HotPeanut Μάρτιος 2, 2012 #2561 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 LiveLeak.com - IED Emplacers Engaged With HF in Kirkuk (Hawijah) Iraq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάρτιος 2, 2012 #2562 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Απολυμένος πυροβόλησε τον πρώην εργοδότη του - NEWS247Είναι τραγικό. Η έλλειψη εργασίας οδηγεί σε απελπισία, αγανάκτηση και φθόνο ακόμη για όσους έχουν δουλειά. Ε κάπου εκεί το μυαλό θολώνει, παίρνει ανάποδες στροφές που λένε και το κακό είναι θέμα χρόνου για να επέλθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 2, 2012 #2563 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Έριξαν τη σελίδα του ΕΣΡ οι Anonymous | Newsbomb.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 4, 2012 #2564 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Μιας και μας το θυμιζουν τα κοσμικοτατα νεαπροσωπικα δε μου καιγεται καρφι εκει που πανε και μπλεκουνμε το ετσι θελω για κερδη, αν συμβαινουν αυτα.Πολλες ιστοριες, αυτη μαλιστα ειναι light γιατι δεν εχει ξεκαθαρισμα.Ηθελες τα και 'παθες τα.Η κραυγή απόγνωσης της Γωγώς Φαρμάκη: Θέλω μόνο να μπει στη φυλακή - Celebrities - Lifestyle | Cosmo.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 4, 2012 #2565 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Οτι να'ναι... http://www.kke.gr/anakoinoseis_grafeioy_typoy/anakoinosh_toy_grafeioy_typoy_gia_tis_fthhnes_patates?morf=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 4, 2012 #2566 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 ΕΛ.ΠΕ. - Βοηθός σερβιτόρου με ετήσιες απολαβές 73.856 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Μάρτιος 4, 2012 #2567 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Να υποθέσω ότι για καλό την έβαλες την είδηση? Γιατι, αν και για μούφα μου φαίνεται, τα ΕΛΠΕ είναι κερδοφόρα ιδιωτική εταιρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 4, 2012 #2568 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Πρώτο ΘΕΜΑ online : Το ΚΚΕ ενάντια στο "κίνημα της πατάτας" - Πολιτική Όχι άλλο κάρβουνο ρε Αλεκάκι.. φτάνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 4, 2012 #2569 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 3 posts πάνω [MENTION=23]DJD[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 4, 2012 #2570 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Πρώτο ΘΕΜΑ online : Το ΚΚΕ ενάντια στο "κίνημα της πατάτας" - Πολιτική Όχι άλλο κάρβουνο ρε Αλεκάκι.. φτάνει! κοίτα ποιος μιλάει για κάρβουνο 3 posts πάνω [MENTION=23]DJD[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάρτιος 5, 2012 #2571 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Πρώτο ΘΕΜΑ online : Το ΚΚΕ ενάντια στο "κίνημα της πατάτας" - Πολιτική Όχι άλλο κάρβουνο ρε Αλεκάκι.. φτάνει!Κανονικά έπρεπε να είναι κοντά στην εργατική - αγροτική τάξη. Γιατί τους το κάνει αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Μάρτιος 5, 2012 #2572 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 ΠΑΤΑΤΕΣ - YouTubeρε παιδια ετσι δουλευει το ολο συστημα,στις πατατες κολλατε;σορι αλλα σιγουρα η ολη φαση αποπροσανατολιζει, και σιγουρα αν και θα μπορουσε να εχει διδακτικο χαρακτηρα ο τροπος που παρουσιαζεται δεν δινει τετοια περιθωρια παρτε πατατες Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 5, 2012 #2573 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Νομίζω πως η όλη φάση με την πώληση πατατών σε τιμή ~25 λεπτά το κιλό, δείχνει ξεκάθαρα, και σε όλους τους εμπλεκόμενους, ότι το πρόβλημα είναι οι μεσάζοντες. Πραγματικά, αδυνατώ να καταλάβω το νόημα της ανακοίνωσης του κκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 5, 2012 #2574 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 in.gr - Νέος φόρος στα ακίνητα θα αντικαταστήσει το «χαράτσι» της ΔΕΗ - Ειδήσεις - ΟικονομίαΌχι που θα περίμεναν το ΣτΕ. Στην υγειά μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάρτιος 5, 2012 #2575 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Ήταν που ήταν ψηλές οι τιμές των ακινήτων ....με την κρίση και την μείωση της ζήτησης αντί να πέσουν οι τιμές (1ο μάθημα ΑΣΟΕ) εξισώνουν τις αντικειμενικές με της πώλησης ωστε να μην έχει κανεις να πληρώσει για το σπίτι που διαθέτει...Θα τα γράψουμε όλα στην Εκκλησία ([MENTION=9387]victor[/MENTION]) όπως γινόταν επι Τουρκοκρατίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Μάρτιος 5, 2012 #2576 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Νομίζω πως η όλη φάση με την πώληση πατατών σε τιμή ~25 λεπτά το κιλό, δείχνει ξεκάθαρα, και σε όλους τους εμπλεκόμενους, ότι το πρόβλημα είναι οι μεσάζοντες. Πραγματικά, αδυνατώ να καταλάβω το νόημα της ανακοίνωσης του κκε...Το πρόβλημα είναι φίλε μου ότι και το ίδιο το κκε δεν μπορεί να καταλάβει το νόημα της ανακοίνωσής του.. Γι αυτο το βλέπω πάλι στο 10%, και πολύ λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 5, 2012 #2577 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Από Ρωσία με αγάπη.Βίντεο: Νύφη ξεγυμνώθηκε στο γάμο της! - Παράξενα - Επικαιροτητα | Cosmo.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 5, 2012 #2578 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 (edited) in.gr - Νέος φόρος στα ακίνητα θα αντικαταστήσει το «χαράτσι» της ΔΕΗ - Ειδήσεις - ΟικονομίαΌχι που θα περίμεναν το ΣτΕ. Στην υγειά μας.Το ΣτΕ απάντησε και έχουν αρχίσει και τους κράζουν από τον ΔΣΑ...Χοντρικά η απάντηση ήταν "ναι, είναι αντισυνταγματικό το μέτρο, αλλά επειδή είναι προσωρινό, το επιτρέπουμε..." :fist:Δηλαδή, προσωρινά, μπορείς να παρακάμψεις το Σύνταγμα, αλλά όχι για πάντα...Αν εγώ δηλαδή, πάω αύριο και σκοτώσω ένα από τα 300 γουρούνια και δεν το ξανακάνω στη ζωή μου, μπορώ να έχω παρακάμψει προσωρινά το νόμο ή το Σύνταγμα...;Ήταν που ήταν ψηλές οι τιμές των ακινήτων ....με την κρίση και την μείωση της ζήτησης αντί να πέσουν οι τιμές (1ο μάθημα ΑΣΟΕ) εξισώνουν τις αντικειμενικές με της πώλησης ωστε να μην έχει κανεις να πληρώσει για το σπίτι που διαθέτει...Θα τα γράψουμε όλα στην Εκκλησία ([MENTION=9387]victor[/MENTION]) όπως γινόταν επι Τουρκοκρατίας.Έχω ένα σπίτι στο Λυκαβηττό. Η τιμή πώλησης προ κρίσης ήταν 120.000€. Τώρα έχω αγγελία για 50.000€ και δεν ενδιαφέρεται κανείς. Η αντικειμενική είναι στα 35.000€... Θα την ανεβάσουν στα 45.000€, εγώ θα το πουλήσω στα 40.000€ κι αν, γιατί δε φεύγει και θα κληθώ να πληρώσω φόρους και χαράτσια για μεγαλύτερο ποσό.Θα το κάψω και θα πάρω την ασφάλεια!!! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2012 από Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 5, 2012 #2579 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Παπουτσής: Τα χημικά είναι η πιο ήπια μορφή αντίδρασης - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 5, 2012 #2580 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Από Ρωσία με αγάπη.Βίντεο: Νύφη ξεγυμνώθηκε στο γάμο της! - Παράξενα - Επικαιροτητα | Cosmo.grΌταν σου πέφτει το παντελόνι κοιτάς να το σηκώσεις όχι να το βγάλεις. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι ατύχημα. :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts