Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Τα Ακουω τα ας μη πεταμε τσιγαρα κατω και ας μη παταμε κορνες και ας κραταμε τη πορτα να περναει ο αλλος, ειναι σωστα ολοσωστα, δεν δειχνουν τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ οπως προειπαμε αλλα γινονται παντου.Παντου.Σε αυτα τα λιγα μερη που μπορεις να πας και πες οτι εισαι ή ειναι καποιοι δε σημαινει οτι αυτο το δειγμα ειναι αντιπροσωπευτικο ολοκληρης της χωρας!

Να μου πουνε τι; οτι ειναι χειροτερη η ελλαδα της γαλλιας η της γερμανιας; Που σε μερικες περιοχες σε σφαζουν η σε βρισκουν μετα απο μηνες σε ποταμι; Κανενα δειγμα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο καμιας χωρας και κανενος πολιτισμου. Ημαρτον δηλαδη πεσανε να με φανε επειδη δηλαδη ειπα το αυτονοητο οτι δημιουργησαμε πολιτισμο. Και κοιτα που παει η συζητηση, λες και ειμαστε αλλοθρησκοι ή ανθελληνες.

Αλλανταλλων δηλαδη. Δε πηγε κανεις ελληνας στη βορεια αγγλια να βγαζει καρβουνα ουτε στη γαλλια να σκουπιζει τους ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ σταθμους μετρο. βρωμικους. Τα παντα πεταμενα κατω.

Πηγανε σε κεντρα ιστορικης σημασιας η γενικα ανωτερων ατομων που δεν εχει μαζευτει αραπια και μεταναστης που πειναει.

Αλλα εχω δει και αυτο: να ζητανε να φυγουν απο καποια χωρα για παραπανω λεφτα ξερωγω, και να κλαιγονται σε στυλ ειμαι κακομοιρης και μεταναστης και δε μου προσφερει η χωρα μου ενω ειναι ΑΝΕΤΟΣ εδω. Φυγε αλλα μη το παιζεις κακομοιρης. Δεν σε πιστευουμε οι υπολοιποι που πραγματικα εχουμε αναγκη απο δουλεια κτλπ.

Καταλαβαινεις και γενικα ολοι μπορουν να δουν τι εννοω.

Ολοι εχουμε δικιο ολοι μπορει να χουμε διαφορετικες αποψεις, αλλα καποιοι δε καταλαβαινουν οτι σε αυτον τον πολεμο παει η γερμανια να υποδουλωσει οτι δε καταφερε στους ww1-2. Ειναι αυτονοητο πως οτι περασει εδω θα περναει σιγα σιγα και σε αλλες χωρες. Αυτος ειναι ο πολιτισμος της γερμανιας, να εξαπλωνεται οπως μπορει.

Ποτε οι γοτθοι δε καταφεραν τιποτα και ειναι στο αιμα τους να καταφερουν.

Ειναι στο dna τους να υποδουλωσουν καποιους καποτε.

Εχεις δικιο οντως victor . Δε θα ξαναπω κακη κουβεντα. Ασε γιατι εχουν φερει και πολλους διαιτητες τελευταια για να παρατηρουν. Ειναι καλοι αυτοι, δεν ειναι σα της χουντας

τους ρουφιανους, εμπιστευσου τους γιατι ειναι πολιτισμενοι.:T:

Παιδιά δε χρειάζεται να το κουράζουμε, οι προγόνοι μας μας λένε οι ίδιοι πώς θα έπρεπε να είναι τα πράγματα στον επιτάφιο του Μενέξανου, Πλάτωνος.

[...]Γι’ αυτό να προσπαθείτε και στα πρώτα καιστα τελευταία και σε όλη σας τη ζωή να στρέφετε όλη την προθυμία με όλουςτους τρόπους σε αυτό: πώς να ξεπεράσετε και εμάς και τους προγόνους στηνδόξα. Αλλιώς, να ξέρετε ότι, αν εμείς σας ξεπερνάμε στην αρετή, αυτή ηυπεροχή μας μας δίνει ντροπή, ενώ αν είμαστε κατώτεροί σας, αυτό μας κάνειευτυχισμένους. Θα γίνουμε εμείς οι νικημένοι και σεις οι νικητές αν εσείςβάλετε σαν σκοπό της ζωής σας, να μην καταχρασθείτε τη δόξα των προγόνων σαςκαι να μην την ξοδέψετε, συναισθανόμενοι ότι

για έναν άνδρα ο οποίος δίνεικάποια αξία στον εαυτό του, δεν υπάρχει άλλο αισχρότερο πράγμα παρά ναεμφανίζεται τιμώμενος, όχι για τα προσωπικά του έργα αλλά για δόξα προγόνων

.Βέβαια είναι για τους μεταγενέστερους καλός και μεγαλοπρεπής θησαυρός καιυπάρχουν προγονικές τιμές. Αλλά είναι άνανδρο και αισχρό να χρησιμοποιείκανείς έναν θησαυρό, είτε χρημάτων είτε τιμών, επειδή ο ίδιος δεν έχει δικάτου αποκτήματα και ένδοξα έργα, και να μην τον παραδίνει στους απογόνους του.Και αν μεν επιδιώξετε αυτά στη ζωή σας, θα έλθετε κοντά μας αγαπημένοι προςαγαπημένους, όταν σας φέρει η κοινή μας μοίρα. Αν όμως αμελήσετε και φανείτεδειλοί, κανείς δεν θα σας υποδεχθεί με προθυμία.[...]

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Έγινε επεξεργασία από Hydra

Τι να κανει η μεεδ! Με 10 βατραχια και αλλους 50 μονιμαδες δε κανεις δουλεια λεμε σε "ανταρτικο πολης".

Αυτοι οι κραυγαλεοι ορισμοι...Ενδιαφερον παντως το να μην κανουν αποκλειστικα με μυκ ή δυκ εκπαιδευση αλλα με τη μεεδ. Ισως ακουσαν για το νεο σχολειο διασωστων της αεροποριας και ηρθαν να κοψουν κινηση καθως ειναι υπερμαχιμο με τα παντα ολα μεσα και καμια 9αρια μηνες εκπαιδευση.

imho αυτό το παραλήρημα του ότι βρίσκω το ποστάρω πρέπει να σταματήσει

έχουμε πήξει από οτιδήποτε παπαριά γράφει ο οποιοσδήποτε wannabe δημοσιολαμακας και μετά την αναπαράγουμε και εδώ μέσα

όχι άλλο κάρβουνο !!!

Ανοίγουν επτά νέοι σταθμοί του Μετρό | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION] Για εμένα λες; Ελπίζω να μην είμαι ο δημοσιο*******. Αν θέλεις μπορείς να δεις το δικό μου site, είναι πεντακάθαρο και καμαρώνω γι' αυτό.

Για την είδηση, που όπως φαίνεται υποστηρίζεις ότι είναι ψευδής, ελπίζω να έχεις δίκιο.

Τέτοια είδηση όμως δεν έβαλα στη δική μου σελίδα, οπότε νομίζω με αδικείς αν με θεωρείς δημοσιοτέτοιο. :p

imho αυτό το παραλήρημα του ότι βρίσκω το ποστάρω πρέπει να σταματήσει

έχουμε πήξει από οτιδήποτε παπαριά γράφει ο οποιοσδήποτε wannabe δημοσιολαμακας και μετά την αναπαράγουμε και εδώ μέσα

όχι άλλο κάρβουνο !!!

Καλό είναι. Με την ανάρτηση της κάθε βλακείας που βρίσκουμε, μπορούμε να την ψάξουμε και να δούμε αν είναι πραγματικότητα ή όχι. Καλύτερα να καταρρέει σε δημόσιο περιβάλλον παρά να μας τρώει ιδιωτικά.

Η ειδηση μια χαρα ειδηση ειναι. Ο τροπος που μεταδιτεται απο τον κυριο αυτον ομως και

ο στοχος που εχει δεν ειναι η ακριβης ..πληροφορηση. Αλλα μπορει γενικα ενας να κρινει και

να κρατησει την πληροφορια που χρειαζεται.

Πάντως έχει να κάνει με την είδηση που πόσταρα; Αν έχεις ενστάσεις, θα ήταν ενδιαφέρον πιστεύω. Μπορεί να είναι fake η είδηση. (;)

όχι δεν έχει σχέση με την είδηση/δεν ξέρω αν είναι αλήθεια/ψέμματα

Καλό είναι. Με την ανάρτηση της κάθε βλακείας που βρίσκουμε, μπορούμε να την ψάξουμε και να δούμε αν είναι πραγματικότητα ή όχι. Καλύτερα να καταρρέει σε δημόσιο περιβάλλον παρά να μας τρώει ιδιωτικά.

μα έχουμε δει και τερατουργήματα τύπου: κόβουν δραχμές,ετοιμάζουν μυστικό νομισματοκοπείο κ.α

δεν λέω να αστυνομεύεται το φόρουμ,αλλά το κάθε παραλήρημα ενός/μιας blog-ερ σίγουρα δεν είναι είδηση

καλά ρε, παραιτήθηκε ο παπουτσής, και δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά εδώ μέσα;

ποιος θα είναι, άραγε, ο άξιος που θα τον αντικαταστήσει;

ΧΑΧΑΧΑ ΘΕΟΣ ο χρησταρας. Εβαλε λιμενικο πυροσβεστικη μπατσαρια, τη δουλεια μου την εκανα λεει, τωρα που χρειαζεται δουλεια πραγματικη ας το αναλαβουν αλλοι το υπουργειο.

Τωρα μπορει να παρει ψηφους, αν εκανε προσληψεις και μετα εβγαινε αποτυχημενο το εργο του θα τον εκραζαν, τωρα

χαλαρα ομως.

new farm-greece: Οι αγελάδες θα στέλνουν sms

Ευτυχώς πλέον τα κινητά αποθηκεύουν τους αριθμούς στην μνήμη και όχι στην sim. Φανταστείτε να είχατε πάνω από 200 αγελάδες. Θα θέλατε δύο κινητά :hehe:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.