yanni Ιανουάριος 9, 2012 #2001 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Το μεσημέρι μόνο που δεν βρίστηκε με τον δημοσιογράφο του Real FM. Ούτε λίγο ούτε πολύ ήθελε να βγει από πάνω και ως το θύμα και σε κάθε ερώτηση του δημοσιογράφου τον κατηγορούσε ότι ήταν κακόπιστος δημοσιογράφος και προσπαθούσε να επιβάλει μια λάθος εικόνα των γεγονότων. Το καημενούλη. Στο μεταξύ το πρωί ήταν να δώσει συνέντευξη στον Χατζηνικολάου, αλλά τους είπε ότι δεν μπορούσε διότι ήταν στην αστυνομία. Όπως ανέφερε ο εν λόγω δημοσιογράφος έδινε συνέντευξη σε άλλον σταθμό και μάλιστα από το αμάξι του!!! Μάλλον του ανανέωσαν το δίπλωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 10, 2012 #2002 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Newsbeast.gr | ΚΟΙΝΩΝΙΑ : Έκλεψαν ολόκληρο κοπάδι πρόβατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 10, 2012 #2003 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Δεν ξέρω για τη δασκάλα, αλλά ένα ΜΠΡΑΒΟ στο μαθητή! Πρώτο ΘΕΜΑ online : Δασκάλα είχε ερωτικές επαφές με ανήλικο! - Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιανουάριος 10, 2012 #2004 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Δεν ξέρω για τη δασκάλα, αλλά ένα ΜΠΡΑΒΟ στο μαθητή! Πρώτο ΘΕΜΑ online : Δασκάλα είχε ερωτικές επαφές με ανήλικο! - Ελλάδα 22 χρονών, πολλή μικρή. Μου έκανε εντύπωση. Σε γενικές γραμμές κάτι άσχημες είναι που τα κάνουν αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 10, 2012 #2005 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Τι σηματοδοτεί η επέλαση των Ρώσων στη Μεσόγειο | Newsbomb.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιανουάριος 10, 2012 #2006 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 22 χρονών, πολλή μικρή. Μου έκανε εντύπωση. Σε γενικές γραμμές κάτι άσχημες είναι που τα κάνουν αυτά. Ε αμα ηταν μοντελο της victoria secret δεν θα ηταν δασκαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 10, 2012 #2007 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Δεν ξέρω για τη δασκάλα, αλλά ένα ΜΠΡΑΒΟ στο μαθητή! Πρώτο ΘΕΜΑ online : Δασκάλα είχε ερωτικές επαφές με ανήλικο! - Ελλάδα μόλις έμαθε ο πιτσιρικάς δυο πράγματα στην ζωή του. πως του έκατσε joker, και όταν σου κάθεται το joker δεν το λες σ όλο τον κόσμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 10, 2012 #2008 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 in.gr - Καμία συζήτηση για μειώσεις ή πάγωμα μισθών από τη ΓΣΕΕ - Ειδήσεις - Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 10, 2012 #2009 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Δεν ξέρω για τη δασκάλα, αλλά ένα ΜΠΡΑΒΟ στο μαθητή! Πρώτο ΘΕΜΑ online : Δασκάλα είχε ερωτικές επαφές με ανήλικο! - Ελλάδα Στα σχόλεια από κάτω: παριζάκι μου καλό , πάμε τώρα σε καλώ, στης δασκάλας το σχολειό , για να μάθω πράγματα, γράμματα σπουδάματα, του Θεού τα θάματα. Για να μάθω τις λαβές, τις γλυκιές τις αγκαλιές, ν΄αποφεύγω τις ξυλιές, να μη γράφω τιμωρία στην καλή μου την κυρία. Κι αν δεν παίρνω και βαθμούς σαν τους άλλους τους καλούς , θα ΄ναι απ΄αναστεναγμούς, της δασκάλας τους καημούς... Με τις υγείες σου, ρε μαγκάκο.- :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 10, 2012 #2010 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 in.gr - Καμία συζήτηση για μειώσεις ή πάγωμα μισθών από τη ΓΣΕΕ - Ειδήσεις - Ελλάδα Ούτε η ΔΕΗ θα συζητούσε την είσπραξη του χαρατσιού μέσω των λογαριασμών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 10, 2012 #2011 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Toν καημενο τον μαθητη λυπαμαι... Τον απαπλανουσε επι 5 συναπτους μηνες.!!! Το αξιοπεριεργο στην ολη υποθεση ειναι το πως καταφερε 22χρονη να διοριστει τωρα που το σκεφτομαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 10, 2012 #2012 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 (edited) Το αξιοπερίεργο είναι πώς είχαν facebook τα 10χρονα.Δεν είναι διορισμένη ακόμα. Φυσιολογική ηλικία για δασκάλα.Αναπληρώτρια ή ωρομίσθια θα ήταν. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2012 από Hydra Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιανουάριος 10, 2012 #2013 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 (edited) Για ποιο λογο η ειδηση 22αχρονη αποπλανουσε 15αχρονο δεν προκαλει "σοκ"Ενω αν η ειδηση ηταν 22αχρονος αποπλανουσε 15αχρονη/νο θα λεγαμε να το κρεμασουν απο τα @@?inb4η 22αχρονη δεν εχει @@Απλα εχω αυτη την απορια χωρις καμια κριτικη διαθεση. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2012 από defiant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 10, 2012 #2014 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 κρητικη Γιατι,οσοι ειναι απο κρητη εχουν αλλες διαθεσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 10, 2012 #2015 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 χωρις καμια κρητικη διαθεση. Αυτό καταλάθος ή εξεπίτηδες το έκανες λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιανουάριος 10, 2012 #2016 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Η ηλικία συνέναισης του ανηλίκου είναι τα 15, σύμφωνα με το νόμο. Παίζει κάτι άλλο στην όλη υπόθεση που δεν ξέρουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 10, 2012 #2017 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 16 για ετεροφυλλικό, 18 για ομοφυλλοφιλικό συνεναιτικό sex Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιανουάριος 10, 2012 #2018 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Age of consent - Wikipedia, the free encyclopedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιανουάριος 10, 2012 #2019 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Αυτό καταλάθος ή εξεπίτηδες το έκανες λάθος; Σχεδον καταλαθος Δεν κολλαω στις ηλικιες, ουτε στην ειδηση συγκεκριμενα, αλλα στην διαφορα φυλου μεταξυ παιδεραστων να το πω?ανωμαλων? Π.χ "30αχρονη αποπλανει 13αχρονο" θα πεις την 30αχρονη παιδεραστη? Θα δεις το 13αχρονο σαν θυμα ή θα του πεις μπραβο εγινες ανδρας και αλλα παρομοια? Αν γινει το αντιστροφο ομως, "30αχρονος αποπλανει 13αχρονη" τοτε αλλιως τα βλεπεις. Η 13αχρονη ειναι το θυμα που θα την τρεχουν σε ψυχολογους και θα εχει στιγματιστει και ο 30αχρονος θα θεωρειται παιδεραστης και θα θελεις να τον λυντσαρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 10, 2012 #2020 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 και κάπου σε αυτό το σημείο είμαι σίγουρος οτι περιμένετε να πεταχτώ να πω τη χαζαμάρα μου. αμ δε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts