διαβάζουμε παντού αλλά δεν θέλει να το επιβεβαιώσει κανένας" κατά το "όλοι το λένε, κι ο Μπάμπης ο Σουγιάς" κλπ

Έχουν υποφέρει οι Καζάκοι.

BBC News - Borat anthem stuns Kazakh gold medallist in Kuwait

Σε κάποιο πολύ παλιό Ευρωπαϊκό παιχνίδι της Εθνικής μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, αντί να βάλουν τον Εθνικό ύμνο της χώρας βάλανε στρατιωτικό εμβατήριο. Φάγανε τρελό κράξιμο από την κερκίδα+γέλια, το κόψανε και μετά βάλανε το σωστό!!!!

Δεν πραγματοποιεί μαθητική παρέλαση ο δήμος Καλλιθέας

... Φοβήθηκαν.. και θα πήγαινα να .. παρελάσω...:fist::fist:

Αλλά, όσοι ήταν να πάνε να διαμαρτυρηθούν, θα πανε να διαμαρτυρηθούν έτσι και αλλιώς. οπότε θα πάω και εγώ :)

Δεν πραγματοποιεί μαθητική παρέλαση ο δήμος Καλλιθέας

... Φοβήθηκαν.. και θα πήγαινα να .. παρελάσω...:fist::fist:

Αλλά, όσοι ήταν να πάνε να διαμαρτυρηθούν, θα πανε να διαμαρτυρηθούν έτσι και αλλιώς. οπότε θα πάω και εγώ :)

εχει πολυ μεγαλη δραση το δε πληρωνω εκει,γι αυτο την ακυρωσανε:nothing:

εχει πολυ μεγαλη δραση το δε πληρωνω εκει,γι αυτο την ακυρωσανε:nothing:

Θα έλεγα τώρα τίποτα για το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στην Καλλιθέα και την δράση του, αλλά δεν θέλω να βάλω σχόλια στην είδηση.:nothing::nothing:

Θα έλεγα τώρα τίποτα για το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στην Καλλιθέα και την δράση του, αλλά δεν θέλω να βάλω σχόλια στην είδηση.:nothing::nothing:

για πες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.