Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Χρεοκόπησε ρωσικό τουριστικό πρακτορείο. Χιλιάδες πελάτες του βρίσκονται στην Ελλάδα - NEWS247

Το ''ξανθό γένος'' που ''θα μας σώσει''.....

ούτε τους δικούς του δεν μπορεί να σώσει.

Οποία ξεφτίλα για ''υπερδύναμη''

Χρεοκόπησε ρωσικό τουριστικό πρακτορείο. Χιλιάδες πελάτες του βρίσκονται στην Ελλάδα - NEWS247

Το ''ξανθό γένος'' που ''θα μας σώσει''.....

ούτε τους δικούς του δεν μπορεί να σώσει.

Οποία ξεφτίλα για ''υπερδύναμη''

Καπιταλισμός

Βασικά χαρακτηριστικά

Ο καπιταλισμός είναι ένα κοινωνικό και οικονομικό σύστημα όπου η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων, όπως και οι επενδύσεις σε οικονομικά αγαθά, παραγωγή, κατανομή, το εμπόριο και υπηρεσίες, κατέχονται από ιδιώτες, με κυρίαρχο κίνητρο/στόχο το κέρδος

Καπιταλισμός

Βασικά χαρακτηριστικά

Ο καπιταλισμός είναι ένα κοινωνικό και οικονομικό σύστημα όπου η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων, όπως και οι επενδύσεις σε οικονομικά αγαθά, παραγωγή, κατανομή, το εμπόριο και υπηρεσίες, κατέχονται από ιδιώτες, με κυρίαρχο κίνητρο/στόχο το κέρδος

Μη μου τα λες εμένα. Τα ξέρω ήδη.

Πές τα σε μερικούς μερικούς φωστήρες που έκραζαν λίγο καιρό πρίν για το ''άτοκο δάνειο της μαμάς Ρωσίας (100 δις 200 δις - δεν θυμάμαι, μπορεί να ήταν και 300) που μας προσφερόταν τζάμπα, ωστε να γλιτώσουμε απο τους κακούς τοκογλύφους, αλλά οι κακοί κυβερνώντες το έπαιζαν βαρύ πεπόνι και δεν το δέχονταν''

Που ακούστηκε καπιταλιστική οικονομία να βοηθάει αφιλοκερδώς μιαν άλλη ??? Μόνο στο μυαλό μερικών σαλεμένων.

Σχετικά με τα τουριστικά γραφεία, απο τον αριθμό που έχουν φαληρίσει (γιατί αυτό δεν είναι το πρώτο -και οι φήμες λένε πως δεν θα είναι ούτε το τελευταίο-), καθώς και απο την υποστάθμη των ''τουριστών'' που κουβαλήσανε, αποτελεί ασφαλή δείκτη και για την δύναμη όλης της οικονομίας τους. Βλέπεις, ο Αμπράμοβιτς και κανα-δυο άλλοι μαφιόζοι, δεν αποτελούν την μέση οικονομική τάξη στη χώρα.

Συμφώνησαν ΝΕΡΙΤ - Ευαγγελάτος - NEWS247

τελικά μερικά πράγματα θα επιπλέουν εις το διηνεκές.

....κοίτα τι ''ποιότητα'' μας πασάρουν επι πληρωμή.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ !!!

100% ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ ήταν επιφυλλακτική, έχοντας ανταποκριθεί στο αίτημα για μια συνάντηση που έγινε από την πλευρά της ΝΔ, ενώ υπήρχε άρνηση από το ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια όμως φαίνεται πως συμφώνησαν και οι δύο πλευρές της συγκυβέρνησης για να ξεκινήσει η συγκεκριμένη συνεργασία.

Μου αρέσει που είχαν κόψει και το CL επειδή ήταν ακριβό και τώρα το ξανά πήραν πληρώνοντας και πρόστιμο.

Μου αρέσει που είχαν κόψει και το CL επειδή ήταν ακριβό και τώρα το ξανά πήραν πληρώνοντας και πρόστιμο.

Σιγά μην πλήρωσαν και πρόστιμο. Εσύ το πλήρωσες! :haha: Καλά, κι εγώ. :TD:

Το προκαταρκτικό πόρισμα επιβεβαιώνει τις προβλέψεις...

Επίσημο πόρισμα για το μοιραίο MH17 των Μαλαισιανών αερογραμμών: Χτυπήθηκε από ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από την Ουκρανία - NEWS247

Κατω η τρομοκρατια!! Αλητες τρομοκρατες! Ζητω η ταξη και η ηθικη!

Η ίδια κοπέλα-ηθοποιός σε 3 διαφορετικά «τρομοκρατικά» χτυπήματα | Veria News

The Real Holly Mcclane? Where the F!@# was John?

Να φύγει ο εμπνευστής του ΕΝΦΙΑ ζητούν 21 βουλευτές της ΝΔ! | Πολιτική - NewsIt.gr

:rofl: :rofl:

Γιατί ΑΥΤΟΣ φταίει και όχι εκείνοι που τον ψήφισαν. :hehe: :hehe:

ψιλό γαζί !

____________________________________________________________________________________________________

Έρχονται εκλογές

Θαμαράς: Ούτε άλλα δανεικά ούτε μνημόνια – Θα ανακουφίσουμε τους Έλληνες από την ανεργία και την υπερφορολόγηση

Άντε με το καλό και καλό χειμώνα !

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1

Πρόστιμα ΕΕ για τα λύματα: Bόμβα στα οικονομικά των δημοτών της ανατολικής Αττικής - NEWS247

Σιγά σιγά ''οι δημότες'' θα ανακαλύψουν ποιό είναι το τίμημα του ''δεν το θέλω δίπλα μου''

και ενώ εμείς τσακωνόμαστε περιμένοντας την ανάπτυξη αλλού θυσιάζονται περιμένοντας το Μεσσία

Μαστροποί έπειθαν Εβραίες να έρχονται σε επαφή με αλλόθρησκους για να διευκολυνθεί η έλευση του Μεσσία | ifemirida

no comments...

λίγα είναι για κάτι τέτοιους σκατάνθρωπους,ελπίζω να πάει και φυλακή και να τον μυήσουν στο "ανοιχτά απο πίσω"

Άκυρες οι απολύσεις της ΕΡΤ! :: left.gr

Εισαγγελέας στη ΝΕΡΙΤ - Στο φάκελο και η αποκάλυψη του TPP για τον Μακρυδημήτρη - ThePressProject

Πόσο πιο "σκ@τά" μπορούν να τα κάνουν οι κυβερνώντες?

Απ.: Πολύ, γιατί δεν πληρώνουν αυτοί αλλά όλοι εμείς οι μ@λ@κες

Λουκέτο και αηδίες. Προγραμματισμένες συγχωνεύσεις ομίλων θα είναι. Ρωτήστε και τον Αρβανιτόπουλο, που είχε πάει να κάνει εγκαίνια στο ΑΚΜΗ.

Και αναρωτιόμουν πώς γίνεται 800 οφειλέτες του ΙΚΑ να χρωστούν συνολικά 11 δις - προφανώς κάπως έτσι. Βέβαια, τουλάχιστον τώρα μπορούμε να αφαιρέσουμε 20 εκατομμύρια από τις οφειλές. Τι πληρωμή, τι παραγραφή, το ίδιο πράγμα.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα πάντα εν σοφία επόιησαν οι συγκυβερνώντες.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.