Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Έτσι θα πάρουν τα σπίτια των πολιτών

"Επί της ουσίας οι δανειστές επιτυγχάνουν αυτό που ήθελαν από την αρχή της εισόδου της χώρας στον μηχανισμό στήριξης. Να κατεβάσουν το ποσοστό ιδιοκατοίκησης του πληθυσμού. Αυτή ήταν και οι βασική ενόχληση τόσο του ΔΝΤ όσο και του Βερολίνου: «Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες – μισθωτοί και συνταξιούχοι- να έχουν τόσο μεγάλο ποσοστό ιδιοκατοίκησης» ήταν η μόνιμη επωδός των τεχνοκρατών της τρόικας από την πρώτη μέρα που ήρθαν στην Ελλάδα.

"

Tι τα έκαναν τα τόσα δις που πήραν οι Ελληνικές τράπεζες για να μην πτωχεύσουν; Και την πίτα και το σκύλο χορτάτο θέλουν οι τράπεζες. Και εμείς τους ακούμε και δε μιλάμε τη στιγμή που διάβασα κάπου αλλού πως 4 στους 10 Έλληνες θα δεχόταν αυτό το μέτρο. Δεν ξέρω αν η έρευνα ήταν πραγματική ή φτιαχτή για να παρηγορήσει όσους κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους ή όπως το λένε οι πολιτικοί μας "να το νοικιάζουν".

Link to comment
Share on other sites

Kαταπληκτικό !

Διότι τι χρειάζεται ένας πολίτης που δεν χρήματα ούτε για τα βασικά ; iPad και ίντερνετ :suicide:

Link to comment
Share on other sites

Εβδομάδας εκπλήξεων συνέχεια

Θα πω ένα μεγάλο μπράβο σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Αυγή

http://www.avgi.gr/article/3484623/to-koritsi-me-tous-mpafous

Συμφωνώ με το άρθρο όσον αφορά τη διαπόμπευση, απαράδεκτο τα ΜΜΕ να γίνονται δικαστήριο

ωστόσο αν το σκεφτεί κανεις, απο τη μία λόγω του πατέρα ακολούθησε αυτός ο διασυρμος, απο την άλλη πάλι λόγω του πατέρα μάλλον είχε πολύ "τυχερή" μεταχείριση για τη "μικρή" (κατα την Αυγη) ποσότητα των 100 γραμμαριων...

Link to comment
Share on other sites

Σιβηρία λέει ,όχι Σαχάρα

το παραπάνω είναι sandworm

:p

Είμαστε όμως και στον πλανήτη Γη, όχι στον Αράκις, οπότε πως ξέρεις ότι τα γήινα σκουλήκια δεν ζουν και σε σκληρό έδαφος;

karvouno_1.jpg

:hehe:

Link to comment
Share on other sites

«Θρίλερ» ανοιχτά της Κεφαλονιάς με σκάφος - KefaloniaToday.com

Ακινητοποιημένο σε διεθνή ύδατα, νοτιοδυτικά του Αργοστολίου, βρίσκεται από τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας σκάφος με 65 μετανάστες, το οποίο είχε κατεύθυνση προς τις ιταλικές ακτές, όμως έμεινε από καύσιμα.

Το σκάφος, που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είχε ξεκινήσει από την Κωνσταντινούπολη με κατεύθυνση την Ιταλία, εξέπεμψε σήμα ότι βρίσκεται σε δυσχερή θέση και στο σημείο έχουν σπεύσει από νωρίς δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού και ένα φορτηγό πλοίο με σημαία Τουρκίας.

Εντούτοις, προς το παρόν τα σκάφη του Λιμενικού μπορούν μόνο να παρακολουθούν την κατάσταση, καθώς αφενός το πλοίο βρίσκεται σε διεθνή ύδατα και αφετέρου είναι εξερχόμενο, προς Ιταλία, και δεν έκαναν απόπειρα παράνομης εισόδου στη χώρα μας, οπότε δεν μπορούν να επέμβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα Ζακύνθου, οι επιβαίνοντες στο πλοίο δήλωσαν πως δεν υπάρχει καπετάνιος και αρνήθηκαν να ρυμουλκηθούν στο λιμάνι της Κεφαλονιάς.

Οι επιβαίνοντες φέρεται να ζήτησαν από τους λιμενικούς να τους επιτραπεί να συνεχίσουν το ταξίδι προς την Ιταλία ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί πώς θα προμηθευτούν καύσιμα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται διαβουλεύσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να γίνει ο χειρισμός της κατάστασης. Ευτυχώς στην περιοχή επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζονται είναι να δοθούν καύσιμα από το φορτηγό πλοίο που βρίσκεται στην περιοχή, ή να μεταφέρει το φορτηγό πλοίο τους μετανάστες σε ασφαλές μέρος στις ιταλικές ακτές.

Link to comment
Share on other sites

Αφού δεν τους αρέσει η Κεφαλλονιά, αφού ξεκίνησαν από Τουρκία και αφού υπάρχει και Τούρκικο φορτηγό δίπλα, η λύση είναι απλή. Τους φορτώνουν στο φορτηγό και τους πάνε πίσω στην Κωνσταντινούπολη. Και κανονικά Ελληνική και Ιταλική κυβέρνηση θα έπρεπε να πιέσουν τους Τούρκους να τους πάρουν πίσω.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.